erkek anneleri istioda bakalım kız babalrı vercek mi? mesela biizm babamız vermicem ben kızımı dio. bazen çeyizimdekileri gösterip bunları kızıma saklim diorum çıldırıo vermicem ben boşuna saklama dio.ama babam beni verdi sana diorum vermeseydi dio. doğmadan kıskanıo babalr kızlarını. o yüzden cucum ayşe verse de bakalım enişte vericek mi? kaydirigubbakcemile3
ayy evet ya sorma kızı vermiceksin oğlun olsa ona da kız almıcakmısn diorum. alcam tabi dio. ozaman bizden giden olmuo vermioruz ki alıoruz dio. erkeklern hepsi aynı sanırım canım. kızları bi sahiplenme durumu. sanki biz anamızın babmızın evladı değildik. bizi nasıl aldılar..
hmm saol canım. demek artık bizim kontrollermz de sıklaşıcak. ohh ne güzel daha çok görcez kuzuları hihoyyyt
ben içiyorum hala elevit ve demir ve ayda bir kere b12 iğnesi oluyorum bende kilo aldırmadı...
maşallah canım ne güzel ya kocaman olmuşşş artık bi bebek gibiler çok sevindim....
doktorun ne dediyse onu yap bence....
oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:
evet canım bunlar hep bizden önce doğurcaklar :gitme: kalıcaz yalnız yalnız. bizim senle vakitlermz yakın. aramızda çok fark olmaz sanırım...
ayni iste babalar sempatiksalakcinni
bizi nasil aldilarsa onlarin kizlarinida alicaklar demi ama yani :1rolleyes:
sormaa..insallah,massallah,nasipse,hayirlisi...
kelime dagarcigim gittikce kücülüyorr sempatiksalakcinni
sen Duru söyle olmus böyle olmus diyince oglusum kipirdandi,dedim sanirim bizim oglan niyeti bozdu:))
du bakalim,bi dogsunlar belkide Duru prenses baska bi delikanliya vurulucak demi ama kaydirigubbakcemile3
sancilarimiz baslayinca burdan naklen yayin yapicaz zaten demi kizlar :lepi:
ay massallah sana,yikayip ütüledin mi hepsini tatlim?
Maşallah Ayşecim, Duru bebek kocaman olmuş, yerim ben onu. Ben de az önce pazartesi günü için randevu aldım doktorumdan, raporumuzu da alıcaz inşallah.
bakalım bizim sıpa ne kadar olmuş.30+1 de 1501gr dı, haftada 300 gr a kadar alabiliyolarmış bu aralar ama heralde o kadar olmaz benimki, çok büyümesin içimde yaaa, yoksa nasıl çıkartırım ben onu bilmiyorumkismile
Sancılarımız başlayınca mı, ayy cucu bi tuhaf oldum ben, aslında normal doğum konusunda ısrarlıyım ve kendimi de her fırsatta normal doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak ama niyeyse doğum ve sancı konuları açılınca karnıma ağrılar giriyo, sanki sınava girecekmişim gibi mafoldumben Kızımı bi sağlıcakla kucağıma alabilseydimboshayallersmile
maaşallah canım kuzuna
bende cuma günü gidicem inş çok özledim kuzumu:1hug:
kızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
Maşaallah balım ya ayyy doğsalarda yesek onları her yerındenBiz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
naber güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr
Aman diyeyim ha sakın erkenden doğurma kızburxkan suss canımm duygularımı depreştirmee :))
çok fena doğurasım var :))
iyiyim burxkancım neolsun.
gündüz giremedim yemekti okula yetişiyorum derken.
ancak şimdi bakıyorum
onda da sayfaalr almış yürümüş.
hatırladığım kadarıyla
kızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...opuyorumnanaktan
kızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...opuyorumnanaktan
burxkan cnm bende izledim o haberi ya,allah sağlık versin ama sağlıklı olmucaksa da ne bileyim keşke erken doğmasaymış,ne denirki tamda yazamıyorum ama allah şifa versin o bebişe de ya çok minikti 5 parmağı doktorun bi baş parmağı kadardı yani,inşallah bizimkiler vaktinde doğar ya da yakın olsun bari,,kızlar sıkçaz dişimizi
ay valla hiçde erken doğurasım yok kızlar :)) ya altı lastikli ince yolluklarım vardı öyle eğilip çitilemedim yani zaten temizdi su tuttum oto fırçasıyla köpürtüp oturduğum yerden duruladım....yani kızmayın bana öyle eğilmedim çitilemedim oturduğum yerden yıkadım
ay valla hiçde erken doğurasım yok kızlar :)) ya altı lastikli ince yolluklarım vardı öyle eğilip çitilemedim yani zaten temizdi su tuttum oto fırçasıyla köpürtüp oturduğum yerden duruladım....yani kızmayın bana öyle eğilmedim çitilemedim oturduğum yerden yıkadım
aynenn..ben 4,5 kilo dogmusum,annemde ne bi kesik,ne bir yirtik..4 saat sürmüs ilk sancisiyle dogum arasi..15 dakika masada kalmis sadece...
su ana kadar annemle ayni gidiyor yasadiklarim..
dogumumda anneme ceker insallah..
hepimizin cok sükür hamilelikleri harika geciyor,massallah..
dogumlarimizinda cok güzel gececegine inaniyorum ben :lepi:
kızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
Ayyyy ne çok sevindim ya anlatamam hadi gözün aydın fıstıkım gönlünce isim koy senin hakkındı zaten :teselli:
canımmm ne kadar sevindim valla ya,sabrın sonu selamet oldu valla,ohhhh koy içine sine sine,belinay çok kibar geldi bana ayrıca :))) çok sevindim valla cnm ya
burxkan cnm bende izledim o haberi ya,allah sağlık versin ama sağlıklı olmucaksa da ne bileyim keşke erken doğmasaymış,ne denirki tamda yazamıyorum ama allah şifa versin o bebişe de ya çok minikti 5 parmağı doktorun bi baş parmağı kadardı yani,inşallah bizimkiler vaktinde doğar ya da yakın olsun bari,,kızlar sıkçaz dişimizi
Ah cnm ya dıkkat et kendıne yorma lütfen
malum zor zamanlarımız
eşin geldımı şekerım yoksa hala yanlızmısın :teselli:
kızlar teşekkür ederimm..iyi gün kötü gün her daim destek bu anne adayları..:içelim:nasıl sevindim ben de ...babamız belinaya ısınamadı..begüm olcak gibi..bayanssulusmile
canım bana bugün hemşireler geldi geçen haftada gelmişlerdi 1 haftadır bana dedikleri şey,ki ben çok rahat bi hamilelik geçirdim( bütün gün ev temizlerim, günde 3-4 saat yürürüm falan)hiç öle eskisinden farklı bi durumum olmadı,neyse artık eğilip yerden çöp bile almıcaksın dediler bende ama yaptığımda kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum dedim,yapabiliyo olsanda artık yapmıcaksın dediler,erken doğumu tetiklermiş,gerçi okadar abartmamda mesela bugünde bütün evi süpürdüm,hemşirede artık bi odayı bugün süpür bi odayı yarın süpür dedi,riskin üstüne gitme dedi,valla beni psikolojik yönden çökerttiler yani,okadar abartmasam bile biraz dediklerine kulak vermek gerekiyor,mesela yarım saat hafif hafif yürüyosan 10dk oturup dinleniceksin dedi,ne anladım ben o yürüyüşten ama vardır bi bildikleri işte,her işin bi ustası var dinlemek lazım
yok pazar falan burda olur heraldebayanssulusmile ama kardeşim bende kalıyo yanlız değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?