2010 Aralık Anneleri

ayyy kızlar eşimin iznini öne çekmişler,yarın yola çıkıyoruz ,hem çok seviniyorum hem de çok tedirginim o kadar yolu nasıl gidicez bilmiyorum,bize dua edin tamam mı?artı bugün fazladan bebişimi görcem çünkü yolculuğa çıkmadan gel demişti doktor,akşama zar zor ayarladım 7 de gidicez,bakalım kaç kilo olmuşşuz...aman bi tuhaf oluyorum böyle eşimin izni bitince bir ay felan yine ayrı kalıcaz o doğuma gelicek..kızlar bize dua edin hayırlısıyla gidelim ...

hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah.siz şırnaktan ankarayamı geçiceksiniz eğer öyleyse ne zor bi yolculuk uzun yol gitmekten hiç hoşlanmıyorum ben ya.:umursamaz:

hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah.siz şırnaktan ankarayamı geçiceksiniz eğer öyleyse ne zor bi yolculuk uzun yol gitmekten hiç hoşlanmıyorum ben ya.:umursamaz:

teşekkürler,ewet canım ya çok uzun bakalım nasıl yapıcaz,bende cok tedirgin oluyorum ya yolda doğurursam diyorum eşime gülüyoruz

Son düzenleme:

sen nere oturuyodun aynurcum tam bilemedim ama ona göre filtreleme yaptırıcaktım...
bak aşağıdanda bakabilirsin....

Arama Sonucu - sahibinden.com

canımmm hayırlı yolculuklar...kazasız belasız hayırlısıyla gelin inşallah..gel de görüşelim artık:)))
olumunekankayizsmile

Off merak ettim şimdi bak nasıl öğrenebilirm acaba
Telefon açsam bilgi verirlermi ki :uhm:

Hadi hayırlı yolculuklar bitanem Allah'a emanet olun

canım hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşş:Saruboceq:

nagihancım araştırıom netten şöle küçük şirin bişe bakıorum. aslında uygun şeler var da karar veremiorum.. önce bi piyasayada bakmak lazım aslında..

selam kızlar bu grip sonunda benide yakaladı
burnum akmıyo başım çatlıyo çookk halsizim iştahım kesildi
bir yandan da kızım hasta çok fenayımm ufff:2:

gsu iyi yolculuklar canım dikat edin kendinize...

dilsaad geçmiş olsun canım... mandalina yiyin bol bol ıhlamur için... limonlu....

selam kızlar bu grip sonunda benide yakaladı
burnum akmıyo başım çatlıyo çookk halsizim iştahım kesildi
bir yandan da kızım hasta çok fenayımm ufff:2:

geçmiş olsun cnm burnun akmıyorsa başının ağrısı ondandır sana tavsiyem günde 2-3 kere burnuna tuzlu su çek.ben sinüzit olduğum için sürekli yapıyorum senide rahatlatır umarım

hadi iyi yolculuklar, gittiğin yerde internetin var mı?

kızlar yemek hazırlama vakti,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,iyi beslenin,görüşürüzzz,öptükk

Ben yedim bile yemeğimi, eşim yok yarın gelecek, tek başına yemek yemekte kötü oluyo beeaaboshayallersmile

Travazol u hamilelikte mi vermişti önceden mi? Hamilelikte kullanıma uygun olmayan mantar ilaçları varmışta o yüzden sordum.

nagihancım araştırıom netten şöle küçük şirin bişe bakıorum. aslında uygun şeler var da karar veremiorum.. önce bi piyasayada bakmak lazım aslında..

Aynı dertten muzdaribim, mothercare inki güzel sıfırını sordum 250 beşiği, 70 lirada uyku seti. 6-7 ay içinde çok geldi bana açıkçası, şöyle bi sepet bulsam kocaman uyku setini alıp içine serebilirimkaydirigubbakcemile3

kucukprens sen süt pompasını naptın aldınmı?
Evet aldım ben, ne olur ne olmaz diye. Hemde çok ucuzduyerimseniben

oooh akşama dışarıda yicezzzz sonrada alışveriş... bebek bezi, uni babay yenidoğan ıslak mendil felanda alıcam en zevkliisi onları almak hehehe...

kucukprens canım hamilelikte verdi bana doktorum. bi sakıncası yokmuş kullanımında.bittikçe yenisini alıorum ben doktorumda kullanabilirsin dio..

beşik çokmuş evet yaa bende dediğin gibi bi sepet arıorum. netten baktım bi kaç model beğendm ama burda belisin mağazası var oraya bakıcam bi de..

pompaya ben karar veremedm daha alsam mı almasam mı die bi tane buldum uygun geldi bana da ama emn deilim yine de
Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası Yorumları

Son düzenleme:

Aynur'cum elektrikli ise gayet uygun bence fiyatı. Üstelik kraftın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…