2010 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim canım benim. Daha güzelleri Masal kızın olsun. Turkuaz aldım canım. Çok hoşuma gitti. Kaliteli ve ucuz. E-bebek den aldım eğer karar vermediysen önerebilirim. Sinem'cim benim çatı ağrılarım 3. audan beri ve beni ağlatacak derecede şükürler olsun :) Soda,muz,süt ne bulursam yiyiyorum. Zaman zaman geçer gibi oluyor. Dün biraz toz aldım,o da hazırda bekliyormuş cozuttu yine. Pis ağrı nolcek :)

Evet doğru değil ama bende içmiyorum. Sadece demir hapı onu da son zamanlarda aksatıyorum. Balık yemediğim için omega 3 takviyesi isteyeceğim doktordan. Bir de onu alırım sanırım. dışarıdan takviye vitaminlerin olumlu etkileri kanıtlanmamış bildiğim kadarıyla. Ya da benim beynime öyle yerleşmiş. O yüzden pek gönüllü değilim. Aslında örn. 100 lük yüklememi yaptırmak istemiyorum. Vücudumla bu kadr uğraşmayı doğru bulmuyorum. Rabbim bizi doğurgan yaratmış,e zaten kontrol altındayız olack gibi bakıyorum. Ben biraz garibim bu konuda belki..:tomato:

Son düzenleme:

valla ben demir kullanıyorum kanım normalden biraz düşük çıktı bu ay pek işe yaramıyo sanırım vitaminde mecburen alıyorum dükkanda olduğum için pek dengeli beslenemiyorum örneğin hamileliğin 4 5. aylarında falan sabah 9 kahvaltı akşşam 9 yemek anca nasip oluyodu fırsat olmuyodu dükkanı bırakıp çıkamıyodum.vitamin o yüzden kullanmak zorunda hissediyorum.magnezyum a gelince dr yazdı ama ben hapkolik olmamak için almadım bile

ben sezeryan istemiyoum gerçi nasip böyle şeyler ama normal seyretti herşeyim oda normal olsun bir an önce ayaklanayım istiyorum.ama daha erkenmiş biraz baktımda 36.haftadan sonra dönüyolarmış canavarlarkaydirigubbakcemile3

pelincim balık zaten yemiomuydun yoksa hamileliktn dolayı mı yiyemiosun miden mi kaldırmıo? genelede hamilelkte balıktan soğur ya kadınlar.. bendede tam tersi oldu balığı hiç sevmezdim hamile kaldıktan sora balığa düştüm iice. ayy geçen apartmana girerken komşu pişiriodu sanırım bi koktu bi koktu anlatamam. ömrümde hiç balık kokusu bu kdar tatlı gelmemşti..

sinem canım benim kaçırdım ben sanırım sizin kızın adı masal mı oluyo? en son alis die karar vermştnz noldu da karar değşti.. buarada masal adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah..

tooba mavrulam Maşallah bebeklerinize

Ben sezeryan olduktan sonra sütümün gelmesi için sıcak su teması yaptılar veya sıcak havluda iyi geliyor.Normal dopğumda süt daha erken geliyor sancılarla birlikte süt yapan hormon salgılanıyor malesef sezeryanda geç geliyor özellikle ilk gün mama gerekebiliyor.

kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?

Canım öyle güldür güldür gelmiyor damla tşörtüme çıkmıştı öyle fakettim.
Şimdilerde göğüs pedi kullanıyorum birgün gelmiyorsa ikinci gün 2-3 damlalık iz oluyor sarı sarı. Evde sütyen takmıyorum zaten ozaman tişörtüme tırnak genişliğinde damla geliyor okadar çok nadir de meyve çok yersem sulu sulu şeyler ozaman damlıyor göğsümden :bbo:

Ucuyla oynamıyorum canlar ama her banyoda yıkıyorum sabunluyorum
uçlarına lif filan sürmüyorum elimle çok bastırmadan ovuşturuyorum.
Ucunda yoksa topak topak olunca çamaşırıma yapışıyo çıkarırken acıyor yoksa ohaoldumsmile

