kızlar güneaydııın
bebişlerini görenler, raporlarını alanlar olmuş. şanslı annişlere gözünüz aydın diyeyim önce.
çalışabilir raporları, çalışamaz raporları .... ooohhh bizde sona yaklaşıyormuyuz neyiz zemuszemus
ben de haftaya 19 ekimde 32 hafta çalışabilir raporu mu alacağım.
ben dün geceyi bölük pörçük uykularla geçirdim.
malum taşınma heyecanı , işe girişmeden herşeyin planının önceden kafamda yapıyorum.
tabi bu arada uyku muyku hak getire. yarın izin aldık. ev bakmaya gideceğiz.
nasıl altından kalkacağım bu koca göbişimle bilmiyoruum :sinifsinif:
İnşallah ya yeter artık çok sıkıldım iyi gelecek bana bu ara...
Bakma diyorum evde olsam felan da hafta sonu evdeyim hiç durduğum yok...
Bak sayemizde neler neler öğrendin...
Ulen ilk olmak zormuş be hiçbirşey bilmeden uğraşmak zorrr
gunaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan.. ben dun tetanoz asısını oldum bugun kolum cok agrıyo :sinifsinif:
günaydın hanımlar....
kızlarr günaydın hepinizeee
mavrulam maşallah canım tosuna,kocaman oldular valla benimde haftaya bakalım ne kadar büyümüş bizim zillide
ıtırekim allah kolaylık versin cnm zor olcak ama umarım iyi olur sizin için hem annenlere de yakın olursun ne güzel
bizimde herşey aynı kızlar dün hemşiremiz geldi sağlık ocağından,beslenmeden bahsetti ve kırmızı et üzerinde durdu,bende pek sempatik değilim şu et ve çeşitlerine karşı ama kansızlık için yemek lazım işte,zorlucaz bakalım,buarada dün ilk defa göğsümden süt geldi,hemen kuruttum orayı akmasın diye
Günaydın balım Ay ben hiç tetanoz olmadım hamilelik için Doktorum gerek görmedigunaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan.. ben dun tetanoz asısını oldum bugun kolum cok agrıyo :sinifsinif:
Günaydın fıstıkgünaydın hanımlar....
evet canım geçti gibi tabiki artık dönerken kalkarken biraz daha dikkat ediyorum,dün hemşirede sana aynılarını sölicektim dedi,bu dönemde çatı ağrıları kramplar uyuşmalar başlar diye dedi,en azından içim rahat artık :))sinem nasıl oldun ağrıların geçtimi??
günaydın kızlar
grip oluyorum çok moralim bozuk..
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
yarın kontrolumuz var doktoruma soracağım..
burnum akıyor sesim gitti..
günaydın kızlar.bu rapor olayları kafamı karıştırdı iyice.şimdi raporu götürünce ilk 8 haftanın ücretini alabiliyomuyuz 3 5 güne yoksa raporu götürsek bile 16 haftanın sonundamı alıyoruz??? tellinaz olsaydı aslında o iyi biliyodu.gerçi zaten burdaymış
günaydın kızlar
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
Kız nasıl kuruttun benim 22. haftadan beri süt geliyor :uhm:
Günaydın balım Ay ben hiç tetanoz olmadım hamilelik için Doktorum gerek görmedi
Çok mu acıyor ya ?
Günaydın fıstık
Ayyy cnm çok çok geçmiş olsungünaydın kızlar
Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...
o zaman sen turnayı gözünden vuranlardansın:)
mavrulam karıştırdın ortalığı canım ya. senin 37 haftan 14kasımda doluyo, üzgünüm bayram tatilin yanıyo.
esracım üzülme senin 37. haftan 21 kasımda doluyo. çalışabilir raporu alırsan 5hafta yerine 4 hafta çalışıyosun. ama doğumdan sonraya 5 hafta atıyosun. (tabi herşey yolunda giderse...:)
saol canım kolumun agrısı dısında iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktangunaydın kızlar.siz nasılsınız yasmın gecmiş olsun canım
canım asıyı vuruldugumda hiç acımadı gunboyunca da acımadı bugun etrafı cok acıyo.. bende korkudan vurulmuyodum dr a da hic sormuyodum ama dun wurulmam gerektigini soledi yani her ihtimale karsı bebişin gobegini keserken falan bişe olur die olmak lazımmıs 1 ay sonra tekrar olcam :sinifsinif:Kız nasıl kuruttun benim 22. haftadan beri süt geliyor :uhm:
Günaydın balım Ay ben hiç tetanoz olmadım hamilelik için Doktorum gerek görmedi
Çok mu acıyor ya ?
Günaydın fıstık
gelen sütü hemen orada sürdüm üstünde kurusun diye canım öle yapılıyomuş,o süt delikleri tıkıyomuş bugün yok,ama senin çoksa etki edermi bilmiyorum cnm,bide hemşire dedi dün kremlenirken falan göğüs uçlarına değdirmeden sürün dedi nemlenmesin dedi sürekli kuru kalması gerekiyormuş uçların
buarada sarı gibiydi süt böle bulanık su gibiydi,ağız sütü dedikleri olsa gerek
Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?