2010 Aralık Anneleri

bu ilaç konusunda içimdekii pişmanlığıı anlatmamm imkansızzz
sankii onaa zarar verdimii gibii düşünüyorummm ve okadar üzülüyorumkiiii
çarşamba doktordayımm barii son ay içeyimm demişr ilacıı
sabahları bende 1 kaşıkk pekmez içiyorumm kuru üzümm yüyorumm
ilk başlarda süt çok içttimm şimdii yine başlıyayımm onadaa

sizler çok şanslısınnız
istanbulda daha çok alternatif görme ihtimaliniz varrrr
adanada fazla yok çeşit

günaydin kizlar...nasilsiniz?
ben sabah bi ucuk kolonisiyle uyandim :gitme:
sükür baska biseyim yok ama hastalik beni ele geciremedi,ucuk olarak gösterdi kendini galiba..guclubacismile

geçmiş olsun canımmm
uçuk çıkann yere soğuk buz koymak rahatlatırr ve büyümesinii engellermişş
benim büyük kızda süreklii çıkıyoooo
internette arattır istersen canım

Günaydın kıslar;
Bikaçgündür çok yoğunum giremedim topiğe herkesler iyidir umarım .. buarada boyamıs bitti, hemen ertesi gün odayı gönderdiler , halılarımı yıkamaya verdim evi temizlerdim üssten perdeci buldum ölçü aldırdm şimdide showroomuna gidicem tülü seçmeye bi koşturmaca gidiyo yani ... herşeyler hallosun fotolarını paylaşcam sizlerle bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri ...
hepinizi öpüyorum güsel anneler akşama görüşürüz inş. :))) kendinize iyi bakın ..

cucum geçmiş olsun cnm,uçuk spreyleri var hemen geçiriyo ama hamilelikte zararlımı bilmiyorum,

bugün yine hemşirelerimiz gelicek ama sonmuş artık (,
sagol canim..cok fena bisey yaa,sinir bozucu..
vardir eczanede ama kim cikacak zuzum :sinifsinif:

geçmiş olsun canımmm
uçuk çıkann yere soğuk buz koymak rahatlatırr ve büyümesinii engellermişş
benim büyük kızda süreklii çıkıyoooo
internette arattır istersen canım

sicak cayla degdirince genelde geciyordu benimki..yine yaptim,kremledim bakalim insallah gecer...
sagol canim..

kizlar biz bi kahvaltimizi yapalim oglusumla..
dermanim yok valla hazirlamaya bile..
bakalim bagisiklik sistemim ne kadar dayanacak :gitme:

Canım FL ölçümü varya orada yazan ölçümü 7 ile çarptığında tahmini boy ölçümünü veriyor doktorum sölemişti. Ayrıca Kaan Kocatepenin sitesinde de yazıyor

Ooooo süpermiş zemuszemus
Ay evimin boya badanası bitti
Halılarımı yıkamaya vermiştim haftasonuna kadar gelirde inşallah bizde kocişle Cumartesi gitmeyi planladık aksilik olmaz inşallah :Saruboceq:
bu arada çok heyecanlıyım :bbo:

Günaydın kızlar Bizde kahvaltımızı yaptık.Bakınalım dedik azcık.Gidelim işlerimizi halledelim geri geliriz öptük hepinizi.

günaydın bayanlar...

günaydın canımmm ....

hadi gözün aydın benimde bi tane halım var bebek odasındaki onu vericem ama havalarda bozduuu nasıl olucak bilmiyorum... :uhm:

Oooo temizlik işinide hallettirmişsin hamarat seni :)
Canım eşim hani firmadan temizlikçi çağıracaktıya onunla ilgili maalesef ben başka yer buldum. Koltuklarımı Aktem diye bir firmaya bayanlar geliyor makinalarıyla 2-2,5 saat sürüyor. Halılarımıda aynı yere verdim.
Ayrıca evlere temizliğe bayanda gönderiyorlarmış.
Gerçi bütün temizliğimizi saolsun eşim yaptı. Elleriyle yerleri sildi tozu aldı Gardrobumuzu boşalttık verilecekleride koltukları yıkayan bayana verdik 3 çocuğu varmış ihtiyacıda vardı belliydi. Birtek mutfak dolaplarımla fayansları birde banyo kaldı kısmetse halılar gelsinde aynı gün de oralarıda temizletip bitircez işleri :)
Ay yazarken bile yoruldum PES delikafadulden

günaydın canımmm ....
hadi gözün aydın benimde bi tane halım var bebek odasındaki onu vericem ama havalarda bozduuu nasıl olucak bilmiyorum... :uhm:

Bazı halı yıkama firmalarının kışlık kurutma yerleri var
Benim gönderdiğim firmanında öyle cnm sende araştırırken o tarz bir yer bulmaya çalış çünkü havalar malum sonra nem kokusu çok kötü oluyor akannehir

gunaydın kızlar gunlerin yorgunlugundan bugun kendimi yataktan zor kaldırdım yataga yapıstım gozleriimi acamıodum kaydirigubbakcemile3 nasılsınız keyifleriiniz nasılopuyorumnanaktan

bizde dün bebişin odasına duvar kağıtları olduk pazar günü kocişim yapıştırcak inşallah. winnie the pooh seçtik bakalım duvarda nasıl gözükcek... şimdi tek eksiğimz dolabımız kaldı o da gelsin odamızın resmini eklicez...

hadi hayırlı olsunnn hemde kolay gelsin biz bi bordür yapıştırdık öldük kocişle zor birazcıkkk ama oluyo oluncada girip girip odaya baktık bende perdelerimi bide şu odanın kokusu çıksın yerleştirme işlerini halledim çekip koyucam odamızı....

Ay günaydın kızlarrrr...
Bakıyorum da herkes bütün eksikleri tamamlıyor...
Ben çok tembelim ya herşeyim daha ortalarda park yatağınıa annem alacak daha almadık ama hangisini alacağımızı kararlaştırdık...
Bu hafta sonu çekmecelerini felan tamamlayacağım...

kizlar hayirli olsun miniklerinizin cici odalariii,eksikler tamamlaniyor,geriye sag salim bi bebislerin gelmesi kaliyor:)))

evet canım ya dün bebek bezinide aldık kaydirigubbakcemile3 yenidoğan için ıslak mendil felan zaman çabuk geçiyo bakalım ilk anne kim olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…