2010 Aralık Anneleri

Allah yardımcınız olsun, karnı burnunda zor iş yaniakannehir. Ama ne güzel yeni evine gelecek bebeğinopuyorumnanaktan

Ay teşekkür ederiz bilgiler için, bende ebatlarını merakla bekliyoruummmm:lepi: Çabuk örülüyor mu barikaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallah, şu hale bak gramlardan kilolara geldik

pırt diye :) maşaallah tosuna da...

Umarım pırt diye olur...
Birkaç pırtada razıyım :kedi:

İlahi kızlar pırt zart zort yapmayın bak ebeler kaçışır sonra çok pırtlarsanız kokudan duramazlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydıınnnn, demir eksikliği çok önemliymiş Sinem, IQ yu bile etkiliyormuş bizim hamilelik eğitiminde söylediler.
Bide göğsünü nasıl kuruttun??

Günaydın Sezen, çok geçmiş olsunnn:sinifsinif:

Canım geçmiş olsun, aklına getirme, vakti zamanında doğacak kuzular inşallah lmaz:

Aaaa, ben onlara sinir olup her banyoda temizliyodum tek tek bilmiyorumkismile Sarı sarı, çapak gibi, göğüs ucumda, sinir oluyodum napiiiim Bi daha yapmıyım bari, demekki onlar tıkaçmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Hayırdır neden devam etmiyeceksin işe şeker :uhm:

çok yoruluorum burda canm benm. patronumçok bencil bi insan.. bizi köle gibi kullanıo. daha fazla burda çalışmayı kaldıramam.bi de şimdi bebek olucak en az 6ay yanında olmak istiorum. seneye kpss'ye girmeyi düşünüorm. walla bebekli kadınlar için en ideal meslek memurluk bence..

kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?

Üff bende kpss yemi girsem acaba diyorum ama gazetede hergün kpss nin ayrı bir skandalı çıkıyorkafamçokkarıştı

Ay nebileyim valla Dr gerek görmeyince benimd işime geldi açıkcası bilmiyorumkismile

Haklısın cnm aslında benim de işim rahat olmasa bende düşünürdüm önceden girmiştim ama 83 puan almama rağmen yerleştirilememiştim. Tekrar şansımı denerdim ama şu aşamada gerek görmüyorum. Allah sana kolaylık versin cnm Benim Annemde memur babamda memur ve çok rahatlar

hmmm ben doğumdan sonra başlarım diyodum cnm göğüs ucu kremine hem uyarmamış olurum diye hemde süt akmasın diye elledikçe,zaten cnm herkeste olmuyormuş o uçtaki çatlaklar önlem almak iyi tabi de dün hemşire bana ucunu nemli bırakma dedi,hatta etrafına mutlka krem kullan ama ucuna değdirmeden sür dedi cnm sende bi sor doktorunun belki bi fikri vardır bu konuda

evet canım ya bende hamileliğe başlamadan önce vardı sonra dengeledim ama şimdi yine düşük çıkmıştı doktorda bu dönemde gebelerde olması gereken kadar ama korkulcak bişey yok demişti ama bol bol kırmızı et pekmez yeşil sebszelerden tüket falan demişti,sebze tamamda etle pek aram yok böle ayda bir filan yiyorumdur şimdi haftada 1e düşürcem artık

canım bana stajer hemşireler geliyo bikaç haftadır sağlık ocağının hemşiresinin kontrolü altında işte o bana geçen hafta göğsünden sütte gelebilir gelen damlayı hemen orada ucuna sür kurusun demişti dünde süt geldi bende öle yaptım cnm bugün akmadı bidaha ama belkide akmıcağı vardı :))

yasmin,aynur geçmiş olsun kızlarr,yasmin benimde 2. doz aşıda hafif kolumda ağrı olmuştu 2. güne geçiyo

benimde senle aynı çıkmıştı
2ncide normal çıktı

ya şu et konusu kırmızı et iyi biliyozda ortalıkta ne eti dolanıyor bilmiyoruz ( benim et yiyesim gelmiyor bu yüzden insanlar insanlıktan çıktı hastalıklı etleri bozuk etleri kakalıyolar ben kurban gelsin diye bekliyorum yaaa temiz et yiyelim.onun yerine yeşil mercimeği tercih ediyorum tavukta da aynı dert var okudunuzmu bilmiyorum birkaç ünlü markalarda inceleme yapılmış ve hastalık bulunmuş ne yicez biz ankarada taze balıkta yok dikkat edin kızlar hele dışardan ekmek arası döner vss falan yemeğin
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?

bendede sendeki gibi oluyor cnm sarı sarı topak ben temizliyorum onları ama akan bişey gelmedi hiçCADIARZU

