günaydın herkese,
canım eski doktorum vitamin hiç vermemişti zaten. şimdiki doktorum da vitamin yazdı içersen iyi olur, içmezsen kardan zarar etmiş olursun dedi. yani içmedin diye bişey olmuyo anladığım kadarıyla. ama vitamin gibi ilaçlar için diyorum bunu. demir falan varsa kullanmaya çalış, o önemli... bi de tabi beslenmeye dikkat etmek lazım. ben başlarda hiç beslenememiştim ama çok şükür şu anda (diyet sayesinde biraz da) daha düzenli besleniyorum. yalnız biraz yemek seçtiğim için kırmızı et, süt yok. beyaz et var az, bi de haftada bir balık yemeye çalışıyorum. onun haricinde yediklerim sebze, meyve, baklagil, yumurta, bol yoğurt, yeşillik vs...
bu arada arkadaşlar, dün iş çıkışı seken bacağıma, koca göbüşüme bakmadan haşim işcana gittim. bebek arabası baktım. orası bir bebek arabası cenneti, kesinlikle alacaksanız oraya gidin derim, sadece bebek arabası yok, park yatak, puset vs. de var, pek çok markayı bir arada görebiliyorsunuz. fiyatlar da uygun gibi geldi bana, zaten esnaf olduğu için herzaman pazarlık payı da oluyor. gerçi ben tek başıma gittiğim için taşıyamam diye almadım, hafta sonu eşimle gidip bebek arabası ve puseti almayı düşünüyorum.
benim şimdiye kadar gittiğim yerlerde bir kaç model görme şansım oluyordu, burda çok seçenek var, bebek arabası almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum haşim işcanı.
günaydin kizlar...nasilsiniz?
ben sabah bi ucuk kolonisiyle uyandim :gitme:
sükür baska biseyim yok ama hastalik beni ele geciremedi,ucuk olarak gösterdi kendini galiba..guclubacismile
günaydın kızlar
bugün akşam 6 da kontolumuz var çok heyecanlıyım her zamanki gibi..
bir de şu grip olayını soracağım..
sagol canim..cok fena bisey yaa,sinir bozucu..cucum geçmiş olsun cnm,uçuk spreyleri var hemen geçiriyo ama hamilelikte zararlımı bilmiyorum,
bugün yine hemşirelerimiz gelicek ama sonmuş artık(,
geçmiş olsun canımmm
uçuk çıkann yere soğuk buz koymak rahatlatırr ve büyümesinii engellermişş
benim büyük kızda süreklii çıkıyoooo
internette arattır istersen canım
günaydınnn kızlarrrr
canım boyunu nasıl hesapladın öle :)) bende son 2 kontroldür sormuyorum boyunu kıvrık yatıyolar ya bacak boyundan da hiç öle hesaplamayı bilmiyorum nasıl yaptın?? buarada maşallah bebişine canım
Ooooo süpermiş zemuszemusAy kısmetse bizde hafta sonu kocişle gitcez yani inşallah :Saruboceq:
Bakarsın karşılaşırız fıstık aklinialirimsmile
göbek tokuştururuz artık karşılaşırsakkaydirigubbakcemile3
ha bu arada geç saatlere kadar da açık oluyor orası, öyle çok erken de kapanmıyor
günaydın bayanlar...
Ooooo süpermiş zemuszemus
Ay evimin boya badanası bitti
Halılarımı yıkamaya vermiştim haftasonuna kadar gelirde inşallah bizde kocişle Cumartesi gitmeyi planladık aksilik olmaz inşallah :Saruboceq:
bu arada çok heyecanlıyım :bbo:
Günaydın kıslar;
Bikaçgündür çok yoğunum giremedim topiğe herkesler iyidir umarım .. buarada boyamıs bitti, hemen ertesi gün odayı gönderdiler , halılarımı yıkamaya verdim evi temizlerdim üssten perdeci buldum ölçü aldırdm şimdide showroomuna gidicem tülü seçmeye bi koşturmaca gidiyo yani ... herşeyler hallosun fotolarını paylaşcam sizlerle bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri ...
hepinizi öpüyorum güsel anneler akşama görüşürüz inş. :))) kendinize iyi bakın ..
günaydın canımmm ....
hadi gözün aydın benimde bi tane halım var bebek odasındaki onu vericem ama havalarda bozduuu nasıl olucak bilmiyorum... :uhm:
bizde dün bebişin odasına duvar kağıtları olduk pazar günü kocişim yapıştırcak inşallah. winnie the pooh seçtik bakalım duvarda nasıl gözükcek... şimdi tek eksiğimz dolabımız kaldı o da gelsin odamızın resmini eklicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?