2010 Aralık Anneleri

kizlar icimden geldi size aksamki oglusumun yaramazligini anlatayim..
malum 9dan sonra uyanik benim sipam..
uzandim,esimde elini koydu göbisime,Egehan´in ayaklarini gidikliyor gibi yapiyor,sipa ayaklarini cekiyor,esim ugrasiyor o cekiyor ayaklarini..bir hafta önce kesfetti esim bunu..ve tepkiler hep ayni..ama sinir olduguna eminim...zaten ellenmeye,nstye baglanmaya,oksanmaya bile gelemiyor,doktorda dedi bunu,sevmiyor Skilmayi diye..(annesine cekmis)
neyse bir degil iki degil,esim oyunu buldu yine..Egehan durdu durdu tekmeyi bi indirdi,tam kaburgama...
resmen kirt sesi cikti kemiklerimden,hani sikisir ya kaburganiz,aynen öyle..
bi ciglik attim agridan...daha 2 ayim var,2 ay icinde benim kaburgalarim catlamazsa iyi...
eli ayagi agir olcak sanirim,yandim ben yandimmmm fisfisfis

işin içine bebek girince bi heycan basıo onları nedense.. beşik geldiğinden beri günde 10kere odaya girio kızım kızım die seslenio:) aman maşallah hep böle hevesli olsunlar da

:roflol:anaaa senin işin zor kuzum allah yardımcın olsun. karateci falan mı olucak acep

Sinirlendirmeyin oğluşu içerde :)) Bizimki de babaya acaip naz yapıyor o elini koyunca duruyor felaket anneci olcak galiba sırnaşık şey

Canım en son 30+1 iken girdim Ultrasona 1,400 kg FL ölçümü : 60 idi yani boyu yaklaşık 42cm gibi oluyor

masallah boyu cok guzel 30 haftalikken 42 cm.ben biraz gec kaldim sanirim 33 hafta+4 gunlukken gidecem.normalde bu ay sonu idi yer kalmamis mecbur kasim haftasi gidecem saglik olsun

bizimki babaya düşkün olucak sanırım babasına bi show yapıo ki sormayın.. babası kızım beni duyuyosan vur dio başlıo tepiklemeye sıpa... artık darbeleride sert oluo acıtıo miniğim..

yerim ben onun ayaklarını
şimdiden oyunlaramı baslamıskaydirigubbakcemile2
benimkide dün gece çok hareketliydi zaten hastaydım her saat başı uyandırdı beni yaramazkafamçokkarıştı

Sinirlendirmeyin oğluşu içerde :)) Bizimki de babaya acaip naz yapıyor o elini koyunca duruyor felaket anneci olcak galiba sırnaşık şey

sanslisin mi diyim ne diyim simdii:))oyy annemmm diye sarilmalarina bayiliyorum ben:)
kiz kücücük sipa gidiklanmayi anlayacagindan degil ama sinir oluyor iste sempatiksalakcinni
esiminde huyudur sinir etmek ama buna ragmen babaci oldu bizimki..
sesini duysun basliyor dinleyip tepkiler vermeye :asigim:

burcucum ve nerdilcim sağolun kızlar..nerdil tatlım aynen kafayı yiyecem .bi diyourmki 'nezaket bu yalnız kalacağın son zamanların artık tek kalamayacaksın 1-2 ayda olsa tadını cıkar yap iznini pasalar gibi.hem bebişinlede rahat rahat ilgilenirsin karnındaki son zamanlarında.bi diyourm ki koskoca bayram tatilin var yanmasın zaten iş bitiyor...'
bende 32.haftada çalışabilir alsamda bayramdan sonra kısmet olursa bozdurup calışamazmı alsam diyorum.oda işyerine karşı ayıp mı olur diyorum.zaten hep bu diyorum ediyorumlardan bu hale geldikya...karar verince haber ver tatlım belki gaza gelirim.şuan için 37. haftaya kadar çalışırım diyorum.ama bakalım inş.gittiğimde doktorum bana soyle yap diye kesin bişey soylerde kurtulurum

