kızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...opuyorumnanaktan
Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
semacım, belirli bir haftaya kadar verilmiyor çalışabilir raporu.. 37'ye kadar çalışabilme hakkı veriyorlar sadece. 37'ye kadar bozdurabilirsin çalışabilir raporunu.. ben 37'ye kadar kalmayı düşünmüyorum açıkçası sonradan birşey çıkmazsa. ekim çıktıktan sonra iznimi açtıracağım.. 37'nin içinde yada sonunda gidip açtırabilirsin iznini..Toobacım bana da 37 ye kadar verdiler...
Yahu bizim şimdi ayın 15 ine kadar mı olacak sonra izinliyiz değil mi?
yasemin bu semptomlar yan etkidir. aşı olduğun sağlık kuruluşuna gitmelisin..kızlar ya ben p.tesi gunu tetanoz asısı oldum hala kolum agrıyo sisti kızardı kasınıyo normal mi :uhm:
çılgınsın.. aklinialirimsmile bi daha yapma ama emi.. birşey olursa çok üzülürsün.. keşke demek zorunda kalacağın işlere bulaşma tatlımkızlar naber nasılsınız...ben bu gün öğleden sonra izinliydim balkonu yıkayayım dedim bide baktımki halı yıkıyomohaoldumsmile 5 tane yolluk yıkamışım...bidaha balkon falan yıkamıycam vallasizden naber umarım herkes iyidir...
eltinler temizlesin o zaman.. son birkaç hafta canım.. bende dayanamıyorum ama biz hatun milleti misafir geleceği zaman kendimizi kaybediyoruz canımcım.. o yüzden aman deyim..
sağolll canım benimm...
tellinaza derken bu kadar niye yaptıki falan die, umarım yarı ben de dozu kaçırmam.ben de temizlicem evi üstten üstten.haftasonu eltimler gelcek gezmeye...
kızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey süper dedi doktor..
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
ben de 15 günde 1,3 kg almışım kızdı dr çok dedi..
kan ve idrar tahlili alındı değerlere bakılacak.
şimdilik herşey normal gözüküyor inşallah normal doğum yapabilirim..
kızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...opuyorumnanaktan
ay valla hiçde erken doğurasım yok kızlar :)) ya altı lastikli ince yolluklarım vardı öyle eğilip çitilemedim yani zaten temizdi su tuttum oto fırçasıyla köpürtüp oturduğum yerden duruladım....yani kızmayın bana öyle eğilmedim çitilemedim oturduğum yerden yıkadım
Kızlar bi de,kaç gündür gözüme çarpıyor çoğunluk doktora fln sormadan ilaçları bırakmış noluyoruuz :))
kızlarrr
biz doktordan geldik
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
Ayy benim kayınvalidemin maşallahı var. çok ii bi insan allah bozmasın çok da ii anlaşıoruz. kayınvalide derdi çekenler allah yardımcınız olsun kızlar..
Bakalım kociş iş gezisinden gelecek bugün, ona gitmeden eksiklerimizi söylemiştim. Bakalım almış mı, nedense hiç ümidim yok amaaboshayallersmile Aldıysa akşam fotoğraf eklerim inşallahopuyorumnanaktan
kızlarrr
biz doktordan geldik
Hiçbişey almamış adam yaaa:umursamaz:, hiiiiçççççç bişey yani bi çorap bile almamışklava: Neyseee ben ümidim yok demiştim ama yine de bi heves valizinin başına gittim, kirlilerini verdi bana ahhh aaaaaaaahhhhhhhhhhsempatiksalakcinni
canını sıkma kuzum belki vakti olmamıştır.. beğenmezsin diye bulaşmak istememiştir.. erkekler alışveriş konusunda bizim kadar yetenekli ve istekli olamayabiliyorlar ne yazık ki..
Benim çok yanardı ama çözdüm şükür. Biliyorsunuz şeker yüksek çıkınca kendimi kısıtladım. tam tamına 5 öğün yiyorum, günde 3 dlim ekmeği geçmiyorum. Sabah 8'kahvaltımda 1 yumurta, 1 fincan açık çay, 1 küçük dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin ve 1 dilim ekmek. 11'de 1 fincan süt ile grisini, 2 gibi öğlen ızgara tavuk 1 dilim ekmek ve yanında yoğurt yada salata, 5 gibi süt ya da yoğurt yanında grisini yada yeşillik ve 1 saat sonrası mutlaka elma, akşam 8 ya da 9 akşam yemeği ama makarna, pilav ve şekerli herşeyi kestim. yatana kadar da 3-3,5 lite su. işte gece yatmadan çok acıkırsam öle 2-3 grisini yiyor yatıyorum ve Renny bıraktım 2-3 gündür belki 1 kere içmişimdir. Sabah olsada bir an önce bişeyler yesem diyorum ki gece açlığım kayboluyor ve sabah 7.30 da kendimi ayakta buluyorum. kahvaltımı ediyorum. Sizce bu durumda kilo alışım durur mu? ve oğluşum kilo alır değil mi? napalım şimdilik katlanacağım, Doktorum şöyle dedi bebek anneye acımaz kalsiyumu alır ama sen çok kilo alırsan yüksek tansiyon olma ihtimalin öne çıkar ki bu seferde kalp devreye girer önce can der bebeğini öldürür. Eee bende kokumdan böle yapıyorum, inşallah çarçabuk hayırlısı ile atlatırız bu günleri, sağlıkla alırız bebişlerimizikucağımıza...
kucukprens naber canim?
simdi geldim eve
herkese selammmmmm
naptiniz bugun geldimi kadin?
ben butun gun carsidaydim ya cok yoruldum
Ay bende sana bakmaya gelmiştim, hoşgeldin. Kadın geldi, evim temiz şu anda çok mutluyumm. Çook teşekkür ederim, ya bu bozulmaz dimi ilk gün diye iyi temizlememiştir inşallah hep böyle gider:Saruboceq:
Kızlar öyle zor geçiyor ki bu zamanlar. Ağrı ve mide yanması ile uyanıyor,aynı şikayetler ile uyuyorum. Bu nedenle katılamadım bugün size. Allah yadımcımız olsun gerçekten hiç kolay değil...
Hapşuruk yarın nefes egzersizleri var, en önemli ders:lepi:
Gidiyoruz dimi hastaneye? Narnisanı da göremedim hiç bugün ben yaw??
Yatıcam bak şimdi, kestane kebap acele cevappp:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?