- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
bilmiyorumki valla canım üşüttüm belkide hiç anlam veremedim
varya biz bornovada oturuyoruz canım eşim tek dersten girdi ve verdikleri okul 9eylül tınaztepe yerleşkesiydi,dalga geçer gibi yani
sen işletme olarakmı 4 yıllık yaptın canım onu,halkla ilişkiler 2 yıllık bölüm ya bende eşime diyorum onu 4e tamamla diye ama daha bunu bitiremedi :)))iktisat bela oldu ona
gunaydın kızlar.. ya bugun gobek deligimde acayip bir acı var normalmidir gerilmeyle alakalıı bişey olabilir midısardan gobek deliğime elleyince bile oluyo acı -tatlicadiarzu-
slm kızlar çoooooook mutluyum 3. sınıfa geçtim sonunda.kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmilesositososito:sm_cool::teytey:
günaydın kızlarr geçmişe bakamadım size bi sıkıntımı sorucam ona göre doktora gidicem çünkü;
dünden önceki geceden beri gece soldan sağayada sağdan sola dönerken kasıklarım çok kötü ağrıyor kramp girmiş gibi bişey batıyor dün öyle kalktım sabah dimdik duramıyorum nerdeyse bebişimin kafası biraz ıkınsan doğurcakmışım gibi aşağıdaydı bütün dün böyle geçti
ve ayrıca o gece uykumda adet sancısıyla uyandım gün içinde 2-3 kere oldu
neyse dün gecede aynı, dönemiyorum çok kötü batıyor kasığımda bişey ve dün adet sancısı gibi sancılar 4-5 kere oldu ve ayaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum başı çok aşağıda hissediyorum ayaklarımı uazatınca kasıyo,tuvalete kalkıcaktım sol kasığım bi batmaya başladı hiç biyere kımıldayamadım 2-3 dakika sonra yavaş yavaş kalkabildim
şuanda ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar hissediyorum,bu dönemde yalancı sancılar olabilliyormuş ama bunlar normal şeylermi kestiremedik
eşimde sor arkadaşlarına olmazsa doktora gidelim dedi,ne yapsak bilemedik,gitsem belki doktor artık olur böle şeyler dicek yollucak,bidanışayım size dedim,
canım dün annemlerddim ve doğru düzgün kalkamadım bile ya da kalkarken zorlandım biraz ki hiç olmayan şeylerdir bana tam 30+0 oldu bismillah başladı hemen şaşırdım kaldım,pazartesi doktora gideriz dedik şimdilik canım bakalım umarım normal bişeydir,bebişte bişey yok onun maşallahı var kıpır kıpır da olan bana oluyo işte
canım akıntım falan yok ama dün gece 3-4 kere tuvalete kalktım böle afedersiniz ama az az yapıp yatıyodum,su da yok şükür ama dediğim gibi dün sancılar çoktu 4-5 kere oldu hepte uyandım ağrılarından bide işte batmalar çoktu kramp gibi,ben şey diye düşünüyorum başı baya aşağıya indi ve dar geliyo oraya o yüzden batmalar yaşıyorum ama sancılar hakkında yorum yapamıyorum işte,bizde doktoru arayalım dedik canım pazarteside kontrole gidelim dedik geçerse gitmeyizde hem bakalım sürcekmi diye bakıcam 2 gün daha
tebrikler canım buarada eşimde tek dersten girdi mezun olcaktı ama kalmış
bende evlenmeden önce şirinyerde oturuyordum :))) annemler hala orda,senin işyerin bucadamı canım ne üzerine,belkibiliyorumdur,bende bucada oturuyorum hep ege çıkıyo sınav yerim.Allahtan kapımın önünden geçiyo dolmuş da zor olmuyo ulaşım ama rahat bir saat sürüyo gitmek trafik çok oluyo.evet işletme benimki 4 yıllık 2+2 değil yani.eşin bitirsin devam eder dersler biraz azim istiyo çalışmazsan olmuyo yani.mutlaka çalışmalı geçmek için.iktisat bizde gördük zor oda.
