hımmmCADIARZU
tam ortalamadayız yani:)
sancilarimiz baslayinca burdan naklen yayin yapicaz zaten demi kizlar :lepi:
ay massallah sana,yikayip ütüledin mi hepsini tatlim?
yıkandı ütülemesi kaldı kurusun halledicem onlarıdaa:)) çamaşırlıkta bi, tatlı duruola ağlayarak astım valla ne büyük özlem vuruyo insana :CüvCüv:
demiii :gitme:
besigini,maxicosiyi görünce hayallere daliyorum..
insallah sag salim kucaklariz ve hayallerimiz gercek olur..:Saruboceq:
sende isin büyügünü yapmissin massallah..kaynanam yarin gelmeseydi bende yikayip kuruyani ütüleyecektim ama cumaya yada pazartesi gününe kaldi yine..
olsun yaparsın canım sen ii olda herşey yapılırrbayanssulusmilebayanssulusmile
Maşallah Ayşecim, Duru bebek kocaman olmuş, yerim ben onu. Ben de az önce pazartesi günü için randevu aldım doktorumdan, raporumuzu da alıcaz inşallah.Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
sancilarimiz baslayinca burdan naklen yayin yapicaz zaten demi kizlar :lepi:
ay massallah sana,yikayip ütüledin mi hepsini tatlim?
Maşallah Ayşecim, Duru bebek kocaman olmuş, yerim ben onu. Ben de az önce pazartesi günü için randevu aldım doktorumdan, raporumuzu da alıcaz inşallah.
bakalım bizim sıpa ne kadar olmuş.30+1 de 1501gr dı, haftada 300 gr a kadar alabiliyolarmış bu aralar ama heralde o kadar olmaz benimki, çok büyümesin içimde yaaa, yoksa nasıl çıkartırım ben onu bilmiyorumkismile
Sancılarımız başlayınca mı, ayy cucu bi tuhaf oldum ben, aslında normal doğum konusunda ısrarlıyım ve kendimi de her fırsatta normal doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak ama niyeyse doğum ve sancı konuları açılınca karnıma ağrılar giriyo, sanki sınava girecekmişim gibi mafoldumben Kızımı bi sağlıcakla kucağıma alabilseydimboshayallersmile
esracim isim olarak kötü geliyor kulaga..sanci...
ama ben hic bir sancinin kronik bas agrisi,yada baslarda yasadigim bel agrisi kadar beni kisitlamayacagina inandirdim kendimi..
misal dogum yapan annelerin cogu dogumdaki en agir sanci,tas düsürürkenki sancinin yaninda yedi defa yikanmis diyor :))
ya zaten ilk etapta öyle sürekli bi sanci olayi yokki,ara ara,saatte bir defa girse ne olcak sanki,saniyelik...
sonra süre kisalicak..
son 15-20 dakika,hadi bilemedin yarim saat arasi dahada kisalacak kiyine öyle sürekli degil, o sirada zaten masada olcaz,dogum baslamis olcak coktan:))
sonrasi üc bes ikinmaya bakiyor:))))
hoooop bebis kucaginda ve sancilarin tamamen kesiliyor...
heheh,ne kadar basite indirgedim demi..ama yasayinca burcu demisti diceksin...kaydirigubbakcemile3
henüz dogum yapmadim ama ben anlatilan cogu dogumunda biraz abartili oldugunu düsünüyorum..yoksa niye bi bayan üc kere bes kere ayni aciyi yasamayi secsin ki...
hem böyle basit düsünmesek,zor olcak zor olcak dersek inan zor olmayacagi varsada psikolojik olarak zor gecicek...
