merhaba canlar! opuyorumnanaktan
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?
kızlar gebelikde ıhlamur ve narın sakıncası varmı?
günaydın kızlar
grip oluyorum çok moralim bozuk..
en kötüsü de öksürüyorum..çok korkuyorum öksürük bebeğe zarar verecek erken doğuma neden olacak diye
yarın kontrolumuz var doktoruma soracağım..
burnum akıyor sesim gitti..
kızlar güneaydııın
bebişlerini görenler, raporlarını alanlar olmuş. şanslı annişlere gözünüz aydın diyeyim önce.
çalışabilir raporları, çalışamaz raporları .... ooohhh bizde sona yaklaşıyormuyuz neyiz zemuszemus
ben de haftaya 19 ekimde 32 hafta çalışabilir raporu mu alacağım.
ben dün geceyi bölük pörçük uykularla geçirdim.
malum taşınma heyecanı , işe girişmeden herşeyin planının önceden kafamda yapıyorum.
tabi bu arada uyku muyku hak getire. yarın izin aldık. ev bakmaya gideceğiz.
nasıl altından kalkacağım bu koca göbişimle bilmiyoruum :sinifsinif:
Günaydın kızlar...
Nasılsınızzz.
Dün doktordaydım oğlum kocaman olmuş 1800 gr herşeyi çok iyi dedi doktor...Suyum çok güzelmiş..20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...Oğluma bir türlü poz verdiremedi doktor elini çekmedi yüzünden yaramaz şey dedi doktor o uğraşırken bende bol bol izledim oğlumu zemuszemus
Ezocum bende dün rapor aldım ama vizite kağıdım olmadığından vermediler direk SGK ya göndereceklermiş... Sanırım benimde safa83 gibi 37 hafta 15 Kasıma geliyor tam göremedim ki raporda ne yazıyor
merhaba canlar! opuyorumnanaktan
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
kızlar,
gene sallandık.. sanırsam ki.. galiba..
selam tatlı anneler nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum kızım grip oldu benide biraz etkiledi inş ilerlemez
göbüş görmek isteyen göbüş topiğine en sonunda ekledim...
denizcim benimde öle topak topak minik damlalar gibi olmuştu orada seninde öle olup kurumuş işte cnm kurusun daha iyi bebeğin içsin o sütü
evet ya uçurum nerelerde gerçekten.
ay yok tatlim,3 saati sasmiyor,cok iyi aslinda..insallah öyle olur ama yandim dedigim sey aksam 9dan sonra gece yarisina kadar durmuyor:))bende yandım o zaman. en ufak birşeyde uyanacak bu sıpa demekki.. belirli bir saati de yokki.. ses duymasın azcık kıpırdamayayım hemen başlıyo zıplamaya..
üç saate bir uyanması normal ama cucum acıkacakları için bu süre daha kısa bile olabilir. artık ekmek elden su gölden olmayacak anne karnı gibi.. doymak için uyanacaklar bi zahmet :))
hayırlı olsun diyelim ıtırcım biz yine de.. bence hayırda vardır bu işte.. bebek konusunda da daha rahat yardımları dokunur annenlerin hem.. hemde yeni düzeninizi sıfırdan yeniden kurmuş olursunuz.. çok hoş olabilir.. bir bu halinle koşturman zor olacak evet Allah yardımcın olsun
hayırlı olsuun.. maşallah ayrıca.. artık bundan sonra hızlı kilo alıyorlar semacım.. yalnız biz doğum izni dönemi konusunda şanssızız ne yazık ki :))
ben devlette çalışıyorum. normal maaşımızı alıyoruz öncelikle. 2\3'si felan değil. net ne alıyorsan o. ben döner de alıyordum onu almayacağım sadece. birde postaneden almıyoruz biz. normal her ay nasıl hesaba yatıyorsa öyle hesabımıza yatıyor. haç hafta izin kullanabildiysen onun üzerinden yatıyor ayrıca. ha birde sözleşmelilerde artık aile yardımı alacak diye biliyorum
canım yaa bu konuda çok üzülüyorum.. bu halinle özelde çok hırpalanıyorsun.. ne yazıkki patronlar genelde böyle. en mantıklısı memurluk kadın için. o 6 aylık boşlukta çalışabilirsen çalışta atan bari mutlaka. branş neydi senin?
