2010 Aralık Anneleri

bende bucada oturuyorum hep ege çıkıyo sınav yerim.Allahtan kapımın önünden geçiyo dolmuş da zor olmuyo ulaşım ama rahat bir saat sürüyo gitmek trafik çok oluyo.evet işletme benimki 4 yıllık 2+2 değil yani.eşin bitirsin devam eder dersler biraz azim istiyo çalışmazsan olmuyo yani.mutlaka çalışmalı geçmek için.iktisat bizde gördük zor oda.

gunaydın kızlar.. ya bugun gobek deligimde acayip bir acı var normalmidir gerilmeyle alakalıı bişey olabilir midısardan gobek deliğime elleyince bile oluyo acı -tatlicadiarzu-

canım benim göbek deliğimde çıkıntılı duruyor ama acı yok , seninki de umarım geçer anlık bir şeydir inşallah

slm kızlar çoooooook mutluyum 3. sınıfa geçtim sonunda.kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmilesositososito:sm_cool::teytey:

Cemile cim tebrik ederim , gözün aydıııın :içelim:

canım anlattığın şeyler bende de oluyor. ama çoğunlukla kasıklar da değil çatı kısmımda. sağa sola dönemiyorum yatakta. bıcak saplanıyor gibi oluyor. ya da ani kalkışlarda kasıklarıma birden sancı giriyor. yani benzer şeyleri ben bir süredir yaşıyorum zaten. bazen çok artıyor. bazen azalıyor. bir şeyi farkettim sütü fazla içtiğimde biraz azalıyor sanki. Dr. ama söyleyincede beni doğruladı, ama sütü de çok içme onun yerine yoğurt ye, süt çok tüketilince kansızlık yapar dedi.

Sinemcim sonra yazdıklarını okuyuncada üşütmüş olabileceğini düşündüm. dr. una sor ya da git istersen belki bir idrar kültürü yapar. için rahatlar canım.
gelişmeleri de bize bildir mutlaka, merak ederiz:1hug:

Son düzenleme:
bende evlenmeden önce şirinyerde oturuyordum :))) annemler hala orda,senin işyerin bucadamı canım ne üzerine,belkibiliyorumdur,
evet canım çalışmadanolmuyor gerçekten,bakalım bu tek dersiverirse devam eder belki

aynı yaşadıklarımı anlatmışsın valla canım ama birden oldu diye korktum ben,pazartesi doktora gidicem yarında geçmezse ama üşüttüğümü düşünmüyorum dün ben korkudan zırt pırt kalktım tuvalete,doğurcam zannediyorum bu ara kendimi bunlar olunca gece korktum o yüzden habire kalktım,buarada benimde çatı kısmında canım orasının neresi olduğunu bilemediğim için kasık yazdım

buarada hergün 1 ya da 2 bardak süt içerim ve her öğünde yoğurt yerim cnm çatıya kafası dar geliyo ondan oluyo bende heralde offff,şuara nasıl devam ediyormu canım seninkiler

sağol tatlım teşekkürler.

sağol tatlım teşekkürler.
bende izkentte oturuyodum evlenmeden önce şimdi gedizde oturuyoruz buca da burası arkada kaldığı için pek bilmezsin sanırım.dükkan züccaciye benim plastik hediyelik eşya.

izkenti biliyorum canımda gedizin bazı yerleri işte oda dayımlar gedizde oturuyor bi evinin civarlarını biliyorum,ne güzel valla tam bayan işi,her eşyanı hallediyosundur sen ne güzel

izkenti biliyorum canımda gedizin bazı yerleri işte oda dayımlar gedizde oturuyor bi evinin civarlarını biliyorum,ne güzel valla tam bayan işi,her eşyanı hallediyosundur sen ne güzel

evet eşim diyo iyiki dükkan var yoksa batmıştım ben toptancıya gittiğimizde de o dükkan için bende ev için sağa sola bakıyorum .

evet eşim diyo iyiki dükkan var yoksa batmıştım ben toptancıya gittiğimizde de o dükkan için bende ev için sağa sola bakıyorum .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet valla ya hiç bıkmıyoruz almaktan :))) bi duş alayım gelirim yine canım,görüşürüz sonra yine öptük

tabi tabi Sinemcim hergün mütemadiyen ağrıyor zaten. bazen çok oluyor. bazen aaa hafifledi herhalde diyorum.

