2010 Aralık Anneleri

ay maşallah hepinize kızlar.....hepiniz hemen hemen hazırladınız herşeyi...benim taşınma olayı vardıya yıne gundeme geldi..dun usta geldi eve balkon kapıları ve camların bakımı yapılacak...ev sahibi de zam yapacak bakalımanlaşabilecekmiyiz...15 gun içinde tamirat işleri bitecek....benim ev iyice bir elden geecek..halılar yıkamacıya verilecek...camlar kapılar fayanslar ciflenecek...hersey yıkanacak...bebiş odasına karar vericez o alınacak.odalarda duzenlemeler yapılacak...ve bu işler yapılırken ben olamıyacam sevinsemmi uzulsemmi bilemedim....ne kadar cok ısım var...burda bir marngoz varmış kayınvalidemin velisi biz mobilyayı malzmeyi beğeniyomuşuz oda yapıyormuş cokda uyguna yapıyormuş.eğer yapılırsa onun içinde bir uğraş olacak.of aman ne cok iş var.nasıl olcak bunlar ....

evet canım ya dün bebek bezinide aldık kaydirigubbakcemile3 yenidoğan için ıslak mendil felan zaman çabuk geçiyo bakalım ilk anne kim olacak...
güle güle kirletsin o minnacik totosuylaa
bez diyince aklima geldi,ben bi paket yenidogan almistim,yengem güldü bu iki gün bile yetmez diye..
hastanede sorun degil veriyorlar ama ev icin gidip yine alicam..depolamamakta gerekiyor diyorlar,kafam karisti valla..

zuzumm bosverrrr,biz geriden gidios bakalim..
benim evi bi görsen, yatak odam haric bakinca tertemiz ama detaya girince berbat..
son zamanlari bekliyorum bakalim...:1ninca:

masallah kızlar herseyiniz tamam bizde havaların biraz duzelmesini bekliyoruz annemle carsıya cıkıp eksiklerimizi tamamlıcaz insallah cuma ggunu beşiğimizi almaya gitcez alınca bende eklierim resimleri opuyorumnanaktan

burcucum sen yine az cok bişeylerde almışdın bide ben onları alıcam..ahaha ayy guleyim bari halimee..hamile kaldığımdan beri her işin geriden gidiyor hadi baklım hayırlısı....korkuyorum yaa aniden doğurursamm(ALlah korusun)her anlamda rezillik benimiçin.....ay anlattıkca,gozumde canlandırdıkca gulesim geliyor....

ya bende fazla almak istemedim çünkü yeni doğan 1 numara olan bebek bezi 58adet var pakette 2,5-5kg için
2 numara mini boy bebek bezi 72 adet var pakette ve 3-6kg için
ikiside aynı fiyattı
ben bu paket sonrasını 2 numara almayı düşünüyorum 58 adet günde 7-8 adet kullansak yetmezmi ya yeter bi 6-7 gün gitmesi gerekiyo... ay bide pahalı şok oldum rafın önüne gidince -tatlicadiarzu-

bi sorum daha olucak premium care ile normal prima rasında fiyat farkı var sonraları normalini alsak olur heralde bide çocuk premium care e alışıp diğerinde pişik olurmuş delikafadulden ay ama %%30 fiyat farkı var...

sükür ben o isi 5 aylikken hallettim tatlim..bi isitici,dönence ve oyun halisi kaldi..onuda internetten siparis vericem..yikamak ve ütülemek ve evi temizlemek disindada baska bisi kalmadi..
ay var yinede baksanaaa...sen ne zaman baslicaksin almaya tatlim?

İlk zamanlar günde 10-15 adet kullanılıyormuş canım....

hıhı ilk anne olarak içimden birden öyle geldiii inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza....

Aslında süper olur be...
Sona yaklaştıkça insan daha bir meraklı ve tedirgin oluyor...
Gelsin gelsin ilk benimki gelsin (hayırlısı ile inşallah)boshayallersmile

bende 48lik 2 numarayi almisim..3-6 kiloluk olani..bebis 4 kilo dogsa bile 6 olana kadar en az 1 ay gecer,hatta daha fazla sanirim..yani epey bi bunu kullanirim sanirim...
baslarda cok kirletiyorlarmis ay bilmiyorum ki,böyle böyle tecrübe edicez sanirim canim..
valla canim isim olarak bilmiyorum ama gecesi farkli gündüzü farkli,birde sensitivleri var..
fiyat farki dedigin gibi mutlaka oluyor..
ben misal gece icin ayri gündüz icin ayri kullanmicam..normal aktiv fit pampersa gecerim az büyüyünce..tecrübeli annelerden yardim aliriz o konuda ilerde

Aslında süper olur be...
Sona yaklaştıkça insan daha bir meraklı ve tedirgin oluyor...
Gelsin gelsin ilk benimki gelsin (hayırlısı ile inşallah)boshayallersmile

sen,tugba,özüm,ben ve bikac arkadas daha kasimda aliriz bebisleri,bana öyle geliyor..
aralik ayini beklemicekler sanirim

doğru diyosun ben 1 numara aldım ikinci paketi 2 numara alayım senn gb ... gece gündüz ayırmadım ben şu sıvı kakayıda çekenlerrden premium care aldım danışıcaz bilenlere artık.... kaydirigubbakcemile5

hastane çantası hazırlayanlar 10-15 tane koymuşşş hastanede veriyormu ondan mı acaba? o zaman daha fazla yanımıza almmaız gerekir...:uhm:

Canım zaten hastanede çok kalmıyorsun normal olursa...
Bence yeterli o kadar... Benim 6 ay önce eltim doğurdu ya ona herşeyi soruyorum sempatiksalakcinni

hayırlısıyla canım sağlıkla gelsinler ben daha isim bile bulamadım :2:

Hayırlısı ile cnaım ya...Bul artık ismi bence olumunekankayizsmile

sen,tugba,özüm,ben ve bikac arkadas daha kasimda aliriz bebisleri,bana öyle geliyor..
aralik ayini beklemicekler sanirim
Bana da öyle geliyor canım Bayram sonrası aklinialirimsmile
Ayşe de var benimle aynı gün...

evet daha mantikli..sonra kilosuna göre normal pampers aktiv fit alirim,4 kilodan itibarenmis oda aslinda,daha ucuz ama du bakalim,ilk bezleri yeni dogan olsun madem:))
baktik secemiyoruz pampersa danisiriz,yada ekim-kasim annelerine danisiriz olumunekankayizsmile

var varrr bikac annemiz:))
saka falan 13 ekim bugün...kasim ayina ne kalmis surda delikafadulden

Kızlar odalar hayırlı olsun güle güle kullansın bebişler.Bende daha bez almadım alıcam inşallah :)) Kızlar siz önce alcanız biz bekliycez Yaprak dökümü finalinde doğurcam ben sırnaşık şey HAfta olarak aynı gidiyoz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…