evet canim,eger lifi gögsüme sürdüysem o gece yatak islaniyor..ucunda o kuruyan yerler kopuyo sanirim..o yüzden dusta ellemiyorum pek,napiyim bilmiyorumkismilebende bi aramayı düşünüorum canım.. bilgi için teşekkür ederm..
haklısn canım ama memur olmanın yolu da maalesef kpss'den geçio. ben bi şansımı denicem seneye belki kızım uğur getirr bana:)
83le yerleştirilemedn mi? walla neye göre yerleştrme yapıolar çok merak ediorum. 65-70lern yerleştirildiğinide çok duydum...
saol canım..
gözün aydın canım.. ayy maşallah kızına 2kiloyu da geçmiş.bende haftaya gidicem inşallah benim sıpamda büyümüştür iicene..
aaa yatağı ıslatcak kadar geliomu? anaaaa.. benimki hep böle sarı sarı topaklar şeklinde oluo.. kurumuş.. daha damla şeklnde gelmedi hiç..
günaydın kızlar.
nasılsınız bugün.
canım sıkma canını. hayırlısı böleymiş demkki.
Allah kolaylığını veriri inşallah
evden eve taşıma kullanırsın
pek elini sürmüyosun özel eşyaların dışında
hem akarabaların da ordaymış
yerleştirmeye yardım ederler.
taşınma neyse de o yerleştirme çok yorucu oluyo
amannn kendini yorma.
evet inşallah çıkayım izne dinlenicem
herşeyimiz hazır ama doğum çantamı bile hazırlamayı ozmaan bırakıyorum.32. hafta geç değil dimi hazırlamak için.
yıkamadan öncce cicilerimizi toplu bi çeyiz göserimi yaparım inşallah hepsini fotolamayı gözüm keserse.
anladım tatlım. bende bakıcam.
yatak odama örmek istiyorum. işte 50 cm falan eni olucak ama boyları uzun olucak.
şöle peluş peluş olsun.
kilosu iyiymiş 10liraya.
bende simli almam canım.2.5 katı baksana.
maşallah canım oğluşuna. kocccaman olmuş ne gzüel.
bu yaramazlar bi türlü poz vermiyolar.
okadar merakla bekliyoruz.napalım doğurunca görücez heralde.
ohhhh be kendim gibi çalışamaz raporu alamıyacak biri sonunda
herkes çalışıyo
bi tembel benmiyim diyodum
bana ne ben dinlenicem.
zaten kasım başında 32 hafta oluyo
bir de aralık başına kadar çalışamıcam.
geçmiş olsun canım.
bol bol limonlu su iç
biraz acılı limonlu şeriye çorbası açar boğazları
benimde sanki hafif gıcıklanıyo boğazım
inşallah hasta olmam
ya siz öle derken içim bi hoş oluyo
bende öle bişey yok
ama sanki sarı renk hafif topaklanma var ucunda
göznekelri kapalımı demek o
ayyyyyy ya doğumdan sonra gelemzse diye korkuyorum
aam böle korkunca gelmezmiş zaten.
canım çok sevindim suyunun durumunun iyi olmasına.
demekki herzaman ikinci bi doktora gitmek gerekiyo
bebişine de maşallah . koccaman olmuş
sen baya sık görüyosun kızını galiba.
bakalım bende sorucam bu gittiğimde doktoruma doğum için biyer önericekmi bana
kendidi bir tek acıbademde yaptırıyo ve 10 bin liraymış
fakültede prof ya
belki orda bi doktor önerir
belki de bi özel hastane. medical parkı sorucam
fakültelerin şartları nasıl acaba.
görmek lazım.
tubacım ilk önce suyunun noırmale dönmesine çok sevindim canımumarım bundan sonra hiç bi sorun yaşamazsın,hiç birimiz yaşamayız,ayy minik kızınada maşallah canım 2.kg ları da bulmuşlar çok merak ediyorum cnm bende bebğimi sağlığı yerinde olcakmı nasıl olcak neye benzicek diye,hepimizinkinide merak ediyorum valla :))) ne güzel bebişlerimiz olacak kimbilir
bugün iş başı yaptım canım..canim massallah melegine
suyunun iyi olmasina coook sevindim,icin rahatlamistir ne güzel..calismaya baslicak misin bu durumda?
