2010 Aralık Anneleri

nagihancım zor dimi yaa mahvolduk desene kocama kalsa dün gece yapıcaktı da hemen ben bu saatte onla uğraşamam pazarı bekleyelim die zor ikna ettim. bordür daha zordur ama onun ayrlamaları ölçmleri falan. bizim duvar tamamen kaplancağı için belki biraz daha kolay olur ama yinede satıcı nasıl yapıştırılcanı anlatırken tırstım ben...

buarada canım bizde geçen baktık bebek bezlerine senin bahsettiğin primanın şu poşeti beyaz olanı mı prima yeni bebek mi ne yazıo üstünde 58tane vardı içinde. bizde ondan alıcaktık ama biraz daha bekleylm dedm. bende ilkini ondan alırım hastanede falan kullanmak için sorasını bahsettiğin 72likten almayı düşünüorum..

Son düzenleme:

beraber final yapıcaksınız yani....:)

sırnaşık şey sırnaşık şey

var varrr bikac annemiz:))
saka falan 13 ekim bugün...kasim ayina ne kalmis surda delikafadulden

Düşünsene bayram sonrası beklemeye başlayacağız yani son 1 ay....
Sonra her an bekle boshayallersmile

Vay vayy finalle birlikte he hadi bakalım sempatiksalakcinni

ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile

Evet öyle olcak gibi geliyor o finale şu kadar hafta diyince bende diyom doğuma bu kadar diye kaydirigubbakcemile3

ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile

Canım bizde ona başka bişi diyolar ama :jeyyar: babanın parasıyla ilgili sırnaşık şey

kızlar cok alakkasız konuyla biliyorum ama okurken cok hosuma gitti paylasmak istedim

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam...... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Can Yücel

Birde Kızlar Carrefour bebek bezlerinde falan ½15 indirim yapmış bakmak lazım.

insanların mecburi ihtiyaçları olduğu için ve her sektörde olduğu üzere bundada anamızı ağlatmaya çalışıyolar sanırım.yani ne maliyeti varki bu kadar yüksek fiyatları demi kuyumcu açarız o parayla

canım gecen hafta eşimle gezdik bakdık sıra almaya geldi.ben ufak tefek bişeyler almaya başladım..şimdide evdeki tadilat olayları araya girince oyle kaldık ikimzide sersemledik anlayacağın...eşim bakınalım hepsini bir yerden alalım dedi...işin kotusu çalışyo olmak.çalışırken halletsem barı coğunuda son 3 haftaya bişey kalmasa..bakalım doktor izin verirse eğer 37. haftaya kadar çalışırım diyourm.bi yandanda sonrda cok ağırlaşırım en iyisi izne ayrılımde su işler bitireyim diyourm heryerden sıkıştım anlayacağınkafamçokkarıştı

Düşünsene bayram sonrası beklemeye başlayacağız yani son 1 ay....
Sonra her an bekle boshayallersmile

Vay vayy finalle birlikte he hadi bakalım sempatiksalakcinni
bayramdan sonra gelsinlerde beklemeye raziyim,daha erken davranan olmaz insallahhh :Saruboceq:

heheh,dogru söze ne denir sırnaşık şey

Güzelmiş canım Severim Can Yücel i.

Evet öyle olcak gibi geliyor o finale şu kadar hafta diyince bende diyom doğuma bu kadar diye kaydirigubbakcemile3

Canım bizde ona başka bişi diyolar ama :jeyyar: babanın parasıyla ilgili sırnaşık şey

:roflol: ne diolar kulağıma söle:)

ay canim kiyamam sana,insanin ruhen daralmasi cok fena..iyice yoruyordur seni düsünmek bile..
en azidan fikir edinmissindir haftasonu,simdi ne nerde daha iyi biliyorsun en azindan,almak daha kolay olur..yeterki saglik olsun..
37.haftaya kadar calismakta zirdur eminim,Allah yardimcin olsun,gönlünden gecen olsun canim insallah

ayy çok güzelmiş yaaa bayıldımmm :asigim:

Birde Kızlar Carrefour bebek bezlerinde falan ½15 indirim yapmış bakmak lazım.

ben baktım bahsettiğim yeni doğan primanın 21.5 gibi bişeydi aslında ii geldi bana fiyatı ama biraz daha bekleyelim dedim. kşke alsaymışım..

:lepi: :roflol:

bizde gece gece yaptık dayanamadı tabi bordür daha kısa sürdü ölçtük dediğin gb yapıştırdık... boyayıda kendi yaprı kocişş illa ben boyucam dedi hiç sevmediği işler normalde hevesle nasıl yapıyoooo kaydirigubbakcemile3 kağıda ilacı sürünce çok
çabuk kuruyo hemen kaldırıp yapıştırmak gerekiyo bizimde bordür uzun olunca yarlaya ayarlaya yapıştırdık kurudu felan altlarına sürdük zor oldu biraz ama zevkli sen sakın çok uzanma yüksekelere dikkat et sonra kağıdın altındaki havayı bezle alıyosun siliyosun üstten çok bastırmadan felan anlatmışlar gerçi size...

hıhı o beyaz paket 58 adetlik doğru bi paket aldım sonrakini 72likten alıcam aynı beyaz paket...

:lepi: :asigim: :lepi:

aynı senin gb dşünüyorum 37 ye kadar çalışsam mı çalışmaammı karar veremedim ama iş yerimle anlaşıp bayramdan sonra gelmicem yani 35-36 çıkmış olucam o iki hafta bile çok geliyo ama napim sonra bebeğimle kalırım....

ayy çok güzelmiş yaaa bayıldımmm :asigim:

ben baktım bahsettiğim yeni doğan primanın 21.5 gibi bişeydi aslında ii geldi bana fiyatı ama biraz daha bekleyelim dedim. kşke alsaymışım..

ben metro marketten 20tl ye aldım bilginize.... 72 liğide aynı fiyattı 58 liğide... (premium care için)
diğer aktif bebe mi ne oda paketi 14tl di...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…