Günaydın kızlar.Çok geçmişe bakamadım sadece bu sayfaya bakabildim :)) MAvrulam maşallah kusuna kocaman olmuş.Bende iki günüdr sersem gibiyim başım ağrıyım diyo ağrımıyo uyandım hala aynı.

evet onlar tıkaçtı işte :)))kaydirigubbakcemile3

evet cnm benimde öle 2-3 damla gibi minik minik kabarcık sütler vardı

gunaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan.. ben dun tetanoz asısını oldum bugun kolum cok agrıyo :sinifsinif:

günaydın hanımlar....
günaydin kizlar...yasmincim sifa olsun asin..yarina gecer acisi insallah
gecmis olsun zuzum,korkma yavrucuguna bisey olmaz Allahin izniyle..
bol bol ihlamur ic,meyve ye canim,insallah bir an önce gecer..
öksürük icin bal+karabiber bana iyi geliyor aslinda,ama hamilelikte karabiber iyi mi degil mi bilmedigimden daha az döküyorum..
denemek istersin belki..

datlumm bendede o zamandan bu yana geliyor..
valla krem sürmeye baslamak gerekiyormus,ben sürüyorum ama banyoda gögüslerimi lifle yikamiyorum,cünkü ucu aciliyor,hemen süt geliyor...
ucunda topak topak kalinti oluyor,onlari temizlemeye calisma zuzumm yerimseniben

merhaba canlar! opuyorumnanaktan

bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..

neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..

BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3

doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.

bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.

kızlar gebelikde ıhlamur ve narın sakıncası varmı?
bildigim kadariyla yok tatlim..ihlamurda olmasa atlatamayiz ki gribi (

canim benimki damla damla geliyor,bazen sabah bi bakiyorum yatakta yuvarlak yuvarlak lekeler,üstüm desen öyle..
ama dedigin gibi kuruyunca sari topaklanmalar oluyooo,temizleme onlari,yoksa akmaya baslayabülüüüü :CüvCüv:

sağol Burcucum, gerçekten bende bu haftayı bebişin ve benim hastane kıyafetlerimizi yıkayıp ütülemekle geçireceğimi sanaraken bak nelerle uğraşacağım :CüvCüv:

Allah yardımcın olsun canım. zor şu halinle. dikkat et kendini yorma sakın. hatta imkanın varsa çalışabilir raporu yerine izne ayrılsan daha iyi olurdu...

teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışcağım. iş yeri merkeze geçmemi istediği için taşınıyorum. Şimdi onlara madem öyle ayrılıyorum diyemedim. bakalım kaçamak kaçamak 5-6 haftayı geçirebilirsem gerisi çok güzel olacak inşallah CADIARZU

teşekkür ederim Sinemcim , sizlerde bana güç verdiniz gerçekten. kazasız belasız üstesinden gelicem inşallah guclubacismile

sağol canım. biraz yorucu bir dönem geçiricem ama tek sevincim bebişe yeni bir düzen oluşutruyor olmak olacak. kazasız belasız atlatırım inşşallah. :1rolleyes:
sizler yanımdasınız ya kızlar moral buluyorum ... teşekkür ederimn .
kaydirigubbakcemile5:1rolleyes:

evet canım bende aynı şeyleri düşünüyorum ama demir eksikliği için de şart napalım iyi bildiğimiz yerlerden alıcaz titizlencez bişekilde yicez

tubacım ilk önce suyunun noırmale dönmesine çok sevindim canım umarım bundan sonra hiç bi sorun yaşamazsın,hiç birimiz yaşamayız,ayy minik kızınada maşallah canım 2.kg ları da bulmuşlar çok merak ediyorum cnm bende bebğimi sağlığı yerinde olcakmı nasıl olcak neye benzicek diye,hepimizinkinide merak ediyorum valla :))) ne güzel bebişlerimiz olacak kimbilir

canim massallah melegine
suyunun iyi olmasina coook sevindim,icin rahatlamistir ne güzel..calismaya baslicak misin bu durumda?
göbisini yeriz biz o pitirciginnnn
grip asisinin icerigi degismis,gecen seneki gibi degilmis diye duydum bende,yani türkiyedede öyleymis..ama her doktor baska biseyi savunuyor tabii..
insallah uzak durur grip senden olumunekankayizsmile

slm kızlarr,
sütten bahsetmişsiniz benden de gelıyordu şimdi azaldı,fazla oynamamak laazım gögüslerle doktorum ole soylemıstı,bu arada grip olanlara sarımsak öneririm..

Tooba kocaman olmuş kızın maşallah....Göbüşün beniimkinden küçük ama içindeki büyük :))
Herşeyin yolunda olmasına da sevindim herşey böyle devam etsin inşallah....

Son düzenleme:

tuğba cıım gözün aydın. bebişine de sana da hemen bocuğunu takayım.
ne güzel haberlerle glemişsin. maşallah ikinizede.
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…