göbisini yeriz biz o pitirciginnnn
grip asisinin icerigi degismis,gecen seneki gibi degilmis diye duydum bende,yani türkiyedede öyleymis..ama her doktor baska biseyi savunuyor tabii..
insallah uzak durur grip senden olumunekankayizsmile
ya hiç sorma semacım.. hala 4-5 aylık sanıyorlar karnımı.. bende omurgama yapıştı sıpa diyorum :)) kimse inanamıyor 8. ayda olduğuma :)) ama bir nefessiz bırakıyo ki beni.. içime doğru büyüyor herhal :))Tooba kocaman olmuş kızın maşallah....Göbüşün beniimkinden küçük ama içindeki büyük :))
Herşeyin yolunda olmasına da sevindim herşey böyle devam etsin inşallah....
tuğba cıım gözün aydın. bebişine de sana da hemenbocuğunu takayım.
ne güzel haberlerle glemişsin. maşallah ikinizede. olumunekankayizsmile
aslında çok severimde maden suyunu.. tansiyondan dolayı tırsıyorum çok kısıtlı içiyorum..maşallah tooba cım ,anacııımmmm bebeişler büyüyorlar,suyun da düzelmiş çok güzel olmuş sen yine de maden suyunu yabana atmaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tooba gozunaydın canım buyuttun maşallah fıstığına
günaydın kızlar.
nasılsınız bugün.
canım çok sevindim suyunun durumunun iyi olmasına.
demekki herzaman ikinci bi doktora gitmek gerekiyo
bebişine de maşallah . koccaman olmuş
sen baya sık görüyosun kızını galiba.
bakalım bende sorucam bu gittiğimde doktoruma doğum için biyer önericekmi bana
kendidi bir tek acıbademde yaptırıyo ve 10 bin liraymış
fakültede prof ya
belki orda bi doktor önerir
belki de bi özel hastane. medical parkı sorucam
fakültelerin şartları nasıl acaba.
görmek lazım.
maşaallah kuzucuğa. suyunun iyi olmasına da sevindim ama sen yine de çalışacak bile olsan kendini yormamaya dikkat et. işkolik olmanın sırası değil şimdi... ya benim doktor yuvarlıyo galiba ağırlığını falan. hiç böyle 3'lü 5'li rakamlar söylemiyo... hoş o da kesin değil ama insana daha gerçekçi geliyo...:)
tobaa canım gözün aydın maşallah size .....
evet kizlar arada kafamda yoklama aliyorum ama UCURUM,DREAM JULYET KATRE FUNAH son aralar ugramiyorlar sanirim yada ben denk gelmiyorum..insallah hersey yolundadir kizlar,bekliyoruz siziiii
hepinize candan teşekkürler güzeller.. opuyorumnanaktan
bugün iş başı yaptım canım..
grip aşısı ve içeriği ile ilgili bayaa bir uzun ve ayrıntılı açıklama yaptı ama ben bi leyla'ydım o sıralar:)) cıvayla alakalı bir durum sanırım. aslında ben grip olmam franjit ve snizüt belası yakar beni ama yine de tedbir için olmayı düşünmüştüm grip aşısı..
zaten şimdi tez hazırlayacağım konumda aşılarla ilgili mecbur konuya tüm dünya literatüründe hakim olmam gerekli.. o zaman bu işe bir eğilirim.. şimdi tek hocayı dinliyorum..
ya hiç sorma semacım.. hala 4-5 aylık sanıyorlar karnımı.. bende omurgama yapıştı sıpa diyorum :)) kimse inanamıyor 8. ayda olduğuma :)) ama bir nefessiz bırakıyo ki beni.. içime doğru büyüyor herhal :))
aslında çok severimde maden suyunu.. tansiyondan dolayı tırsıyorum çok kısıtlı içiyorum..
