- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
Ben bu mesajı bhk ya yolladım kıslar, sizlerinde bilginiz olsun.
Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.
canım çok geçmiş olsunnn
bu kaşıntıı ebndede varr acaba bendemii mantar oldumkii
doktora sorsammı diye düşünüyordumm amaa alttan baktırmak istemediğim içinn sormakk istemiyordumm
inşallah alttan bakmazlarr
evet hamilelerde çok sık olduğunu biliyorum bende çok geçmişş olsun beterinden korusun allahım..sen ihmal etme dr ne dediyse onu yap bence
sağol şekerim çok şükür ki başlangıcıymış erken anlaşıldı ama ne bilim şu fitil işi canımı sıkıyo işte . dediğin gibi Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun inşallah...
Canım bende gyne frro sanol kullanıyorum merak etme
Mantar ilaçlarını kullan geçer
Hiç korkma şekercim :teselli:
ah tatlışım şimdi taaruza geçicem kendime nasıl yapcam bilemiyorum ama ilerlememesi için yapmak zorundayım sempatiksalakcinni tmam canım korkmamaya çalışcam denicem en azındankaydirigubbakcemile5
canım bende de oldu ben 3 gün üst üste fitil kullandım kolay ya bişiy olmuyo mantar daha kötü inan.... bende kansızlık için ferimax şurup içiyorum bide elevit içiyorum... tiroid hastası olduğum için sabahlarıda aç karnına tiroid hapımı alıyorum doktorum demir de hap olmasın diye demir ilacını şurup yazdı bana hergün bi tane hüpletiyorum....
ayyy hayatım günde 5 kezz ilaç icicem bide şu fitil çıktı. elevit, balık yağı, kalsiyum, gunde 2 kez gnofreon kan ilacı , fitil eyvahedigeldismileoofff off stres oldum walla inşallah oğluşuma yarar kan olur, can olur miniklerimize hepisiii :Saruboceq: sende tiroidine dikkat et canım benim bir komşum var oda kasımda doğuracak tiroid rahatsızlığı varrrr ordan biliyorum. Rabbim meleklerimizi ve güzel annişlerini korusunmafoldumben
Kızlar bu e bebekten aldığım ürünleri müşteri hizmetlerinden iptal ettirmiştim sipariş takipte kargoya verildi deniyor anlamadım ya acaba iptal edilmedimi
kızlar yazın piştim of çok sıcak diyordum şimdi de üşüyorummmm
ya bu sene çok soğuk olcakmış ya,şimdiden havalarda buz gibi,hiç sevmem soğuğu,oldum olası kış gelince hiç ısınmam,bari bebeklerimizi hasta etmesek..:Saruboceq:
yaz insani olarak hic kis geliyor diye bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum..
kis mevsimi = bebislerimiz :lepi:
o yüzden iyi tarafindan bakin hanimlar yerimseniben
Kızlar bugün kontrolüm vardı. 28. haftadayım, kilosu 1.350 gr olmuş ve boyu 38 cm bu haftadan sonra haftada ancak 1 cm boy alıyorlarmış. Doğuma kadar 50 olur dedi. herşey yolunda idi şükür sadece çok kilo almışsın dedi artık yavaşlamam gerkiyormuş ee napacaz 2 saatte bir kurt var sanki içimde. birde suyu sınırda dedi yani suyu bol içecekmişim ki ben zaten 3 litre ve fazlasını tüketiyorum anlamadımki. hala ters bebişim. Bu arada Dr. bizim büroda yan komşumuz idi yani tanıdık asistanıda arkadaşım, bebeğin çok tatlı çok güzel dediler ayy bir heyecanlanndım ki, maşallah kuzuma , her birimizin bebişini Allah bizlere bağışlasın...
Vay yaramaz vaaayyy, bende okumuştum daha evvel kordon böyle yamulup bükülse bile bişey olmazmış, akış devam edermiş. İnşallah geri geri dönerde çözer boynunda ki kordonu:Saruboceq:
Uyurken sağa yada sola dönerek yatın diyorlar, sırt üstü yatacaksanda eğimli olarak yatacakmışsın sırtında yastıklarla yani, geçer inşallahyerimseniben
canım çok sağol,ben gerçekten de sadece sırtüstü yatıyodum,artık yan yatıcam yastıkla bakalım,inşallah atlatırız:) bebişine sağ salim kavuşman dileğiyle
canım bende ne kaşıntı ne de akıntı varrr ama idrar tahlilimde çıktı başlangıcıymış ve son 3 ayda hamişlerde peydah oluyormuşş bu meret.
kaşıntın varsa ihmal etme derim alttan bakmıyorlar merak etme zaten şikayetlerini söylemen yetiyor. sonradan daha kötü sonuçlar doğurmadan baştan önlemini almalııı..:içelim:
kızlar bu sorumuu mutlaka cevaplarmısınnızz
benn tuvalete gitiğimde idrarımm çok koyuuuuu sarıııı bazen sankii kırmızıı gibii görüyorummm sizinde öylemii
son zamanlar idrar koyulaşıyormuu yoksa bende kaşıntıdan dolayıı olann birşeymii
günaydııınnnn güzel anneleeerrr
ananemizi yolcu edicez birazdansonra da bebişimizin yatağına bakmaya gidicez nasipse...
kızlar bu sorumuu mutlaka cevaplarmısınnızz
benn tuvalete gitiğimde idrarımm çok koyuuuuu sarıııı bazen sankii kırmızıı gibii görüyorummm sizinde öylemii
son zamanlar idrar koyulaşıyormuu yoksa bende kaşıntıdan dolayıı olann birşeymii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?