ah esra ya sorma . dediğin gibi nakliyeler var
ben en çok nasıl ev bulucam diye de düşünüyorum
aceleyle karar vermekte istemiyorum
ooofffff
doktorumda bahçelievlerde bilmiyorumkismile
onu bırakmayı hiç istemiyoruum
aayyyy bir de bu taşınma esnasında doğurmayayım sakın eyvahedigeldismile
günaydın herkese,
canım iplik fiyatları değişiyo. ben ilçede oturuyorum mesela kaç yere sordum kilosu 15tl dediler. denizlide sürekli alışveriş yaptığım bi yer vardı. oradan kilosunu 10 tlye aldım. internette de araştırdığım kadarıyla ortalama 12 tl gibi. simli olanlar yalnız 25 tl. tabi önemli olan ne kadar iplik gideceği. 2,5 kg kadar aldım bakalım bitince ebatlarını yazarım...
hayırlı olsun canım. kötü denk gelmiş ama. 1 hafta sonra olsaymış 1 hafta fazladan tatil yapardın...
Günaydın kızlar...
Nasılsınızzz.
Dün doktordaydım oğlum kocaman olmuş 1800 gr herşeyi çok iyi dedi doktor...Suyum çok güzelmiş..20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...Oğluma bir türlü poz verdiremedi doktor elini çekmedi yüzünden yaramaz şey dedi doktor o uğraşırken bende bol bol izledim oğlumu zemuszemus
Ezocum bende dün rapor aldım ama vizite kağıdım olmadığından vermediler direk SGK ya göndereceklermiş... Sanırım benimde safa83 gibi 37 hafta 15 Kasıma geliyor tam göremedim ki raporda ne yazıyor
pırt diye :) maşaallah tosuna da...
Umarım pırt diye olur...
Birkaç pırtada razıyım :kedi:
kızlarr günaydın hepinizeee
mavrulam maşallah canım tosuna,kocaman oldular valla benimde haftaya bakalım ne kadar büyümüş bizim zillide
ıtırekim allah kolaylık versin cnm zor olcak ama umarım iyi olur sizin için hem annenlere de yakın olursun ne güzel
bizimde herşey aynı kızlar dün hemşiremiz geldi sağlık ocağından,beslenmeden bahsetti ve kırmızı et üzerinde durdu,bende pek sempatik değilim şu et ve çeşitlerine karşı ama kansızlık için yemek lazım işte,zorlucaz bakalım,buarada dün ilk defa göğsümden süt geldi,hemen kuruttum orayı akmasın diye
günaydın kızlar
grip oluyorum çok moralim bozuk..
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
yarın kontrolumuz var doktoruma soracağım..
burnum akıyor sesim gitti..
Canım geçmiş olsun, aklına getirme, vakti zamanında doğacak kuzular inşallahgünaydın kızlar
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
gelen sütü hemen orada sürdüm üstünde kurusun diye canım öle yapılıyomuş,o süt delikleri tıkıyomuş bugün yok,ama senin çoksa etki edermi bilmiyorum cnm,bide hemşire dedi dün kremlenirken falan göğüs uçlarına değdirmeden sürün dedi nemlenmesin dedi sürekli kuru kalması gerekiyormuş uçların
buarada sarı gibiydi süt böle bulanık su gibiydi,ağız sütü dedikleri olsa gerek
Hayırdır neden devam etmiyeceksin işe şeker :uhm:
çok yoruluorum burda canm benm. patronumçok bencil bi insan.. bizi köle gibi kullanıo. daha fazla burda çalışmayı kaldıramam.bi de şimdi bebek olucak en az 6ay yanında olmak istiorum. seneye kpss'ye girmeyi düşünüorm. walla bebekli kadınlar için en ideal meslek memurluk bence..
saol canım kolumun agrısı dısında iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan
canım asıyı vuruldugumda hiç acımadı gunboyunca da acımadı bugun etrafı cok acıyo.. bende korkudan vurulmuyodum dr a da hic sormuyodum ama dun wurulmam gerektigini soledi yani her ihtimale karsı bebişin gobegini keserken falan bişe olur die olmak lazımmıs 1 ay sonra tekrar olcam :sinifsinif:
çok yoruluorum burda canm benm. patronumçok bencil bi insan.. bizi köle gibi kullanıo. daha fazla burda çalışmayı kaldıramam.bi de şimdi bebek olucak en az 6ay yanında olmak istiorum. seneye kpss'ye girmeyi düşünüorm. walla bebekli kadınlar için en ideal meslek memurluk bence..
hmmm ben doğumdan sonra başlarım diyodum cnm göğüs ucu kremine hem uyarmamış olurum diye hemde süt akmasın diye elledikçe,zaten cnm herkeste olmuyormuş o uçtaki çatlaklar önlem almak iyi tabi de dün hemşire bana ucunu nemli bırakma dedi,hatta etrafına mutlka krem kullan ama ucuna değdirmeden sür dedi cnm sende bi sor doktorunun belki bi fikri vardır bu konudaAyyy cnm ya ben bilmiyordum Doktor sadece sıkma dedi okadar
göğüs ucu kremine başladım ister istemez nemleniyor yani
sütümün rengi koyu sarıydı şimdi bulanık su gibi rengi var ama çok gelmiyor artık ilk zamanlar çok geliyordu da şimdi günde bir kaç tamla okadar bilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun, karnı burnunda zor iş yaniakannehir. Ama ne güzel yeni evine gelecek bebeğinopuyorumnanaktan
Günaydıınnnn, demir eksikliği çok önemliymiş Sinem, IQ yu bile etkiliyormuş bizim hamilelik eğitiminde söylediler.
