he heeee buldum buldumaklinialirimsmile allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut buydu yanlış hatırlamadıysam cucuuuu denermisin yarın işe yararsa kullanalım
ah canım benim korkma sakın ol once.2 gun once aynısı banada oldu .bi anda hareketlerin azaldığını ,zayıfladığını hissettim sanırım pazartesiydi.moralim acayip bozuldu hatta gelip burda yazacakdımm aklıma ilk denizim geldi onunda oluyordu bu sıkıntıları kıza o zaman gelince akıl verdim. şimdi başına geldi başa çık bakalım dedim..ama dun bugun daha fazla hissediyorum .canım kendini dinlemeyi bırak..bu bende de cok oluyor.mesela hala hareketler azmış gibi geliyor bana...ve akıntılardan rahatsızlık duyuyorum karnımın içi acıyor.gece sağa sola donemiyourm göbeğimin içi acıyor..kasık ağrısı bel ağrısı cabası.saysam o kadar cok sey varki.etrafımdaki kimseyede bişey diyemiyourm cok evham yapıyorsun dicekler diye.kendimi dinlememeye calışıyourm başka yolu yok..seni gercekden çok rahatsız eden ve devam eden sıkıntıların varsa ara doktorunu yada git..canını sıkma panik yapma ipanik ounca olmayan seyde varmış gibi oluyor insan..
süper :lepi:
yarin deneyip size haber veriyorumm.. alkisalkisalkis
dillerinden cok kalpleri güzellesse daha cok isimize gelir ama mecbur birakiyorlar napalim :dilcikar:
kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??
ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...
ay hadi insallah sempatiksalakcinniBende cucunun kaynanasına diye okuyup burdan göndericem:lepi: İnşallah işe yararEn sıkıldığın zaman bizim bu duayı o anda kaynanana okuduğumuzu düşünüp gülümse emi:lepi:
cucum bendede aynı durum var geceleri uykumdan uyanıyorum resmen çok yanıo rennie die bi şurup var hemen onu içiorum rahatlatıo birazz neyapcaz bu miğde yanmalarını bilmiırum
Tuvalet eğitimi bebeğe görede değişiyor benim kızım 2 yaşına girecek akıllı olduğunu düşünüyorum ama iş kaka yapmaya gelince değil söylemek altını bile değiştirtmek istemiyor bu konuda çok inat bende 2.5 yaşını bekliyeceğim ama bazı bebekler 2 yaşında altına yapınca anne değiştir diyor
ay tahmin edebiliyorum zavallı ebe...hahaha ay bian gozumun onune geldi..inşallah sağsalim doğururuzda alırız bebişlerimizi elimize..Ay bizde eğitimde fizik tedavi uzmanına anlatıyorduk oramız ağrıyo buramız ağrıyo şu var bu var düşün 10 tane falan hamileyiz bıdı bıdı. Ebe miz durdu durdu duramadı gülerek "kızlar hepsi doğurunca geçecek şimdi yapacak bişey yok" dedi. Haklı kadın valla ne yapalım doğurunca geçecek inşallah:lepi:
bu kadar olur varya ağlıorum şuan sanki hissttti üzüldüğümü pıtırcıım hareket etti teyzeleri ya birden kesilince hareketlri korku alıoyo iştee :gitme: annelik bu korku çok kötü bişi yaa ama hareketler, baya azaldı neden bilmiıorum çok mu uyumakta acaba:sinifsinif:
slm kızlar ne zamandır giremiyorum
herşey yolundadır umarım
geçmişi okumak imkansız
bende direk giriyorum lafa
son günlerde mide bulantılarım yeniden başladı
geçicek diye beklerken...
bebeğimde çok aşağıda duruyo yürüyemiyorum bile
doktor muayeneme daha 2 hafta var
ama sormadan rahat edemiyorum
gece sağa sola dönemiyorum heryerim ağrıyo ayy napıcam ben 2 ay dahaeyvahedigeldismile
ah işte bi tane daha.kızlar imdat diye bağırıcaz yakında...tatlım bizde sıkıntılardan bahsediyoduk.birimizi sakınleştiriken diğerimiz başlıyor..nolcak bu halimiz yahuuu...şimdi bilmiş bilmiş konuşuyorum ya yarında ben başlarım kızlarrrrrr çok kottuyum soyle oldu boyle oldu(aman ALlah gostermesin)şaka bi yanaada hepimizde aynı sıkıntılar varsa bunlar normal demekki kızlar .her turlu sıkıntıya razıyım ,yeterki bebğimi sağsalim kucağıma alayım diyoruz hepimiz..inşallahda oyle olur...zaten sıkıntılar değilki bizi panikleten.sıkıntıların bebeğe zarar verip vermediğini bilememek.ama dediğim gibi hepimiz aynıyız
Kızlar feci -halde uykum geldi
Kafamı masaya koydum
uyuyacağım nerdeyse
aynı ben...
kızlar uzum uzume baka baka kararırmış.hanginize baksam kendimden bişey goruyorum.iyi uykular tatlım..
Ahhh cnm mesai bitsin eve bi gideyim hemen uyuyacağım inşallah gerçi evde yemek de yok eşim bu aralar şikayetçi olmaya başladı hep dışardan hep dışardan bağırsaklarımız kurudu valla bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?