merhaba canlar! opuyorumnanaktan
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
sağol Burcucum, gerçekten bende bu haftayı bebişin ve benim hastane kıyafetlerimizi yıkayıp ütülemekle geçireceğimi sanaraken bak nelerle uğraşacağım :CüvCüv:
teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışcağım. iş yeri merkeze geçmemi istediği için taşınıyorum. Şimdi onlara madem öyle ayrılıyorum diyemedim. bakalım kaçamak kaçamak 5-6 haftayı geçirebilirsem gerisi çok güzel olacak inşallah CADIARZU
teşekkür ederim Sinemcim , sizlerde bana güç verdiniz gerçekten. kazasız belasız üstesinden gelicem inşallah guclubacismile
sağol canım. biraz yorucu bir dönem geçiricem ama tek sevincim bebişe yeni bir düzen oluşutruyor olmak olacak. kazasız belasız atlatırım inşşallah. :1rolleyes:
sizler yanımdasınız ya kızlar moral buluyorum ... teşekkür ederimn . kaydirigubbakcemile5:1rolleyes:
kızlaaar merhaba
bugün topiğe öğleye doğru girmiştim
sonra flim koptu birden ..... bir anda herşey değişti :1shok:
iş yerinde anadolu yakasına şirketin merkez ofisine transfer olduk (eşimle aynı yerde çalışıyoruz)
10-15 gün içinde ev bulup taşınmamız gerekiyor , biraz çalışıp sonrada (37. hafta gibi) izne ayrılmayı düşünüyorum
nasıl olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum eyvahedigeldismile
annem ve tüm akrabalarım anadolu yakasında olduğu için çok seviniyorum aslında ama
ooooooofffffff bu hamiş halimle nasıl ev bulup taşınıcam bilmiyorum
bir de sizden bir süre ayrı kalıcam ona da çok üzülüyoruum:sinifsinif:
iyi uykular canimm
sorma canim,gitmiyorlar ki gelsinler..hep benimleler sempatiksalakcinni
benim görüstüklerim var ama eve gelince yalnizim yine..
üff herkesin kendine göre bi bunalim noktasi var iste..
oh ne güzel izine cikarsin mis gibi,dinlenirsin bol bol doguma kadar insallah..
ördüklerinin resimlerini eklersin artik,öremiyoruz bari seninle gurur duyalim demi yerimseniben
günaydın herkese,
canım iplik fiyatları değişiyo. ben ilçede oturuyorum mesela kaç yere sordum kilosu 15tl dediler. denizlide sürekli alışveriş yaptığım bi yer vardı. oradan kilosunu 10 tlye aldım. internette de araştırdığım kadarıyla ortalama 12 tl gibi. simli olanlar yalnız 25 tl. tabi önemli olan ne kadar iplik gideceği. 2,5 kg kadar aldım bakalım bitince ebatlarını yazarım...
hayırlı olsun canım. kötü denk gelmiş ama. 1 hafta sonra olsaymış 1 hafta fazladan tatil yapardın...
Günaydın kızlar...
Nasılsınızzz.
Dün doktordaydım oğlum kocaman olmuş 1800 gr herşeyi çok iyi dedi doktor...Suyum çok güzelmiş..20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...Oğluma bir türlü poz verdiremedi doktor elini çekmedi yüzünden yaramaz şey dedi doktor o uğraşırken bende bol bol izledim oğlumu zemuszemus
Ezocum bende dün rapor aldım ama vizite kağıdım olmadığından vermediler direk SGK ya göndereceklermiş... Sanırım benimde safa83 gibi 37 hafta 15 Kasıma geliyor tam göremedim ki raporda ne yazıyor
ben bilmiyodum kızlar iyi oldu söylediğiniz haftaya pazartesi ben çalışamaz raporu alcamkaydirigubbakcemile3 vizitesiz gitsem sorun olcaktı demekki tşekkür ederim valla
günaydın kızlar
grip oluyorum çok moralim bozuk..
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
yarın kontrolumuz var doktoruma soracağım..
burnum akıyor sesim gitti..
gelen sütü hemen orada sürdüm üstünde kurusun diye canım öle yapılıyomuş,o süt delikleri tıkıyomuş bugün yok,ama senin çoksa etki edermi bilmiyorum cnm,bide hemşire dedi dün kremlenirken falan göğüs uçlarına değdirmeden sürün dedi nemlenmesin dedi sürekli kuru kalması gerekiyormuş uçların
buarada sarı gibiydi süt böle bulanık su gibiydi,ağız sütü dedikleri olsa gerek
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...
çok yoruluorum burda canm benm. patronumçok bencil bi insan.. bizi köle gibi kullanıo. daha fazla burda çalışmayı kaldıramam.bi de şimdi bebek olucak en az 6ay yanında olmak istiorum. seneye kpss'ye girmeyi düşünüorm. walla bebekli kadınlar için en ideal meslek memurluk bence..
Üff bende kpss yemi girsem acaba diyorum ama gazetede hergün kpss nin ayrı bir skandalı çıkıyorkafamçokkarıştı
Canım mantıken düşündün mü sen raporun bitince işten çıkacaksın değil mi o zaman raporlu olduğun sürece paranı alırsın...
İstersen SGK yı ara sor aklına takılanları....
