2010 Aralık Anneleri

günaydın herkese,

doktorununn dediğii söze sevindimm yoksa bu ilaçlarıı düzenlii içmeme konusundaaa kendimii çokk üzüyordummm
bebeğee zararr verdimmi diyeee

canım eski doktorum vitamin hiç vermemişti zaten. şimdiki doktorum da vitamin yazdı içersen iyi olur, içmezsen kardan zarar etmiş olursun dedi. yani içmedin diye bişey olmuyo anladığım kadarıyla. ama vitamin gibi ilaçlar için diyorum bunu. demir falan varsa kullanmaya çalış, o önemli... bi de tabi beslenmeye dikkat etmek lazım. ben başlarda hiç beslenememiştim ama çok şükür şu anda (diyet sayesinde biraz da) daha düzenli besleniyorum. yalnız biraz yemek seçtiğim için kırmızı et, süt yok. beyaz et var az, bi de haftada bir balık yemeye çalışıyorum. onun haricinde yediklerim sebze, meyve, baklagil, yumurta, bol yoğurt, yeşillik vs...

Uyumak istiyorum, uykum var, daha 1 ay nasıl çalışıcam ki :sinifsinif:

bende bende uyumak istiyorum fokur fokur hemde,
ay artık günlerde kısaldı, karanlıkta evden çıkıyorum , psikolojim iyice bozuluyor,
evin yanında cami var, valla cami cemaati sabah namazından dağılırken bende onlarla birlikte sokağa çıkıyorum herkeşler uykunun kolalrındayken, ben koca göbeğimi süre süre işe geliyorummafoldumben
ama doğumdan sonra bebişimle daha çok vakit geçirmek için sabredeceğim

bu arada arkadaşlar, dün iş çıkışı seken bacağıma, koca göbüşüme bakmadan haşim işcana gittim. bebek arabası baktım. orası bir bebek arabası cenneti, kesinlikle alacaksanız oraya gidin derim, sadece bebek arabası yok, park yatak, puset vs. de var, pek çok markayı bir arada görebiliyorsunuz. fiyatlar da uygun gibi geldi bana, zaten esnaf olduğu için herzaman pazarlık payı da oluyor. gerçi ben tek başıma gittiğim için taşıyamam diye almadım, hafta sonu eşimle gidip bebek arabası ve puseti almayı düşünüyorum.
benim şimdiye kadar gittiğim yerlerde bir kaç model görme şansım oluyordu, burda çok seçenek var, bebek arabası almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum haşim işcanı.

günaydın canlar opuyorumnanaktan burada pek aydın değil ama bilmiyorumkismile

Off merak ettim şimdi bak nasıl öğrenebilirm acaba
Telefon açsam bilgi verirlermi ki :uhm:
ben bir dahaki kontrole araya birşey girmezse sorarım tatlım. alıyorlardır muhakkak emin olmadan birşey söylemek istemem ama hani doktorunun ismini vermeyince ilgi nasıl olur bilemem.. her hastanede genel olarak yaşanır ya bu sıkıntı. ben bulantılar yüzünden orada yattığımda gerek hemşirelerin takibinden gerek doktorların takibinden memnun kalmıştım.. ama asistanlar genelde heryerde olduğu gibi cins tabii..
ne güzel anlatmış doktorun.. bende senin gibiyim sütü felan içiyorum ama kırmızı etle hiç aram yok oldum olası da olmadı.. bu nedenle düşük seyreder hep demirim.. sınırlarda yaşıyorum :)) dün akşam yedim ama balığada düşkün değilim.. omega 3 alıyorum o yüzden.. yalnız faydasını kendimde de gördüm çok ilginç konsantrasyonum daha çok arttı önceden dikkat sıkıntısı çekerdim hat safhada ama şu sıralar iyiyim.. omega'ya bağlıyorum ya bilemiyciiim..

meraba arkadaslar bi sey soracam en son eco'dan (ultrason) kacinci haftanizda gectiniz yada gececeksiniz? benim randevum 4 kasim 33 hafta 4 gunlukken.genelde 31 ile 33 arasi oluyo sizlerin kacinci haftalar ve kilolari boylari nasil paylasirmisiniz?

Canım en son 30+1 iken girdim Ultrasona 1,400 kg FL ölçümü : 60 idi yani boyu yaklaşık 42cm gibi oluyor

günaydin kizlar...nasilsiniz?
ben sabah bi ucuk kolonisiyle uyandim :gitme:
sükür baska biseyim yok ama hastalik beni ele geciremedi,ucuk olarak gösterdi kendini galiba..guclubacismile

Yarın kontrolüm var güzel geçer İnşallah

Hayırlı haberlerle gel canım

Ay kısmetse bizde hafta sonu kocişle gitcez yani inşallah :Saruboceq:
Bakarsın karşılaşırız fıstık aklinialirimsmile

Canım çok saol eğer kontrolün sırasında sorarsan çok memnun olurum.
Evet asistanlar hep gıcıktır zaten lülülülülülü

günaydınnn kızlarrrr

Canım en son 30+1 iken girdim Ultrasona 1,400 kg FL ölçümü : 60 idi yani boyu yaklaşık 42cm gibi oluyor

canım boyunu nasıl hesapladın öle :)) bende son 2 kontroldür sormuyorum boyunu kıvrık yatıyolar ya bacak boyundan da hiç öle hesaplamayı bilmiyorum nasıl yaptın?? buarada maşallah bebişine canım

günaydin kizlar...nasilsiniz?
ben sabah bi ucuk kolonisiyle uyandim :gitme:
sükür baska biseyim yok ama hastalik beni ele geciremedi,ucuk olarak gösterdi kendini galiba..guclubacismile

hayattan soğutur insanı.. birde kaşınması yok mu.. geçmiş olsun canım..

günaydın kızlar
bugün akşam 6 da kontolumuz var çok heyecanlıyım her zamanki gibi..
bir de şu grip olayını soracağım..

slm kızlar...herkes iyidir inşallah.sinemcim usg de fl yazan yer varya oradaki ölçüyü 7 ile çarpıyosun masal'ın boyu çıkıyo ortaya.:ecrin_bebek:

hayattan soğutur insanı.. birde kaşınması yok mu.. geçmiş olsun canım..
sagol canim..Şeniz
dün önlemini alsaydim keske,bu sabah yaptim biseyler bakalim söner insallah

günaydın kızlar
bugün akşam 6 da kontolumuz var çok heyecanlıyım her zamanki gibi..
bir de şu grip olayını soracağım..
ohh canim tadini cikar,güzel haberlerle gel insallah :Saruboceq:
cucu geçmişler olsun tatlım....

sagol canimm Şeniz

cucum geçmiş olsun cnm,uçuk spreyleri var hemen geçiriyo ama hamilelikte zararlımı bilmiyorum,

bugün yine hemşirelerimiz gelicek ama sonmuş artık (,

Ay kısmetse bizde hafta sonu kocişle gitcez yani inşallah :Saruboceq:
Bakarsın karşılaşırız fıstık aklinialirimsmile

göbek tokuştururuz artık karşılaşırsakkaydirigubbakcemile3

ha bu arada geç saatlere kadar da açık oluyor orası, öyle çok erken de kapanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…