2010 Aralık Anneleri

ay kızlar doktorumla görüştüm mantardan olmuştur o dedi daha önceden bir ilaç vermişti ondan kullan dedi biraz rahatladım...

kızlarrr naber bugün çok yoğunum pek uğrayamıyorum işallah hepiniz iyisinizdir...
Evet bi göründün bi kayboldun hayalet gibiydin şeker

kızlarrr ya öğlenden beri acayip akıntım var 2 tane ped değiştirdim çok yoğun ve beyaz bir akıntı suyum geliyor olamaz değilmi eyvahedigeldismile doktorumu aradım teli kapalı

ay kızlar doktorumla görüştüm mantardan olmuştur o dedi daha önceden bir ilaç vermişti ondan kullan dedi biraz rahatladım...

Canım geçmiş olsun büyük bir sorun olmadığına sevindim.
Aman mantar ilacını güzelce kullanda malum erken doğumu tetikleyebilir eyvahedigeldismile

Kızlar bi şey sorucam bu ebebekten alınan park yatakların içinde yatak yokmuymuş,ben vardır diye düşünmüştüm..

İyi tahmin etmişim o zaman, çok geçmiş olsun.

Kızlar bi şey sorucam bu ebebekten alınan park yatakların içinde yatak yokmuymuş,ben vardır diye düşünmüştüm..

Ben ölçülerini sormuştum, telefon açtılar o sırada yatağını da sordum. İçinde bir şilte varmış ama o oyun içinmiş, uyumak için ayrıca alınması gerekmiş. Yine de orada çok ucuza satılıyor.

sizin mesleğinde böyle bir zorluğu var canım ne yazıkki. ikdisadi ve idari mezunu olmak zor.. diliniz iyi olacak, kpssniz iyi olacak, eh birde arkanızda iyi olursa tatmin edici bir işe girebilirsiniz... Allah yardımcın olsun tatlım.. heleki metro'da.. mafyalar diye biliyorum ben o şirketi.. hırslı olmaları çalışanı açısından şanssızlık
Toobacım çok sevindim valla yaa, içim rahatladı:lepi: Bebeğine de maşallaaahhh Kocaman olmuşşşş prenseeessssopuyorumnanaktan
sağolasın canım.. bize sallandık gibi geldi sanırsam :))
tooba cım ne kadar doğru bilmiyorum ama bi tv programında duymuştum,bir bayan maden suyu içince başı felan dönüyordu doktor ona içine su ekleyip içmesini tavsiye etmişti..
ilk defa duydum canım.. bi araştırmak gerek. bizim diyetisyenlere sorayım bunu bi
bide kızlar süt gelmese bile sürekli emzirin, emzirme güdüsüylede süt gelirmiş,ayrıca sıcak duşta etkiliymiş,ilk günler sütü gelmeyenler için
rezene de güzel sütü artırıyormuş.. üstelik bağırsaklarıda rahatlatıyor..
teşekkürler canım.. sanada hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın..
sayende herkes dökülmüş:)) meğer harfiyyen kullanan ne azmış.. bende genelde sallıyorum bir itirafta benden :)) ama benimki biraz ruhsal tamelli. 12 yaşındayken ilaç etkileşimden dolayı acillik olmuş zor günler geçirmiştirm. o gün bugündür vitaminlerde dahil olmak üzere hiç bir medikal şeyi peş peşe alamam.. dolayısıyla şunu aldım ara verim derken hep sektiriyorum. 4 takviye alıyorum ama en az 2'si eksik kalıyor.. magnezyumu sektirmiyorum bi bağırsakları rahatlattığından birde omega 3'ü az sektiriyorum.. ama sen çok sağlıklı besleniyormuşsun.. ben hala adam gibi beslenemiyorum zaten deli gibi yemek seçerim bu durumumdan da nefret ederim
canım sen o değerlere çok bel bağlama. bunlar tahmini değerler.. ayrıca anne ve babanın durumuda etkili.. ben ve eşim şimdi çiroz olsakta iri bebeklermişiz. ben ilk bebek olmama rağmen 3.750 doğmuşum eşim 3.600.. bizimkininde öyle bir potansiyeli olabilir dolayısıyla.. ayrıca bu vitaminler çocuklarımızdan çok bizim için. onlar bi şekilde beslerler kendini bizim besinimizden alarak.. ama bize birşey kalmaz bu da bünyemizi yıpratır..