iyisimi rahat olmak..bi sekilde cikicak nede olsa yerimseniben
valla canım ben de öyle diyorum, o kadar kötü olsa kadınlar 1 tane yapar bırakırdı di mi ama. Zor olacağını hiç düşünmüyorum, bu tarz şeyler genetik ya, annem kolay doğum yapmış, 2 doğumunda da dikişsiz, yırtığı olmamış, benim için bu büyük bi moral kaynağı, yapısal olarak da anneme benziyorum zaten :kedi:inşallah kolaycacık doğurucaz biz de. Bi bakıcaz bebişlerimiz kucağımızdaolumunekankayizsmile
Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
bizim kizacagimizi bilerek yazdin demiiikızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
sizin yazdıklarınızı okudukca beni bi telas sarıyo eyvahedigeldismile daha ne beşigimizi aldık ne arabamızı ne anakucagımızı ne banyo takımlarımızı ne kıyafetlerimizi yıkayıp utuledik ne hastane cantamızı hazırladık ooo bir suru işim warmıs benim yahu ohaoldumsmile
bizim kizacagimizi bilerek yazdin demiiilmaz:
niye yoruyorsun tatlim kendini,ayaklarini üsütmemissindir insallah..
bu haftalarda Allah muhafaza ayaklarina cok dikkat etmen gerek..
doguma kadar sana balkon yikamak yasakkkkk :1no2:
panik yapma fistigim,daha yaparsin..ama arada arastir,alirken fikrin olursa sana kolaylik olur canimyerimseniben
kızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
kız napıyosun sen ya hem havalar soguk hem sularla ugrasmıssın butun gun bari şimdi yatt dinlen yorgunlugun gece cıkmasınkızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
walla bakıyorum sizin aldıklarınıza falan ne eksigim war diye beşiği begenmistim bi problem cıkmazsa cumaya alcam.. bigunde carsıya cıksam kalan eksikleri tamamlarım heralde ama dogruduzgun bi liste yapmalıyım a.sbizim kizacagimizi bilerek yazdin demiiilmaz:
niye yoruyorsun tatlim kendini,ayaklarini üsütmemissindir insallah..
bu haftalarda Allah muhafaza ayaklarina cok dikkat etmen gerek..
doguma kadar sana balkon yikamak yasakkkkk :1no2:
panik yapma fistigim,daha yaparsin..ama arada arastir,alirken fikrin olursa sana kolaylik olur canimyerimseniben
ama bu seni hakli cikarmiyor ki zuzummm..havalar cok aldaticiay hava bugün çok sıcaktı...
kız napıyosun sen ya hem havalar soguk hem sularla ugrasmıssın butun gun bari şimdi yatt dinlen yorgunlugun gece cıkmasınlmaz:
walla bakıyorum sizin aldıklarınıza falan ne eksigim war diye beşiği begenmistim bi problem cıkmazsa cumaya alcam.. bigunde carsıya cıksam kalan eksikleri tamamlarım heralde ama dogruduzgun bi liste yapmalıyım a.s
ama bu seni hakli cikarmiyor ki zuzummm..havalar cok aldatici(
üzme bizide meleginideee olumunekankayizsmile
bence bu aksam sen simsiki giyin,dinlen artik.. :1hug:
canim ihtiyac topigimizde listeler var,fikir alisverisleri var..
o listeden degisiklik yaparak yeni liste hazirlayabilirsin,isini kolaylastirir belki tatlim..
bakıyorum zaten canım battaniye ve cıtcıtlı badi konusunda kararsızım kacar tane almak lazım :uhm:
corap nedense aklıma bile gelmemş daha 4 tanecik corabımız war saol cucum olumunekankayizsmilecanim en cok kirlenen battaniyeymis..
penye daha kullanisli bence..daha cok penye aldim..
yün,pelus ve kadifede aldim..toplamda sanirim 10 tane oldu..
ama istege bagli tabikide.
citcitli cok almisim ama bacaklari ciplak kaliyor diye tek altta cok almak zorunda kaldim,aslinda ayakli tulum bu yüzden daha mantikli bence bizim kis bebekleri icin...
sen bence battaniye,tulum,kalin corap ve agiz-yüz bezini bol tut..hirka,yelek,sapka falan daha sonraki mesele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?