2010 Aralık Anneleri

sagolun kizlar..
basinizi sisiriyorum ama anlatacak kimse yok..
bakalim o gelmeden ben alip basimi gitmis olabilirim klava:

kızlar ya size bişe dicem
dün gece lavaboya kalktım gittim daha afedersiniz tuvalete oturmadan istemsiz bi şekilde sıvı geldi benden
tutamadım da
idrar kaçırdım sandım ama daha sora idrarımı kontrol edebildim
çok afedersiniz böle açık yazmak istemezdim ama korktum
doktorum da değişti bu hafta gidicez yeni doktora arıcam kimse yok anlıcanız
nedir sizce bueyvahedigeldismile

canım ne olduunu bilemicm ama bence en iisi sen bi hastaneye gidip sor. çnkü bu haftalar tehlikeli haftalar. doktorum böle bi durum olursa hemen gel demişti. korkutmak istemem tatlım ama hafife almamak lazım..

canım ne olduunu bilemicm ama bence en iisi sen bi hastaneye gidip sor. çnkü bu haftalar tehlikeli haftalar. doktorum böle bi durum olursa hemen gel demişti. korkutmak istemem tatlım ama hafife almamak lazım..

cumartesi kontrolüm vardı ya
eşime de bişe söleyemedim çok aşırı paniktir kendisi
bugün bişeyim yok ama haklsıın bi gitmek lazım sanırım

canim stres ve panik yapma ama doktorunu ara istersen..
bu haftalarda artik herseyi cok siki takip etmek gerekiyor..
biz bisey deriz yanlis yönlendirmis oluruz belki..
en iyisi arayip birebir sormak...

facede nasıl bulacağım sizii
ne yazmamm gerekiyoo arama motoruna
2010 aralık anneleri yazdın mı çıkarız şeker orada nicklerimizde yazıyor beni ekleyebilirsin kişisel olarakda herkes ekleyebilir zemuszemus

cumartesi kontrolüm vardı ya
eşime de bişe söleyemedim çok aşırı paniktir kendisi
bugün bişeyim yok ama haklsıın bi gitmek lazım sanırım

Canım panik yapma ama DRu hemen ara bence ne olur ne olmaz
Bence eşine de bildir konuyu tam son dönemlerimiz artık bu tarz şeyler olabilir
Doğuma hazırlıklı olmalıyız :teselli:

biri tembellik mi dedi.. hastane çantası bile hazır değil kuzumun.. ooff burada sizin hazırlıkları görüp gaza gelmesem hastane çıkışı bile hazır olmayacaktı.. en azından onu yıkayıp ütüledim ama yeterli değil..
sen,tugba,özüm,ben ve bikac arkadas daha kasimda aliriz bebisleri,bana öyle geliyor..
aralik ayini beklemicekler sanirim
aralıkta doğum yapmayı çok istiyordum.. özellikle bu döneme getirmiştim gebeliği Allah'ta kısmet etti.. ama şimdi başka sebeplerden dolayı aralığa kalsın istemiyorum walla. kasım'ın son haftası mümkünse teşriflerini bekliyoruz.. ama ekim çıktı mı tetikteyim ben..

ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile
yıkamaktan iyidir aynurum.. yıkamaya harcayacağın vakti bebeğine harcarsın.. Allah'tan ortalama 2,5 yıl sürecek bu..
sinirli veled.. karısını da döver bu :)) tepki vermesi ne güzel işte.. kaburga konusunda bende aynı sıkıntıdayım canım. arasına sokuyor vuruyor.. mideme yediğim tekmeler daha yorucu ama..
kv konusunda ne desem boş.. o kayınvalıdeliğini yapıyosa sende gelinliğini yapacaksın şekerim..

çok sevindim ilacı kestiğine.. hayırlı olsun..

bu konuda en iyi seni hekimin bilgilendirir canım.. çünkü sen bile emin olamıyorsun şu an ne olduğuna.. ara ara su gelebiliyor evet.. ama usg ile suyunun miktarına rahim ağzına bakılması gerek.. ancak o zaman birşey söylemek anlamlı olur.. benim 25. haftadan beri ara ara az az suyum geliyor ama şimdilik çok ciddi birşey yok çok şükür.. yalnız ben sık sık kontrole gidiyorum.. bu nedenle emin olmanda fayda var yinede

Son düzenleme:
burcu canım seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim.ben evlendikten sonra kv le oturmaya başladıktan sonra diyeyim artık ben değilim karakterim o kadar çok değiştiki çok fesat kötü kalpli aksi bi insan haline geldim.çok merhametli biriyken canavara dönüşmüşüm gibi geliyo.bunun için bile o kadar üzülüyorum ki anlatamam.ama yapacak bişey yok elimde olsa alıp başımı en uzak şehire taşınıcam ve bi daha yüzünü bile görmek istemediğim insanlardan uzak kalıcam ama mümkün değil.

