- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
kızlar yazın piştim of çok sıcak diyordum şimdi de üşüyorummmm
masallah bebişine canımKızlar bugün kontrolüm vardı. 28. haftadayım, kilosu 1.350 gr olmuş ve boyu 38 cm bu haftadan sonra haftada ancak 1 cm boy alıyorlarmış. Doğuma kadar 50 olur dedi. herşey yolunda idi şükür sadece çok kilo almışsın dedi artık yavaşlamam gerkiyormuş ee napacaz 2 saatte bir kurt var sanki içimde. birde suyu sınırda dedi yani suyu bol içecekmişim ki ben zaten 3 litre ve fazlasını tüketiyorum anlamadımki. hala ters bebişim. Bu arada Dr. bizim büroda yan komşumuz idi yani tanıdık asistanıda arkadaşım, bebeğin çok tatlı çok güzel dediler ayy bir heyecanlanndım ki, maşallah kuzuma , her birimizin bebişini Allah bizlere bağışlasın...
dr alper in yzdıklarına göre korkulucak bişi değil içini ferah tut... :CüvCüv:
canım çok teşekkürler
Hayırdır ne oldu?
Selam tontişler, alamanlar bizi hacamat ettiler(
benim yaramaz kızım kordonunu 2 kez boynuna dolamış, doktor 4-5 saat hareket etmezse acile başvur dedi,sağolsun arkadaşlar içimi ferahlattılar da yazdıklarıyla:))
evet yaaa,şu mesut mudur nedir onada gıcık oldum
Vay yaramaz vaaayyy, bende okumuştum daha evvel kordon böyle yamulup bükülse bile bişey olmazmış, akış devam edermiş. İnşallah geri geri dönerde çözer boynunda ki kordonu:Saruboceq:
Uyurken sağa yada sola dönerek yatın diyorlar, sırt üstü yatacaksanda eğimli olarak yatacakmışsın sırtında yastıklarla yani, geçer inşallahyerimseniben
Onunda hemen geyiği dönmeye başlamış, "mesut özil in suçu ne?" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol,ben gerçekten de sadece sırtüstü yatıyodum,artık yan yatıcam yastıkla bakalım,inşallah atlatırız:) bebişine sağ salim kavuşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?