Canım maaşallah bebeğinede sanada
Bu arada Doğum Çapa devlettemi olaccak peki ben oraya muayene için hiç gitmedim
Açıkcası kendi doktorumu bulamazsam özel hastanede doğum yapmak istemeyebilirim
O nedenle dışarıdan acil gidenleride alıyorlar mı birde oda fiyatı ssk lıya dimi
Peki son soru doğum ücreti nekadar normal yada sezeryan :uhm:

83le yerleştirilemedn mi? walla neye göre yerleştrme yapıolar çok merak ediorum. 65-70lern yerleştirildiğinide çok duydum...
Canım benim zamanımda 59la bile yerleşen olmuştu malum torpil ama benim şöyle bir akılsızlığım oldu hep kontenjanı az olan üniversiteleri yazmıştım sadece bir kaç belediye yazmıştım ama kontenjan sıkıntısı ve İstanbul olmasını istediğim için yerleştirilemedim. Açıkcası çok da üzerinde durmadım :1no2:

burcucum telliazı gördüm listede valla hayalmiydi yoksakaydirigubbakcemile3

Allah allah kız kayboldu demek ki bir anda

Beşiğiniz hayırlı uğrlu olsun bitanem güle güle büyüsün içinde bebeğin.
Ağrıların içinde cnm gün geçtikçe şikayetlerimiz artacak biliyorsun

Canım ilaçlarını kullanmadığını DR'un biliyor mu ?

Canım malesef zaten yemiyordum. Yani midem almıyor,bulanıyor(gebelikten öncede böyleydi) Geçen gün biraz hamsi yedim ama. Farkettim ki hamilelikten önceki kadar reaksiyon göstermiyor midem. Ama öyle hafta 1-2 yiyemem. Arada bir kaç hamsi :):) İşin aksi tarafı eşimde pek sevmez nasıl Karadeniz'liysek. O yüzden takviye isteyeceğim doktordan.

Bu arada bir arkadaşımız yazmış kim olduğunu kaçırdım. Süt içemiyorum,kalsiyum takviyesi alıyorum diye. Bende içemiyordum ama nesquik le sıcak olarak denedim gerçekten çok farklı oluyor. Süt kokusu gelmiyor. Zaten nesquikde de vitaminler var. Tavsiye ederim.

yiyemiosan takviye şart tabi ama sen yinede arada da olsa atabildiğin kadar balık at ağzna. hem yavaş yavaş alışırsın belki tadına hem de vitamini direkt kaynağından alırsın. şu macaristandan geeln alümünyum karadenize karşmadan bol bol balık yemeliyiz die düşünüorm ben...

çalıverseydin kapılarını...:)

ben ben pelin ama ben içemediğimden değil bağırsaklarımda problem var yoğurt da yiyemiom,bi peynir yiyorum işte...

Kızlar sizin demir oranınız kaç ki? Normali sanırım 12-14 arası benim de 11 civarı bişey. Demir eksikliğinde hamilelikten sonra saçlarınız dökülüyomuş haberiniz olsun. Ben de ilacımı içsem de içmesem de değişmiyo, kaç aydır hep 11. Napıcam bilmiyorum

Merhabalar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ben dünden beri grip bi halde dolanıyorum.
Burnum resmen bozuk çeşme gibi akıyor kafam zaten kazan gibi bi de arada öksürüyorum.kafamçokkarıştı
İçim dışım limonlu çay, ballı sıcak süt ve mandalina oldu aman siz dikkatli olun kızlar bu merede yakalanmayın.
Allaha şükür ki ateşim yok dün gece burnumun tıkanıklığından ve öksürmekten doğru düzgün uyuyamadım ben öksürdükçe oğluşumda kıpraşım durdu işin gıcık olan yani gözlerim fel fecir okuyor uykum falanda yok.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…