2010 Aralık Anneleri

kizlar ben kaciyorum..yattigim yerden epey cene yapiyorum zaten bilmiyorumkismile
kocis gelicekte annesi icin pisirmeye biseyler alicaz cikip..

Ayy konusu açılınca evrim geçiriyor sanki bizimkii görmen lazım aynurcum :)) kızıyla dünyayı dolaşcakmış kızı yurtdısında bi yerde okursa eğer bizde onunla birlikte gidecekmişiz kızımız bize düşkün olucakmış :)) kızın seni isteyecek mi acaba o zaman be adam :))

hmm saol canım. demek artık bizim kontrollermz de sıklaşıcak. ohh ne güzel daha çok görcez kuzuları hihoyyyt

tabiki canımm.. NST muayneleri olduğu için sıklaşacak sanırım..

Tesekkurler canımm maşallahh kuzularımıza

oh oh maaşallah bebişine
benim Durum 27+2 de 1000 gr civarındaydı teyzesi,biz biraz küçük mü kaldık ne?:uhm:

Canımm maşallah normal değerler ama sakın başka bi anneyle kıyaslama yapma.. tamam bebeğin termine göre belli bi gelişim aralığı var ama genetik özellikler de devreye giriyor.. o yuzden bebeklerimiz aynı donemde aynı kilo ve boyda olamazlar ki kıyaslama yapıp sıkma canını

evet canım bunlar hep bizden önce doğurcaklar :gitme: kalıcaz yalnız yalnız. bizim senle vakitlermz yakın. aramızda çok fark olmaz sanırım...

Oy biz sizi yalnız bırakır mıyııız :)) şu ekim çıksın gece yatarken bilgisayarı çantalayıp öyle yatıcamm hastanede de birlikteyiz kuzular :))

Egehan paşaa :)) sakin ol oğlum benim kızım bahane arıyor zaten karnımı delmeye :) ezer geçer valla beni
Onda bu baba oldukça.. ey gidii kime vurulcakmış :))
biz üniversitedeyken de derdi eğer bi gün kızım olursa çok çağdaş medeni bi baba olucam inşallah fln :))

sancilarimiz baslayinca burdan naklen yayin yapicaz zaten demi kizlar :lepi:
ay massallah sana,yikayip ütüledin mi hepsini tatlim?

tabikiiiii :lepi:

teşekkürler canımm
kız çocuk büyüsün gelişsin diyeceğine ne diyosun

maaşallah canım kuzuna
bende cuma günü gidicem inş çok özledim kuzumu:1hug:

Tesekkur ederiiz canımm sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kız sen deli mi etcen biziii 29'a gelmiş bi de 5 tane yolluk yıkadım diyor koca göbekle..
ben kalkıp surda kalkıp bulasık makinesini çalıştırmak için eriniyorum,sen..

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:
Maşaallah balım ya ayyy doğsalarda yesek onları her yerınden
kaydirigubbakcemile3
naber güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr

Biz iyiyiz Allah' a şükür asıl sen nasılsın bıcırık :1hug:

Tellinaz hatun sen kaşınıyon mu bacım iyimisin
bizim oralarda bir laf vardır şeyine bakmaz kazdağına oduna gider diye
anladın sen onu erken doğurmak mı ıstıyon bacım aaaa ama olmaz ki
lmaz:

iyiyim burxkancım neolsun.
gündüz giremedim yemekti okula yetişiyorum derken.
ancak şimdi bakıyorum
onda da sayfaalr almış yürümüş.
hatırladığım kadarıyla

cucum kv ye kızmışsın. luyo işte bitanem ya
sana ne kadar canını sıkma desekte boş
insan içinden geçenelre engel olamıyo
onlar geçirtiyolar dimi napalım ama
ben senin yerinde olsam o koca karnımla kalkıp yemek falan hazırlmazdım
valla çok hastayım deyip alır üstüme battaniyemi uzanır naz yapardım
alıştrma öle ya
hep fedakarlık bklerler ozman
çok açsan dışardan söliyelim faaln dersin
utanmzasa söler
kalkısın hazırlasın hatun ya
bu halinle ki hastayken bi de ona hizmet mi ediceksin
azıcık rahat ol bebeğim ya
bebeğine kıyma annesi
üğzülüpte onu da üzme.

ayşecim duru kız kocaman olmuş
maşallah kuzuya.
gelemye hazırlanıyo annesi.
ne gzüel
bence ilk gelen bebeklerden olucak
bak doğunca bırakmak yok bizleri yani
sonu bekliyecek olanalrı tecrübelri ilk fotoları bekelriz.

cibeldemiroğlu canım ben sana geçen günde söledim. doktorunu aramaznı tavsiye ediyorum
belki şişlijlerin bi nedeni yoktur
ama belki de vardır
canım tansiyonun çok öenmli yüksekmi mutlaka ölçüm yap
bir de idararda protein varmı ona bakılmalı
bunalr preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi belirtisi
tabi tek başına şişlik bi anlam ifade etmez.
ama tedbiri elden bıraka tatlım
ben önceki hamileliğimde yaaşdım
ondan biliyorum.
dikkat et kendine.

