2010 Aralık Anneleri

Bebekim evet meyveliler asitli. Sen sade soda al içine limon sık canım. Meyvelilerde magnezyum olduğunu sanmıyorum.

canım benim oğluşum da kafası aşağıda ama sağ tarafta tam dönmüş değil yani :ecrin_bebek: bende 30.haftadan sonra alanlarının daraldığını ve hareket etmekte zorlandıklarını duymuştum inşallah dönerler yaaaa:hulya: doktorum bana sol yanına yat dedi sanırım başı sağda ise sol yana yatıyosun başı solda ise sağ tarafa yatıyosun. benim bebişimin de 30 aralık görünüyo süpriz yapmazsa tabiiii olumunekankayizsmile

peliiiiiiiiiiiiiinnn!!! hosgeldinn tatlm naberr??

aynurcummm benden semadan veya tuğbadan haber bekleyiinn :))

oyyy!! aysem burdaymis!!
hayrethihoyyyt nasi olduda karsilastik yahu???
iyiym aysecim seker zimbirtisiyla ugrasiyorum istesempatiksalakcinni
sen napiosun bakiym?

kızlarrr sonunda park yatağımız geldi kaydirigubbakcemile2 ilgilenenlere duyrulur ben çok beğendim 2 yaşına kadar çok rahat kullanılır kurulumunu tek başıma yaptım :hulya: ama içinden çıkan kağıtta hiç açıklayıcı değil bende internetten nasıl kurulduğunu izledim ve tek başıma kendim yaptımsempatiksalakcinni alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim...

tellinaaaaaaz senin park yatak gelmedimi daha ben yanlış adres vermişim pazartesiye kaldı çok merak yapıyorum.

ayyy çok az kalmış canım topu topu 1 ay belkide,hayırlısıyla doğsalarda sevsek,hepimiz için hayırlısı olsun valla
aaa baya erkenmiş ay bişi kalmamış bayramda belkide doğurmuş olursun sen hayatım.. ayyy ilk hbr senden mi gelicek hadi bakalım hayırlısı.. topiğimizin ilk bebişi kim olucak acaba?
ayy bizde daha süpriz bişey yok gibi valla diğer topiklerde 32lerde bile doğum vardı,bizim en erkenimiz ne zaman olucak merak ediyorum bende belkide hiç umulmadık biri geçer öne valla,hiç belli olmuyo
sinem meyveli soda mı dedin?meyveli olanlar soda grubuna girmiyomuş canım bilgin olsun içine karbondioksitmi neydi gaz dolduruyolarmış.normal soda içmelisin istersen limon sık sağlıklı olan sade olanı.
yaa bilmiyordum bende asitli içemiyorum diye bunu alıyordum bunu bile yarım saatte içiyorum zaten en son şekerli su gibi oluyo :))) olmadı dediğin gibi sade var evde hep zaten limon sıkayım içeyim canım,saolasın
canım benim 28. hafta kontrolümde dönüktü doktor gösterdikten sonra anladım neresinin ne olduğunu artık o sayede anlayabiliyorum benim karnımda göbek deliğimin sağı ve solu tümsek gibi şiş hep sağ tarafı sırtıydı sol tarafıda poposuydu hala da öyle,2-3gün önce sağlık ocağından hemşireler geldi onlarda muayene etti öyleymiş hala 2 şişlikten biri sırt biri pop yani
Bebekim evet meyveliler asitli. Sen sade soda al içine limon sık canım. Meyvelilerde magnezyum olduğunu sanmıyorum.

valla bilmiyodum canım evde sade vardı zaten bunu içeyim sadeyi dediğiniz gibiiçerim artık,limonla yoksa başka türlü içemem

ne kadar temiz kalpiyim sorar sormaz cevap aldım hatta sorumdan önce cevap gelmişkaydirigubbakcemile3

benim bebisinde basi hala yukarida, en son kontrolumuzde nasilsa su an aynen oyle, cok hareketli ama yerinde hareketli, zaten dun gece ruyamada girdi doktora gitmisim muayene ediyo ve hala dogum pozisyonuna girmemis doktorumda bu ne demek biliyosun dimi, sansin yok sezeryan diyoeyvahedigeldismile

özüm de olabilir ama.. bana da mavrulam-tooba-ben arası geliyor :))
tabiki canımm dönüyorlar işte onu doktor muaynesinde söylemesi lazımdı? veya ultrasonda?

oyyy!! aysem burdaymis!!
hayrethihoyyyt nasi olduda karsilastik yahu???
iyiym aysecim seker zimbirtisiyla ugrasiyorum istesempatiksalakcinni
sen napiosun bakiym?

aahh ahh bende canımm..
kendi el emeğim olsun kızımın şekerleri dedik başımıza dert aldık :))
bi de bizde + doğum sancıları var yalancı.. :)

aahh ahh bende canımm..
kendi el emeğim olsun kızımın şekerleri dedik başımıza dert aldık :))
bi de bizde + doğum sancıları var yalancı.. :)

yok canim ya bebek sekeri degil bildigin kan sekeri
yuksek cikmisti 50lik yuklemem
bugun 100luk yapildi
3 saat hastanede ac ac kan verip durdum
:bbo:

ne kadar temiz kalpiyim sorar sormaz cevap aldım hatta sorumdan önce cevap gelmişkaydirigubbakcemile3

y çok güldüm yaaa :roflol::roflol: valla canım ben çok beğendim sallanma özelliği konusunda kararsızdım hani normal bir beşik gibi sallanırmı diye ama çok güzel sallanıyo hihoyyythihoyyyt

oyyy canım desene cok fena yanlıs anladım :))
cok gecmis olsun tatlımm inşallah bunun sonucu guzel olurr

oyyy canım desene cok fena yanlıs anladım :))
cok gecmis olsun tatlımm inşallah bunun sonucu guzel olurr

insallah aysecim ya
simdiye kadar sorunsuz gecti hamileligim
su andan sonrada sorun cikmasa bariboshayallersmile
sen bebek sekerimi yapiyosun bakiym?
hazirliklar nasil gidiyo?

bende alıcam canım. Hangi marka ve kaça aldığını da yazar mısın sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…