2010 Aralık Anneleri

maşallah tooba cım ,anacııımmmm bebeişler büyüyorlar,suyun da düzelmiş çok güzel olmuş sen yine de maden suyunu yabana atmaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

var bundada demekki bir hayir yerimseniben

günaydın kızlar.
nasılsınız bugün.

canım sıkma canını. hayırlısı böleymiş demkki.
Allah kolaylığını veriri inşallah
evden eve taşıma kullanırsın
pek elini sürmüyosun özel eşyaların dışında
hem akarabaların da ordaymış
yerleştirmeye yardım ederler.
taşınma neyse de o yerleştirme çok yorucu oluyo
amannn kendini yorma.

evet inşallah çıkayım izne dinlenicem
herşeyimiz hazır ama doğum çantamı bile hazırlamayı ozmaan bırakıyorum.32. hafta geç değil dimi hazırlamak için.
yıkamadan öncce cicilerimizi toplu bi çeyiz göserimi yaparım inşallah hepsini fotolamayı gözüm keserse.

anladım tatlım. bende bakıcam.
yatak odama örmek istiyorum. işte 50 cm falan eni olucak ama boyları uzun olucak.
şöle peluş peluş olsun.
kilosu iyiymiş 10liraya.
bende simli almam canım.2.5 katı baksana.

maşallah canım oğluşuna. kocccaman olmuş ne gzüel.
bu yaramazlar bi türlü poz vermiyolar.
okadar merakla bekliyoruz.napalım doğurunca görücez heralde.

ben bilmiyodum kızlar iyi oldu söylediğiniz haftaya pazartesi ben çalışamaz raporu alcamkaydirigubbakcemile3 vizitesiz gitsem sorun olcaktı demekki tşekkür ederim valla

ohhhh be kendim gibi çalışamaz raporu alamıyacak biri sonunda
herkes çalışıyo
bi tembel benmiyim diyodum
bana ne ben dinlenicem.
zaten kasım başında 32 hafta oluyo
bir de aralık başına kadar çalışamıcam.

geçmiş olsun canım.
bol bol limonlu su iç
biraz acılı limonlu şeriye çorbası açar boğazları
benimde sanki hafif gıcıklanıyo boğazım
inşallah hasta olmam

ya siz öle derken içim bi hoş oluyo
bende öle bişey yok
ama sanki sarı renk hafif topaklanma var ucunda
göznekelri kapalımı demek o
ayyyyyy ya doğumdan sonra gelemzse diye korkuyorum
aam böle korkunca gelmezmiş zaten.

canım çok sevindim suyunun durumunun iyi olmasına.
demekki herzaman ikinci bi doktora gitmek gerekiyo
bebişine de maşallah . koccaman olmuş
sen baya sık görüyosun kızını galiba.
bakalım bende sorucam bu gittiğimde doktoruma doğum için biyer önericekmi bana
kendidi bir tek acıbademde yaptırıyo ve 10 bin liraymış
fakültede prof ya
belki orda bi doktor önerir
belki de bi özel hastane. medical parkı sorucam
fakültelerin şartları nasıl acaba.
görmek lazım.

Cemilecim rapor olayı herkesin aklını karıştırıo zaten.bende rapordan sora işe dönmeyi düşünmüorum acaba ben bu durumda da paramı alabilir miyim die düşünüorm:S aklımda yüzelrce soru var...

kesinlikle tavsiye ederim. çok yerinde bi karar. ayrıca paranı da alırsın merak etme. yeterki işinden rapor bitiminde ayrıl. ben de aynılarını yaşamıştım oğlumda ve şimdi neredeyse 2 senelik memurum. çok doğru yapmışım diyorum...yalnız 6ay bile az ben 2,5 yaşında başladım işe:)

Üff bende kpss yemi girsem acaba diyorum ama gazetede hergün kpss nin ayrı bir skandalı çıkıyorkafamçokkarıştı

kesinlikle sana da tavsiye ederim...:)

maşaallah kuzucuğa. suyunun iyi olmasına da sevindim ama sen yine de çalışacak bile olsan kendini yormamaya dikkat et. işkolik olmanın sırası değil şimdi... ya benim doktor yuvarlıyo galiba ağırlığını falan. hiç böyle 3'lü 5'li rakamlar söylemiyo... hoş o da kesin değil ama insana daha gerçekçi geliyo...:)

Canım mantıken düşündün mü sen raporun bitince işten çıkacaksın değil mi o zaman raporlu olduğun sürece paranı alırsın...
İstersen SGK yı ara sor aklına takılanları....

bende bi aramayı düşünüorum canım.. bilgi için teşekkür ederm..

