2010 Aralık Anneleri

canım bi ara bende düşündüm acıbademi çünkü doğumu %100 karşılayan bir sigortam var ama ekstra çıkaracakları için ve muayenede (ayakta tedavi ekli değil sigortama) çok pahalı olacağı için gtmedim benim tiroid rahatsızlığımda var bir sürü tahlil felan...
sana sorayım duyduğum kadarıyla 13000-15000 arasıymış acıbademde doğum sen hiç fiyat aldın mı? benim duyduğum yanlış mı?:uhm:

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok evdek giremiyorum ben ya fırsat bulamıyorum bu hafta..( Herkesin sağlık durumu iyidir inş...

canım hastene çıkışını 2 set aldım ben lazım oluyor diolar chicconun aldım çok ta güzeller 10 setli oluyor hastene çıkışları o şekilde kullanışlı oluyor

canım ben bebettodan aldım bi tane 10'lu... bi tane de çekilişte presence teyzemiz almış o da 10'lu. 2takım yeter bence. daha almicam..

Ben İdil babynin hastane çıkışlarını beyeniyorum 10lu 20li var benim çok yeni doğan takımım olduğu için 10lusuna bakacağım tabi battaniyesi varsa ihtayacına göre sende 20li alabilirsin

çok sağolun kızlar.bende idil baby bakdım hoşuma gitti.bide 8li zıbın seti almışdım battanıyesi yok ama..sanırım yeter. yada bi tane daha alabilirm.seyra idil babyde battaniye var canım..

canım gecmiş olsun kızlarınde dediği gibi tansıyonunu takip et.bide teli varsa doktorunun ara içini rahatlat ve sakin ol tatlım korkma.zaten bu ara bir paniksin...

Geçmiş olsun, tansiyonun iyiyse bişey olmaz herhalde. Bide idrarda bir maddeye bakıyorlardı şişlik olunca ama hatırlayamadım şimdi:bbo:

10-12 saat bende olcak yarin,yatamicam kalkamicam,yüzüm düsse laf olcak..
sabir dile bana sabirrr benneyaptımki

Yaaa kızlardan biri bi dua söylemişti ağzını kitle dilini tut ama bişeyler daha vardı duanın başında kaydirigubbakcemile3 Sen o eve girer girmez oku üfle suratına suratına, Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

15000 misempatiksalakcinni Genelde hangi özel sigortan varsa onun üst limitinden söylüyorlar örneğin limitin 3000 ise sezeryan 2700 diyorlar canım.

canım gecmiş olsun kızlarınde dediği gibi tansıyonunu takip et.bide teli varsa doktorunun ara içini rahatlat ve sakin ol tatlım korkma.zaten bu ara bir paniksin...

sorma canı benim kızımın hareketleride çok yavaşladı çok korkuyorum ama yüzleşemiorum korkularla kızlar bişi olmuş olsa nasıl anlarım yaa bebeğimn hareketlerini duymklta zornalıorum kafama çok takıorum sizce normalmı bunlar allah aşkınaaa

Hareketleri için gün içinde 10 kere farklı zamanlarda hissedilebilir hareketini saymak yetermiş. Benim doktorum az hareket hissedersen hemen gel dedi. Ama hiç rahat değilsen en yakınındaki sağlık ocağına git, kalp atışlarını dinler rahatlarsın. Valla ben çok kafama takılınca tatlı bişeyler yiyip uzanıyorum, elim karnımda bekliyorum hareketini. O zaman ancak rahatlıyorum.