yerin ben onun minnacık ayaklarını.hahahay ay ne guldum yaaa...sıpaki tam sıpa bizimkide cok nazlı babası elleyince kıpırdamayı kesiyo babası elini cekiyo başlıyo oynamaya zavallı herifim...ama neyseki dun akşam eli gobeğimde uyudu bizim kız hafif hafif tıkladı babasına .eşim gobeğime dokunurkende korkuyo onun o hallerinede bi gulesim geliyorki sorma...bişey olursa diye hafif değdiriyor elini...sabahda gelmiş diyokii bizim kız sabahda erkenden uyandı..hahaha canım ay adam da ilkleri geç yaşıyor...

Son düzenleme:
heerkese gunaydin yada iyi ogle sonlari :)) dun dogumgunumdu arkadaslarim sagolsun face den kutladilar ama kayin ailem(kocamin taraflari hepside unutmus (( oyle canim skildi ki..malum yurt disinda olunca ve ailem turkiyede olunca yalniz gibi hissettim kendimi.esim sagolsun moral verdi o unutmadi ama insan hayal kirikligi yasiyor .25 yasima girdim ve 25 imde insallah bebegimizi kucagimiza alacaz saglicakla .sizle paylasim dedim..eltilerim kayinlarim kayinvalide kayinpeder herkes mi unutur yaa esimin yegenleri ( neyse kafaya takmayim/ pastamizi kocamla yedik :))

doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice senelere inşallah. gerisini takma kafana ii yönden bak olaya koca pasta ikinize kaldı:)

Kızlar kontrolden geldim doktorum erken doğum için kullandığım ilacı kesti zaten onu başka doktor yazmıştı Kalsiyum ve Magnezyum kullanacağım.Bebeğim iyidi çok şükür Maşallah 2 kilo olmuş
Birdahaki kontrolüm 3 hafta sonra İnşallah problem olmaz erken doğumdan korkuyorum

canım nice sağlıklı senelere ailenle,boşverrrrr seni unutanı sende unutursunnn ne var :))))
doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice senelere inşallah. gerisini takma kafana ii yönden bak olaya koca pasta ikinize kaldı:)

aynurcum işin bu iyi yanı hiç aklıma gelmemişti :)))

allah saglicakla kucagina kavustursun kac haftadasin dogum ne zaman?

Güzelmiş şeker

masallah boyu cok guzel 30 haftalikken 42 cm.ben biraz gec kaldim sanirim 33 hafta+4 gunlukken gidecem.normalde bu ay sonu idi yer kalmamis mecbur kasim haftasi gidecem saglik olsun
Saol cnm valla tahmini ölçümler pek fazla boyunun bu kadar uzun olacağına inanamıyorum açıkcası ama hayırlısı :CüvCüv:

Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun Allah bebeğinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Doğum günün kutlu olsun canım Kaç terzi burcu var topiğimizde :))

Canım maşallah kusuna.Çok takma kafana canım erken doğum diye zamnında sağlıkla alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza.

Maşallah cnm tontişine :)
Valla 32. haftayı atlattıktan sonra fazla korkmayalım
Malum beni 22-23 haftadayken neredeyse doğuma alıyorlardı bu nedenle halimize şükr edelim cnm :Saruboceq:

çookk güzel face de paylaşım bariopuyorumnanaktan

canım nice mutlu yıllara ne güzel eşinle başbaşa kutlamışsın iştezemuszemus

maaşallah miniğine canım rahat olmaya çalış sıkma kendini Şeniz

doğum gunun kutlu olsun canım.unutmaması gereken kişi unutmamış gerisini takma. maşallah bebişine tatlım 2 kilo bayağı iyi bi kilo sanki...tombiş tombiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…