çatı dediğim yer bacaklarımın içten bittiği nokta. solda ve sağda. pantolonun çatısı denir ya, bacakların birleştiği yer, :kedi: ayyy anlatması da zor.
benim en çok da çatımın sağ kısmı kasılıp kalıyor. salonda tv izlerken mesela uzandığım yerden her dönüşümde , her hareketim bir kere bağırıyorum. geceleri yatakta dönerken ah laya uh laya dönüyorum. kasılıyor ya da bıcak saplanıyor gibi oluyor. bu bazen de kasıklarıma çıkıyor.
ama ben de önce bunun doğumla ilgili olduğunu sanıyordum ama değilmiş. dr um beni o konuda bayağı aydınlattı. bu çatı genişlemesinden oluyormuş.
bizim burada aralık annelerinde de aynısını yaşayanlar var canım benim gibi. endişe etme o yüzden
erken doğumu da aklına getirme hemen.
senin dün sık tuvalete çıkıp az az yapman da stresten ve korkudan olabilir. hiç endişe etme ama dayanamayacığın boyuta gelirse ve bunun bizimkilerden farklı olduğunu düşünürsen de DR. arar hatta gidersin. ama zannetmiyorum canım. Sanırım aynı dertten muzdaribiz :teselli:

Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorumm Bacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama

Aynısını neredeyse bir aydır ben de yaşıyorumm Bacaklarımın arasına çok kalın yastık koyuyorum uyurken biraz daha rahat oluyor ama işte yine de gece sağdan sola soldan sağa dönmek işkencesenağlama

canım yastık olayını bende yapıyordum ama yastığı hareket ettireyim azıcık pozisyon değiştireyim diyince bu sefer bacağım kitleniyor gibi oluyor. o yüzden yastığı komple attım ben :bbo:
bu ağrılar önce çok canımı sıkıyordu, çok korkuyordum ama şimdi bunun normal olduğunu, olması gereken zamanda olması gereken acıları hissettiğimi düşnüyorum.
kızlar vücudumuz doğuma hazırlanıyor,
biz mucize gerçekleştiricez
bu kadar acı sızı da olsun artık ne yapalım katlanıcaz kaydirigubbakcemile5

kimsecikelr yok.
nasılsınız kızlrrrrrrrrrrrrrrrr.

iyilik canım senden naber evet kimsecikler yok şimdi böyle bide doğum izinleri başlayınca doğumdan sonra falan kimse kalmaz artık.ne güzel yanlızlığımı giderip yeni şeyler öğreniyodum:sinifsinif:ne olcak bundan sonramafoldumben

masallah bebişine canım bende ptesi gitcem cok merak ediyorum kilosunu boyunu en son gittigimde 510 gr dı minigim benimde 1 kg ı gecmiştir heralde kac kilo aldın da fazla dedi dr ?

59 ile başladık 73,5 olmuşum Acayip talı düşkünü oldum ve midemde kurt var napim. Birgün 4 saat ara verdim yemedim birşey sadece su düşüp kalıyordum haber yaparken. yani haber yaprken haber olacakdım mazallah, sanırım şekerim düşüyor yedim hemen tatlı bisküvi ve keki kendime geldim.
Şimdi dışarı çıkacağım gelince her bi yazılanları okurum...

valla tüketiyorum anlamadım ben bu işten :) Bence suyu çok tüketin hemen suyun kalmamış deyip sezeryana alıyorlar hemde günü gelmeden. Ben kızkardeşimden tecrübeliyim ki o hiç su tüketmezdi, 32. haftasında aldılar 10 gün küezde kaldı şidi maşallah eşşek sıpasına. ama maalesef bağışıklık sistemi zayyıf, en ufak şeyden nem kapıyor hep hasta hep hasta. 2009 nisan doğumlu normalde haziranda doğmalıydı.