sende olaya olumlu yönünden bak en azından aynı evi paylaşmak zorunda değilsin.ben büyük bi eşşeklik yaptım 300 500 kira ödemeyeyim evin altında dükkanımız var hergün git gel yapmiyim dedim şimdi çooook pişmanım ama iş işten geçti.iş işten neden geçsin diceksiniz taşın olsun bitsin,ailem hiç istemedi aynı evi hep karşı çıktılar şimdi yüzümü karartmak istemiyorum ayrıca elde anlamaz yaşlı kadınla geçinemedi dicekler halbuki diğer gelinlerde evlenip ev yaptırıp kaçmışlar.ay çenem düştü günahkar oldum Allah affetsin ama gerçekler böyle.

Tubacım haklısın canım yıkamaktan kat kat iidir. ama insanların bunu almalarının mecburi olduunu bilip de fiyatları bu kadar yüksek tutmaları beni delirtio...

Tooba benimde çantam hazır değil yıkamasını bile bu hafta sonu yapacağım :tomato:

Ve birşey aklıma takıldı bunu sormak için erken de merak ettim...
Çocuğa tuvalet alışkanlığını alıştırmaya ne zaman başlanmalı sence ?

sağolun kızlar
doktorum yok işte doktorsuzum haftasonuna kadr
en kötüsü de bu zaten arıcam yoksa

Canım benim elitmin oğlu şimdi 5 yaşında o da aralık doğumlu iki yaşına girmeden yaz başlangıcı kv sağolsun o alıştırdı çabukta alıştı velet çişe 2 olmadan bırakmıştı bezi.

Kıslar amma çok konuşmuşsunuz yaaaa
Son sayfadan anladığım kadarıyla kv lar kaynatılmış, offffff offffffff bende kv yok ama kırk kv ya bedel bi görümce varklava:

Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Hoşgeldin canım nerdesin bakim sen :))

Oh ne güzel bunu bu günlerde merak eder oldum...
Sanırım biraz da çocuğun konuşmasına bağlı...

Kıslar amma çok konuşmuşsunuz yaaaa
Son sayfadan anladığım kadarıyla kv lar kaynatılmış, offffff offffffff bende kv yok ama kırk kv ya bedel bi görümce varklava:

Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Bu kayınvalde konularını hiç açmayın bak kafanızı şişiririm sempatiksalakcinni
Çok dertliyim çokkkk Çok üzgünüm çoook

Ayy benim kayınvalidemin maşallahı var. çok ii bi insan allah bozmasın çok da ii anlaşıoruz. kayınvalide derdi çekenler allah yardımcınız olsun kızlar..

yok yoook cok ince ruhlu olcak benim oglum:))
midene vurmasida zordur..ay doguma kadar sen midenden bende kaburgalarimdan olucam :))
bende kasim sonuna gelsin diyorum..ekim cikinca herseyimiz hazir olsun tatlim..bu yaramazlarin sagi solu simdiden belli degil cünkü:)
kv konusunda iyi güzel diyorsunda o gelinligide ben yapamiyorum canim iste,sorun orda..
kirmayim diye,aman yanlis anlamasinlar diye diyemiyorum üzüldügüm seyleri..

ah cemilecim,bi ben degilmisim..anlatmayi istemiyorum ama dayanamiyorumda cünkü icime atinca kendime zarar veriyorum,anlatacakta kimsem yok..
bende 1 yil kaldim yanlarinda,kabus dolu bir yildi..ama hic agzimi acmadim inanki..
sabah 7lerde okula gitmeden kahvaltilarini bile hazirladim ciktim..bir kere yüzümü asmadim..
ama hayattaki en büyük pismanligim 1 yil onlarla kaldigimdir..o yüzden seni cok iyi anliyorum bende...
eger imkanin varsa hic cekmeye degmez inanki,kim ne derse desin bosver..
zaten el alem ne der diye susa susa bu hale gelmedik mi...
ben bi kez icimden gecenleri söyleyebilsem dügüm cözülecek,bi daha giklari cikmayacak ama onuda ben yapamiyorum iste..sorunumda bu zaten..
cazgir gelinler hep bas taci,susanlar hep yerde..

1,5-2 yas gibi egitim veriliyor canim

dogru sendede o dert var demi kötükedihüso
ben dayanamiyorum bazen dökülüyorum valla tatlim..
icim sisiyor napiyim bilmiyorumkismile

Ayy benim kayınvalidemin maşallahı var. çok ii bi insan allah bozmasın çok da ii anlaşıoruz. kayınvalide derdi çekenler allah yardımcınız olsun kızlar..
massallah canim,ne kadar imreniyorum öyle diyenlere..
öyle olmamak icinde bi sebep yok aslinda ama anlamiyorlar bunu..
daha sözlenir sözlenmez cok gereksiz,cok sacma bi rekabet ortami yaratmaya calisiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…