Üff bende kpss yemi girsem acaba diyorum ama gazetede hergün kpss nin ayrı bir skandalı çıkıyorkafamçokkarıştı
Haklısın cnm aslında benim de işim rahat olmasa bende düşünürdüm önceden girmiştim ama 83 puan almama rağmen yerleştirilememiştim. Tekrar şansımı denerdim ama şu aşamada gerek görmüyorum. Allah sana kolaylık versin cnm Benim Annemde memur babamda memur ve çok rahatlar
yasmin,aynur geçmiş olsun kızlarr,yasmin benimde 2. doz aşıda hafif kolumda ağrı olmuştu 2. güne geçiyo[/B]
bildigim kadariyla yok tatlim..ihlamurda olmasa atlatamayiz ki gribi(
canim benimki damla damla geliyor,bazen sabah bi bakiyorum yatakta yuvarlak yuvarlak lekeler,üstüm desen öyle..
ama dedigin gibi kuruyunca sari topaklanmalar oluyooo,temizleme onlari,yoksa akmaya baslayabülüüüü :CüvCüv:
bende yandım o zaman. en ufak birşeyde uyanacak bu sıpa demekki.. belirli bir saati de yokki.. ses duymasın azcık kıpırdamayayım hemen başlıyo zıplamaya..kizlar cok komik bu sipa yaa
totosunu bi saga koyuyor, biraz sonra sola koyuyor..
avuc ici kadar totosu var,sigdiracak yer bulamadi..
yamuk yumuk sürekli bi saga koyuyor bi sola kaydirigubbakcemile3
bu arada bebislerin simdiki uyku düzenleri dogum sonrasi icin bi tüyoymus ya hani,ben vallahi yandim...
her 3 saatte bir uyaniyor,aksam 9 dan sonra yerinde durmuyor..
hayırlı olsun diyelim ıtırcım biz yine de.. bence hayırda vardır bu işte.. bebek konusunda da daha rahat yardımları dokunur annenlerin hem.. hemde yeni düzeninizi sıfırdan yeniden kurmuş olursunuz.. çok hoş olabilir.. bir bu halinle koşturman zor olacak evet Allah yardımcın olsunkızlaaar merhaba
bugün topiğe öğleye doğru girmiştim
sonra flim koptu birden ..... bir anda herşey değişti :1shok:
iş yerinde anadolu yakasına şirketin merkez ofisine transfer olduk (eşimle aynı yerde çalışıyoruz)
10-15 gün içinde ev bulup taşınmamız gerekiyor , biraz çalışıp sonrada (37. hafta gibi) izne ayrılmayı düşünüyorum
nasıl olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum eyvahedigeldismile
annem ve tüm akrabalarım anadolu yakasında olduğu için çok seviniyorum aslında ama
ooooooofffffff bu hamiş halimle nasıl ev bulup taşınıcam bilmiyorum
bir de sizden bir süre ayrı kalıcam ona da çok üzülüyoruum:sinifsinif:
hayırlı olsuun.. maşallah ayrıca.. artık bundan sonra hızlı kilo alıyorlar semacım.. yalnız biz doğum izni dönemi konusunda şanssızız ne yazık ki :))Günaydın kızlar...
Nasılsınızzz.
Dün doktordaydım oğlum kocaman olmuş 1800 gr herşeyi çok iyi dedi doktor...Suyum çok güzelmiş..20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...Oğluma bir türlü poz verdiremedi doktor elini çekmedi yüzünden yaramaz şey dedi doktor o uğraşırken bende bol bol izledim oğlumu zemuszemus
Ezocum bende dün rapor aldım ama vizite kağıdım olmadığından vermediler direk SGK ya göndereceklermiş... Sanırım benimde safa83 gibi 37 hafta 15 Kasıma geliyor tam göremedim ki raporda ne yazıyor
ben devlette çalışıyorum. normal maaşımızı alıyoruz öncelikle. 2\3'si felan değil. net ne alıyorsan o. ben döner de alıyordum onu almayacağım sadece. birde postaneden almıyoruz biz. normal her ay nasıl hesaba yatıyorsa öyle hesabımıza yatıyor. haç hafta izin kullanabildiysen onun üzerinden yatıyor ayrıca. ha birde sözleşmelilerde artık aile yardımı alacak diye biliyorumbu özelde de devlette de aynı şekilde mi oluyor acaba,
birde bu alınacak para izinli olduğumuz 4 ayın maaşımı oluyor? yani iki aylık maaşı öncesinde iki aylık maaşı sonrasında mı alacağız? yoksa sgortadan alınacak ektra bir doğum ücreti mi bu, ?
çok yoruluorum burda canm benm. patronumçok bencil bi insan.. bizi köle gibi kullanıo. daha fazla burda çalışmayı kaldıramam.bi de şimdi bebek olucak en az 6ay yanında olmak istiorum. seneye kpss'ye girmeyi düşünüorm. walla bebekli kadınlar için en ideal meslek memurluk bence..
canım yaa bu konuda çok üzülüyorum.. bu halinle özelde çok hırpalanıyorsun.. ne yazıkki patronlar genelde böyle. en mantıklısı memurluk kadın için. o 6 aylık boşlukta çalışabilirsen çalışta atan bari mutlaka. branş neydi senin?
beraser canım ben rapordan sora hiç dönmeyi düşünmüorum. bu durumda nasıl biişlem yapmam gerekio ki?
ay komşu teyze geldi sohbet dedikodu derken sayfalar ilerlemiş.
tubacım gözün aydın cadı kocaaaaman olmuş maşallah.
aselcik raporun bitsin de öyle çık bi güzel araştır hakkını yedirme kimseye
burcucum telliazı gördüm listede valla hayalmiydi yoksakaydirigubbakcemile3
bu arada uçurumu sormuştum dün kimseciklerin haberi yok galiba sanırsam.
canım ben de rapordan sonra istifa etmiştim. raporun bitince gider ilişiğini kesersin.varsa senelik iznin falan onları da kullan ya da parasını al, unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?