2010 Aralık Anneleri

gunaydın kızlar.. ya bugun gobek deligimde acayip bir acı var normalmidir gerilmeyle alakalıı bişey olabilir midısardan gobek deliğime elleyince bile oluyo acı -tatlicadiarzu-

canım aynı acıyı ben 2-3 haftadır cekiyorum bikac gün dr gittimde sordumda normal dedi bebek büyüdügü için hareket ettikce kordonu gerdiginden oluyomus yani korkulacak bişey yokmus

canım ağırlık merkezimizin değişmesinden dolayı oluyor bu tarz şeyler.. dayanamıyoruz ama mecburuz işte ( bu bilgisayarda iki büklüm oturmak bile fena ediyor insanı

aynı sıkıntıları dün aksama kadar bende yasadım ve halada arada kasıgıma bi anda saplanıyo bende ya üşüttüm yada bebek asaga döndügü için diye düsünüyorum

ayşecim aynen öle artık ne fazla oturabiliorum ne de ayakta durabiliom. walla annelern kıymeti bilinmeli. doğum ayrı doğum öncesi ayrı sıkıntı.. sonunda kavuşcamız meleklermiz teselli edio beni...

sinemcim geçmiş olsun canım.. umarım önemli bişi deildir. bu dönemde sancıların olması normal sanırım. ara sıra bende de oluo öle ki dediğin gibi yürümekte ayakta durmakta zorluk çekiorum. 2ay daha sıkalım dişlerimizi. inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıya atlatırız bu dönemleri...

kesinlikle aynurcum.. sonuna geldik çok şükür :)) çok bekletmicek gibi geliyor bana

Sinemcim Itırekim öyle güzel tarif etmişki benim de çektiğim ağrıyı :) Uzun zamandır böyle canım. Doktorum rahim ve çatı genişlemesi demişti bana da. Magnezyum takviyesi iyi gelecektir. Muz ye ve soda iç canım. Geçmiş olsun,umarım bu şiddette tekrarlamaz.

Ayşecim hoşgeldinnn. yine meraklandırdın beni. O gece yazdım sana ama yetişemedim,aklım hep sendeydi. Çok üzüyor Duru kızımız seni. Kızarım bak...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
aysecim sen zaten en önce olanlardasın. ben seni mavrulamı toobayı kasım sonuna bekliorum walla. bende aralığın 10u gibi doğururm gibime gelio.. ayyy bişi kalmadı walla böle düşününce eyvahedigeldismile

aynı sıkıntıları dün aksama kadar bende yasadım ve halada arada kasıgıma bi anda saplanıyo bende ya üşüttüm yada bebek asaga döndügü için diye düsünüyorum
canım çatı doğuma hazırlanıyormuş,benim 2 hafta önceki kontrolümde başı aşağıdaydı zaten bebeğin bu sancılar 2 gündür oluyo işte demekki çatımız doğuma hazırlanıyor,
ayşecim aynen öle artık ne fazla oturabiliorum ne de ayakta durabiliom. walla annelern kıymeti bilinmeli. doğum ayrı doğum öncesi ayrı sıkıntı.. sonunda kavuşcamız meleklermiz teselli edio beni...

aynurcummm nerdesin sen,işten çıkmıştın en son ne oldu bi türlü denk gelemedik,ben 2-3 gün yaşamıştım o sırt ağrıularını canım geçen ay,bende masaj yaptıyordum masaj yaparken bile ağrıyordu yani okadar,sonra kendiliğinden geçti ama cnm,seninde geçer belki,rahatsız pozisyonda durmamaya bak benim ondan olmuştu diye düşünüyorum geçen ay o dönem hep misafirler vardı ve istediğin gibi oturamıyorsun yada sabit ayakta daha çok duruyorsun ondan olmuştu benim cnm

