2010 Aralık Anneleri

maşallah miniğine canım

kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?

benim hiç biş yok ne akıntı ne topaklanma normalmi acepCADIARZU

kızlar gebelikde ıhlamur ve narın sakıncası varmı?

sadece nar çekirdeği kabızlık yapıyo o yüzden suyunu sıkıp içmek lazım...

canım geçmiş olsun bende de grip başlıyo gibi bol c vitamini sıcak ıhlamur tüketmek lazım...öksürükten bi şey olacağını sanmıryorum ben ilk hamileliğimde bronşit olmuştum aşırı derecde öksürüyodum çok şükür hiç bi şey olmadı

allah yardımcın olsun canım sen kendini yorma sakınlmaz:

maşşallh bebişine canım

Toobacım çok sevindim valla yaa, içim rahatladı:lepi: Bebeğine de maşallaaahhh Kocaman olmuşşşş prenseeessssopuyorumnanaktan

kızlar,
gene sallandık.. sanırsam ki.. galiba..

Sallandık mıeyvahedigeldismile Bakıyorum son depremlerde ama bişey gözükmüyoorrkafamçokkarıştı

selam tatlı anneler nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum kızım grip oldu benide biraz etkiledi inş ilerlemez

Sana da geçmiş olsun herkes hasta:bbo:

göbüş görmek isteyen göbüş topiğine en sonunda ekledim...

Bakıyoooruummmmmmdelikafadulden

denizcim benimde öle topak topak minik damlalar gibi olmuştu orada seninde öle olup kurumuş işte cnm kurusun daha iyi bebeğin içsin o sütü

Ay bende hiçbişey yok yaaa, benim sütüm olmayacak mı yoksaaabilmiyorumkismile

ay yok tatlim,3 saati sasmiyor,cok iyi aslinda..insallah öyle olur ama yandim dedigim sey aksam 9dan sonra gece yarisina kadar durmuyor:))
yani gündüzleri sakin,geceleri ayakta bi bebis olcak bence benimki ohaoldumsmile
senin isin daha zor olcak sanirim...ayyy saglikli olsunlarda zorluklari elbette olcak fistigim

evet canim,eger lifi gögsüme sürdüysem o gece yatak islaniyor..ucunda o kuruyan yerler kopuyo sanirim..o yüzden dusta ellemiyorum pek,napiyim bilmiyorumkismile

yok zuzum tam zamani bence 32.haftadan itibaren hazirlanmak..
evde olmama ragmen bende agirdan aliyorum..
ayy cicilerinizin resimlerini eklersin artik son defa,sonrada üzerinde görürüzz opuyorumnanaktan

hepinize candan teşekkürler güzeller.. opuyorumnanaktan

bugün iş başı yaptım canım..
grip aşısı ve içeriği ile ilgili bayaa bir uzun ve ayrıntılı açıklama yaptı ama ben bi leyla'ydım o sıralar:)) cıvayla alakalı bir durum sanırım. aslında ben grip olmam franjit ve snizüt belası yakar beni ama yine de tedbir için olmayı düşünmüştüm grip aşısı..
zaten şimdi tez hazırlayacağım konumda aşılarla ilgili mecbur konuya tüm dünya literatüründe hakim olmam gerekli.. o zaman bu işe bir eğilirim.. şimdi tek hocayı dinliyorum..
Tooba kocaman olmuş kızın maşallah....Göbüşün beniimkinden küçük ama içindeki büyük :))
Herşeyin yolunda olmasına da sevindim herşey böyle devam etsin inşallah....
ya hiç sorma semacım.. hala 4-5 aylık sanıyorlar karnımı.. bende omurgama yapıştı sıpa diyorum :)) kimse inanamıyor 8. ayda olduğuma :)) ama bir nefessiz bırakıyo ki beni.. içime doğru büyüyor herhal :))
tuğba cıım gözün aydın. bebişine de sana da hemen bocuğunu takayım.
ne güzel haberlerle glemişsin. maşallah ikinizede.
olumunekankayizsmile

maşallah tooba cım ,anacııımmmm bebeişler büyüyorlar,suyun da düzelmiş çok güzel olmuş sen yine de maden suyunu yabana atmaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aslında çok severimde maden suyunu.. tansiyondan dolayı tırsıyorum çok kısıtlı içiyorum..
tooba gozunaydın canım buyuttun maşallah fıstığına

canım benim hekimimde fakültede prof ama ben öğrencisi olduğum için eğer sezeryanlık bir durum olursa girecek doğuma. normalde sezeryana da, normal doğuma da girmiyor. seninkine girerim dedi. fiyat konusu konuşmadık hiç. ben çapa'dan memnunum açıkçası özelde doğurmayı düşünmedim hiç. çapa olmazsa çalıştığım hastanede doğum yapmayı düşünüyorum özel kadar güzel odaları hemde deniz manzaralı :)) ama çapa'nın yenidoğan yoğun bakımı olması hasebiyle orayı tercih ediyorum.. her ihtimali hesaba katmak lazım

ben her gittiğimde 2. düzeye giriyorum ve elime rapor veriyorlar canım o raporun üzerinde yazıyor çocuğun değerleri.. tabiiki gerçek değerler değil.. ben özellikle tahmini ağırlığı boyu diyorum ama insanın aklında şekilleniyorya birşeyler güzel oluyor.

