ayyy kızlar eşimin iznini öne çekmişler,yarın yola çıkıyoruz ,hem çok seviniyorum hem de çok tedirginim o kadar yolu nasıl gidicez bilmiyorum,bize dua edin tamam mı?artı bugün fazladan bebişimi görcem çünkü yolculuğa çıkmadan gel demişti doktor,akşama zar zor ayarladım 7 de gidicez,bakalım kaç kilo olmuşşuz...aman bi tuhaf oluyorum böyle eşimin izni bitince bir ay felan yine ayrı kalıcaz o doğuma gelicek..kızlar bize dua edin hayırlısıyla gidelim ...
hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah.siz şırnaktan ankarayamı geçiceksiniz eğer öyleyse ne zor bi yolculuk uzun yol gitmekten hiç hoşlanmıyorum ben ya.:umursamaz:
saol canım hemen bakıorum
canım bende de var mantar doktorum bana da bahsettiğin fitilden vermişti ve ciddi ciddi ii gelmişti uzun bi süre geçti mantarım bi de krem vermişti travazol die. onu halla kullanıorum ve ii gelio sende bi sor doktoruna istersen..
sen nere oturuyodun aynurcum tam bilemedim ama ona göre filtreleme yaptırıcaktım...
bak aşağıdanda bakabilirsin....
rizedeyim canım. saol ya ilgilendiğin için..
ayyy kızlar eşimin iznini öne çekmişler,yarın yola çıkıyoruz ,hem çok seviniyorum hem de çok tedirginim o kadar yolu nasıl gidicez bilmiyorum,bize dua edin tamam mı?artı bugün fazladan bebişimi görcem çünkü yolculuğa çıkmadan gel demişti doktor,akşama zar zor ayarladım 7 de gidicez,bakalım kaç kilo olmuşşuz...aman bi tuhaf oluyorum böyle eşimin izni bitince bir ay felan yine ayrı kalıcaz o doğuma gelicek..kızlar bize dua edin hayırlısıyla gidelim ...
evet canım çapa tıp fakültesi.. doğum ücretini sormadım ama bu oda fiyatları fix.. walla dışardan gelince doğum yaptırıyorlar diye biliyorum canım.. seninki riskli gebelikti aslında keşke oranın perinatolojisine takip olsaydın.
ya bu mantara sirke iyi geliyomuş bayağı iyileştiriyomuş diye duydum.sirke çok faydalı bişey olduğundan bence bi deneyin mantar sorunu olanlar bi beze falan döküp silseniz yada biraz bekletseniz düzelirmiki acaba.
semacım yeni gördüm öyle beyaz krem gibi akıntı ara ara bendede oluyo bir iki gün devam ediyo sonra düzeliyorum ama çok değil azcıcık
selam kızlar bu grip sonunda benide yakaladı
burnum akmıyo başım çatlıyo çookk halsizim iştahım kesildi
bir yandan da kızım hasta çok fenayımm ufff:2:
kızlar yemek hazırlama vakti,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,iyi beslenin,görüşürüzzz,öptükk
saol canım hemen bakıorum
canım bende de var mantar doktorum bana da bahsettiğin fitilden vermişti ve ciddi ciddi ii gelmişti uzun bi süre geçti mantarım bi de krem vermişti travazol die. onu halla kullanıorum ve ii gelio sende bi sor doktoruna istersen..
nagihancım araştırıom netten şöle küçük şirin bişe bakıorum. aslında uygun şeler var da karar veremiorum.. önce bi piyasayada bakmak lazım aslında..
Evet aldım ben, ne olur ne olmaz diye. Hemde çok ucuzduyerimsenibenkucukprens sen süt pompasını naptın aldınmı?
oooh akşama dışarıda yicezzzz sonrada alışveriş... bebek bezi, uni babay yenidoğan ıslak mendil felanda alıcam en zevkliisi onları almak hehehe...
kucukprens canım hamilelikte verdi bana doktorum. bi sakıncası yokmuş kullanımında.bittikçe yenisini alıorum ben doktorumda kullanabilirsin dio..
beşik çokmuş evet yaa bende dediğin gibi bi sepet arıorum. netten baktım bi kaç model beğendm ama burda belisin mağazası var oraya bakıcam bi de..
pompaya ben karar veremedm daha alsam mı almasam mı die bi tane buldum uygun geldi bana da ama emn deilim yine de
Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?