canım benim göbek deliğimde çıkıntılı duruyor ama acı yok , seninki de umarım geçer anlık bir şeydir inşallah
Cemile cim tebrik ederim , gözün aydıııın :içelim:
canım anlattığın şeyler bende de oluyor. ama çoğunlukla kasıklar da değil çatı kısmımda. sağa sola dönemiyorum yatakta. bıcak saplanıyor gibi oluyor. ya da ani kalkışlarda kasıklarıma birden sancı giriyor. yani benzer şeyleri ben bir süredir yaşıyorum zaten. bazen çok artıyor. bazen azalıyor. bir şeyi farkettim sütü fazla içtiğimde biraz azalıyor sanki. Dr. ama söyleyincede beni doğruladı, ama sütü de çok içme onun yerine yoğurt ye, süt çok tüketilince kansızlık yapar dedi.
Sinemcim sonra yazdıklarını okuyuncada üşütmüş olabileceğini düşündüm. dr. una sor ya da git istersen belki bir idrar kültürü yapar. için rahatlar canım.
gelişmeleri de bize bildir mutlaka, merak ederiz:1hug:
sağol tatlım teşekkürler.canım benim göbek deliğimde çıkıntılı duruyor ama acı yok , seninki de umarım geçer anlık bir şeydir inşallah
Cemile cim tebrik ederim , gözün aydıııın :içelim:
canım anlattığın şeyler bende de oluyor. ama çoğunlukla kasıklar da değil çatı kısmımda. sağa sola dönemiyorum yatakta. bıcak saplanıyor gibi oluyor. ya da ani kalkışlarda kasıklarıma birden sancı giriyor. yani benzer şeyleri ben bir süredir yaşıyorum zaten. bazen çok artıyor. bazen azalıyor. bir şeyi farkettim sütü fazla içtiğimde biraz azalıyor sanki. Dr. ama söyleyincede beni doğruladı, ama sütü de çok içme onun yerine yoğurt ye, süt çok tüketilince kansızlık yapar dedi.
Sinemcim sonra yazdıklarını okuyuncada üşütmüş olabileceğini düşündüm. dr. una sor ya da git istersen belki bir idrar kültürü yapar. için rahatlar canım.
gelişmeleri de bize bildir mutlaka, merak ederiz:1hug:
bende evlenmeden önce şirinyerde oturuyordum :))) annemler hala orda,senin işyerin bucadamı canım ne üzerine,belkibiliyorumdur,
evet canım çalışmadanolmuyor gerçekten,bakalım bu tek dersiverirse devam eder belki
aynı yaşadıklarımı anlatmışsın valla canım ama birden oldu diye korktum ben,pazartesi doktora gidicem yarında geçmezse ama üşüttüğümü düşünmüyorum dün ben korkudan zırt pırt kalktım tuvalete,doğurcam zannediyorum bu ara kendimi bunlar olunca gece korktum o yüzden habire kalktım,buarada benimde çatı kısmında canım orasının neresi olduğunu bilemediğim için kasık yazdım
buarada hergün 1 ya da 2 bardak süt içerim ve her öğünde yoğurt yerim cnm çatıya kafası dar geliyo ondan oluyo bende heralde offff,şuara nasıl devam ediyormu canım seninkiler[/QUOTE
bende izkentte oturuyodum evlenmeden önce şimdi gedizde oturuyoruz buca da burası arkada kaldığı için pek bilmezsin sanırım.dükkan züccaciye benim plastik hediyelik eşya.
sağol tatlım teşekkürler.
bende izkentte oturuyodum evlenmeden önce şimdi gedizde oturuyoruz buca da burası arkada kaldığı için pek bilmezsin sanırım.dükkan züccaciye benim plastik hediyelik eşya.
izkenti biliyorum canımda gedizin bazı yerleri işte oda dayımlar gedizde oturuyor bi evinin civarlarını biliyorum,ne güzel valla tam bayan işi,her eşyanı hallediyosundur sen ne güzel
evet eşim diyo iyiki dükkan var yoksa batmıştım bentoptancıya gittiğimizde de o dükkan için bende ev için sağa sola bakıyorum .
