Kızlar sizin demir oranınız kaç ki? Normali sanırım 12-14 arası benim de 11 civarı bişey. Demir eksikliğinde hamilelikten sonra saçlarınız dökülüyomuş haberiniz olsun. Ben de ilacımı içsem de içmesem de değişmiyo, kaç aydır hep 11. Napıcam bilmiyorum
Kızlar sizin demir oranınız kaç ki? Normali sanırım 12-14 arası benim de 11 civarı bişey. Demir eksikliğinde hamilelikten sonra saçlarınız dökülüyomuş haberiniz olsun. Ben de ilacımı içsem de içmesem de değişmiyo, kaç aydır hep 11. Napıcam bilmiyorum
Merhabalar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ben dünden beri grip bi halde dolanıyorum.
Burnum resmen bozuk çeşme gibi akıyor kafam zaten kazan gibi bi de arada öksürüyorum.kafamçokkarıştı
İçim dışım limonlu çay, ballı sıcak süt ve mandalina oldu aman siz dikkatli olun kızlar bu merede yakalanmayın.
Allaha şükür ki ateşim yok dün gece burnumun tıkanıklığından ve öksürmekten doğru düzgün uyuyamadım ben öksürdükçe oğluşumda kıpraşım durdu işin gıcık olan yani gözlerim fel fecir okuyor uykum falanda yok.boshayallersmile
kızlarrr ya öğlenden beri acayip akıntım var 2 tane ped değiştirdim çok yoğun ve beyaz bir akıntı suyum geliyor olamaz değilmi eyvahedigeldismile doktorumu aradım teli kapalı
saol cnm bakıcam bende gerçekten ebebğin mağazasında görmüştüm onu gerçekten çok güzeldi,ee yatağı nasıl hallettiniz,aldınmı içine yatak, turkuazda çok güzeldi canım görmüştüm orada,sola yat dinlen valla canım madem işe yaramıyor yiyip içmek yapacak bişey yok umarım hafifler,buarada iş yapıncamı azıtıyo bu çatı canım ya sen deyince farkettim ben o gün arkadaşlarım oturmaya gelcek diye çok temizlik yapmıştım,süpürge,toz,lavabolar falan bide en son vileda,ama kendim yoruldum gibi hissetmemiştim o gece başlamıştım benim çatıdaÇok teşekkür ederim canım benim. Daha güzelleri Masal kızın olsun. Turkuaz aldım canım. Çok hoşuma gitti. Kaliteli ve ucuz. E-bebek den aldım eğer karar vermediysen önerebilirim. Sinem'cim benim çatı ağrılarım 3. audan beri ve beni ağlatacak derecede şükürler olsun :) Soda,muz,süt ne bulursam yiyiyorum. Zaman zaman geçer gibi oluyor. Dün biraz toz aldım,o da hazırda bekliyormuş cozuttu yine. Pis ağrı nolcek :)
Evet doğru değil ama bende içmiyorum. Sadece demir hapı onu da son zamanlarda aksatıyorum. Balık yemediğim için omega 3 takviyesi isteyeceğim doktordan. Bir de onu alırım sanırım. dışarıdan takviye vitaminlerin olumlu etkileri kanıtlanmamış bildiğim kadarıyla. Ya da benim beynime öyle yerleşmiş. O yüzden pek gönüllü değilim. Aslında örn. 100 lük yüklememi yaptırmak istemiyorum. Vücudumla bu kadr uğraşmayı doğru bulmuyorum. Rabbim bizi doğurgan yaratmış,e zaten kontrol altındayız olack gibi bakıyorum. Ben biraz garibim bu konuda belki..:tomato:
evet canım ya çekiliş yaptık eşimle bikaç isim arasından masal çıktı ama tabi beğendiğimiz isimler arasından çektik :))) alis ve alya gibi seçenkelerden bu çıktı,isim topiğine yazmıştım cnm,buarada yaşarın masal şarkısı bizimdi eşimin aklıana gelmiş benimde çok içime sindi artık değiştirmekte yok söz verdik :))) hayırlısı olsun bakalım umarım hepimizin bebişi adıyla yaşarsinem canım benim kaçırdım ben sanırım sizin kızın adı masal mı oluyo? en son alis die karar vermştnz noldu da karar değşti.. buarada masal adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah..
