2010 Aralık Anneleri

İyi geceler kızlar nasılsınız bakim.Bizde sütümüzü içiyoruz yatmaya hazırlık :)

Ben bu mesajı bhk ya yolladım kıslar, sizlerinde bilginiz olsun.

Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.

Editsizlik çok kötü oldu gerçekten. Sende çok uğraştın prensim. Hayırlısı olsun..

canım bende ne kaşıntı ne de akıntı varrr ama idrar tahlilimde çıktı başlangıcıymış ve son 3 ayda hamişlerde peydah oluyormuşş bu meret.
kaşıntın varsa ihmal etme derim alttan bakmıyorlar merak etme zaten şikayetlerini söylemen yetiyor. sonradan daha kötü sonuçlar doğurmadan baştan önlemini almalııı..:içelim:

Kızlar bu e bebekten aldığım ürünleri müşteri hizmetlerinden iptal ettirmiştim sipariş takipte kargoya verildi deniyor anlamadım ya acaba iptal edilmedimi

ediyorlardır canımm bizde televizyon almıştıkk sonra iptal ettirdikk
amaa hesapta 3 gün sonra görebildik

ya bu sene çok soğuk olcakmış ya,şimdiden havalarda buz gibi,hiç sevmem soğuğu,oldum olası kış gelince hiç ısınmam,bari bebeklerimizi hasta etmesek..:Saruboceq:

bizim evlerde kaloraförde yokkk
sadece klımaa var soba yeride yokkk elektirklii sobayla yanıı ufoyla ısıtacazz ne yapacam bende bilmiyorumm
2 ncii kızımda aralıkta doğmuştuu.Hayatta birdaha bebek yaparsam aralıkta doğurmamm demiştimmm ama buda kısmet aralığa denk geldii
çok büyük konuşmuşum demekkk

yaz insani olarak hic kis geliyor diye bu kadar sevindigimi hatirlamiyorum..
kis mevsimi = bebislerimiz :lepi:
o yüzden iyi tarafindan bakin hanimlar yerimseniben

cucu harikasın olayın güzel yönünden baktırıyorsunn canımm

Aminnnn

sen 3 litre içiyormuşsunn sanaa öyle dedilerse bana derler acaba
çünküü benn bu aralar fazla tüketmez oldumm suu
sen kaç kilo aldın aranızda en fazla kilo alan beninn tam 17 kilo almışım şimdiye kadarrrr
ama sankii artık eskisi gibii değilimmm fazla yemekte canımm çekmiyoo

ben sadece sağa dönerekk yatınca uyuyabiliorumm
sola döünce nefesimm kesiliyoo sankii bebek sağdaa sola dönünce üsttemii kalıyoo acabaaa

sırt üstüde yatamıyorummm karnımm çokk fecii geriliyooo
bebek çıkacak gibii ağrıı oluyoooo

bunları burdan okuduğum iyii olduu
yoksa korkudan doğuma kadar demeyi düşünmüyordumm
randevuu günümde ilk işim bu olacakkk

günaydııınnnn güzel anneleeerrr
ananemizi yolcu edicez birazdansonra da bebişimizin yatağına bakmaya gidicez nasipse...

oh bakın bakalım funahh ben daha hiç bişeye bakamadımm inşallah birgün bende çıkacamm
daha çanta bile almadımm

kızlar bu sorumuu mutlaka cevaplarmısınnızz
benn tuvalete gitiğimde idrarımm çok koyuuuuu sarıııı bazen sankii kırmızıı gibii görüyorummm sizinde öylemii
son zamanlar idrar koyulaşıyormuu yoksa bende kaşıntıdan dolayıı olann birşeymii

canım suyu az tükettiğin için idrarın koyulaşmış bence
sen bugün 2 litreyi geç suda bak gör açılcak rengi

canım evet suyu az tüketince idrar koyulaşırmış...elinin altında şişe olsun bence.ben 1.5ltlik şişeyi ayırmıyorum yanımdan 2 kere bitiriyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…