2010 Aralık Anneleri

ya bu sene çok soğuk olcakmış ya,şimdiden havalarda buz gibi,hiç sevmem soğuğu,oldum olası kış gelince hiç ısınmam,bari bebeklerimizi hasta etmesek..:Saruboceq:

yaz insani olarak hic kis geliyor diye bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum..
kis mevsimi = bebislerimiz :lepi:
o yüzden iyi tarafindan bakin hanimlar yerimseniben

kizlar mac var ben kaciyorummmmm..cok heyecanliiiii
burdaki cok bilmis ukala dümbeleklerine inat kazaniriz insallahhhh

turkbayragiTÜRKIYEEEE turkbayragi

selam kızlar nasılsınız.. gecen gun ayva muhabbeti vardı ya ayva yerken bulasan elini yanagına sur cocuk gamzeli olur die.. ayva yerken esimle konusuyoduk bende onu anlatıyorum lafımı bitirmeden yedigi ayvayı yanagıma yapıstırdı ay gulme krizim tuttu simdi bebişimin yanagında kocaman ayva kadar gamze mi olcak kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 28. haftadayım, kilosu 1.350 gr olmuş ve boyu 38 cm bu haftadan sonra haftada ancak 1 cm boy alıyorlarmış. Doğuma kadar 50 olur dedi. herşey yolunda idi şükür sadece çok kilo almışsın dedi artık yavaşlamam gerkiyormuş ee napacaz 2 saatte bir kurt var sanki içimde. birde suyu sınırda dedi yani suyu bol içecekmişim ki ben zaten 3 litre ve fazlasını tüketiyorum anlamadımki. hala ters bebişim. Bu arada Dr. bizim büroda yan komşumuz idi yani tanıdık asistanıda arkadaşım, bebeğin çok tatlı çok güzel dediler ayy bir heyecanlanndım ki, maşallah kuzuma , her birimizin bebişini Allah bizlere bağışlasın...

masallah bebişine canım bende ptesi gitcem cok merak ediyorum kilosunu boyunu en son gittigimde 510 gr dı minigim benimde 1 kg ı gecmiştir heralde kac kilo aldın da fazla dedi dr ?

Cucu ve Gülsemediha bebişlerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın!!

Tooba ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten az az suyun mu geliyor? Bizim ebemiz demişti ki suyunuz gelipte doğum başlamazsa enfeksiyon riskine karşılık antibiyotik veriliyor. Allah yardımcın olsun kuzum, aman kalkma yat sen sürekli.

benim yaramaz kızım kordonunu 2 kez boynuna dolamış, doktor 4-5 saat hareket etmezse acile başvur dedi,sağolsun arkadaşlar içimi ferahlattılar da yazdıklarıyla:))

Vay yaramaz vaaayyy, bende okumuştum daha evvel kordon böyle yamulup bükülse bile bişey olmazmış, akış devam edermiş. İnşallah geri geri dönerde çözer boynunda ki kordonu:Saruboceq:
Uyurken sağa yada sola dönerek yatın diyorlar, sırt üstü yatacaksanda eğimli olarak yatacakmışsın sırtında yastıklarla yani, geçer inşallahyerimseniben

canım çok sağol,ben gerçekten de sadece sırtüstü yatıyodum,artık yan yatıcam yastıkla bakalım,inşallah atlatırız:) bebişine sağ salim kavuşman dileğiyle

qsu,seyra,cucu,ayseeylül,mavrulam,tellinaz,nerdil,narnisan,names...
kızlar kordon dolanması konusunda içimi rahatlatınız,hepinize teşekkürler,iyiki varsınıza.s.

canım çok sağol,ben gerçekten de sadece sırtüstü yatıyodum,artık yan yatıcam yastıkla bakalım,inşallah atlatırız:) bebişine sağ salim kavuşman dileğiyle

Amin canım, cümlemiz İnşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…