evet canım çapa tıp fakültesi.. doğum ücretini sormadım ama bu oda fiyatları fix.. walla dışardan gelince doğum yaptırıyorlar diye biliyorum canım.. seninki riskli gebelikti aslında keşke oranın perinatolojisine takip olsaydın.

bi yatağımızı mobilyalı aldık hani şu ilerde büyüyenlerden ama o yatağı kendi odama koymam mümkün deil odam içinde küçük bi beşik almayı düşünüorum kızlar. netten mi alsam diorum bende? ama görmeden almak olurmu bilmiorum tavsiye eden varmı?

canım bende aynı durumdan bahsedecektim.. çok alıntı yapınca arada kaynama ihtimaline karşı sona bıraktım.. son aylar özellikle mantar başımızın belası ne yazıkki. süt kesiği gibi bir akıntı bunun ilk belirtilerinden.. birde koyu sarı köpüklü akıntıda da dikkat etmek gerek.. kötü kkokulu akıntıda aynı şekilde.. suyun gelseydi baya sıvı su gibi birşey çünkü benden gelmişti bir dönem oradan biliyorum.. o zaman turnusol koyar emin olursun.. benim birkaçgündür gelmiyor çok şükür.. ama mantarla başım çok fena belada

bende senin gb yaptım.... yatak odana koyacağın beşik 6 ay kullanılıcak yani o büyüklükte oluyorlar... o yüzden çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ve bazı sitelerden ikinci el alabilirsin... mothercare küçük beşikler uygun...
mesela ikinci elleri var pazarlıkla belki 150tl ye bile alınır...

MOTHERCARE SALLANIR BEŞİK-NATUREL GittiGidiyor.com'da #30937100

bu arada çalışabilir kağıdı işini hallettim.. ama geçen hafta rapor almam iyi olmadı cidden bir hafta zarardayım (

ya bu mantara sirke iyi geliyomuş bayağı iyileştiriyomuş diye duydum.sirke çok faydalı bişey olduğundan bence bi deneyin mantar sorunu olanlar bi beze falan döküp silseniz yada biraz bekletseniz düzelirmiki acaba.

semacım yeni gördüm öyle beyaz krem gibi akıntı ara ara bendede oluyo bir iki gün devam ediyo sonra düzeliyorum ama çok değil azcıcık

kızlar teşekkür ederim saolun valla ama o kadar panik oldumki bir anda şimdi rahatlayınca bir uyku çöktü gözlerimi açamıyom ama çok korktum yaa

canım beyaz kremsi ve kokuyor fitil vermişti dr daha önce 2 tane var içinde 4 gün arayla al demişti bide krem vermişti şimdi fitili değil ama kremi kullan dedi

saol canım hemen bakıorum

canım bende de var mantar doktorum bana da bahsettiğin fitilden vermişti ve ciddi ciddi ii gelmişti uzun bi süre geçti mantarım bi de krem vermişti travazol die. onu halla kullanıorum ve ii gelio sende bi sor doktoruna istersen..

evet evet sirkeli su çok rahatlatıyor.. direk sirkeyi sürerseniz belki yakabilir suyla seyreltin.. birde kuru tutmak gerekiyor.. ben pamuklu ped kullanıyordum onuda bıraktım.. don yetişmiyor zaten akıntıya.. iki tane havlumu heba edip kestim ondan koyuyorum o da biraz rahatlatıyor.. ütülüyorum birde onlarıı.. hemde kuru tutmak açısındanda iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…