2010 Aralık Anneleri

kızlar burda bayağı kalabalığız facede 39 kişi olmuşuz neden hiç haberi olmayan arkadaşlar var galiba..

Kızlar 1 numara bebek bezinden sadece 1 paket alın bebekler doğunca hemen büyüyorlar indirim varsa 2 numaradan alırsınız.Primanın beyaz renkli olanı daha pahalı Primadan farkı 2010 model :) sıvı kakayı bile emiyor yani emiş gücü çok iyiymiş hiç denemedim ama yeni doğanından alacam nasipse beğenmezsem normal Primaya geçerim

allah saglicakla kucagina kavustursun kac haftadasin dogum ne zaman?

Canım 32.haftadayım sezeryan olacağım herhalde 1 Aralık gibi olur zamanını konuşmadık doktorumla

Kızlar sağolun güzel dilekleriniz için bende 30.haftada az kalsın doğuruyordum 3 gün hastanede yattım onun korkusu var

tesekkür ederiz teyzesiiii:ecrin_bebek:
hehe,olsun onu bile yapmayan kocisler duyuyoruz..incitirim falan diye korkuyordur:))
kizin bi dogsun baba kiz görürüm ben onlarin oyunlarini kaydirigubbakcemile3

dogum günün kutlu olsun canim,nice senelere Şeniz
bosver canim..ne kadar cok sey beklersen o kadar cok hayal kirikligi yasarsin..
iyisimi bekleme,arayan yine arasin yerimseniben

massallah canim melegine
2 haftayada düsecek sanirim yakinda demi?
ay yaa büyüdüler massallah

aynurcum işin bu iyi yanı hiç aklıma gelmemişti :)))

olaylara farklı açılardan bakmak lazım:)

canım maşallah miniğine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah..

canım nice mutlu senelere..... doğum günün kutlu olsun....

kızlar burda bayağı kalabalığız facede 39 kişi olmuşuz neden hiç haberi olmayan arkadaşlar var galiba..

ben kullanmıyorum face benimki ondan.... bize kocişle yasak. sempatiksalakcinni

canıım aman zamanında sağlıkla gelsinler inşallah geçmiş olsun... içini ferah tut bişiycik olmaz.olumunekankayizsmile

kizlar takma diye yine bana kizacaksiniz ama söylemem gerek..tutamiyorum..
oturdum iyice bi agladim sinirden az önce..
kv aradi,sabahtan bana geliyormus..müsaitmisin falan yok,geliyormus hanimefendi..
babam söyledi diye gelmeleri cogalticak,keske demeseydi,kendi bilmedikten sonra napiyim ben o sahte ilgiyi...sonra da millete ben gittim yaptim ettim diyecek..
hastayim cok kötüyüm yatiyorum diyorum olsun ben geliyorum diyor ya..
az falanda degil,kayinpeder ise giderken birakicak,dönüste oda gelicek..
gelmesi 10 saati buluyor...
lafcidir ev piril piril olcak,kahvaltida dahil 3 ögün yemek olcak mecburen...
ne yapicam ben bu halde ya(
o degil birde sen islerini erkenden hallettin diye bana cikisti telefonda..
ben bi kez söylemistim,pesinizde mi kosacaktim isime yardim edin diye dedim..
böyle icten kahirlanmama gerek yokmus,tabii söyleyecekmisim...sanki öyle samimi bi ortam yarattilarda bana...
haberleri oldugu halde gelmedikleri gibi,onu gectim 1 senedir evime gelmedikleri gibi,simdi suclu yine ben oldum...
sinirimden catlicam suan,oglumda kasildi iyice karnimda,sert yumru oldu yavrum..
yemin ederim erken dogurursam tek sebebi bu kadin olcak...
görmek istemiyorum artik,biktirdi yemin ederim...(
Sabir ya Rab,sabir...

ben kullanmıyorum face benimki ondan.... bize kocişle yasak. sempatiksalakcinni

aaa bizede.. bi yasaklı biziz sanıodum...

kıyamam yaa. ağlama hayatım bebeğini düşün bak tepki vermiş o da sana. allah sabır versn ne denir ki böle bi durumda? gelme desen bile gelir...canım yaa doğum için mi gelio? doğuma kdar sende mi kalıcak?

