:lepi: :roflol:
bizde gece gece yaptık dayanamadı tabi bordür daha kısa sürdü ölçtük dediğin gb yapıştırdık... boyayıda kendi yaprı kocişş illa ben boyucam dedi hiç sevmediği işler normalde hevesle nasıl yapıyoooo kaydirigubbakcemile3 kağıda ilacı sürünce çok
çabuk kuruyo hemen kaldırıp yapıştırmak gerekiyo bizimde bordür uzun olunca yarlaya ayarlaya yapıştırdık kurudu felan altlarına sürdük zor oldu biraz ama zevkli sen sakın çok uzanma yüksekelere dikkat et sonra kağıdın altındaki havayı bezle alıyosun siliyosun üstten çok bastırmadan felan anlatmışlar gerçi size...
hıhı o beyaz paket 58 adetlik doğru bi paket aldım sonrakini 72likten alıcam aynı beyaz paket...
kizlar icimden geldi size aksamki oglusumun yaramazligini anlatayim..
malum 9dan sonra uyanik benim sipam..
uzandim,esimde elini koydu göbisime,Egehan´in ayaklarini gidikliyor gibi yapiyor,sipa ayaklarini cekiyor,esim ugrasiyor o cekiyor ayaklarini..bir hafta önce kesfetti esim bunu..ve tepkiler hep ayni..ama sinir olduguna eminim...zaten ellenmeye,nstye baglanmaya,oksanmaya bile gelemiyor,doktorda dedi bunu,sevmiyor Skilmayi diye..(annesine cekmis)
neyse bir degil iki degil,esim oyunu buldu yine..Egehan durdu durdu tekmeyi bi indirdi,tam kaburgama...
resmen kirt sesi cikti kemiklerimden,hani sikisir ya kaburganiz,aynen öyle..
bi ciglik attim agridan...daha 2 ayim var,2 ay icinde benim kaburgalarim catlamazsa iyi...
eli ayagi agir olcak sanirim,yandim ben yandimmmm fisfisfis
uzandim,esimde elini koydu göbisime,Egehan´in ayaklarini gidikliyor gibi yapiyor,sipa ayaklarini cekiyor,esim ugrasiyor o cekiyor ayaklarini..bir hafta önce kesfetti esim bunu..ve tepkiler hep ayni..ama sinir olduguna eminim...zaten ellenmeye,nstye baglanmaya,oksanmaya bile gelemiyor,doktorda dedi bunu,sevmiyor Skilmayi diye..(annesine cekmis)
neyse bir degil iki degil,esim oyunu buldu yine..Egehan durdu durdu tekmeyi bi indirdi,tam kaburgama...
bi ciglik attim agridan...daha 2 ayim var,2 ay icinde benim kaburgalarim catlamazsa iyi...
:roflol:anaaa senin işin zor kuzum allah yardımcın olsun. karateci falan mı olucak acep
Canım en son 30+1 iken girdim Ultrasona 1,400 kg FL ölçümü : 60 idi yani boyu yaklaşık 42cm gibi oluyor
Sinirlendirmeyin oğluşu içerde :)) Bizimki de babaya acaip naz yapıyor o elini koyunca duruyor felaket anneci olcak galiba sırnaşık şey
heerkese gunaydin yada iyi ogle sonlari :)) dun dogumgunumdu arkadaslarim sagolsun face den kutladilar ama kayin ailem(kocamin taraflari hepside unutmus(( oyle canim skildi ki..malum yurt disinda olunca ve ailem turkiyede olunca yalniz gibi hissettim kendimi.esim sagolsun moral verdi o unutmadi ama insan hayal kirikligi yasiyor .25 yasima girdim ve 25 imde insallah bebegimizi kucagimiza alacaz saglicakla .sizle paylasim dedim..eltilerim kayinlarim kayinvalide kayinpeder herkes mi unutur yaa esimin yegenleri ( neyse kafaya takmayim/ pastamizi kocamla yedik :))
canım nice sağlıklı senelere ailenle,boşverrrrr seni unutanı sende unutursunnn ne var :))))heerkese gunaydin yada iyi ogle sonlari :)) dun dogumgunumdu arkadaslarim sagolsun face den kutladilar ama kayin ailem(kocamin taraflari hepside unutmus(( oyle canim skildi ki..malum yurt disinda olunca ve ailem turkiyede olunca yalniz gibi hissettim kendimi.esim sagolsun moral verdi o unutmadi ama insan hayal kirikligi yasiyor .25 yasima girdim ve 25 imde insallah bebegimizi kucagimiza alacaz saglicakla .sizle paylasim dedim..eltilerim kayinlarim kayinvalide kayinpeder herkes mi unutur yaa esimin yegenleri ( neyse kafaya takmayim/ pastamizi kocamla yedik :))
doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice senelere inşallah. gerisini takma kafana ii yönden bak olaya koca pasta ikinize kaldı:)
Kızlar kontrolden geldim doktorum erken doğum için kullandığım ilacı kesti zaten onu başka doktor yazmıştı Kalsiyum ve Magnezyum kullanacağım.Bebeğim iyidi çok şükür Maşallah 2 kilo olmuş
Birdahaki kontrolüm 3 hafta sonra İnşallah problem olmaz erken doğumdan korkuyorum
Güzelmiş şekerkızlar cok alakkasız konuyla biliyorum ama okurken cok hosuma gitti paylasmak istedim
Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam...... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Can Yücel
Saol cnm valla tahmini ölçümler pek fazla boyunun bu kadar uzun olacağına inanamıyorum açıkcası ama hayırlısı :CüvCüv:masallah boyu cok guzel 30 haftalikken 42 cm.ben biraz gec kaldim sanirim 33 hafta+4 gunlukken gidecem.normalde bu ay sonu idi yer kalmamis mecbur kasim haftasi gidecem saglik olsun
heerkese gunaydin yada iyi ogle sonlari :)) dun dogumgunumdu arkadaslarim sagolsun face den kutladilar ama kayin ailem(kocamin taraflari hepside unutmus(( oyle canim skildi ki..malum yurt disinda olunca ve ailem turkiyede olunca yalniz gibi hissettim kendimi.esim sagolsun moral verdi o unutmadi ama insan hayal kirikligi yasiyor .25 yasima girdim ve 25 imde insallah bebegimizi kucagimiza alacaz saglicakla .sizle paylasim dedim..eltilerim kayinlarim kayinvalide kayinpeder herkes mi unutur yaa esimin yegenleri ( neyse kafaya takmayim/ pastamizi kocamla yedik :))
Kızlar kontrolden geldim doktorum erken doğum için kullandığım ilacı kesti zaten onu başka doktor yazmıştı Kalsiyum ve Magnezyum kullanacağım.Bebeğim iyidi çok şükür Maşallah 2 kilo olmuş
Birdahaki kontrolüm 3 hafta sonra İnşallah problem olmaz erken doğumdan korkuyorum
kızlar cok alakkasız konuyla biliyorum ama okurken cok hosuma gitti paylasmak istedim
Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam...... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Can Yücel
doğum gunun kutlu olsun canım.unutmaması gereken kişi unutmamış gerisini takma.heerkese gunaydin yada iyi ogle sonlari :)) dun dogumgunumdu arkadaslarim sagolsun face den kutladilar ama kayin ailem(kocamin taraflari hepside unutmus(( oyle canim skildi ki..malum yurt disinda olunca ve ailem turkiyede olunca yalniz gibi hissettim kendimi.esim sagolsun moral verdi o unutmadi ama insan hayal kirikligi yasiyor .25 yasima girdim ve 25 imde insallah bebegimizi kucagimiza alacaz saglicakla .sizle paylasim dedim..eltilerim kayinlarim kayinvalide kayinpeder herkes mi unutur yaa esimin yegenleri ( neyse kafaya takmayim/ pastamizi kocamla yedik :))
maşallah bebişine tatlım 2 kilo bayağı iyi bi kilo sanki...tombiş tombiş..Kızlar kontrolden geldim doktorum erken doğum için kullandığım ilacı kesti zaten onu başka doktor yazmıştı Kalsiyum ve Magnezyum kullanacağım.Bebeğim iyidi çok şükür Maşallah 2 kilo olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?