hmmm ozaman erken giriyorsun kk.ya ondan denk gelmiyoruz pek,ya da öğleden sonramı geliyorsun,çok iyi yapmışlar valla canım,biraz daha dinlenmiş olursun hiç değilse,
bende markete gidip soda alayım pelincim meyveli kalmamışbugece size dua edicem valla,
İlk bebiş ayşenin son bebiş benim olacak gibi. Tahmini doğum 31 aralık ama bana ocağa sarkarmış gibi geliyor. Neyseki sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim.
Kızlar ben merak ediyorum. Doktorlar diyormuş ki 30. haftadan sonra bebekler büyüdüğü için dönmeleri zor oluyormuş. Sizin bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı? Benimki hep yanlarda oynuyor sanırım almadı daha. Anlamanın bir yolu var mı acaba?
peliiiiiiiiiiiiiinnn!!! hosgeldinn tatlm naberr??
aynurcummm benden semadan veya tuğbadan haber bekleyiinn :))
ayyy çok az kalmış canım topu topu 1 ay belkide,hayırlısıyla doğsalarda sevsek,hepimiz için hayırlısı olsun vallaÇok teşekkürler canımm.. Napim eşim yoktu zaten gecenin bi yarısı doktoru da arayamam diye ilk size koştumm.. sağolun
Ahh ah hemde nasıl üzüyor teyzesii(
kasım sonu muu :) kız doktor bile 10-15'i den sonra bekliyoruz dedii :)) çok ileri attın ama seen :) az kaldı azz
evett canım cok az kaldıı aman sağlıklı kilosu boyu yerinde olsun da isterse şimdi gelsin :))
ayy bizde daha süpriz bişey yok gibi valla diğer topiklerde 32lerde bile doğum vardı,bizim en erkenimiz ne zaman olucak merak ediyorum bende belkide hiç umulmadık biri geçer öne valla,hiç belli olmuyoaaa baya erkenmiş ay bişi kalmamış bayramda belkide doğurmuş olursun sen hayatım.. ayyy ilk hbr senden mi gelicek hadi bakalım hayırlısı.. topiğimizin ilk bebişi kim olucak acaba?
yaa bilmiyordum bende asitli içemiyorum diye bunu alıyordum bunu bile yarım saatte içiyorum zaten en son şekerli su gibi oluyo :))) olmadı dediğin gibi sade var evde hep zaten limon sıkayım içeyim canım,saolasınsinem meyveli soda mı dedin?meyveli olanlar soda grubuna girmiyomuş canım bilgin olsun içine karbondioksitmi neydi gaz dolduruyolarmış.normal soda içmelisin istersen limon sık sağlıklı olan sade olanı.
canım benim 28. hafta kontrolümde dönüktü doktor gösterdikten sonra anladım neresinin ne olduğunu artık o sayede anlayabiliyorum benim karnımda göbek deliğimin sağı ve solu tümsek gibi şiş hep sağ tarafı sırtıydı sol tarafıda poposuydu hala da öyle,2-3gün önce sağlık ocağından hemşireler geldi onlarda muayene etti öyleymiş hala 2 şişlikten biri sırt biri pop yaniİlk bebiş ayşenin son bebiş benim olacak gibi. Tahmini doğum 31 aralık ama bana ocağa sarkarmış gibi geliyor. Neyseki sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim.
Kızlar ben merak ediyorum. Doktorlar diyormuş ki 30. haftadan sonra bebekler büyüdüğü için dönmeleri zor oluyormuş. Sizin bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı? Benimki hep yanlarda oynuyor sanırım almadı daha. Anlamanın bir yolu var mı acaba?
Bebekim evet meyveliler asitli. Sen sade soda al içine limon sık canım. Meyvelilerde magnezyum olduğunu sanmıyorum.
kızlarrr sonunda park yatağımız geldi kaydirigubbakcemile2 ilgilenenlere duyrulur ben çok beğendim 2 yaşına kadar çok rahat kullanılır kurulumunu tek başıma yaptım :hulya: ama içinden çıkan kağıtta hiç açıklayıcı değil bende internetten nasıl kurulduğunu izledim ve tek başıma kendim yaptımsempatiksalakcinni alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim...
İlk bebiş ayşenin son bebiş benim olacak gibi. Tahmini doğum 31 aralık ama bana ocağa sarkarmış gibi geliyor. Neyseki sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim.
oyyy!! aysem burdaymis!!
hayrethihoyyyt nasi olduda karsilastik yahu???
iyiym aysecim seker zimbirtisiyla ugrasiyorum istesempatiksalakcinni
sen napiosun bakiym?
aslınd a 1gün dursa kardır ama doğum 7aralık gözüküo sezaryan olduğum için 30kasımda yaparım ben daha erken olmasındaaeyvahedigeldismilekızlar aralıktan şaşmayın sıkın birazcık kendinizi
aslınd a 1gün dursa kardır ama doğum 7aralık gözüküo sezaryan olduğum için 30kasımda yaparım ben daha erken olmasındaaeyvahedigeldismile
sağlıkla gelsinlerde önemli değil ya
aahh ahh bende canımm..
kendi el emeğim olsun kızımın şekerleri dedik başımıza dert aldık :))
bi de bizde + doğum sancıları var yalancı.. :)
ne kadar temiz kalpiyim sorar sormaz cevap aldım hatta sorumdan önce cevap gelmişkaydirigubbakcemile3
oyyy canım desene cok fena yanlıs anladım :))
cok gecmis olsun tatlımm inşallah bunun sonucu guzel olurr
kızlarrr sonunda park yatağımız geldi kaydirigubbakcemile2 ilgilenenlere duyrulur ben çok beğendim 2 yaşına kadar çok rahat kullanılır kurulumunu tek başıma yaptım :hulya: ama içinden çıkan kağıtta hiç açıklayıcı değil bende internetten nasıl kurulduğunu izledim ve tek başıma kendim yaptımsempatiksalakcinni alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim...
bende alıcam canım. Hangi marka ve kaça aldığını da yazar mısın sakıncası yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?