Bide göğsünü nasıl kuruttun?? :
benimde senle aynı çıkmıştı
2ncide normal çıktı
mavrulam maşallah canım tosuna,kocaman oldular valla benimde haftaya bakalım ne kadar büyümüş bizim zillide
ıtırekim allah kolaylık versin cnm zor olcak ama umarım iyi olur sizin için hem annenlere de yakın olursun ne güzel
bizimde herşey aynı kızlar dün hemşiremiz geldi sağlık ocağından,beslenmeden bahsetti ve kırmızı et üzerinde durdu,bende pek sempatik değilim şu et ve çeşitlerine karşı ama kansızlık için yemek lazım işte,zorlucaz bakalım,buarada dün ilk defa göğsümden süt geldi,hemen kuruttum orayı akmasın diye
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?
evet onlar tıkaçtı işte :)))kaydirigubbakcemile3Canım geçmiş olsun, aklına getirme, vakti zamanında doğacak kuzular inşallahlmaz:
Aaaa, ben onlara sinir olup her banyoda temizliyodum tek tek bilmiyorumkismile Sarı sarı, çapak gibi, göğüs ucumda, sinir oluyodum napiiiimBi daha yapmıyım bari, demekki onlar tıkaçmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?
gunaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan.. ben dun tetanoz asısını oldum bugun kolum cok agrıyo :sinifsinif:
günaydin kizlar...yasmincim sifa olsun asin..yarina gecer acisi insallahgünaydın hanımlar....
gecmis olsun zuzum,korkma yavrucuguna bisey olmaz Allahin izniyle..günaydın kızlar
Ayyy cnm ya ben bilmiyordum Doktor sadece sıkma dedi okadar
göğüs ucu kremine başladım ister istemez nemleniyor yani
sütümün rengi koyu sarıydı şimdi bulanık su gibi rengi var ama çok gelmiyor artık ilk zamanlar çok geliyordu da şimdi günde bir kaç tamla okadar bilmiyorumkismile
bildigim kadariyla yok tatlim..ihlamurda olmasa atlatamayiz ki gribikızlar gebelikde ıhlamur ve narın sakıncası varmı?
haklisin tatlim,son aylardayiz ve zaten aklimiz fikrimiz bebekte,onun esyalarinda,dogumda..üstüne birde bu tasima isi olunca cok cok haklisin..
ama evi bulduktan sonra gerisi cabuk gelir sanirim..
Allah yardimciniz olsun,hersey gönlüne göre olsunnn
Allah yardımcın olsun canım. zor şu halinle. dikkat et kendini yorma sakın. hatta imkanın varsa çalışabilir raporu yerine izne ayrılsan daha iyi olurdu...
Allah yardımcınız olsun, karnı burnunda zor iş yaniakannehir. Ama ne güzel yeni evine gelecek bebeğinopuyorumnanaktan
Ay teşekkür ederiz bilgiler için, bende ebatlarını merakla bekliyoruummmm:lepi: Çabuk örülüyor mu barikaydirigubbakcemile3
Maşallah maşallah, şu hale bak gramlardan kilolara geldik
İlahi kızlar pırt zart zort yapmayın bak ebeler kaçışır sonra çok pırtlarsanız kokudan duramazlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydıınnnn, demir eksikliği çok önemliymiş Sinem, IQ yu bile etkiliyormuş bizim hamilelik eğitiminde söylediler.
Bide göğsünü nasıl kuruttun??
Günaydın Sezen, çok geçmiş olsunnn:sinifsinif:
evet canım bende aynı şeyleri düşünüyorum ama demir eksikliği için de şart napalım iyi bildiğimiz yerlerden alıcaz titizlencez bişekilde yicezya şu et konusu kırmızı et iyi biliyozda ortalıkta ne eti dolanıyor bilmiyoruz( benim et yiyesim gelmiyor bu yüzden insanlar insanlıktan çıktı hastalıklı etleri bozuk etleri kakalıyolar ben kurban gelsin diye bekliyorum yaaa temiz et yiyelim.onun yerine yeşil mercimeği tercih ediyorum tavukta da aynı dert var okudunuzmu bilmiyorum birkaç ünlü markalarda inceleme yapılmış ve hastalık bulunmuş ne yicez biz ankarada taze balıkta yok dikkat edin kızlar hele dışardan ekmek arası döner vss falan yemeğin
bendede sendeki gibi oluyor cnm sarı sarı topak ben temizliyorum onları ama akan bişey gelmedi hiçCADIARZU
merhaba canlar! opuyorumnanaktan
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?