çok teşekkür ederim canım benim,inşallah atlatırız cnm ya bakalım şimdi başlıyo demekki artık sıkıntılar :))) umarım en kötüsü böleolur ya,allah hepimizi bi avazda kurtarsın derler ya aynen ondan :)))
kesinlikle aynurcum.. sonuna geldik çok şükür :)) çok bekletmicek gibi geliyor bana
evet cnm az kaldı valla sayılı günler artık çok beklemeyiz gibi geliyo banada senin kasım olur bende aralığın ilk günleri bekliyorum valla 15aralık aslında ama bakalım gününde doğsalar daha iyi aslında hayırlısı olsun hepimiz için

canım aynen ıtırekim benimde demek istediklerimi çok güzel tarif etti ve çok güzel açıkladı saolsun ben hala kendi kendime doğuruyorum sanacaktım yoksa :))) doğum yaklaşıyo kesin dedim,yaa doğurmaya korkmamda yazık bebiş çok küçük daha bağışıklığı güçlenmedi çok zorlanır yani,onun için korktum ben,canım soda ve muzu da yerim sütte dedi ıtır hepsini içerim hafiflesin bari,şimdi gün içinde iyiyimde gece çok zor oluyo işte (

sinemcim daha izne ayrılamadm yaa yarım gün çalışıorm şimdilik 25inde raporumu alıcam inşallah. ozamana kadar böle bi kolylık yaptılar... ayy evet dediğin gibi masaj yaparken bile ağrıo...

pelincm evet kaç gündür fena yağıo walla kış aniden geldi buralara üşütmektende olabilir doğru diosun canım..

selam hatunlar
bu sabah kalkip kahvalti bile yapamadan hastanenin yolunu tuttuk
100luk seker yuklemem yapildi
3 saat boyunca hastanede ac ac oturdum
her saat basi jiletlendim ve tam dort kere kan alindi parmaktan
neyseki damar yolu acmadilar
sonucu henuz doktora gostermedim ama
aclik sekerim 81
1.saat 163
2.saat 153
3.saat 158 cikti
umarim sorun yokturboshayallersmile yok gibi gorunuyo sanki...

hmmm ozaman erken giriyorsun kk.ya ondan denk gelmiyoruz pek,ya da öğleden sonramı geliyorsun,çok iyi yapmışlar valla canım,biraz daha dinlenmiş olursun hiç değilse,

bende markete gidip soda alayım pelincim meyveli kalmamışbugece size dua edicem valla,

Çok teşekkürler canımm.. Napim eşim yoktu zaten gecenin bi yarısı doktoru da arayamam diye ilk size koştumm.. sağolun
Ahh ah hemde nasıl üzüyor teyzesii (

aysecim sen zaten en önce olanlardasın. ben seni mavrulamı toobayı kasım sonuna bekliorum walla. bende aralığın 10u gibi doğururm gibime gelio.. ayyy bişi kalmadı walla böle düşününce eyvahedigeldismile

kasım sonu muu :) kız doktor bile 10-15'i den sonra bekliyoruz dedii :)) çok ileri attın ama seen :) az kaldı azz

evett canım cok az kaldıı aman sağlıklı kilosu boyu yerinde olsun da isterse şimdi gelsin :))

aaa baya erkenmiş ay bişi kalmamış bayramda belkide doğurmuş olursun sen hayatım.. ayyy ilk hbr senden mi gelicek hadi bakalım hayırlısı.. topiğimizin ilk bebişi kim olucak acaba?

sinem meyveli soda mı dedin?meyveli olanlar soda grubuna girmiyomuş canım bilgin olsun içine karbondioksitmi neydi gaz dolduruyolarmış.normal soda içmelisin istersen limon sık sağlıklı olan sade olanı.

peliiiiiiiiiiiiiinnn!!! hosgeldinn tatlm naberr??

aynurcummm benden semadan veya tuğbadan haber bekleyiinn :))

İlk bebiş ayşenin son bebiş benim olacak gibi. Tahmini doğum 31 aralık ama bana ocağa sarkarmış gibi geliyor. Neyseki sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim.

Kızlar ben merak ediyorum. Doktorlar diyormuş ki 30. haftadan sonra bebekler büyüdüğü için dönmeleri zor oluyormuş. Sizin bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı? Benimki hep yanlarda oynuyor sanırım almadı daha. Anlamanın bir yolu var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…