cucum ya sıkma canını lütfen bak toplandı egehan sıktı oda kendini,ya bu halde neyi ne kadar yapabilirsin ki,sende ver cevabını,artık iş yapmıyorum doktor yasakladı dedi,kulpuna göre bişeyler uydur,sende rahat ol ki o sıksın canını,sen niye sıkıyosun canım,senin rahatlığın onu rahatsız eder sende öle yap,3ay böle kalcak ev de geç,yada bulcaz birini de,at kafadan bişeyler

cucum canım benim evet bu durumda diyebileceğimiz tek şey boşver takma olacak..ama sen yinede takacaksın bilirim boyle durumları insanın istemediği ot başında bitince ve de sonrasında olacakları adı gibi biliyorsa cok normal bu.ağla tatlım ağla ,ağlaki rahatlayasın içinde kalırsa daha kotu...eğer olayın iyi bir tarafı varsaki bunu bilemiyorum o pencereden bakmayı dene bide...kendini rahatlatacak bişeyler bul.yemek konusuna gelince onu gercekden salla zaten demişsin yatıyorum hastayım diye ..dışardan soyle.yada yapılabilecek en kolay seyi yap..hatta o gelince yap yavaşş yavaşşşş

yesinler onun ayaklarını, minik minik nasıl da güzel kokuyodur kimbilir. Eee katlanıcaz annesi, doğunca daha ne eziyetler edicekler kimbilir boshayallersmile
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM. Nice senelere, boşver unuttukları iyi olmuş, elinde artık bi kozun var sempatiksalakcinni
Maşallah annesi kocaman olmuş yavruşun...

Aman canım, takma kafana yaa, bunların hepsini bi kazana koyup altına süreceksin odunları. Hepsi aynı, düşüncesiz, kaprisli. klava:

Cucum takma diycez tabi canım.Oğluşuna sana yazık canım.Bende hiçç sevmem gösteriş için yapılan sevgi ve ilgi alakayı.Ama gelme denilmiyor işte canım.

canım sıkıntı yapma sıkma canını değmez hiçbişeye.... boşver rahat ol sen gelincede rahat ol ne diyebilirki hiç duymucan görmicen.... canım ya kıyamam...olumunekankayizsmile

canım bence çıkar yatağı yorganı yat karşısında. kalkma hiç, yemeği de yapmak zorunda kalır, geldiğine de pişman olur. diyomuş ya çağırmadın yardıma diye şimdi bi çorba kaynatıversin bi zahmet...

yazik yavrum vallahi anliyor benim onlari görünce yasadigim gerginligi..tiki cikmiyor..
yok dogumda gelicekmis zaten..tepemde yatiricam sanki tek göz evde..annemde gelicek cünkü..
bu göz boyamak icin,öylesine..kaynanasi burcu hamileyken ona destekti densin diye..yiyip icip oturmaya,komsusunu eltisini cekistirmeye...

sinemcim valla artik dayanamiyorum ben buna..hayatimda bu yasima kadar kimseye nefretle bakmadim ben,kimseyide takmadim..ama bunlarin yaninda ben bile ben olmaktan cikiyorum artik..
hastayim,sabah doktora gidicem dedim,dedigin gibi uydurdum..umrunda degil...
abimler vardi yorgunum cok diyorum,ee tabi ayakta kaldin diyor..hey allahim ya..

canım doğumgünün kutlu olsun eşin ve bebişinle nice sağlıklı mutlu yaşlara..

maşallah canım güzel haberler bunlar bu akşam ben de gideyim dr ve vereyim size güzel haberler inşallah..biz 15 günde bir gidiyoruz 1 aydır.

bende varım canımm benim 6 aralıkk ve ozamana kalmaz doğarr bizimkilerr

benim de 7 aralık ama dr 15 kasımdan sonra beklemeye başlayalım dedi önden gidiyoruz..senle 1 gün var aramızda..

aman canım oğluşunu düşün sabır sabır ya sabır..

anlaşılan ne dersen ne gelicek burcucum. koymuş kafaya. gelip işe yarasa bari ama anlattığına bakılırsa senden hizmet beklio o hala. allah yardımcın olsun hayatım. beraserin dediği gibi çıkar yorganı yastığı yat dinlen. tüm işler de ona kalsın..

Ah balım ya offf gelseler bir türlü gelmeseler bir napcaksın katlanmak zorunda kalıyor bazen insan
Bebeğini düşün derin nefes al kendini üzmemeye bak biliyorum kolay değil ama kendini değil bari bebekini düşün bak nasıl kasılmış yavrucak :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…