sorma canı benim kızımın hareketleride çok yavaşladı çok korkuyorum ama yüzleşemiorum korkularla kızlar bişi olmuş olsa nasıl anlarım yaa bebeğimn hareketlerini duymklta zornalıorum kafama çok takıorum sizce normalmı bunlar allah aşkınaaa
Hareketleri için gün içinde 10 kere farklı zamanlarda hissedilebilir hareketini saymak yetermiş. Benim doktorum az hareket hissedersen hemen gel dedi. Ama hiç rahat değilsen en yakınındaki sağlık ocağına git, kalp atışlarını dinler rahatlarsın. Valla ben çok kafama takılınca tatlı bişeyler yiyip uzanıyorum, elim karnımda bekliyorum hareketini. O zaman ancak rahatlıyorum.
kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...
canım ben en son gittigimde demir ilacını gunde 2ye cıkardı balıkyağı werdi ve elevitede dewam et dedi.. bundan once gittigim dr dogumdan sonrada elevite dewam ederiz demistikızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...
Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
canım masallah bebişine koca kız olmusBiz doktordan geldiiikkhihoyyyt
maşallah canım kocaman olmuş Allah nazardan saklasın sizi
canım masallah bebişine koca kız olmus
massallah canim melegine
boyu boyuna diye bi laf var,bizimkide gecen hafta 42 cm di..
ne dersin,kertebiliriz besikleri kaydirigubbakcemile3
yasmin tetonoz aşısı bayağı acıtmıştı benim kolumu üstümü değiştirirken bile acaip zorlanıyodum ama 2. si acımadı hiç
ayşecim maşallah duru bebeğekocaaaman olmuş
41 kere maşallah canım benim ya kocaman kız olmuş
darısı bizlere sağlıklı haberlerini alırız inşallah hepimiz bebişlerimizin
Çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek: maşallah
cucuumm :)) neden olmasın Egehan paşa 1 haftada 43 olmuştur zaten olumunekankayizsmile
Ayşecim maşallah canım kocaman olmuş duru kızbak kertelim dio cucu. kısmeti de var:) canım bu arada sen artık ne kadar süre arayla gidiosn kontrole...
oo olmustur kesin..gecen hafta 2 kiloydu,simdi dahada büyümüstür..hem egehan pasada haftasindan önde gidiyor,yani yetisir Duru prensese kaydirigubbakcemile3
oh ohh iki gelinimide buldum böylelikle hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Maşallahh canımkuzumun kısmeti açıldı bu sıralar :)) ama cucudan gelen teklifi değerlendiriciiz :)) 15 günü bulmuyor tatlımm ama bu kez aksadı bi süre gidemedim kısa kısa muayneler oldu hep
oo olmustur kesin..gecen hafta 2 kiloydu,simdi dahada büyümüstür..hem egehan pasada haftasindan önde gidiyor,yani yetisir Duru prensese kaydirigubbakcemile3
oh ohh iki gelinimide buldum böylelikle hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?