kız hiç öyle şey olur mu?
bırakırmıyız aşkolsun..
bayramda haber bekleyin bizden her an gelebiliriiiiz :))

kızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....
:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...
opuyorumnanaktan

burxkan suss canımm duygularımı depreştirmee :))
çok fena doğurasım var :))
Aman diyeyim ha sakın erkenden doğurma kız
zaten bugün haberlerde izledim
işitme engelli bir çiftin bebeği 22 haftalık 480 gr iken dünyaya gelmiş
30 gündür minik bebek yaşam mücadelesi veriyormuş

iyiyim burxkancım neolsun.
gündüz giremedim yemekti okula yetişiyorum derken.
ancak şimdi bakıyorum
onda da sayfaalr almış yürümüş.
hatırladığım kadarıyla

evet ya valla aralarda hepimizin çenesi bir düşüyor anlatamam bazende bir susuyoruz kimsede tık olmuyor kaydirigubbakcemile3

Ayyyy ne çok sevindim ya anlatamam hadi gözün aydın fıstıkım gönlünce isim koy senin hakkındı zaten :teselli:

canımmm ne kadar sevindim valla ya,sabrın sonu selamet oldu valla,ohhhh koy içine sine sine,belinay çok kibar geldi bana ayrıca :))) çok sevindim valla cnm ya

burxkan cnm bende izledim o haberi ya,allah sağlık versin ama sağlıklı olmucaksa da ne bileyim keşke erken doğmasaymış,ne denirki tamda yazamıyorum ama allah şifa versin o bebişe de ya çok minikti 5 parmağı doktorun bi baş parmağı kadardı yani,inşallah bizimkiler vaktinde doğar ya da yakın olsun bari,,kızlar sıkçaz dişimizi

Son düzenleme:
ay valla hiçde erken doğurasım yok kızlar :)) ya altı lastikli ince yolluklarım vardı öyle eğilip çitilemedim yani zaten temizdi su tuttum oto fırçasıyla köpürtüp oturduğum yerden duruladım....yani kızmayın bana öyle eğilmedim çitilemedim oturduğum yerden yıkadım

Evet cnm Allah zamanında dğurmamızı nasip etsin cnm :Saruboceq:

Ah cnm ya dıkkat et kendıne yorma lütfen
malum zor zamanlarımız
eşin geldımı şekerım yoksa hala yanlızmısın :teselli:

canım bana bugün hemşireler geldi geçen haftada gelmişlerdi 1 haftadır bana dedikleri şey,ki ben çok rahat bi hamilelik geçirdim( bütün gün ev temizlerim, günde 3-4 saat yürürüm falan)hiç öle eskisinden farklı bi durumum olmadı,neyse artık eğilip yerden çöp bile almıcaksın dediler bende ama yaptığımda kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum dedim,yapabiliyo olsanda artık yapmıcaksın dediler,erken doğumu tetiklermiş,gerçi okadar abartmamda mesela bugünde bütün evi süpürdüm,hemşirede artık bi odayı bugün süpür bi odayı yarın süpür dedi,riskin üstüne gitme dedi,valla beni psikolojik yönden çökerttiler yani,okadar abartmasam bile biraz dediklerine kulak vermek gerekiyor,mesela yarım saat hafif hafif yürüyosan 10dk oturup dinleniceksin dedi,ne anladım ben o yürüyüşten ama vardır bi bildikleri işte,her işin bi ustası var dinlemek lazım

ayy canım darısı başımızaaaa..ben ara ara heyecan yapıyorumm..yarın 32. haftamız başlıyor bakalım.çalışabilir raporu alcaz hayırlısı bakalım.

hooyy canım naptın sen aman diyim üşütmemeye dikkat et...

Ayyyy ne çok sevindim ya anlatamam hadi gözün aydın fıstıkım gönlünce isim koy senin hakkındı zaten :teselli:

kızlar teşekkür ederimm..iyi gün kötü gün her daim destek bu anne adayları..:içelim:nasıl sevindim ben de ...babamız belinaya ısınamadı..begüm olcak gibi..bayanssulusmile

kızlar teşekkür ederimm..iyi gün kötü gün her daim destek bu anne adayları..:içelim:nasıl sevindim ben de ...babamız belinaya ısınamadı..begüm olcak gibi..bayanssulusmile

begümde çok güzel canım ya sonuçta ikiside senin sevdiğin isim hangisi olursa artık,adıyla yaşasın inşallahh

ay ben her defasında bidaha yapmıycam diyorum ama evde olmak bana hiç yaramıyo 2 hafta önce koltuk yıkamıştım bidaha hayatta yapmıycam dedim ama bi baktım halı yıkıyom halıların hepsini yıkatmıştım bunlar hem çok küçük hemde incecik diye kadını aramadım ayıp olur şimdi kadın 3 defa gelip halı aldı evden kafamçokkarıştı ama bidaha hayatta yapmam kaç saattir kardeşimden fırça yiyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…