ayyy ne güzel canım güle güle kullanın ya bende son ay park yatak alıcam salona koycamda şimdiden dolmasın dedik,ne renk aldın sen bende görmüştüm beşik topiğinde çok güzeldi
ayy senin çatımı azıttı buseferde benim biraz rahatladı ama gün içinde yokluyo arada geceleri rahatım şimdilik,sütü,sodayı falan çoğalt canım ben siz dedikten sonra sütü çoğalttım hergünde sodaya başladım(sade) daha iyi gibiyim belki alakası yoktur ama aklında bulunsun cnm
Kızlar yaa, ben sivri zeka olarak doktorun verdiği bütün ilaçları bıraktım (demir, vitamin, magnezyum), bir aydan fazla oldu. ohaoldumsmile
Vücuduma sentetik bişey almak istemiyorum, ilk aylar folik asitimi içmiştim. yerimseniben
Bir de bebeğim düzgün besleniyormudur diyorum ama et ve balık yiyorum, sütümü içiyorum, kuru yemişimi, meyvamı sebzemi yiyorum, daha ne olsun dimi?
Bebeğim 28 haftada 1200 gr dı, hafta hafta hamilelik şeysilerine bakıyorum oralara göre fazla bile kilosu, ama sizinkilerin yanında küçük kalmış gibi geliyor.
Bi yandan da içsem mi ilaçları diyorum ama içmiycem sanırım. Kafam karışık anlayacağınızkafamçokkarıştı
Kızlar yaa, ben sivri zeka olarak doktorun verdiği bütün ilaçları bıraktım (demir, vitamin, magnezyum), bir aydan fazla oldu. ohaoldumsmile
Vücuduma sentetik bişey almak istemiyorum, ilk aylar folik asitimi içmiştim. yerimseniben
Bir de bebeğim düzgün besleniyormudur diyorum ama et ve balık yiyorum, sütümü içiyorum, kuru yemişimi, meyvamı sebzemi yiyorum, daha ne olsun dimi?
Bebeğim 28 haftada 1200 gr dı, hafta hafta hamilelik şeysilerine bakıyorum oralara göre fazla bile kilosu, ama sizinkilerin yanında küçük kalmış gibi geliyor.
Bi yandan da içsem mi ilaçları diyorum ama içmiycem sanırım. Kafam karışık anlayacağınızkafamçokkarıştı
benim keratanınkisi de yukarda, böbek deliğimin sağ yanında kafasunı yaslayıp duruyor hiçç te istifi bozmuyor, sağ tarafım bariz daha şişik duruyor,
ama doktor suyun iyi döner dedi, inş. öyle olur. dönmesse sezeryan mı olacağızeyvahedigeldismile
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?
hmmm ben doğumdan sonra başlarım diyodum cnm göğüs ucu kremine hem uyarmamış olurum diye hemde süt akmasın diye elledikçe,zaten cnm herkeste olmuyormuş o uçtaki çatlaklar önlem almak iyi tabi de dün hemşire bana ucunu nemli bırakma dedi,hatta etrafına mutlka krem kullan ama ucuna değdirmeden sür dedi cnm sende bi sor doktorunun belki bi fikri vardır bu konuda
datlumm bendede o zamandan bu yana geliyor..
valla krem sürmeye baslamak gerekiyormus,ben sürüyorum ama banyoda gögüslerimi lifle yikamiyorum,cünkü ucu aciliyor,hemen süt geliyor...
ucunda topak topak kalinti oluyor,onlari temizlemeye calisma zuzumm yerimseniben
Canım maaşallah bebeğinede sanadamerhaba canlar! opuyorumnanaktan
bugün ilk kontrolümü oldum, çapa'dan geliyorum.. öğleden sonrada çalışabilir kağıdı için bir kontrol daha olacağım.. bakalım o zaman ne diyecekler.. ama alkan ne diyosa odur benim için..
neyse hoca suyumu gayet normal buldu bir mutlu oldum ki.. bir sıkıntın yok çok iyi gidiyorsun dedi..grip aşısını olup olmamkta kararsızdım. olma ben önermiyorum dedi.. içindeki bazı maddelerden dolayı. ama babamları annemleri grip aşısı ve boğmaca aşısı konusunda baskı yapmayı düşünüyorum.. ilk 6 ayda boğmaca olunursa en ağır seyrettiği dönem çünkü. Allah korusun..eşim askerde olacağı için sorun yok zaten..