çünkü benim 32. haftam geçen hafta dolmuştu usg'ye göre.. şimdi bizim 5 hafta kadar doğum sonrasına atma gibi bir hakkımız var ya. 32. haftada çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar çalışarak.. şimdi eğer bu hafta değilde geçen hafta almış olsaydım doğum sonrasına atacağım bir haftam olmuş olacaktı şimdi ama yeni çalışabilir raporu aldığım için daha yeni başladı doğum sonrasına atacağım dönem. çocuğun gelmeye karar vereceği zaman değişmeyeceği için mesela diyelim 35. haftada doğuracağım tuttu. çalışabilir kağıdı aldığım süreden 2 hafta sonra olduğu için ancak doğum sonrasına 2 hafta atmış olacağım ama geçen hafta almış olsaydım 3 hafta geçmiş olacaktı bende doğum sonrasına 3 hafta atmış olacaktım.. bu nedenle zarardayım dedim.. biraz uzun ve karışık oldu ama umarım açıklayabilmişimdir

he heeee buldum buldumaklinialirimsmile allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut buydu yanlış hatırlamadıysam cucuuuu denermisin yarın işe yararsa kullanalım

ah canım benim korkma sakın ol once.2 gun once aynısı banada oldu .bi anda hareketlerin azaldığını ,zayıfladığını hissettim sanırım pazartesiydi.moralim acayip bozuldu hatta gelip burda yazacakdımm aklıma ilk denizim geldi onunda oluyordu bu sıkıntıları kıza o zaman gelince akıl verdim. şimdi başına geldi başa çık bakalım dedim..ama dun bugun daha fazla hissediyorum .canım kendini dinlemeyi bırak..bu bende de cok oluyor.mesela hala hareketler azmış gibi geliyor bana...ve akıntılardan rahatsızlık duyuyorum karnımın içi acıyor.gece sağa sola donemiyourm göbeğimin içi acıyor..kasık ağrısı bel ağrısı cabası.saysam o kadar cok sey varki.etrafımdaki kimseyede bişey diyemiyourm cok evham yapıyorsun dicekler diye.kendimi dinlememeye calışıyourm başka yolu yok..seni gercekden çok rahatsız eden ve devam eden sıkıntıların varsa ara doktorunu yada git..canını sıkma panik yapma ipanik ounca olmayan seyde varmış gibi oluyor insan..

Bakalım kociş iş gezisinden gelecek bugün, ona gitmeden eksiklerimizi söylemiştim. Bakalım almış mı, nedense hiç ümidim yok amaaboshayallersmile Aldıysa akşam fotoğraf eklerim inşallahopuyorumnanaktan

he heeee buldum buldumaklinialirimsmile allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut buydu yanlış hatırlamadıysam cucuuuu denermisin yarın işe yararsa kullanalım

hahahahaaaa, ay evet evet buydu bravo sırnaşık şeysırnaşık şey bende avcuma yazayım görümcemle görüştüğüm zaman kopya çeker okurum içimdensırnaşık şey

mavrulam cucum kucukprensim sağolun kızlar..10 lunun yeterli olduğuna karar kılındı yanı
yani yerimseniben
cünkü zaten sapka,eldiven,mendil,battaniye ekstradan aldigimiz seyler..
ki ben eldiven kullanmicam sürekli..
geriside tulum,zibin..:))

ay evetttt dikkat dikkat kizlar...o duayi hatirlayan var mi aranizdaaa acil lazimmm kaydirigubbakcemile3

canimm tansiyonun nasil?yazdim ama görmedin sanirim..
stres yapma,doktorunu ara yada git bence..bu aylar artik hepimizin tetikte olmasi gereken aylar..
illaki bisey olacagindan degil Allah korusun ama tedbir almak gerekiyor..
az önce okudum dar giysiler,fazla maden suyu icmek,tuzlu gidalar ve cok ayakta kalmaktanda oluyormus..
bi sor icin rahatlasin canim benim..

Ay bizde eğitimde fizik tedavi uzmanına anlatıyorduk oramız ağrıyo buramız ağrıyo şu var bu var düşün 10 tane falan hamileyiz bıdı bıdı. Ebe miz durdu durdu duramadı gülerek "kızlar hepsi doğurunca geçecek şimdi yapacak bişey yok" dedi. Haklı kadın valla ne yapalım doğurunca geçecek inşallah:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…