canım biz idil baby ve bebetto aldık ama ben inşallah acıbademde doğum yapacağım için yanıma bebeğe dair hiç birşey almayacağım herşeyi onlar veriyor çünkü hatta çıkarken bile yeni giydiriyorlar
2010 aralık anneleri tatlım
canım hastene çıkışını 2 set aldım ben lazım oluyor diolar chicconun aldım çok ta güzeller 10 setli oluyor hastene çıkışları o şekilde kullanışlı oluyor
canım ben bebettodan aldım bi tane 10'lu... bi tane de çekilişte presence teyzemiz almış o da 10'lu. 2takım yeter bence. daha almicam..
Ben İdil babynin hastane çıkışlarını beyeniyorum 10lu 20li var benim çok yeni doğan takımım olduğu için 10lusuna bakacağım tabi battaniyesi varsa ihtayacına göre sende 20li alabilirsin
canım biz idil baby ve bebetto aldık ama ben inşallah acıbademde doğum yapacağım için yanıma bebeğe dair hiç birşey almayacağım herşeyi onlar veriyor çünkü hatta çıkarken bile yeni giydiriyorlar
kızlar ben kaç gündür ii deilim el ayak yüüzm burnum şiş içinde çok korkuyorum sizce nedn olabilir:gitme:eyvahedigeldismile doktora haftaya randevum var söylicem gidince canım çok sıkkın kızlar hamur işi ekmek yemiıorum tuzlu yememeye dikkat ediorum kafayı yicem ayağımı yüzümü gördükçeee
kızlar ben kaç gündür ii deilim el ayak yüüzm burnum şiş içinde çok korkuyorum sizce nedn olabilir:gitme:eyvahedigeldismile doktora haftaya randevum var söylicem gidince canım çok sıkkın kızlar hamur işi ekmek yemiıorum tuzlu yememeye dikkat ediorum kafayı yicem ayağımı yüzümü gördükçeee
10-12 saat bende olcak yarin,yatamicam kalkamicam,yüzüm düsse laf olcak..
sabir dile bana sabirrr benneyaptımki
canım bi ara bende düşündüm acıbademi çünkü doğumu %100 karşılayan bir sigortam var ama ekstra çıkaracakları için ve muayenede (ayakta tedavi ekli değil sigortama) çok pahalı olacağı için gtmedim benim tiroid rahatsızlığımda var bir sürü tahlil felan...
sana sorayım duyduğum kadarıyla 13000-15000 arasıymış acıbademde doğum sen hiç fiyat aldın mı? benim duyduğum yanlış mı?:uhm:
canım gecmiş olsun kızlarınde dediği gibi tansıyonunu takip et.bide teli varsa doktorunun ara içini rahatlat ve sakin ol tatlım korkma.zaten bu ara bir paniksin...
sorma canı benim kızımın hareketleride çok yavaşladı çok korkuyorum ama yüzleşemiorum korkularla kızlar bişi olmuş olsa nasıl anlarım yaa bebeğimn hareketlerini duymklta zornalıorum kafama çok takıorum sizce normalmı bunlar allah aşkınaaa
canım 32 haftadan önceki zamanlarda rapor kullanırsan doğum iznini etkilemiyo diye biliyorum.
neden zarardasın?anlamadım?
ben de öncelerde rapor kullanmıştım da onları düşecekler mi şimdi?...
ohaoldumsmile
sorma canı benim kızımın hareketleride çok yavaşladı çok korkuyorum ama yüzleşemiorum korkularla kızlar bişi olmuş olsa nasıl anlarım yaa bebeğimn hareketlerini duymklta zornalıorum kafama çok takıorum sizce normalmı bunlar allah aşkınaaa
he heeee buldum buldumaklinialirimsmile allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut buydu yanlış hatırlamadıysam cucuuuu denermisin yarın işe yararsa kullanalım
yani yerimsenibenmavrulam cucum kucukprensim sağolun kızlar..10 lunun yeterli olduğuna karar kılındı yanı
ay evetttt dikkat dikkat kizlar...o duayi hatirlayan var mi aranizdaaa acil lazimmm kaydirigubbakcemile3Geçmiş olsun, tansiyonun iyiyse bişey olmaz herhalde. Bide idrarda bir maddeye bakıyorlardı şişlik olunca ama hatırlayamadım şimdi:bbo:
Yaaa kızlardan biri bi dua söylemişti ağzını kitle dilini tut ama bişeyler daha vardı duanın başında kaydirigubbakcemile3 Sen o eve girer girmez oku üfle suratına suratına, Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
15000 misempatiksalakcinni Genelde hangi özel sigortan varsa onun üst limitinden söylüyorlar örneğin limitin 3000 ise sezeryan 2700 diyorlar canım.
ah canım benim korkma sakın ol once.2 gun once aynısı banada oldu .bi anda hareketlerin azaldığını ,zayıfladığını hissettim sanırım pazartesiydi.moralim acayip bozuldu hatta gelip burda yazacakdımm aklıma ilk denizim geldi onunda oluyordu bu sıkıntıları kıza o zaman gelince akıl verdim. şimdi başına geldi başa çık bakalım dedim..ama dun bugun daha fazla hissediyorum .canım kendini dinlemeyi bırak..bu bende de cok oluyor.mesela hala hareketler azmış gibi geliyor bana...ve akıntılardan rahatsızlık duyuyorum karnımın içi acıyor.gece sağa sola donemiyourm göbeğimin içi acıyor..kasık ağrısı bel ağrısı cabası.saysam o kadar cok sey varki.etrafımdaki kimseyede bişey diyemiyourm cok evham yapıyorsun dicekler diye.kendimi dinlememeye calışıyourm başka yolu yok..seni gercekden çok rahatsız eden ve devam eden sıkıntıların varsa ara doktorunu yada git..canını sıkma panik yapma ipanik ounca olmayan seyde varmış gibi oluyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?