2010 Aralık Anneleri

kızlar söylediğinizii dikkatee alacamm
yoksa gerçekten bu aralar su tüketemiyorum fazlaaa

kızlar günaydııın
işyerindeyim :çok üzgünüm: işler yüzünden ancak bakabiliyorum KK ya

umarım herkes ve bebişler iyidir.
hızlıca geçmişe bir bakayım

Günaydın Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.

Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.

gunaydın kızlar.. ya bugun gobek deligimde acayip bir acı var normalmidir gerilmeyle alakalıı bişey olabilir midısardan gobek deliğime elleyince bile oluyo acı -tatlicadiarzu-

gunaydın kızlar.. ya bugun gobek deligimde acayip bir acı var normalmidir gerilmeyle alakalıı bişey olabilir midısardan gobek deliğime elleyince bile oluyo acı -tatlicadiarzu-

Yasmin geçmiş olsun, hiç bilmiyorum inan ki göbek deliği ile ilgili bir ağrıbilmiyorumkismile

slm kızlar çoooooook mutluyum 3. sınıfa geçtim sonunda.kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmilesositososito:sm_cool::teytey:

slm kızlarrrr...bugün saat 10 a kadar uyuduk :lepi:hayret ettim kendime...

bazen benimde oluyordu canım,böyle göbek deliğimin eterafında,böyle değişik bi acı,artık olmuyor...
slm kızlar çoooooook mutluyum 3. sınıfa geçtim sonunda.kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmilesositososito:sm_cool::teytey:

gzün aydın tatlım,hayırlısıyla mezun olursun inşallah..ne okuyosun?

Yasmin geçmiş olsun, hiç bilmiyorum inan ki göbek deliği ile ilgili bir ağrıbilmiyorumkismile
saol canım p.tesi dr a gitcem zaten ona sorarım o zaman insallah kotubişey yoktur bilmiyorumkismile

hosgeldin gozunaydın alkisalkisalkis

slm kızlarrrr...bugün saat 10 a kadar uyuduk :lepi:hayret ettim kendime...
hosgeldin ii uykunuzu aldınız miniginle

günaydın kızlarr geçmişe bakamadım size bi sıkıntımı sorucam ona göre doktora gidicem çünkü;

dünden önceki geceden beri gece soldan sağayada sağdan sola dönerken kasıklarım çok kötü ağrıyor kramp girmiş gibi bişey batıyor dün öyle kalktım sabah dimdik duramıyorum nerdeyse bebişimin kafası biraz ıkınsan doğurcakmışım gibi aşağıdaydı bütün dün böyle geçti

ve ayrıca o gece uykumda adet sancısıyla uyandım gün içinde 2-3 kere oldu

neyse dün gecede aynı, dönemiyorum çok kötü batıyor kasığımda bişey ve dün adet sancısı gibi sancılar 4-5 kere oldu ve ayaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum başı çok aşağıda hissediyorum ayaklarımı uazatınca kasıyo,tuvalete kalkıcaktım sol kasığım bi batmaya başladı hiç biyere kımıldayamadım 2-3 dakika sonra yavaş yavaş kalkabildim

şuanda ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar hissediyorum,bu dönemde yalancı sancılar olabilliyormuş ama bunlar normal şeylermi kestiremedik

eşimde sor arkadaşlarına olmazsa doktora gidelim dedi,ne yapsak bilemedik,gitsem belki doktor artık olur böle şeyler dicek yollucak,bidanışayım size dedim,

bazen benimde oluyordu canım,böyle göbek deliğimin eterafında,böyle değişik bi acı,artık olmuyor...

ayaga kalkarken bazen tam dik duramıyorum birden acı saplanıo oldugum gibi kalıyorum bilmiyorumkismile neyse insallah kısa zamanda gecer:Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım söylediklerin bazen bana da oluyor ama böyle anlık şeyler uzun sürmüyo ,hani pozisyon değiştirince felan geçiyor,ben grip olmuştum geçenlerde üşüttüğüm için olduğunu düşündüm,hatta akıntım felan oldu bir iki gün,eğer seni ahatsız ediyorsa ve günlük yaşamını etkiliyorsa bence doktora gitmelisin..
ayaga kalkarken bazen tam dik duramıyorum birden acı saplanıo oldugum gibi kalıyorum bilmiyorumkismile neyse insallah kısa zamanda gecer:Saruboceq:

saol canım p.tesi dr a gitcem zaten ona sorarım o zaman insallah kotubişey yoktur bilmiyorumkismile