tobaa canım gözün aydın maşallah size .....

evet kizlar arada kafamda yoklama aliyorum ama UCURUM,DREAM JULYET KATRE FUNAH son aralar ugramiyorlar sanirim yada ben denk gelmiyorum..insallah hersey yolundadir kizlar,bekliyoruz siziiii

tooba cım ne kadar doğru bilmiyorum ama bi tv programında duymuştum,bir bayan maden suyu içince başı felan dönüyordu doktor ona içine su ekleyip içmesini tavsiye etmişti..

evet kizlar arada kafamda yoklama aliyorum ama UCURUM,DREAM JULYET KATRE FUNAH son aralar ugramiyorlar sanirim yada ben denk gelmiyorum..insallah hersey yolundadir kizlar,bekliyoruz siziiii

ben nick ini unuttum ama ucurum86 yı diyorsunuz dimi,ben daha geçen görüştüm gayet iyi merak etmeyin, nette sorun varmış onun için giremiyor...iyi yani...

evet canim civa sözkonusu olan..
hastanelerin muayenehanelerin kapisinda bilinclendirmek amacli epey bi afisler asili burda ve hamilelerin büyük cogunluguna yapiliyor suan..gecen sene su domuz gribi icin apar topar asilar hazirlanmis,onlar kullanilmiyormus bu sene,icerik tamamen degismis yani..
bana yapilan aciklama böyleydi..
iyiki vurulmusum diyorum,müthis bi salgin var ve cevremdeki herkes hasta..bi ben kapmadim sükür :Saruboceq:
arastir bakalim,sende yasamazsin insallah,birde o dertle ugrasmak hamile hamile cok can sikici oluyor..

yok cnm ya hiç öle düşünme,bende geçen hafta hemşireeye sormuştum benim daha hiç gelmedi sütüm olmazmı diye ama öle değil dedi doğumdan sonra gelir hemen dedi en kötü ihtimal 3gün içinde gelirmiş

bide kızlar süt gelmese bile sürekli emzirin, emzirme güdüsüylede süt gelirmiş,ayrıca sıcak duşta etkiliymiş,ilk günler sütü gelmeyenler için

Kızlar merhabaaa. Mavrulam ve Tooba bebişlerinize maşallahh. Tooba cım çok sevindim suyunun dengelenmesine. Allah başka sıkıntılardan saklasın bizi.
Bu arada park yatağımız geldi. Tellinaz teyzemiz sayesinde uygun fiyataa güzel bir ürün aldık. Biraz öncede eşimle kurduk. Bebeğimi içinde hayal etmesi bile çok güzel. Çatı ağrılarım yine tavan yapmış durumda ama idare ediyoruz.

ya benim cadının kafası yukarıda hala ne zaman döncek bu ya dönmezse
daha döner annesiii,yerleri bol henüz,stres yapma bence yerimseniben
bide kızlar süt gelmese bile sürekli emzirin, emzirme güdüsüylede süt gelirmiş,ayrıca sıcak duşta etkiliymiş,ilk günler sütü gelmeyenler için
evet yaa,ilk günler süt gelmeyebiliyormus,ne yapicaz ki o dönemde..insallah hepimizin sütü hemen gelir..
bol süt ve su icmek gerekiyormus..
birde dogumdan birkac hafta önce stilltee icmeye baslicakmisiz..
esas maraton dogumdan sonra :ecrin_bebek:

oyy,güle güle uyusun icinde minik melegin insallahhh :Saruboceq:
gecicek insallah o agrilar canim boshayallersmile

ayyy ne güzel canım güle güle kullanın ya bende son ay park yatak alıcam salona koycamda şimdiden dolmasın dedik,ne renk aldın sen bende görmüştüm beşik topiğinde çok güzeldi

ayy senin çatımı azıttı buseferde benim biraz rahatladı ama gün içinde yokluyo arada geceleri rahatım şimdilik,sütü,sodayı falan çoğalt canım ben siz dedikten sonra sütü çoğalttım hergünde sodaya başladım(sade) daha iyi gibiyim belki alakası yoktur ama aklında bulunsun cnm

ya benim cadının kafası yukarıda hala ne zaman döncek bu ya dönmezse

Cemile'cim senin kargon geldi mi canım?

Teşekkür ederim cucummm. Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bu akşam Osmannn var unutma tatlım...

kızlar süt gelmezse mutlaka hurma yemeye çalışın hatta doğum çantanıza bi kaç tane koyun hastanede doğumdan sonra yersiniz,çok faydalı...biz kuzenimde denedik sezeryandan sonra sütü gelmedi hemen zaten ılk 2-3 saat bi şey yenmiyor ya ondan da gelmeyebiliyor..

benimde geldi yaşasın ama dükkandayım ben daha kuramadık dört gözle kargoyu bekle bekle kargo gelsin yatak bi tarafta dursun insanoğlu işte ne tuhaf demiakşam öyle bir geçer zamankiyi izlerken kurarız muhtemelen.iyi günlerde kullansın kuzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…