2010 Aralık Anneleri

kızlar bana müsade yarın görüşürüz hepinizi sevgiyle kucaklıorum opuyorumnanaktan

Hamilelikte verdiyse sorun yok tabi, inşallah sıkıntı yaratmaz hemen geçer.
Canım pompanın fiyatı çok uygunmuş, medelayı çok tavsiye ediyorlardı, o da 10 lira daha pahalıydı bundan. Ben medela aldım o yüzden.

bi ara 3 lü paketmetroda 9,90tl di... inşallah yine uygundur fiyatı.... ama genelde 11,90-13,90 arası değişiyo...

en son tansaşta da 9.90dı fiyatı ay bebeklerin altlarını temizlicez biz şimdi demi.zor olcakmı acaba banyo felan yaptırıcaz:ecrin_bebek:

hadi ben kaçtım kocişin birazcık daha işi varmış onun yanına gidim aynı iş merkezindeyiz de o ön blokta ben arka blokta işe bile beraber gidip geliyoruz bebeişimiz olunca 3ümüz gidip gelicez artık kaydirigubbakcemile3

peliiin nerdesin park yatağın kurulumunu anlatırmısın bana akşam oluyo kurarım eve çıkınca

kızlar bende ünibaby nin 12 liğini aldım geçen ebebkten 49.90 dı,küçükprensten duymuştum sonra ebebekte gördüm hemen aldım bende,yeni doğan için pamuk su bazlı falan yazı 12 paket,buzdolabına sebze sepetine attım valla kurumasın diye :)))

TELLINAZ canim gecmis olsun,okuyunca panik oldum bende birden..dikkat et kendine canim..
qSU canimm iyi yolculuklar,sag salim,kazasiz belasiz bi yolculuk gecirirsiniz insallah..her iki saatte bir duramiyorsaniz ayaklarinla oturdugun yerden egzersiz yap tatlimm unutma

Canım ya uzun zamandırr bende içmedimmm benimde aklımm takılıyoo iyimii yaptımm kötümüü diyeee
senin gibii bende n herşeyden yararlanmaya çalışıyorummm
bu hafta doktora soracağımm bakalımm
çarşamba randevum var

asel bu yazınıı okuyunca biraz sevindimm
yanlış anlamaa amaa sadece benn içemedimm sanıyordumm doğru düzgünn
çünküü aynıı seninn gibii bende unuttumm bazı günlerdeee
ve benn ilaçç istemezsemm benimm doktorumda al şu ilaçı iç demedii
hep burda okudukça ağzımla ileçç istedimm gibii olduuu
sonradaa oda yazmayınca bende unuttumm gittii
bazenn pişmanlıklarımm oluyoo keşkee içseymiydimm bebeğee zarar vermişş olurmuyumm diyee korkuyorummm

merakta bırakmaa söyle bakalımmm

doktorununn dediğii söze sevindimm yoksa bu ilaçlarıı düzenlii içmeme konusundaaa kendimii çokk üzüyordummm
bebeğee zararr verdimmi diyeee

aynenn yaa bebeğimee bende haksızlıkk yaptığımıı düşünüyorumm

senin ikincii bebekmii canımm sezeryan olduğunaa göre dahaa öncee
nasıll sezeryande çok acılar çektinmii
bunuu sezeryanle istiyorumda
normal doğumdan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…