BPD'miz 24. haftadan beri düşmeye başlamıştı ona sinir oluyordum. yapısal bir durum dedi. ince uzun yüzlü olacakmış sıpam. HC çok iyi çünkü. göbeklenmişiz birde kaydirigubbakcemile3
doğumu çapa'da düşündüğüm için doğum katına çıkıp oda fiyatlarini felan sordum.. özel odalar wc+banyolu 70 tl'miş.. çok çok uygundu.. zaten bulantı döneminde orada yattığım için memnun kalmıştım hizmetlerinden.
bu arada tahmini ağırlığımız 2.163 gr boyumuzda 43-44 cm arası küsüratlı birşey.
Canım benim zamanımda 59la bile yerleşen olmuştu malum torpil ama benim şöyle bir akılsızlığım oldu hep kontenjanı az olan üniversiteleri yazmıştım sadece bir kaç belediye yazmıştım ama kontenjan sıkıntısı ve İstanbul olmasını istediğim için yerleştirilemedim. Açıkcası çok da üzerinde durmadım :1no2:83le yerleştirilemedn mi? walla neye göre yerleştrme yapıolar çok merak ediorum. 65-70lern yerleştirildiğinide çok duydum...
burcucum telliazı gördüm listede valla hayalmiydi yoksakaydirigubbakcemile3
Kızlar merhabaaa. Mavrulam ve Tooba bebişlerinize maşallahh. Tooba cım çok sevindim suyunun dengelenmesine. Allah başka sıkıntılardan saklasın bizi.
Bu arada park yatağımız geldi. Tellinaz teyzemiz sayesinde uygun fiyataa güzel bir ürün aldık. Biraz öncede eşimle kurduk. Bebeğimi içinde hayal etmesi bile çok güzel. Çatı ağrılarım yine tavan yapmış durumda ama idare ediyoruz.
pelincim balık zaten yemiomuydun yoksa hamileliktn dolayı mı yiyemiosun miden mi kaldırmıo? genelede hamilelkte balıktan soğur ya kadınlar.. bendede tam tersi oldu balığı hiç sevmezdim hamile kaldıktan sora balığa düştüm iice. ayy geçen apartmana girerken komşu pişiriodu sanırım bi koktu bi koktu anlatamam. ömrümde hiç balık kokusu bu kdar tatlı gelmemşti..
Canım malesef zaten yemiyordum. Yani midem almıyor,bulanıyor(gebelikten öncede böyleydi) Geçen gün biraz hamsi yedim ama. Farkettim ki hamilelikten önceki kadar reaksiyon göstermiyor midem. Ama öyle hafta 1-2 yiyemem. Arada bir kaç hamsi :):) İşin aksi tarafı eşimde pek sevmez nasıl Karadeniz'liysek. O yüzden takviye isteyeceğim doktordan.
pelincim balık zaten yemiomuydun yoksa hamileliktn dolayı mı yiyemiosun miden mi kaldırmıo? genelede hamilelkte balıktan soğur ya kadınlar.. bendede tam tersi oldu balığı hiç sevmezdim hamile kaldıktan sora balığa düştüm iice. ayy geçen apartmana girerken komşu pişiriodu sanırım bi koktu bi koktu anlatamam. ömrümde hiç balık kokusu bu kdar tatlı gelmemşti..
bende senin gb bi ara rahatsızlandığımda bırakmıştım yani düzgün içemedim.... kontrolde dr sordu içiyosun dimi elevtle demir i dimi dedi düzgün içemedim dedim olmaaaz onalrı ihmal etme mutlaka iç ki şimdiden depolayalım dedi....
ben tiroid için içiyorum, elevit içiyorum , demir şurubu içiyorum.... ayda bir b12 vit iğnesi oluyorum bilmiyorumkismile
bu hangi hurma büyük turuncu olan mı? yoksa ramazanda sofralarda olan küçük hurma mı?
medine hurması tatlım,kuru olan var ya..
çalıverseydin kapılarını...:)
Bu arada bir arkadaşımız yazmış kim olduğunu kaçırdım. Süt içemiyorum,kalsiyum takviyesi alıyorum diye. Bende içemiyordum ama nesquik le sıcak olarak denedim gerçekten çok farklı oluyor. Süt kokusu gelmiyor. Zaten nesquikde de vitaminler var. Tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemile3 Hiç aklıma gelmedi walla. :) tüm gece balıklar gözümün önüne geldi keşke bi denesydm..
ben ben pelin ama ben içemediğimden değil bağırsaklarımda problem var yoğurt da yiyemiom,bi peynir yiyorum işte...
Oy oyyy apartmanda hamile var yahu,ne yaptıysanız getirin Aynur'a. A aa sinirlendirmeyin beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?