anlaşılan ne dersen ne gelicek burcucum. koymuş kafaya. gelip işe yarasa bari ama anlattığına bakılırsa senden hizmet beklio o hala. allah yardımcın olsun hayatım. beraserin dediği gibi çıkar yorganı yastığı yat dinlen. tüm işler de ona kalsın..
canım doğumgünün kutlu olsun eşin ve bebişinle nice sağlıklı mutlu yaşlara..
maşallah canım güzel haberler bunlar bu akşam ben de gideyim dr ve vereyim size güzel haberler inşallah..biz 15 günde bir gidiyoruz 1 aydır.
benim de 7 aralık ama dr 15 kasımdan sonra beklemeye başlayalım dedi önden gidiyoruz..senle 1 gün var aramızda..
aman canım oğluşunu düşün sabır sabır ya sabır..
kızlar ya size bişe dicem
dün gece lavaboya kalktım gittim daha afedersiniz tuvalete oturmadan istemsiz bi şekilde sıvı geldi benden
tutamadım da
idrar kaçırdım sandım ama daha sora idrarımı kontrol edebildim
çok afedersiniz böle açık yazmak istemezdim ama korktum
doktorum da değişti bu hafta gidicez yeni doktora arıcam kimse yok anlıcanız
nedir sizce bueyvahedigeldismile
canım ne olduunu bilemicm ama bence en iisi sen bi hastaneye gidip sor. çnkü bu haftalar tehlikeli haftalar. doktorum böle bi durum olursa hemen gel demişti. korkutmak istemem tatlım ama hafife almamak lazım..
facede nasıl bulacağım sizii
ne yazmamm gerekiyoo arama motoruna
dün gece lavaboya kalktım gittim daha afedersiniz tuvalete oturmadan istemsiz bi şekilde sıvı geldi benden
tutamadım da
2010 aralık anneleri yazdın mı çıkarız şeker orada nicklerimizde yazıyor beni ekleyebilirsin kişisel olarakda herkes ekleyebilir zemuszemusfacede nasıl bulacağım sizii
ne yazmamm gerekiyoo arama motoruna
tutamadım da
cumartesi kontrolüm vardı ya
eşime de bişe söleyemedim çok aşırı paniktir kendisi
bugün bişeyim yok ama haklsıın bi gitmek lazım sanırım
biri tembellik mi dedi.. hastane çantası bile hazır değil kuzumun.. ooff burada sizin hazırlıkları görüp gaza gelmesem hastane çıkışı bile hazır olmayacaktı.. en azından onu yıkayıp ütüledim ama yeterli değil..Ay günaydın kızlarrrr...
Bakıyorum da herkes bütün eksikleri tamamlıyor...
Ben çok tembelim ya herşeyim daha ortalarda park yatağınıa annem alacak daha almadık ama hangisini alacağımızı kararlaştırdık...
Bu hafta sonu çekmecelerini felan tamamlayacağım...
aralıkta doğum yapmayı çok istiyordum.. özellikle bu döneme getirmiştim gebeliği Allah'ta kısmet etti.. ama şimdi başka sebeplerden dolayı aralığa kalsın istemiyorum walla. kasım'ın son haftası mümkünse teşriflerini bekliyoruz.. ama ekim çıktı mı tetikteyim ben..sen,tugba,özüm,ben ve bikac arkadas daha kasimda aliriz bebisleri,bana öyle geliyor..
aralik ayini beklemicekler sanirim
yıkamaktan iyidir aynurum.. yıkamaya harcayacağın vakti bebeğine harcarsın.. Allah'tan ortalama 2,5 yıl sürecek bu..ya bu bezleri neden bu kadar pahalı yaparlar ki? çocuk içine pislicek biz çöpe atıcaz. ohaoldumsmile
sinirli veled.. karısını da döver bu :)) tepki vermesi ne güzel işte.. kaburga konusunda bende aynı sıkıntıdayım canım. arasına sokuyor vuruyor.. mideme yediğim tekmeler daha yorucu ama..kizlar icimden geldi size aksamki oglusumun yaramazligini anlatayim..
malum 9dan sonra uyanik benim sipam..
uzandim,esimde elini koydu göbisime,Egehan´in ayaklarini gidikliyor gibi yapiyor,sipa ayaklarini cekiyor,esim ugrasiyor o cekiyor ayaklarini..bir hafta önce kesfetti esim bunu..ve tepkiler hep ayni..ama sinir olduguna eminim...zaten ellenmeye,nstye baglanmaya,oksanmaya bile gelemiyor,doktorda dedi bunu,sevmiyor Skilmayi diye..(annesine cekmis)
neyse bir degil iki degil,esim oyunu buldu yine..Egehan durdu durdu tekmeyi bi indirdi,tam kaburgama...
resmen kirt sesi cikti kemiklerimden,hani sikisir ya kaburganiz,aynen öyle..
bi ciglik attim agridan...daha 2 ayim var,2 ay icinde benim kaburgalarim catlamazsa iyi...
eli ayagi agir olcak sanirim,yandim ben yandimmmm fisfisfis
çok sevindim ilacı kestiğine.. hayırlı olsun..Kızlar kontrolden geldim doktorum erken doğum için kullandığım ilacı kesti zaten onu başka doktor yazmıştı Kalsiyum ve Magnezyum kullanacağım.Bebeğim iyidi çok şükür Maşallah 2 kilo olmuş
Birdahaki kontrolüm 3 hafta sonra İnşallah problem olmaz erken doğumdan korkuyorum
tutamadım da
Tooba benimde çantam hazır değil yıkamasını bile bu hafta sonu yapacağım :tomato:
Ve birşey aklıma takıldı bunu sormak için erken de merak ettim...
