hadi hayırlı olsunnn hemde kolay gelsin biz bi bordür yapıştırdık öldük kocişle zor birazcıkkk ama oluyo oluncada girip girip odaya baktık bende perdelerimi bide şu odanın kokusu çıksın yerleştirme işlerini halledim çekip koyucam odamızı....
Kızlar odalar hayırlı olsun güle güle kullansın bebişler.Bende daha bez almadım alıcam inşallah :)) Kızlar siz önce alcanız biz bekliycez Yaprak dökümü finalinde doğurcam ben sırnaşık şey HAfta olarak aynı gidiyoz :))
Kızlar odalar hayırlı olsun güle güle kullansın bebişler.Bende daha bez almadım alıcam inşallah :)) Kızlar siz önce alcanız biz bekliycez Yaprak dökümü finalinde doğurcam ben sırnaşık şey HAfta olarak aynı gidiyoz :))
var varrr bikac annemiz:))
saka falan 13 ekim bugün...kasim ayina ne kalmis surda delikafadulden
ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile
nagihancım zor dimi yaa mahvolduk desene kocama kalsa dün gece yapıcaktı da hemen ben bu saatte onla uğraşamam pazarı bekleyelim die zor ikna ettim. bordür daha zordur ama onun ayrlamaları ölçmleri falan. bizim duvar tamamen kaplancağı için belki biraz daha kolay olur ama yinede satıcı nasıl yapıştırılcanı anlatırken tırstım ben...
buarada canım bizde geçen baktık bebek bezlerine senin bahsettiğin primanın şu poşeti beyaz olanı mı prima yeni bebek mi ne yazıo üstünde 58tane vardı içinde. bizde ondan alıcaktık ama biraz daha bekleylm dedm. bende ilkini ondan alırım hastanede falan kullanmak için sorasını bahsettiğin 72likten almayı düşünüorum..
ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile
sükür ben o isi 5 aylikken hallettim tatlim..bi isitici,dönence ve oyun halisi kaldi..onuda internetten siparis vericem..yikamak ve ütülemek ve evi temizlemek disindada baska bisi kalmadi..
ay var yinede baksanaaa...sen ne zaman baslicaksin almaya tatlim?
bayramdan sonra gelsinlerde beklemeye raziyim,daha erken davranan olmaz insallahhh :Saruboceq:Düşünsene bayram sonrası beklemeye başlayacağız yani son 1 ay....
Sonra her an bekle boshayallersmile
Vay vayy finalle birlikte he hadi bakalım sempatiksalakcinni
kızlar cok alakkasız konuyla biliyorum ama okurken cok hosuma gitti paylasmak istedim
Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam...... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Can Yücel
Evet öyle olcak gibi geliyor o finale şu kadar hafta diyince bende diyom doğuma bu kadar diye kaydirigubbakcemile3
Canım bizde ona başka bişi diyolar ama :jeyyar: babanın parasıyla ilgili sırnaşık şey
canım gecen hafta eşimle gezdik bakdık sıra almaya geldi.ben ufak tefek bişeyler almaya başladım..şimdide evdeki tadilat olayları araya girince oyle kaldık ikimzide sersemledik anlayacağın...eşim bakınalım hepsini bir yerden alalım dedi...işin kotusu çalışyo olmak.çalışırken halletsem barı coğunuda son 3 haftaya bişey kalmasa..bakalım doktor izin verirse eğer 37. haftaya kadar çalışırım diyourm.bi yandanda sonrda cok ağırlaşırım en iyisi izne ayrılımde su işler bitireyim diyourm heryerden sıkıştım anlayacağınkafamçokkarıştı
:roflol: ne diolar kulağıma söle:)
kızlar cok alakkasız konuyla biliyorum ama okurken cok hosuma gitti paylasmak istedim
Bir eşi olmalı insanın
Yağmur O'nun sesini.
Can Yücel
Birde Kızlar Carrefour bebek bezlerinde falan ½15 indirim yapmış bakmak lazım.
nagihancım zor dimi yaa mahvolduk desene kocama kalsa dün gece yapıcaktı da hemen ben bu saatte onla uğraşamam pazarı bekleyelim die zor ikna ettim. bordür daha zordur ama onun ayrlamaları ölçmleri falan. bizim duvar tamamen kaplancağı için belki biraz daha kolay olur ama yinede satıcı nasıl yapıştırılcanı anlatırken tırstım ben...
buarada canım bizde geçen baktık bebek bezlerine senin bahsettiğin primanın şu poşeti beyaz olanı mı prima yeni bebek mi ne yazıo üstünde 58tane vardı içinde. bizde ondan alıcaktık ama biraz daha bekleylm dedm. bende ilkini ondan alırım hastanede falan kullanmak için sorasını bahsettiğin 72likten almayı düşünüorum..
Bir eşi olmalı insanın
Yağmur O'nun sesini.
Can Yücel
canım gecen hafta eşimle gezdik bakdık sıra almaya geldi.ben ufak tefek bişeyler almaya başladım..şimdide evdeki tadilat olayları araya girince oyle kaldık ikimzide sersemledik anlayacağın...eşim bakınalım hepsini bir yerden alalım dedi...işin kotusu çalışyo olmak.çalışırken halletsem barı coğunuda son 3 haftaya bişey kalmasa..bakalım doktor izin verirse eğer 37. haftaya kadar çalışırım diyourm.bi yandanda sonrda cok ağırlaşırım en iyisi izne ayrılımde su işler bitireyim diyourm heryerden sıkıştım anlayacağınkafamçokkarıştı
ayy çok güzelmiş yaaa bayıldımmm :asigim:
ben baktım bahsettiğim yeni doğan primanın 21.5 gibi bişeydi aslında ii geldi bana fiyatı ama biraz daha bekleyelim dedim. kşke alsaymışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?