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan cok uzun sürerse bi doktora sor yinede benim böyle bir iki saat oluyodu sonra geciyordu..

saol canım p.tesi dr a gitcem sorcam inş..olumunekankayizsmile
benbiraz dısarı cıkıp yuruyiim belki rahatlarım size hossohbetler

sağol canım aöf işletme okuyorum muhasebe yüzünden geçemiyodum sonunda kurtuldum.

sağol tatlım..

sinemcim hiç yaşamadım böyle bişeyi no varsa ara doktoru yada hemen çıkın gidin bence ihmal etme.önemli bişey olabilir ama olmayabilirde akıntı yoksa koyu renk yada su gelmiyosa önemli değildir ama sor yinede bazen eş aşağı iniyo falan diyolar ya ne bileyim yaşamayınca bişey demekte zor.havalar aniden değişti belki sadece üşüttün falan.en iyisini doktor bilir.

fenerbahcemre bende hep halkla ilşkiler okumak istedim de bi kısmet olmadı ondan sordum,hayırlı olsun tatlım aöf çok zor demekki sen başarılı bi hatunsun bak 3 olmuşsuna.s.a.s.

canım dün annemlerddim ve doğru düzgün kalkamadım bile ya da kalkarken zorlandım biraz ki hiç olmayan şeylerdir bana tam 30+0 oldu bismillah başladı hemen şaşırdım kaldım,pazartesi doktora gideriz dedik şimdilik canım bakalım umarım normal bişeydir,bebişte bişey yok onun maşallahı var kıpır kıpır da olan bana oluyo işte

canım akıntım falan yok ama dün gece 3-4 kere tuvalete kalktım böle afedersiniz ama az az yapıp yatıyodum,su da yok şükür ama dediğim gibi dün sancılar çoktu 4-5 kere oldu hepte uyandım ağrılarından bide işte batmalar çoktu kramp gibi,ben şey diye düşünüyorum başı baya aşağıya indi ve dar geliyo oraya o yüzden batmalar yaşıyorum ama sancılar hakkında yorum yapamıyorum işte,bizde doktoru arayalım dedik canım pazarteside kontrole gidelim dedik geçerse gitmeyizde hem bakalım sürcekmi diye bakıcam 2 gün daha

tebrikler canım buarada eşimde tek dersten girdi mezun olcaktı ama kalmış

fenerbahcemre bende hep halkla ilşkiler okumak istedim de bi kısmet olmadı ondan sordum,hayırlı olsun tatlım aöf çok zor demekki sen başarılı bi hatunsun bak 3 olmuşsuna.s.a.s.

teşekkür ederim.aslında çok zor değil çalışınca başarılı olunabilir ama ben pek umursamıyorum hiç çalışmıyorum onun için zorlandım.

sağol çok şükür geçtim.ben sınava ege ünide girmiştim orada hamile bi bayan gördüm sen geldin aklıma ama eşinin gireceğini bildiğim için ve o bayanda yalnız olduğu için dedim sinem değildir.

ben fazla anlamam ama yüksek ihtimal üşütmüşsün gibi geliyo bana üzerine bişeyler al uzan istersen sıcak geçirebilir belki.

bilmiyorumki valla canım üşüttüm belkide hiç anlam veremedim

varya biz bornovada oturuyoruz canım eşim tek dersten girdi ve verdikleri okul 9eylül tınaztepe yerleşkesiydi,dalga geçer gibi yani

sen işletme olarakmı 4 yıllık yaptın canım onu,halkla ilişkiler 2 yıllık bölüm ya bende eşime diyorum onu 4e tamamla diye ama daha bunu bitiremedi :)))iktisat bela oldu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…