2010 Aralık Anneleri

gece yatağa yattığındada duymuyormusun canımm
çünküü bende gündüz fazla duymuyorumm genellikle yatağa uzandığımda çok fazla oynuyoo

aaaaaaaa bak şuan dediğinii yaptımm elimii koydumm ve bekledimm hemen oynamaya başladıııı

kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...

ben kullanıyorum canım megadyni doktorum bişey demedi

kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...
canım ben en son gittigimde demir ilacını gunde 2ye cıkardı balıkyağı werdi ve elevitede dewam et dedi.. bundan once gittigim dr dogumdan sonrada elevite dewam ederiz demisti

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:

massallah canim melegine
boyu boyuna diye bi laf var,bizimkide gecen hafta 42 cm di..
ne dersin,kertebiliriz besikleri kaydirigubbakcemile3

yasmin tetonoz aşısı bayağı acıtmıştı benim kolumu üstümü değiştirirken bile acaip zorlanıyodum ama 2. si acımadı hiç

ayşecim maşallah duru bebeğe kocaaaman olmuş

41 kere maşallah canım benim ya kocaman kız olmuş
darısı bizlere sağlıklı haberlerini alırız inşallah hepimiz bebişlerimizin

maşallah canım kocaman olmuş Allah nazardan saklasın sizi

canım masallah bebişine koca kız olmus

massallah canim melegine
boyu boyuna diye bi laf var,bizimkide gecen hafta 42 cm di..
ne dersin,kertebiliriz besikleri kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek: maşallah

cucuumm :)) neden olmasın Egehan paşa 1 haftada 43 olmuştur zaten olumunekankayizsmile

Ayşecim maşallah canım kocaman olmuş duru kız bak kertelim dio cucu. kısmeti de var:) canım bu arada sen artık ne kadar süre arayla gidiosn kontrole...

YASMIN canim asiyi yapis yerine göre degisiyor..deri altina yapilacak asiyi kas icine yapinca yada tam tersinde böyle oluyor maalesef..
korkma yani,yarina hafifler büyük ihtimalle

yasmin tetonoz aşısı bayağı acıtmıştı benim kolumu üstümü değiştirirken bile acaip zorlanıyodum ama 2. si acımadı hiç

ayşecim maşallah duru bebeğe kocaaaman olmuş

41 kere maşallah canım benim ya kocaman kız olmuş
darısı bizlere sağlıklı haberlerini alırız inşallah hepimiz bebişlerimizin

Çok sağolun teyzelerii büyümüş baya kuzum

Çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek: maşallah

cucuumm :)) neden olmasın Egehan paşa 1 haftada 43 olmuştur zaten olumunekankayizsmile

oo olmustur kesin..gecen hafta 2 kiloydu,simdi dahada büyümüstür..hem egehan pasada haftasindan önde gidiyor,yani yetisir Duru prensese kaydirigubbakcemile3

oh ohh iki gelinimide buldum böylelikle hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Ayşecim maşallah canım kocaman olmuş duru kız bak kertelim dio cucu. kısmeti de var:) canım bu arada sen artık ne kadar süre arayla gidiosn kontrole...

Maşallahh canım kuzumun kısmeti açıldı bu sıralar :)) ama cucudan gelen teklifi değerlendiriciiz :)) 15 günü bulmuyor tatlımm ama bu kez aksadı bi süre gidemedim kısa kısa muayneler oldu hep

oo olmustur kesin..gecen hafta 2 kiloydu,simdi dahada büyümüstür..hem egehan pasada haftasindan önde gidiyor,yani yetisir Duru prensese kaydirigubbakcemile3

erkek anneleri istioda bakalım kız babalrı vercek mi? mesela biizm babamız vermicem ben kızımı dio. bazen çeyizimdekileri gösterip bunları kızıma saklim diorum çıldırıo vermicem ben boşuna saklama dio.ama babam beni verdi sana diorum vermeseydi dio. doğmadan kıskanıo babalr kızlarını. o yüzden cucum ayşe verse de bakalım enişte vericek mi? kaydirigubbakcemile3

Maşallahh canım kuzumun kısmeti açıldı bu sıralar :)) ama cucudan gelen teklifi değerlendiriciiz :)) 15 günü bulmuyor tatlımm ama bu kez aksadı bi süre gidemedim kısa kısa muayneler oldu hep

hmm saol canım. demek artık bizim kontrollermz de sıklaşıcak. ohh ne güzel daha çok görcez kuzuları hihoyyyt

oh oh maşallahh paşaya (hamilelikten beri şu maşallah inşallah'ı fazla kullanır oldum yahu :)) yetisir tabiii

ikinci gelin kim kız? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…