canım benim hekimimde fakültede prof ama ben öğrencisi olduğum için eğer sezeryanlık bir durum olursa girecek doğuma. normalde sezeryana da, normal doğuma da girmiyor. seninkine girerim dedi. fiyat konusu konuşmadık hiç. ben çapa'dan memnunum açıkçası özelde doğurmayı düşünmedim hiç. çapa olmazsa çalıştığım hastanede doğum yapmayı düşünüyorum özel kadar güzel odaları hemde deniz manzaralı :)) ama çapa'nın yenidoğan yoğun bakımı olması hasebiyle orayı tercih ediyorum.. her ihtimali hesaba katmak lazım
ben her gittiğimde 2. düzeye giriyorum ve elime rapor veriyorlar canım o raporun üzerinde yazıyor çocuğun değerleri.. tabiiki gerçek değerler değil.. ben özellikle tahmini ağırlığı boyu diyorum ama insanın aklında şekilleniyorya birşeyler güzel oluyor.
ben nick ini unuttum ama ucurum86 yı diyorsunuz dimi,ben daha geçen görüştüm gayet iyi merak etmeyin, nette sorun varmış onun için giremiyor...iyi yani...
tamam tatlım sölerim ama bende bugun yarın ank ya dönüyorum inşallah:lepi::lepi:evet ucurum-gülbenden bahsediyoruz..iyiyse sorun yok canim,cok selam söyle görüsürsen
Toobacım çok sevindim valla yaa, içim rahatladı:lepi: Bebeğine de maşallaaahhhKocaman olmuşşşş prenseeessssopuyorumnanaktan
Sallandık mıeyvahedigeldismile Bakıyorum son depremlerde ama bişey gözükmüyoorrkafamçokkarıştı
Sana da geçmiş olsun herkes hasta:bbo:
Bakıyoooruummmmmmdelikafadulden
Ay bende hiçbişey yok yaaa, benim sütüm olmayacak mı yoksaaabilmiyorumkismile
daha döner annesiii,yerleri bol henüz,stres yapma bence yerimsenibenya benim cadının kafası yukarıda hala ne zaman döncek bu ya dönmezse
evet yaa,ilk günler süt gelmeyebiliyormus,ne yapicaz ki o dönemde..insallah hepimizin sütü hemen gelir..bide kızlar süt gelmese bile sürekli emzirin, emzirme güdüsüylede süt gelirmiş,ayrıca sıcak duşta etkiliymiş,ilk günler sütü gelmeyenler için
Kızlar merhabaaa. Mavrulam ve Tooba bebişlerinize maşallahh. Tooba cım çok sevindim suyunun dengelenmesine. Allah başka sıkıntılardan saklasın bizi.
Bu arada park yatağımız geldi. Tellinaz teyzemiz sayesinde uygun fiyataa güzel bir ürün aldık. Biraz öncede eşimle kurduk. Bebeğimi içinde hayal etmesi bile çok güzel. Çatı ağrılarım yine tavan yapmış durumda ama idare ediyoruz.
Kızlar merhabaaa. Mavrulam ve Tooba bebişlerinize maşallahh. Tooba cım çok sevindim suyunun dengelenmesine. Allah başka sıkıntılardan saklasın bizi.
Bu arada park yatağımız geldi. Tellinaz teyzemiz sayesinde uygun fiyataa güzel bir ürün aldık. Biraz öncede eşimle kurduk. Bebeğimi içinde hayal etmesi bile çok güzel. Çatı ağrılarım yine tavan yapmış durumda ama idare ediyoruz.
ya benim cadının kafası yukarıda hala ne zaman döncek bu ya dönmezse
daha döner annesiii,yerleri bol henüz,stres yapma bence yerimseniben
evet yaa,ilk günler süt gelmeyebiliyormus,ne yapicaz ki o dönemde..insallah hepimizin sütü hemen gelir..
bol süt ve su icmek gerekiyormus..
birde dogumdan birkac hafta önce stilltee icmeye baslicakmisiz..
esas maraton dogumdan sonra :ecrin_bebek:
oyy,güle güle uyusun icinde minik melegin insallahhh :Saruboceq:
gecicek insallah o agrilar canim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?