canım ben en son gittigimde demir ilacını gunde 2ye cıkardı balıkyağı werdi ve elevitede dewam et dedi.. bundan once gittigim dr dogumdan sonrada elevite dewam ederiz demisti
erkek anneleri istioda bakalım kız babalrı vercek mi? mesela biizm babamız vermicem ben kızımı dio. bazen çeyizimdekileri gösterip bunları kızıma saklim diorum çıldırıo vermicem ben boşuna saklama dio.ama babam beni verdi sana diorum vermeseydi dio. doğmadan kıskanıo babalr kızlarını. o yüzden cucum ayşe verse de bakalım enişte vericek mi? kaydirigubbakcemile3
kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...
Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
o zman bırakmamak lazım galiba:)
dogru valla haklisin
bizim bebise ilk kiz demislerdi ya ayni senin dedigin gibiydi babamiz,kiskanc,kizimi vermicem diye naralar atan bi baba...
erkek olacagini duyunca durumlar degisti tabii,dillere destan dügün muhabbetleri basladi birden kaydirigubbakcemile3
ah su babalar ahhh
erkek anneleri istioda bakalım kız babalrı vercek mi? mesela biizm babamız vermicem ben kızımı dio. bazen çeyizimdekileri gösterip bunları kızıma saklim diorum çıldırıo vermicem ben boşuna saklama dio.ama babam beni verdi sana diorum vermeseydi dio. doğmadan kıskanıo babalr kızlarını. o yüzden cucum ayşe verse de bakalım enişte vericek mi? kaydirigubbakcemile3
Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
Ohh maşallah Duru bebişeeee:lepi: Büyüdü de talipleri bile çıkmaya başladı
Ay siz bizden önce mi doğuracaksınız, biz napıcaz o zaman yaa, bende Ocak annelerine mi takılsam acaba onların ki miniktir şimdikaydirigubbakcemile3
Kızlar istedikten sonra vermesinlerde göreyimkaydirigubbakcemile3
ayni iste babalar sempatiksalakcinniayy evet ya sorma kızı vermiceksin oğlun olsa ona da kız almıcakmısn diorum. alcam tabi dio. ozaman bizden giden olmuo vermioruz ki alıoruz dio. erkeklern hepsi aynı sanırım canım. kızları bi sahiplenme durumu. sanki biz anamızın babmızın evladı değildik. bizi nasıl aldılar..
oh oh maşallahh paşaya(hamilelikten beri şu maşallah inşallah'ı fazla kullanır oldum yahu :)) yetisir tabiii
ikinci gelin kim kız? :)
oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:
oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:
kızlar hastane çıkışlarını hangi marka aldınız kaçlı takım oneriyorsunuz?
tatlı anneler bizim mesaimiz bitti yavaş yavaş çıkalım herkese ii akşamlar..
canım üzülme küçük deil hayatım bebekten bebeğe deişio bu durum bizim 27+0da 898gr'dı bak senden küçükleri de var :sinifsinif:
oyy bi Durumuz daha varmis,yerim ben onu :asigim:
yok tatlim 28.haftanin icinde boy ortalamasi 37 cm kilo ise 1000 gram canim yerimseniben
ayy bizden önce doğuruolar yaa:))) doğum anılarınızı paylaın kızlar burda hee unutmayın bizi:)) bizde kızımla 32 haftalık oldukk nekadar az kaldı yaa allahım bi doğum çantamı hazırlamam kaldı :)) hayırlısylla evlatlarımızı kucağımıza alsaydıkkk:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?