2010 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım

senin ikincii bebekmii canımm sezeryan olduğunaa göre dahaa öncee
nasıll sezeryande çok acılar çektinmii
bunuu sezeryanle istiyorumda
normal doğumdan çok korkuyorum

Evet canım benim 23 aylık bir kızım var normal doğuramadım acil sezeryan oldum benimki biraz kötüydü çünkü öncesinde sancı çok çektim ameliyat olacak gücüm kalmamıştı sonrasındada ayağa kalkmakta çok zorlandım neyse bunlar geçti en güzeli direk sezeryan olmak ve spinal anestezi ile yani belden aşağın sadece uyuşuk olacak bu şekilde ameliyat sonrasıda daha iyi geçiyor.
İyi bir ebe veya iyi bir doktor bunlar çok önemli normal doğumdan korkma hemen ayağa kalkarsın en iyisi normal doğum tabiki hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

gsu iyi yolculuklar canım dikat edin kendinize...

dilsaad geçmiş olsun canım... mandalina yiyin bol bol ıhlamur için... limonlu....

saol canım bende öyle yapmaya çalışıyorum yerimseniben

geçmiş olsun cnm burnun akmıyorsa başının ağrısı ondandır sana tavsiyem günde 2-3 kere burnuna tuzlu su çek.ben sinüzit olduğum için sürekli yapıyorum senide rahatlatır umarım

bende geçen sene çıktı sinüzit
tavsiyene uyucam canımopuyorumnanaktan

meraba arkadaslar bi sey soracam en son eco'dan (ultrason) kacinci haftanizda gectiniz yada gececeksiniz? benim randevum 4 kasim 33 hafta 4 gunlukken.genelde 31 ile 33 arasi oluyo sizlerin kacinci haftalar ve kilolari boylari nasil paylasirmisiniz?

ekince ben en son 30+5 günlükkendetaylı ultrasona girdim 1.677 gr.dı.

öyle bir geçer zamankide Berrin öldümü acaba ya şok ediyor beni bu dizi Osman evet çok tatlı çok güzel rol yapıyor ama en beğendiğim oyuncu Mete çok gerçekçi

Yarın kontrolüm var güzel geçer İnşallah

kızlar gunaydın
dun cok katılamadım sadece bi kaç sey gordum .tellinaz gecmiş olsun canım atlatmışsın.dun okudum ama bişey yazamadım..qsu sanada iyi yolculuklar.gripdaşlarım sizlerede gecmiş olsun.umarım en yakın zamanda sizde atlatırsınız..

günaydın kızlarrr
esra bebeğinn odası çok güzel baktımm
verdiğin linkede baktımm güzel odalar var ve uygun fiyata canımm

günaydın hanımlar a.s. ezocum teşekkür ederim tatlım bayaa korktumda mantardan olan bişeymiş.... kızlar ya dün uyuyup kalmışım berrine noldu:uhm:

günaydın kızlarrr
esra bebeğinn odası çok güzel baktımm
verdiğin linkede baktımm güzel odalar var ve uygun fiyata canımm

sağol canım, baya uygun fiyatlı. Dediğim gibi kiracı olunca çok fazla para yatırmak istemedik. İçimize de baya sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…