Üff bende kpss yemi girsem acaba diyorum ama gazetede hergün kpss nin ayrı bir skandalı çıkıyorkafamçokkarıştı

haklısn canım ama memur olmanın yolu da maalesef kpss'den geçio. ben bi şansımı denicem seneye belki kızım uğur getirr bana:)

83le yerleştirilemedn mi? walla neye göre yerleştrme yapıolar çok merak ediorum. 65-70lern yerleştirildiğinide çok duydum...

yasmin,aynur geçmiş olsun kızlarr,yasmin benimde 2. doz aşıda hafif kolumda ağrı olmuştu 2. güne geçiyo[/B]

saol canım..

gözün aydın canım.. ayy maşallah kızına 2kiloyu da geçmiş. bende haftaya gidicem inşallah benim sıpamda büyümüştür iicene..

aaa yatağı ıslatcak kadar geliomu? anaaaa.. benimki hep böle sarı sarı topaklar şeklinde oluo.. kurumuş.. daha damla şeklnde gelmedi hiç..

beraser canım ben rapordan sora hiç dönmeyi düşünmüorum. bu durumda nasıl biişlem yapmam gerekio ki?

denizcim benimde öle topak topak minik damlalar gibi olmuştu orada seninde öle olup kurumuş işte cnm kurusun daha iyi bebeğin içsin o sütü

bende yandım o zaman. en ufak birşeyde uyanacak bu sıpa demekki.. belirli bir saati de yokki.. ses duymasın azcık kıpırdamayayım hemen başlıyo zıplamaya..
üç saate bir uyanması normal ama cucum acıkacakları için bu süre daha kısa bile olabilir. artık ekmek elden su gölden olmayacak anne karnı gibi.. doymak için uyanacaklar bi zahmet :))

hayırlı olsun diyelim ıtırcım biz yine de.. bence hayırda vardır bu işte.. bebek konusunda da daha rahat yardımları dokunur annenlerin hem.. hemde yeni düzeninizi sıfırdan yeniden kurmuş olursunuz.. çok hoş olabilir.. bir bu halinle koşturman zor olacak evet Allah yardımcın olsun hayırlı olsuun.. maşallah ayrıca.. artık bundan sonra hızlı kilo alıyorlar semacım.. yalnız biz doğum izni dönemi konusunda şanssızız ne yazık ki :))
ben devlette çalışıyorum. normal maaşımızı alıyoruz öncelikle. 2\3'si felan değil. net ne alıyorsan o. ben döner de alıyordum onu almayacağım sadece. birde postaneden almıyoruz biz. normal her ay nasıl hesaba yatıyorsa öyle hesabımıza yatıyor. haç hafta izin kullanabildiysen onun üzerinden yatıyor ayrıca. ha birde sözleşmelilerde artık aile yardımı alacak diye biliyorum

canım yaa bu konuda çok üzülüyorum.. bu halinle özelde çok hırpalanıyorsun.. ne yazıkki patronlar genelde böyle. en mantıklısı memurluk kadın için. o 6 aylık boşlukta çalışabilirsen çalışta atan bari mutlaka. branş neydi senin?

ay komşu teyze geldi sohbet dedikodu derken sayfalar ilerlemiş.

tubacım gözün aydın cadı kocaaaaman olmuş maşallah.

aselcik raporun bitsin de öyle çık bi güzel araştır hakkını yedirme kimseye

burcucum telliazı gördüm listede valla hayalmiydi yoksakaydirigubbakcemile3

bu arada uçurumu sormuştum dün kimseciklerin haberi yok galiba sanırsam.

ahh canım anlayışlı patronlarım olsa işimden memnunum aslında ama başımdaki patron zebani gibi. ben işletme mezunuyum canım ama türkiyedeki büyük bi çoğunluk gibi kendi işimi yapamıorum henüz.. metro turizm de çalışıorm canım gişedeyim...

beraser canım ben rapordan sora hiç dönmeyi düşünmüorum. bu durumda nasıl biişlem yapmam gerekio ki?

canım ben de rapordan sonra istifa etmiştim. raporun bitince gider ilişiğini kesersin.varsa senelik iznin falan onları da kullan ya da parasını al, unutma...

evet canım bi araştırcam.. tellinazı bende gördüm hayatım sen dediğin sırada listede online'dı. sora kayboldu :bbo:

ayyy taşınma diyince nedense çok hoşuma gidiyo bu fikir bende taşınmak istiyorum desem nankörlük etmiş olurmuyum.
ıtırcım ne güzel işte yeni bir ev gerçi insan alışınca zor olur taşınmak ama hayırlısı hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…