2010 Aralık Anneleri

he heeee buldum buldumaklinialirimsmile allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut buydu yanlış hatırlamadıysam cucuuuu denermisin yarın işe yararsa kullanalım

süper :lepi:
yarin deneyip size haber veriyorumm.. alkisalkisalkis
dillerinden cok kalpleri güzellesse daha cok isimize gelir ama mecbur birakiyorlar napalim :dilcikar:

bu kadar olur varya ağlıorum şuan sanki hissttti üzüldüğümü pıtırcıım hareket etti teyzeleri ya birden kesilince hareketlri korku alıoyo iştee :gitme: annelik bu korku çok kötü bişi yaa ama hareketler, baya azaldı neden bilmiıorum çok mu uyumakta acaba:sinifsinif:

Toobacım bana da 37 ye kadar verdiler...
Yahu bizim şimdi ayın 15 ine kadar mı olacak sonra izinliyiz değil mi?

kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??

ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...

süper :lepi:
yarin deneyip size haber veriyorumm.. alkisalkisalkis
dillerinden cok kalpleri güzellesse daha cok isimize gelir ama mecbur birakiyorlar napalim :dilcikar:

Bende cucunun kaynanasına diye okuyup burdan göndericem:lepi: İnşallah işe yarar En sıkıldığın zaman bizim bu duayı o anda kaynanana okuduğumuzu düşünüp gülümse emi:lepi:

kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??

ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...

cucum bendede aynı durum var geceleri uykumdan uyanıyorum resmen çok yanıo rennie die bi şurup var hemen onu içiorum rahatlatıo birazz neyapcaz bu miğde yanmalarını bilmiırum

Bende cucunun kaynanasına diye okuyup burdan göndericem:lepi: İnşallah işe yarar En sıkıldığın zaman bizim bu duayı o anda kaynanana okuduğumuzu düşünüp gülümse emi:lepi:
ay hadi insallah sempatiksalakcinni
heheh,ben hani sesimi cikaramiyorum ya,acaba o mu bana okuyor ki bu duayi? kaydirigubbakcemile3
desteginize kesin ihtiyacim var yani eger öyleyse :lepi:

cucum bendede aynı durum var geceleri uykumdan uyanıyorum resmen çok yanıo rennie die bi şurup var hemen onu içiorum rahatlatıo birazz neyapcaz bu miğde yanmalarını bilmiırum

bende bilmiyorum valla..
bazi hurafelere göre bebis killi olunca cok mide yaniyormus kaydirigubbakcemile3
sag salim bi atlatsaydik dogumuda..
hergün bisey cikiyor,cok sükür yinede ne diyelim..

canım işte akıllı olması ile ilgisi yok. insanın morali bozuluyo, herşeyden anlıyosun bunu neden yapmıyosun diyesi geliyo çocuğa ama benimki o kadar bilinçli reddetti ki diyecek lafım kalmadı... ama ikinciler daha kolay olacak bizim için. önlerinde bi örnek var çünkü...:)

ay tahmin edebiliyorum zavallı ebe...hahaha ay bian gozumun onune geldi..inşallah sağsalim doğururuzda alırız bebişlerimizi elimize..

canım benim kızıcam ama heee uzme bakalım kuzucuğunu .kızımla arkadaş olcak onlar..belkide aynı okullara gidicekler farkında olmadan.canım bende aynı senin gibiyim ve bi cok arkadaşımızda oyle.buyuyolar ve yerleri daralıyor.bende bu durumu yasarken internetten araştırdım..diyoki sırtüstü yatın tatlı bişeyler yiyin.ve onunla konuşun.eğer yapabilirsen hareketlerini say.4 saat içinde 10 kere hareket ediyorsa tamamdır..hatta bazılarınıda hissetmiyoruz biz malesef.şimdi uzan koltuğa bacaklarınıda dik havaya tatlı bişey ye...bak bakalım ne oluyor...

slm kızlar ne zamandır giremiyorum
herşey yolundadır umarım
geçmişi okumak imkansız
bende direk giriyorum lafa
son günlerde mide bulantılarım yeniden başladı
geçicek diye beklerken...
bebeğimde çok aşağıda duruyo yürüyemiyorum bile
doktor muayeneme daha 2 hafta var
ama sormadan rahat edemiyorum
gece sağa sola dönemiyorum heryerim ağrıyo ayy napıcam ben 2 ay dahaeyvahedigeldismile

ah işte bi tane daha.kızlar imdat diye bağırıcaz yakında...tatlım bizde sıkıntılardan bahsediyoduk.birimizi sakınleştiriken diğerimiz başlıyor..nolcak bu halimiz yahuuu...şimdi bilmiş bilmiş konuşuyorum ya yarında ben başlarım kızlarrrrrr çok kottuyum soyle oldu boyle oldu(aman ALlah gostermesin)şaka bi yanaada hepimizde aynı sıkıntılar varsa bunlar normal demekki kızlar .her turlu sıkıntıya razıyım ,yeterki bebğimi sağsalim kucağıma alayım diyoruz hepimiz..inşallahda oyle olur...zaten sıkıntılar değilki bizi panikleten.sıkıntıların bebeğe zarar verip vermediğini bilememek.ama dediğim gibi hepimiz aynıyız

kızlar buakşam yaprak dökümü var. izlemeyi 1yıl önce bırakmıştım ama bu sezon ali rıza beyin hali ilgimi çekti. şu hayriye çıldırtıo beni...klava:

şimdi geçmişe baktım
güldüm kendi kendime
herkezde aynı sorunlar
demekki normalmiş dedim
rahatladım dediğin gibi canım sıkıntılara razıyım
ama bebeğime bi zararı olmasın tek derdim o
annelik dedikleri şey bu demekki

aynı ben...
kızlar uzum uzume baka baka kararırmış.hanginize baksam kendimden bişey goruyorum.iyi uykular tatlım..

Ahhh cnm mesai bitsin eve bi gideyim hemen uyuyacağım inşallah gerçi evde yemek de yok eşim bu aralar şikayetçi olmaya başladı hep dışardan hep dışardan bağırsaklarımız kurudu valla bilmiyorumkismile

Ahhh cnm mesai bitsin eve bi gideyim hemen uyuyacağım inşallah gerçi evde yemek de yok eşim bu aralar şikayetçi olmaya başladı hep dışardan hep dışardan bağırsaklarımız kurudu valla bilmiyorumkismile

ewet mesai bitsin bencede...ben yemek ışınden yırtıyorum Allahdan kaynanam sağolsun....bende carşıya bakıcam bakalım bişeyler bulabilecekmiyım..

kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…