Çocuğa tuvalet alışkanlığını alıştırmaya ne zaman başlanmalı sence ?
Kıslar amma çok konuşmuşsunuz yaaaa
Son sayfadan anladığım kadarıyla kv lar kaynatılmış, offffff offffffff bende kv yok ama kırk kv ya bedel bi görümce varklava:
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
Canım benim elitmin oğlu şimdi 5 yaşında o da aralık doğumlu iki yaşına girmeden yaz başlangıcı kv sağolsun o alıştırdı çabukta alıştı velet çişe 2 olmadan bırakmıştı bezi.
Kıslar amma çok konuşmuşsunuz yaaaa
Son sayfadan anladığım kadarıyla kv lar kaynatılmış, offffff offffffff bende kv yok ama kırk kv ya bedel bi görümce varklava:
yok yoook cok ince ruhlu olcak benim oglum:))biri tembellik mi dedi.. hastane çantası bile hazır değil kuzumun.. ooff burada sizin hazırlıkları görüp gaza gelmesem hastane çıkışı bile hazır olmayacaktı.. en azından onu yıkayıp ütüledim ama yeterli değil..
aralıkta doğum yapmayı çok istiyordum.. özellikle bu döneme getirmiştim gebeliği Allah'ta kısmet etti.. ama şimdi başka sebeplerden dolayı aralığa kalsın istemiyorum walla. kasım'ın son haftası mümkünse teşriflerini bekliyoruz.. ama ekim çıktı mı tetikteyim ben..
yıkamaktan iyidir aynurum.. yıkamaya harcayacağın vakti bebeğine harcarsın.. Allah'tan ortalama 2,5 yıl sürecek bu..
sinirli veled.. karısını da döver bu :)) tepki vermesi ne güzel işte.. kaburga konusunda bende aynı sıkıntıdayım canım. arasına sokuyor vuruyor.. mideme yediğim tekmeler daha yorucu ama..
kv konusunda ne desem boş.. o kayınvalıdeliğini yapıyosa sende gelinliğini yapacaksın şekerim..
çok sevindim ilacı kestiğine.. hayırlı olsun..
bu konuda en iyi seni hekimin bilgilendirir canım.. çünkü sen bile emin olamıyorsun şu an ne olduğuna.. ara ara su gelebiliyor evet.. ama usg ile suyunun miktarına rahim ağzına bakılması gerek.. ancak o zaman birşey söylemek anlamlı olur.. benim 25. haftadan beri ara ara az az suyum geliyor ama şimdilik çok ciddi birşey yok çok şükür.. yalnız ben sık sık kontrole gidiyorum.. bu nedenle emin olmanda fayda var yinede
ah cemilecim,bi ben degilmisim..anlatmayi istemiyorum ama dayanamiyorumda cünkü icime atinca kendime zarar veriyorum,anlatacakta kimsem yok..burcu canım seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim.ben evlendikten sonra kv le oturmaya başladıktan sonra diyeyim artık ben değilim karakterim o kadar çok değiştiki çok fesat kötü kalpli aksi bi insan haline geldim.çok merhametli biriyken canavara dönüşmüşüm gibi geliyo.bunun için bile o kadar üzülüyorum ki anlatamam.ama yapacak bişey yok elimde olsa alıp başımı en uzak şehire taşınıcam ve bi daha yüzünü bile görmek istemediğim insanlardan uzak kalıcam ama mümkün değil.
sende olaya olumlu yönünden bak en azından aynı evi paylaşmak zorunda değilsin.ben büyük bi eşşeklik yaptım 300 500 kira ödemeyeyim evin altında dükkanımız var hergün git gel yapmiyim dedim şimdi çooook pişmanım ama iş işten geçti.iş işten neden geçsin diceksiniz taşın olsun bitsin,ailem hiç istemedi aynı evi hep karşı çıktılar şimdi yüzümü karartmak istemiyorum ayrıca elde anlamaz yaşlı kadınla geçinemedi dicekler halbuki diğer gelinlerde evlenip ev yaptırıp kaçmışlar.ay çenem düştü günahkar oldum Allah affetsin ama gerçekler böyle.
Tooba benimde çantam hazır değil yıkamasını bile bu hafta sonu yapacağım :tomato:
Ve birşey aklıma takıldı bunu sormak için erken de merak ettim...
Çocuğa tuvalet alışkanlığını alıştırmaya ne zaman başlanmalı sence ?
dogru sendede o dert var demi kötükedihüsoKıslar amma çok konuşmuşsunuz yaaaa
ben dayanamiyorum bazen dökülüyorum valla tatlim..Oh ne güzel bunu bu günlerde merak eder oldum...
Sanırım biraz da çocuğun konuşmasına bağlı...
Bu kayınvalde konularını hiç açmayın bak kafanızı şişiririm sempatiksalakcinni
Çok dertliyim çokkkk Çok üzgünüm çoook
massallah canim,ne kadar imreniyorum öyle diyenlere..Ayy benim kayınvalidemin maşallahı var. çok ii bi insan allah bozmasın çok da ii anlaşıoruz. kayınvalide derdi çekenler allah yardımcınız olsun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?