Burnum resmen bozuk çeşme gibi akıyor kafam zaten kazan gibi bi de arada öksürüyorum.kafamçokkarıştı
İçim dışım limonlu çay, ballı sıcak süt ve mandalina oldu aman siz dikkatli olun kızlar bu merede yakalanmayın.
Allaha şükür ki ateşim yok dün gece burnumun tıkanıklığından ve öksürmekten doğru düzgün uyuyamadım ben öksürdükçe oğluşumda kıpraşım durdu işin gıcık olan yani gözlerim fel fecir okuyor uykum falanda yok.boshayallersmile
kızlarrr ya öğlenden beri acayip akıntım var 2 tane ped değiştirdim çok yoğun ve beyaz bir akıntı suyum geliyor olamaz değilmi eyvahedigeldismile doktorumu aradım teli kapalı
Ayy canım ya tooba bir şey kağıdından bahsetmişti. O kağıdın rengi değişirse suymuş diye. Yakınlarında eczane varsa gidip sorsana böyle böyle bir ürün varmış diye. Allah korusun,2 ped değiştirecek kadar akıntı olur mu ki? İhmal etme canım
Ayy canım ya tooba bir şey kağıdından bahsetmişti. O kağıdın rengi değişirse suymuş diye. Yakınlarında eczane varsa gidip sorsana böyle böyle bir ürün varmış diye. Allah korusun,2 ped değiştirecek kadar akıntı olur mu ki? İhmal etme canım
saol cnm bakıcam bende gerçekten ebebğin mağazasında görmüştüm onu gerçekten çok güzeldi,ee yatağı nasıl hallettiniz,aldınmı içine yatak, turkuazda çok güzeldi canım görmüştüm orada,sola yat dinlen valla canım madem işe yaramıyor yiyip içmek yapacak bişey yok umarım hafifler,buarada iş yapıncamı azıtıyo bu çatı canım ya sen deyince farkettim ben o gün arkadaşlarım oturmaya gelcek diye çok temizlik yapmıştım,süpürge,toz,lavabolar falan bide en son vileda,ama kendim yoruldum gibi hissetmemiştim o gece başlamıştım benim çatıda[/B]
kızlar ya sütünüz nasıl gelio anlayamdım kusura bakmayın? benim göğüs ucumda sarı sarı topaklanmalar oluo? sizdeki de böle bi durum mu?
slm kızlarr,
sütten bahsetmişsiniz benden de gelıyordu şimdi azaldı,fazla oynamamak laazım gögüslerle doktorum ole soylemıstı,bu arada grip olanlara sarımsak öneririm..
ne kağıdı obilmiyorumkismile tooba nerdesin???
ne kağıdı obilmiyorumkismile tooba nerdesin???
Henüz yatak almadım canım onu görerek almak istiyorum. Nevresim takımı,yastık falan alınacak daha. Sinem'cim ben o kadr iş yapsam o gece bağırmaktan uyuyamazdım. Ben yorulunca ağrılarım çok artıyor. Hele ki yürüyüş yaptıysam. Dikkat et lütfen,bu dönemde bu kadar yorulmak normal değil. Gelen misafirlerin kendileri yapsın,kendileri yesin lütfen.
kızlar süt gelmezse mutlaka hurma yemeye çalışın hatta doğum çantanıza bi kaç tane koyun hastanede doğumdan sonra yersiniz,çok faydalı...biz kuzenimde denedik sezeryandan sonra sütü gelmedi hemen zaten ılk 2-3 saat bi şey yenmiyor ya ondan da gelmeyebiliyor..
geçmiş olsun tatlım bende geçen hafta öyleydim,sarımsak dene ama fazla degıl boyle cacık ın ıcıne felen ınce bı tane dograyıver,sonra tansıyona etki edebilir...Merhabalar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
kızlar çok beyaz krem gibi ya... yani berrak su gibi olması gerekmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?