evet canim cok sükür...cok sagol..darisi sana insallahh :Saruboceq:

tatliskom hayirdir ya ben kacirmisim??
yada okudum ama balik hafizam yine durdu bilmiyorumkismile

canım yalancı sancılar.. geçen akşam baya bi kötü olmuştum da

ayşeduru sevindim canım geçmiş olsun ....

ben çıkıyorum görüşürüz...

sağolasın canım..

tatlım çok uğraştın bi saçmaladılar.. olan sana oldu neyse artık.
çok teşekkür ederiz bu zamana kadar oyle uğraştın.

canım bende aynı dertten muzdaribim malesef ki yalancı sancılar bunlar.. yoklama çekiyorlar bebişlerimiz bizlere bana dayananamayacağım şekilde 2 kez oldu 2sinde de yalancı sancı dedi doktor. ama sen yinede aklım kalmasın diyosan doktoruna bi sor danış için rahatlasın

ayy ben çok su içerim,sabah kalkar kalkmaz elim su bardağına gider,buna rağmen doktorum banada su iç diyor,böyle dudaklarımız kurudugunda,,ağzımında pas tatdı hissettiğimizde su içecekmişiz..doktorum öyle demişti,ben zaten elimde bardakla gezerim,hamilelikten önce de böyleydi..ama çok su içince de çok tuvalete gidiyoruz ya,hele geceleriakannehir

slm kizlar nasilsiniz??
biz iyiz, belcikada bahar havasi var bu yuzden evde durmuyorum, firsati degerlendiriyorum....

guzel annisler, tosuncuk bebisler cok iyidirler insallah...

evet canım aynısı gerçekten,tam 2bacak arasının yukarısının iç kısmı işte,benimde sol daha çok ağrı yapıyor canım,sağda yapıyor ama mesela şimdi hafifledi ara ara yok yattığımda dönerken ve aynen senin gibi kalkarken işte,banada yastık hiç bir etki yapmıyor sadece göbeğime baskı yapmıyım diye koyuyorum bacağımın arasına,
çok aydınlattın beni canım ya içim rahatladı gerçekten,doktora falan gitmem artık günlük yaşantıma engel olmuyor ama hiç bilmediğim bir konuydu zaten kontrolüme 10gün kaldı ozaman sorarım madem,
ayy bi an doğurcam sandım hani hep bikaç gün önceden sancılar başlarmış sonra doğum olcağı gün sıklaşırmış ya dedim kesin doğurcam ben kaydirigubbakcemile3 ilk gün daha zdı dün biraz çoğaldı bikaç günü bulmaz doğurmam heralde diyodum hatta eşime bugün,'bugün doğursam doğum paramız var demi diye sordum ya'kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim canım benim çok saolasın

ayy ben ilk defa yaşamaya başladım 2gündür canım nasıl morallerim bozuktu görsen,şimdi rahatladım normal bişey olduğunu duyunca valla,yaklaşıyo artık demek vücut hazırlıyo kendini,yalnız doğum sancısını düşünemiyorum bile bu böleyse :))) allah yardımcımız olsun ama hala hiç korkmuyorum normal doğumdan :lepi:

evet canım katlanıcaz napalım,bi işe giriştik yarıda da bırakamıcağımıza göre mecbur beklicez sonumuzu :))))
ne güzel sonra bebişlerimiz kucağımızda zemuszemus

bende elyaf yorganımı uzun bi şekilde bi kısmı karnımın altına kalan kısmı da bacaklarımın arasına,hatta mide yanmam varsa yukarı kısmını da başımın altına alıyorum,ooo süper oluyo ama dönerken ee biraz zorlanıyorsun iştee...

Son düzenleme:
kızlar benim de kaç gündür sırtım çok fena ağrıo.. walla ağlicak gibi oluorum. eşim her gece masaj yapıo.. sırt üstü yatarsam geçer belki diorum öle de rahat edemiorum. uykumu da alamıorm. sizde de oluomu sırt ağrısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…