kucukprens canım hamilelikte verdi bana doktorum. bi sakıncası yokmuş kullanımında.bittikçe yenisini alıorum ben doktorumda kullanabilirsin dio..
beşik çokmuş evet yaa bende dediğin gibi bi sepet arıorum. netten baktım bi kaç model beğendm ama burda belisin mağazası var oraya bakıcam bi de..
pompaya ben karar veremedm daha alsam mı almasam mı die bi tane buldum uygun geldi bana da ama emn deilim yine de
Kraft Elektirikli ve Pilli Süt Pompası Yorumları
uni baby ıslak mendil dedinde bende rüyamda alıyodum indirimli 3lü 8.40tl
bi ara 3 lü paketmetroda 9,90tl di... inşallah yine uygundur fiyatı.... ama genelde 11,90-13,90 arası değişiyo...
Hadi size hayırlı alışverişler, bizde kocacımla çıkıp gezebilsek şöyle ahhh ahhhboshayallersmile
bi ara 3 lü paketmetroda 9,90tl di... inşallah yine uygundur fiyatı.... ama genelde 11,90-13,90 arası değişiyo...
peliiin nerdesin park yatağın kurulumunu anlatırmısın bana akşam oluyo kurarım eve çıkınca
canım faceden video gönderiyorum. O olmadan kuramazsın. Biz kuramadık yani.
Kızlar yaa, ben sivri zeka olarak doktorun verdiği bütün ilaçları bıraktım (demir, vitamin, magnezyum), bir aydan fazla oldu. ohaoldumsmile
Vücuduma sentetik bişey almak istemiyorum, ilk aylar folik asitimi içmiştim. yerimseniben
Bir de bebeğim düzgün besleniyormudur diyorum ama et ve balık yiyorum, sütümü içiyorum, kuru yemişimi, meyvamı sebzemi yiyorum, daha ne olsun dimi?
Bebeğim 28 haftada 1200 gr dı, hafta hafta hamilelik şeysilerine bakıyorum oralara göre fazla bile kilosu, ama sizinkilerin yanında küçük kalmış gibi geliyor.
Bi yandan da içsem mi ilaçları diyorum ama içmiycem sanırım. Kafam karışık anlayacağınızkafamçokkarıştı
Hayatım bende demir haricinde hiçbi ilaç kullanmıorum ilk aylarda progestan içmişim düşük tehlikesinden dolayı ama bi kutudan sora içmedm bi daha.çnkü slaklaştırdı beni sersem gibi oldum.. elevit de vermişti onu da bi içip 5unuttum doğru düzgün kullanmadm. doktorum da öle pek ilaç taraftarı deil zaten bende onun gibi düşünüorum walla ilaç kullanmayı pek sevmiorum. bi tek kanım düşük olduğu için demir kullanıorum.. geri kalanını doğal yollardan almayı tercih ediorum dediğin gibi et-balık yiyorum, sebzeme meyveme dikkat ediorum bi sorun olcanı sanmıorum ben hayatım. walla annelermz bize hamileyken elevitmi içmş?
küçükprens bende öyle çok içmiyorum ilaçlarımı birtek kan haplarımı düzenli alıyorum..magnezyum u boyle haftada 1 felan aklıma gelırse alıyorum ...bı de sut ıcemedıgım ıcın kalsıyum hapım var onuda 3-4 gunde bır alıyorum.kaydirigubbakcemile3 zaten düzenli beslenmekten cok sıkıldım...hergun yumurta yemekten öh geldi valla...birde bir şeyi öyle özledim ki ...hiç söylemyim ...
canım ben de içmiyorum hiçbişey. demir hariç diğerleri şart değil zaten bence. demir için de 10 tane serum yedim pek bi fark olmadı. pazartesi hapa başla demişti doktor bak unutmuşum, sen söyleyince hatırladım şimdi. bi deneyeyim içmeyi. bebeğin kilosunu çok etkilediğini sanmıyorum bu hapların. sen vitaminini doğal yollardan alıyosan sorun yoktur. oğlumda da kullanmadım hiç vitamin falan, daha doğrusu doktorum kullandırmadı. besinlerden al dedi. çok şükür gayet sağlıklı doğdu. 3450 gr...
evet canım ani süt iniyo sıcak duşla ve iltihap yapabiliyo. yalnız süt olayı tamamen psikolojik bence. gelsin diye hırslanıp, inatlaştıkça gelmiyo mübarek. ama düşünce gücüyle göğüslerimden süt fışkırdığını bilirim. sakin olmak şart, benim taktiğim bebeği kucaklayıp biraz sakinleştirdikten sonra memeyi verip 1-2 saniye gözlerimi kapatıp huzur içinde aklımdan süüüt süüüt diye geçirmek. biraz komik ama hakkaten işe yarıyodu...
bende o noktada sıkıntı yapıorum zaten bi tarafım sen nasıl doğdun annen ilaçlamı besledi dio bi tarafım da şimdikiorganik ürünlerde bile bi yamukluk olduunu ne kadar istesemde sağlıklı beslenemediğimi sölüo.. şu hamileliği bi sağlıcakla atlatsaydık...
tooba mavrulam Maşallah bebeklerinize
Ben sezeryan olduktan sonra sütümün gelmesi için sıcak su teması yaptılar veya sıcak havluda iyi geliyor.Normal dopğumda süt daha erken geliyor sancılarla birlikte süt yapan hormon salgılanıyor malesef sezeryanda geç geliyor özellikle ilk gün mama gerekebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?