2010 Aralık Anneleri

dogru valla haklisin
bizim bebise ilk kiz demislerdi ya ayni senin dedigin gibiydi babamiz,kiskanc,kizimi vermicem diye naralar atan bi baba...
erkek olacagini duyunca durumlar degisti tabii,dillere destan dügün muhabbetleri basladi birden kaydirigubbakcemile3
ah su babalar ahhh

kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...

ben içiyorum hala elevit ve demir ve ayda bir kere b12 iğnesi oluyorum bende kilo aldırmadı...

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:

maşallah canım ne güzel ya kocaman olmuşşş artık bi bebek gibiler çok sevindim....

o zman bırakmamak lazım galiba:)

doktorun ne dediyse onu yap bence....

Merhaba Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.

Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.

ayy evet ya sorma kızı vermiceksin oğlun olsa ona da kız almıcakmısn diorum. alcam tabi dio. ozaman bizden giden olmuo vermioruz ki alıoruz dio. erkeklern hepsi aynı sanırım canım. kızları bi sahiplenme durumu. sanki biz anamızın babmızın evladı değildik. bizi nasıl aldılar..

Ohh maşallah Duru bebişeeee:lepi: Büyüdü de talipleri bile çıkmaya başladı

Ay siz bizden önce mi doğuracaksınız, biz napıcaz o zaman yaa, bende Ocak annelerine mi takılsam acaba onların ki miniktir şimdikaydirigubbakcemile3

Kızlar istedikten sonra vermesinlerde göreyimkaydirigubbakcemile3

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:

oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:

Son düzenleme:
bana bu gün şu bebek hattından mesaj geldi ara ara sancılar olabilir die bunalr doğuma hazırlıkmış ama o ara da gelen sancılar bıçak saplanamsı gb onun şiddetlisini düşünemiyorum korktum birden hemde çokk ve ben korkmuyordum normal doğumdan...

evet canım bunlar hep bizden önce doğurcaklar :gitme: kalıcaz yalnız yalnız. bizim senle vakitlermz yakın. aramızda çok fark olmaz sanırım...

ayni iste babalar sempatiksalakcinni
bizi nasil aldilarsa onlarin kizlarinida alicaklar demi ama yani :1rolleyes:

oh oh maşallahh paşaya (hamilelikten beri şu maşallah inşallah'ı fazla kullanır oldum yahu :)) yetisir tabiii

ikinci gelin kim kız? :)

sormaa..insallah,massallah,nasipse,hayirlisi...
kelime dagarcigim gittikce kücülüyorr sempatiksalakcinni

sen Duru söyle olmus böyle olmus diyince oglusum kipirdandi,dedim sanirim bizim oglan niyeti bozdu:))
du bakalim,bi dogsunlar belkide Duru prenses baska bi delikanliya vurulucak demi ama kaydirigubbakcemile3

oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:

canım üzülme küçük deil hayatım bebekten bebeğe deişio bu durum bizim 27+0da 898gr'dı bak senden küçükleri de var :sinifsinif:

ayy bizden önce doğuruolar yaa:))) doğum anılarınızı paylaın kızlar burda hee unutmayın bizi:)) bizde kızımla 32 haftalık oldukk nekadar az kaldı yaa allahım bi doğum çantamı hazırlamam kaldı :)) hayırlısylla evlatlarımızı kucağımıza alsaydıkkk:CüvCüv:

sancilarimiz baslayinca burdan naklen yayin yapicaz zaten demi kizlar :lepi:
ay massallah sana,yikayip ütüledin mi hepsini tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…