bende evlenmeden önce şirinyerde oturuyordum :))) annemler hala orda,senin işyerin bucadamı canım ne üzerine,belkibiliyorumdur,
evet canım çalışmadanolmuyor gerçekten,bakalım bu tek dersiverirse devam eder belki
aynı yaşadıklarımı anlatmışsın valla canım ama birden oldu diye korktum ben,pazartesi doktora gidicem yarında geçmezse ama üşüttüğümü düşünmüyorum dün ben korkudan zırt pırt kalktım tuvalete,doğurcam zannediyorum bu ara kendimi bunlar olunca gece korktum o yüzden habire kalktım,buarada benimde çatı kısmında canım orasının neresi olduğunu bilemediğim için kasık yazdım
buarada hergün 1 ya da 2 bardak süt içerim ve her öğünde yoğurt yerim cnm çatıya kafası dar geliyo ondan oluyo bende heralde offff,şuara nasıl devam ediyormu canım seninkiler
tabi tabi Sinemcim hergün mütemadiyen ağrıyor zaten. bazen çok oluyor. bazen aaa hafifledi herhalde diyorum.
çatı dediğim yer bacaklarımın içten bittiği nokta. solda ve sağda. pantolonun çatısı denir ya, bacakların birleştiği yer, :kedi: ayyy anlatması da zor.
benim en çok da çatımın sağ kısmı kasılıp kalıyor. salonda tv izlerken mesela uzandığım yerden her dönüşümde , her hareketim bir kere bağırıyorum. geceleri yatakta dönerken ah laya uh laya dönüyorum. kasılıyor ya da bıcak saplanıyor gibi oluyor. bu bazen de kasıklarıma çıkıyor.
ama ben de önce bunun doğumla ilgili olduğunu sanıyordum ama değilmiş. dr um beni o konuda bayağı aydınlattı. bu çatı genişlemesinden oluyormuş.
bizim burada aralık annelerinde de aynısını yaşayanlar var canım benim gibi. endişe etme o yüzden
erken doğumu da aklına getirme hemen.
senin dün sık tuvalete çıkıp az az yapman da stresten ve korkudan olabilir. hiç endişe etme ama dayanamayacığın boyuta gelirse ve bunun bizimkilerden farklı olduğunu düşünürsen de DR. arar hatta gidersin. ama zannetmiyorum canım. Sanırım aynı dertten muzdaribiz :teselli:
Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorummBacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama
kimsecikelr yok.
nasılsınız kızlrrrrrrrrrrrrrrrr.
masallah bebişine canımbende ptesi gitcem cok merak ediyorum kilosunu boyunu en son gittigimde 510 gr dı minigim benimde 1 kg ı gecmiştir heralde kac kilo aldın da fazla dedi dr ?
Aminnnn
sen 3 litre içiyormuşsunn sanaa öyle dedilerse bana derler acaba
çünküü benn bu aralar fazla tüketmez oldumm suu
sen kaç kilo aldın aranızda en fazla kilo alan beninn tam 17 kilo almışım şimdiye kadarrrr
ama sankii artık eskisi gibii değilimmm fazla yemekte canımm çekmiyoo
evet canim cok sükür...cok sagol..darisi sana insallahh :Saruboceq:
tatliskom hayirdir ya ben kacirmisim??
yada okudum ama balik hafizam yine durdu bilmiyorumkismile
ayşeduru sevindim canım geçmiş olsun ....
ben çıkıyorum görüşürüz...
Ben bu mesajı bhk ya yolladım kıslar, sizlerinde bilginiz olsun.
Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.
