2010 Aralık Anneleri

canım 11 ise eğer yapacak tek şey var öpüp de başına koymak:) benim 9'larda dolaşıyo. serumlarla 9.1'den 9.6'ya çıkabildi ancak. 10.1 görsek doktor da uğraşmayacak daha fazla:) oğlumda 8 ile doğuma girmiştim...

canım normali dediğin gibi 12-14 arası benm de 11-11,50 gibi bişi. doktorum gebelikte bu kadar düşüklük normaldir dedi. ben her sabah aç karna bi kaşık pekmez yiyorum yükseltir belki die.istersen sende dene. ben genelde dut pekmezi yiyorum arada üzüm pekmezi de yediğim oluo..

Çok geçmiş olsun canım ya.

Kızlar marankiyi dinliyormusunuz? Emzirirken Ayva,armut,ısırgan çayı diyorrr. Diyorki armutun ve ayvanın şekli zaten memeye benziyor. Yaratıcı şekiliyle anlatmış neye yaradığını. Şimdi de çatlakları anlatıyo. Kanal d de :)

kızlarrr ya öğlenden beri acayip akıntım var 2 tane ped değiştirdim çok yoğun ve beyaz bir akıntı suyum geliyor olamaz değilmi eyvahedigeldismile doktorumu aradım teli kapalı

kızlarrr ya öğlenden beri acayip akıntım var 2 tane ped değiştirdim çok yoğun ve beyaz bir akıntı suyum geliyor olamaz değilmi eyvahedigeldismile doktorumu aradım teli kapalı

Ayy canım ya tooba bir şey kağıdından bahsetmişti. O kağıdın rengi değişirse suymuş diye. Yakınlarında eczane varsa gidip sorsana böyle böyle bir ürün varmış diye. Allah korusun,2 ped değiştirecek kadar akıntı olur mu ki? İhmal etme canım

saol cnm bakıcam bende gerçekten ebebğin mağazasında görmüştüm onu gerçekten çok güzeldi,ee yatağı nasıl hallettiniz,aldınmı içine yatak, turkuazda çok güzeldi canım görmüştüm orada,sola yat dinlen valla canım madem işe yaramıyor yiyip içmek yapacak bişey yok umarım hafifler,buarada iş yapıncamı azıtıyo bu çatı canım ya sen deyince farkettim ben o gün arkadaşlarım oturmaya gelcek diye çok temizlik yapmıştım,süpürge,toz,lavabolar falan bide en son vileda,ama kendim yoruldum gibi hissetmemiştim o gece başlamıştım benim çatıda
sinem canım benim kaçırdım ben sanırım sizin kızın adı masal mı oluyo? en son alis die karar vermştnz noldu da karar değşti.. buarada masal adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah..
evet canım ya çekiliş yaptık eşimle bikaç isim arasından masal çıktı ama tabi beğendiğimiz isimler arasından çektik :))) alis ve alya gibi seçenkelerden bu çıktı,isim topiğine yazmıştım cnm,buarada yaşarın masal şarkısı bizimdi eşimin aklıana gelmiş benimde çok içime sindi artık değiştirmekte yok söz verdik :))) hayırlısı olsun bakalım umarım hepimizin bebişi adıyla yaşar

çok geçmiş olsun cnm ya,ne denirki herşeyi denemişsin kendi kendine geçecek artık

kızlar 1 saattir ilkokul arkadaşımla konuşuyodum,4 yaşında kızı var ve yine hamile kalmış 9 haftalık ve süpriz olmuş korunuyorlarmış tutmuş valla,kötü geçiyomuş bulantılar iştahsızlık falan,ilk günlerimi hatırladım ya,

inşallah deildir canım yakın bi doktor yada hastane yok mu bi gitsen her ihtimale karşı.. bu dönemde ihmal etmemek lazm bu tür şeyleri

turnusol kağıdı hayatım.. evet tooba sölemişti bencede bi dene

ne kağıdı obilmiyorumkismile tooba nerdesin???

Henüz yatak almadım canım onu görerek almak istiyorum. Nevresim takımı,yastık falan alınacak daha. Sinem'cim ben o kadr iş yapsam o gece bağırmaktan uyuyamazdım. Ben yorulunca ağrılarım çok artıyor. Hele ki yürüyüş yaptıysam. Dikkat et lütfen,bu dönemde bu kadar yorulmak normal değil. Gelen misafirlerin kendileri yapsın,kendileri yesin lütfen.

kızlar çok beyaz krem gibi ya... yani berrak su gibi olması gerekmiyormu

kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?

benim ne süt ne sarı leke ne topaklanma hiç ama hiç bişey yok normal mi acaba ya sütüm gelmezse?

slm kızlarr,
sütten bahsetmişsiniz benden de gelıyordu şimdi azaldı,fazla oynamamak laazım gögüslerle doktorum ole soylemıstı,bu arada grip olanlara sarımsak öneririm..

sarımsak mı deneyeyim bari

bu dönemde artarmış akıntı ama sen yine de doktoruna ulaş canım ya..merak ettim şimdi

canım yok öle bireşey berrak olacak die...sen bence bir an önce doktoruna ulaşmaya çalış yada o kağıttan al eczaneden bir dene...

aynur yazmışşş... turnusol kağıdını gazlı bezle sar koy rengi morarırsa suyn geliyo demekti öye ahtırlıyorum....

Turnusol kağıdı demişti tooba canım, kırtasiyeden bulabilirsin, dene bakalım ama mantarda da süt kesiği gibi akıntı olabilirmiş, mantar varmıydı sende?

Çook geçmiş olsun ay herkes hasta Allah korusunnn..

evet cnm park yatağın ölçülerini unutma o ölçülerde yatak bulmak lazım,aynen uyku setide öle,ya canım benim hiç işle öle ağrılarım olmuyordu eğer bu ağrı onla alaklıysa bilmiyorum valla,eskisi gibi devam ediyordum sadece ağır kaldırmıyordum okadar sanırım yavaş yavaş mesaj veriyor vücut,dünde hemşire bana artık tempolu yürüyüşte yok dedi yürüceksende 10dakikada bir dinleniceksin bisüre dedi ve pek eğilip kalkma dedi bende daha sabah 10kere eğildim kalktım dedim eşyaları yerleştiriyordum işte,yapma artık dedi,ama çok sıkıcı bi yaşantı bu da yani,

buarada dün hemşiremiz bu dönemde akıntılar artabilir diye bana da sölemişti tellinazcanım bence su değil o korkma ama doktoruna sorup tam bilgi alman daha doğru tabi,benimde bi miktar daha fazla 1-2 gündür günlük ped kullanıyorum

bende katılıyorum hurma yeme işine bide kuru incir yiyigin dogumdan sonra cok güzel süt yapıyo

geçmiş olsun tatlım bende geçen hafta öyleydim,sarımsak dene ama fazla degıl boyle cacık ın ıcıne felen ınce bı tane dograyıver,sonra tansıyona etki edebilir...
kızlar çok beyaz krem gibi ya... yani berrak su gibi olması gerekmiyormu

kız bı doktorunu ara oyle cok gelıyorsa,olmadı kalk hastaneye gıt nolur nolmaz...bende cok hareket ettiğimde akıntım oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…