2010 Aralık Anneleri

ya kızlar burası çok sıcak yaa boğuluyorum resmen klimada açamıyom kardeşim üşüyomuş:2: bendemi bir anormallik var yoksa sizide ateş basıyomu arada

begümde çok güzel canım ya sonuçta ikiside senin sevdiğin isim hangisi olursa artık,adıyla yaşasın inşallahh

sağolll canım benimm...

tellinaza derken bu kadar niye yaptıki falan die, umarım yarı ben de dozu kaçırmam.ben de temizlicem evi üstten üstten.haftasonu eltimler gelcek gezmeye...

kızlar buarada geç oldu ama yeni geldik carrefourda DALİN sıvı bebek deterjanı 2lt si 12.50ye düşmüş (hep 16.90 dı) 2lt yumuşatıcısıda 4.50 di( hep7-8 arasıydı) biz aldık yine,ben hem pahalıyken almıştım umarım yarında öle olur almak isteyen olursa yarın bi baksın derim

Son düzenleme:

sağolll canım benimm...

tellinaza derken bu kadar niye yaptıki falan die, umarım yarı ben de dozu kaçırmam.ben de temizlicem evi üstten üstten.haftasonu eltimler gelcek gezmeye...
valla yorulmayı geçtim bide ev ahalisinden fırça yeme riskin var ben söylim kafamçokkarıştı
ya bende dalin almak istiyodum ama mağazadaki kız bana zorla dalan verdi:bbo: %100 bitkisel diyerekten

:)))) TAMAM OAZAMAN BU SONDU BİDAHA YAPMICAKSIN ARTIKKKlmaz:
ya kızlar burası çok sıcak yaa boğuluyorum resmen klimada açamıyom kardeşim üşüyomuş:2: bendemi bir anormallik var yoksa sizide ateş basıyomu arada
yok cnm izmirde çok sıcak bende hep terledim bugün ısınıyomuş yine havalar8-10derece yükselcekmiş

sağolll canım benimm...

tellinaza yazdığım o mesajın aynısını sanada ithaf ediyorum YAPABİLİYO OLMANIZA BAKMAYIN VALLA KIZLAR ÇOK DİKKAT EDİN

Ayy canım yaa senin hakkın tabi 9 ay sen taşı tüm eziyetlerini tedirginliği sen çek isim koyma konusunda strese gir.. kayınpederin doğru olanı yapmış işte

Ayy 22 haftalık mıı,üzüldüm canım yaa..
ama biz 33 haftalık olduk dmi ama :))
kasımın 2 veya 3. haftası gelsin bi zahmeett

çok iyiymiş herşeyde % 15 indirim varmış galiba ne kadar sürer ki?

Kızlar bi de,kaç gündür gözüme çarpıyor çoğunluk doktora fln sormadan ilaçları bırakmış noluyoruuz :))

valla ben tam gaz devam ediyorum vitamine de demire de...

ii geceler tatlışlarrr...biz az tvye bakıp yatıcaz..öpüyoruuzz...
opuyorumnanaktan

kızlar bizde çok öptük,erken uyuyoruz bu aralar yavaş yavaş yatarız,iyi geceler hepinizee,yormayın kendinizi

evet canım doğru 10 bin Tl den başlıyor fiyatlar ama ben 1 lira bile vermeyeceğim sigortam karşılıyor çok şükür tamamını

kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??

ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...

ben ben ben...fena haldeyim aynen

kızlar bu haftalar itibariyle eleviti veya megadyni kullananlar varmı hala? ben demir ,elevit ve kalsiyum kullanıyodum,doktor eleviti bırakabilirsin dedi,etraftan da gereksiz kilo yapıyo diyolar siz ne alemdesiniz?...

ben sadece elevit kullanıyorum canım hiç bırakmadım

bende mi bıraksam vitaminleri? diye düşündüm bi an ama bunu eşimin yanında yazmak tehlikeli olabilir :)

kızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey süper dedi doktor..
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
ben de 15 günde 1,3 kg almışım kızdı dr çok dedi..
kan ve idrar tahlili alındı değerlere bakılacak.
şimdilik herşey normal gözüküyor inşallah normal doğum yapabilirim..

waoooww :)) sezencim maşallah yavruna yahuu
ben çekildimm.. bayramda sezenden haber bekleyelim :))

Canım Maşallah bebeğine böyle giderse 4 kilodan aşağı doğurmazsın sen
15 günde 1 kilo bana çok gelmedi zaten son aylara girdik 2 kilo alınıyor diye biliyorum bana doktor kilomu bile sormuyor aslında kızsa falan ne iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…