günaydın kızlarr geçmişe bakamadım size bi sıkıntımı sorucam ona göre doktora gidicem çünkü;
dünden önceki geceden beri gece soldan sağayada sağdan sola dönerken kasıklarım çok kötü ağrıyor kramp girmiş gibi bişey batıyor dün öyle kalktım sabah dimdik duramıyorum nerdeyse bebişimin kafası biraz ıkınsan doğurcakmışım gibi aşağıdaydı bütün dün böyle geçti
ve ayrıca o gece uykumda adet sancısıyla uyandım gün içinde 2-3 kere oldu
neyse dün gecede aynı, dönemiyorum çok kötü batıyor kasığımda bişey ve dün adet sancısı gibi sancılar 4-5 kere oldu ve ayaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum başı çok aşağıda hissediyorum ayaklarımı uazatınca kasıyo,tuvalete kalkıcaktım sol kasığım bi batmaya başladı hiç biyere kımıldayamadım 2-3 dakika sonra yavaş yavaş kalkabildim
şuanda ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar hissediyorum,bu dönemde yalancı sancılar olabilliyormuş ama bunlar normal şeylermi kestiremedik
eşimde sor arkadaşlarına olmazsa doktora gidelim dedi,ne yapsak bilemedik,gitsem belki doktor artık olur böle şeyler dicek yollucak,bidanışayım size dedim,
valla tüketiyorum anlamadım ben bu işten :) Bence suyu çok tüketin hemen suyun kalmamış deyip sezeryana alıyorlar hemde günü gelmeden. Ben kızkardeşimden tecrübeliyim ki o hiç su tüketmezdi, 32. haftasında aldılar 10 gün küezde kaldı şidi maşallah eşşek sıpasına. ama maalesef bağışıklık sistemi zayyıf, en ufak şeyden nem kapıyor hep hasta hep hasta. 2009 nisan doğumlu normalde haziranda doğmalıydı.
evet canım aynısı gerçekten,tam 2bacak arasının yukarısının iç kısmı işte,benimde sol daha çok ağrı yapıyor canım,sağda yapıyor ama mesela şimdi hafifledi ara ara yok yattığımda dönerken ve aynen senin gibi kalkarken işte,banada yastık hiç bir etki yapmıyor sadece göbeğime baskı yapmıyım diye koyuyorum bacağımın arasına,tabi tabi Sinemcim hergün mütemadiyen ağrıyor zaten. bazen çok oluyor. bazen aaa hafifledi herhalde diyorum.
çatı dediğim yer bacaklarımın içten bittiği nokta. solda ve sağda. pantolonun çatısı denir ya, bacakların birleştiği yer, :kedi: ayyy anlatması da zor.
benim en çok da çatımın sağ kısmı kasılıp kalıyor. salonda tv izlerken mesela uzandığım yerden her dönüşümde , her hareketim bir kere bağırıyorum. geceleri yatakta dönerken ah laya uh laya dönüyorum. kasılıyor ya da bıcak saplanıyor gibi oluyor. bu bazen de kasıklarıma çıkıyor.
ama ben de önce bunun doğumla ilgili olduğunu sanıyordum ama değilmiş. dr um beni o konuda bayağı aydınlattı. bu çatı genişlemesinden oluyormuş.
bizim burada aralık annelerinde de aynısını yaşayanlar var canım benim gibi. endişe etme o yüzden
erken doğumu da aklına getirme hemen.
senin dün sık tuvalete çıkıp az az yapman da stresten ve korkudan olabilir. hiç endişe etme ama dayanamayacığın boyuta gelirse ve bunun bizimkilerden farklı olduğunu düşünürsen de DR. arar hatta gidersin. ama zannetmiyorum canım. Sanırım aynı dertten muzdaribiz :teselli:
ayy ben ilk defa yaşamaya başladım 2gündür canım nasıl morallerim bozuktu görsen,şimdi rahatladım normal bişey olduğunu duyunca valla,yaklaşıyo artık demek vücut hazırlıyo kendini,yalnız doğum sancısını düşünemiyorum bile bu böleyse :))) allah yardımcımız olsun ama hala hiç korkmuyorum normal doğumdan :lepi:Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorummBacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama
canım yastık olayını bende yapıyordum ama yastığı hareket ettireyim azıcık pozisyon değiştireyim diyince bu sefer bacağım kitleniyor gibi oluyor. o yüzden yastığı komple attım ben :bbo:
bu ağrılar önce çok canımı sıkıyordu, çok korkuyordum ama şimdi bunun normal olduğunu, olması gereken zamanda olması gereken acıları hissettiğimi düşnüyorum.
kızlar vücudumuz doğuma hazırlanıyor,
biz mucize gerçekleştiricez
bu kadar acı sızı da olsun artık ne yapalım katlanıcaz kaydirigubbakcemile5
Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorummBacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?