2010 Aralık Anneleri

Allah yardımcın olsun canım. zor şu halinle. dikkat et kendini yorma sakın. hatta imkanın varsa çalışabilir raporu yerine izne ayrılsan daha iyi olurdu...

kızlarr günaydın hepinizeee

mavrulam maşallah canım tosuna,kocaman oldular valla benimde haftaya bakalım ne kadar büyümüş bizim zillide

ıtırekim allah kolaylık versin cnm zor olcak ama umarım iyi olur sizin için hem annenlere de yakın olursun ne güzel

bizimde herşey aynı kızlar dün hemşiremiz geldi sağlık ocağından,beslenmeden bahsetti ve kırmızı et üzerinde durdu,bende pek sempatik değilim şu et ve çeşitlerine karşı ama kansızlık için yemek lazım işte,zorlucaz bakalım,buarada dün ilk defa göğsümden süt geldi,hemen kuruttum orayı akmasın diye

huyumuzdur :1ninca:
vakit buluncada baska islere sarariz..
bakalim bebisler olunca nelerden yakiniyor olucaz hihoyyyt

günaydın kızlar.bu rapor olayları kafamı karıştırdı iyice.şimdi raporu götürünce ilk 8 haftanın ücretini alabiliyomuyuz 3 5 güne yoksa raporu götürsek bile 16 haftanın sonundamı alıyoruz??? tellinaz olsaydı aslında o iyi biliyodu.gerçi zaten burdaymış

günaydın kızlar
grip oluyorum çok moralim bozuk..
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
yarın kontrolumuz var doktoruma soracağım..
burnum akıyor sesim gitti..

Kız nasıl kuruttun benim 22. haftadan beri süt geliyor :uhm:

gunaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan.. ben dun tetanoz asısını oldum bugun kolum cok agrıyo :sinifsinif:
Günaydın balım Ay ben hiç tetanoz olmadım hamilelik için Doktorum gerek görmedi
Çok mu acıyor ya ?
günaydın hanımlar....
Günaydın fıstık

sinem nasıl oldun ağrıların geçtimi??
evet canım geçti gibi tabiki artık dönerken kalkarken biraz daha dikkat ediyorum,dün hemşirede sana aynılarını sölicektim dedi,bu dönemde çatı ağrıları kramplar uyuşmalar başlar diye dedi,en azından içim rahat artık :))

geçmiş olsun canım ya,bol bol meyve yemekten limon kaynatıp içmekten başka çare yok,umarım ilerlemz ama korkma erken doğumu tetikler diye iyi düşün iyi olsun

Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...

Yok kız hani tellinaz :uhm:

geçmiş olsun canım benim. bende aynı durumdayım.grip oldum sayılır. burnum tıkalı kaç gündür sesim kalınlaştı ve öksürüorum.. hamilelikte hiççekilmio gerçktn.bol bol ıhlamur içiorum sende iç. inşallah en yakın zamanda atlatırız...

Çok mu acıyor ya ?

Günaydın fıstık

gelen sütü hemen orada sürdüm üstünde kurusun diye canım öle yapılıyomuş,o süt delikleri tıkıyomuş bugün yok,ama senin çoksa etki edermi bilmiyorum cnm,bide hemşire dedi dün kremlenirken falan göğüs uçlarına değdirmeden sürün dedi nemlenmesin dedi sürekli kuru kalması gerekiyormuş uçların
buarada sarı gibiydi süt böle bulanık su gibiydi,ağız sütü dedikleri olsa gerek

Ayyy cnm çok çok geçmiş olsun
Bol bol meyve C vitamini aman dikkat sıcak sıcak yatakta yat terle iyi gelir

Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...

Hayırdır neden devam etmiyeceksin işe şeker :uhm:

O zaman bi kere daha sevineyim :dance::dance::dance:

gunaydın kızlar.siz nasılsınız yasmın gecmiş olsun canım
saol canım kolumun agrısı dısında iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan

Çok mu acıyor ya ?

Günaydın fıstık
canım asıyı vuruldugumda hiç acımadı gunboyunca da acımadı bugun etrafı cok acıyo.. bende korkudan vurulmuyodum dr a da hic sormuyodum ama dun wurulmam gerektigini soledi yani her ihtimale karsı bebişin gobegini keserken falan bişe olur die olmak lazımmıs 1 ay sonra tekrar olcam :sinifsinif:

Ayyy cnm ya ben bilmiyordum Doktor sadece sıkma dedi okadar
göğüs ucu kremine başladım ister istemez nemleniyor yani
sütümün rengi koyu sarıydı şimdi bulanık su gibi rengi var ama çok gelmiyor artık ilk zamanlar çok geliyordu da şimdi günde bir kaç tamla okadar bilmiyorumkismile

Canım mantıken düşündün mü sen raporun bitince işten çıkacaksın değil mi o zaman raporlu olduğun sürece paranı alırsın...
İstersen SGK yı ara sor aklına takılanları....

Sezencim sana da geçmiş olsun yarın kontolun var bak iyi sorarsın doktora inşalah bir sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…