2010 Aralık Anneleri

Sevindim canım tatlısıyla halellettiniz iyi oldu
Belinay peygamber çiçeği demek sanırım
Begümde prenses kadın hükümdar demek bence anlamları çok güzel

Toobacım bana da 37 ye kadar verdiler...
Yahu bizim şimdi ayın 15 ine kadar mı olacak sonra izinliyiz değil mi?
semacım, belirli bir haftaya kadar verilmiyor çalışabilir raporu.. 37'ye kadar çalışabilme hakkı veriyorlar sadece. 37'ye kadar bozdurabilirsin çalışabilir raporunu.. ben 37'ye kadar kalmayı düşünmüyorum açıkçası sonradan birşey çıkmazsa. ekim çıktıktan sonra iznimi açtıracağım.. 37'nin içinde yada sonunda gidip açtırabilirsin iznini..
kızlar ya ben p.tesi gunu tetanoz asısı oldum hala kolum agrıyo sisti kızardı kasınıyo normal mi :uhm:
yasemin bu semptomlar yan etkidir. aşı olduğun sağlık kuruluşuna gitmelisin..
çılgınsın.. aklinialirimsmile bi daha yapma ama emi.. birşey olursa çok üzülürsün.. keşke demek zorunda kalacağın işlere bulaşma tatlım

sağolll canım benimm...

tellinaza derken bu kadar niye yaptıki falan die, umarım yarı ben de dozu kaçırmam.ben de temizlicem evi üstten üstten.haftasonu eltimler gelcek gezmeye...
eltinler temizlesin o zaman.. son birkaç hafta canım.. bende dayanamıyorum ama biz hatun milleti misafir geleceği zaman kendimizi kaybediyoruz canımcım.. o yüzden aman deyim..

ooyh maşallah.. 4 kilo performansı bekliyoruz senden..

ayşem,

alıntıladım senden sanıyordum ama kaçırmışım.. hayırlı olsun tatlım görmüşsün duru'nu.. tahmini ölçümlerimiz hemen hemen aynı gidiyor gibi.. nereye gidiyorsun doktora?

hadi gözünaydın.
okadr da attırdık adamın arkasından ya.
neyse ...........
begüm çok hoş bence.
önemli olan sizin sevdiğiniz isim olacağı

kız seni var ya sopalarım
yok öle yorucu temizlikler yapmak.
sen yorulmadım diyosun ama
onun yorgunluğu sonra çıkar bilirim ben.

Kızlar bi de,kaç gündür gözüme çarpıyor çoğunluk doktora fln sormadan ilaçları bırakmış noluyoruuz :))

ben tam gaz devam ediyorum ilaçlarıma aksatmadan.
kızlar sizde bırakmayın kendi halinize ha.

maşallahhh kocamanından oğluna sezencim.
ayyyyyyyyy sanırım ilk doğuran sen olucaksın.
sakın bizleri habersiz bırakmayasın he

Bakalım kociş iş gezisinden gelecek bugün, ona gitmeden eksiklerimizi söylemiştim. Bakalım almış mı, nedense hiç ümidim yok amaaboshayallersmile Aldıysa akşam fotoğraf eklerim inşallahopuyorumnanaktan

Hiçbişey almamış adam yaaa:umursamaz:, hiiiiçççççç bişey yani bi çorap bile almamışklava: Neyseee ben ümidim yok demiştim ama yine de bi heves valizinin başına gittim, kirlilerini verdi bana ahhh aaaaaaaahhhhhhhhhhsempatiksalakcinni

Sezeeeeeen maşallaaaaaaahhh bebeğineee 4 hafta mı önden gidiyorakannehir Tahmini doğum tarihi olarak ne verdi peki doktorum, 40 haftaysa yani hayırlısıyla önümüzdeki bir ay içinde doğum mu yapacaksınbilmiyorumkismile

canını sıkma kuzum belki vakti olmamıştır.. beğenmezsin diye bulaşmak istememiştir.. erkekler alışveriş konusunda bizim kadar yetenekli ve istekli olamayabiliyorlar ne yazık ki..

canını sıkma kuzum belki vakti olmamıştır.. beğenmezsin diye bulaşmak istememiştir.. erkekler alışveriş konusunda bizim kadar yetenekli ve istekli olamayabiliyorlar ne yazık ki..

Haklısın tatlım, saol.
Aslında bakmış bi yere ama sivri zeka arkadaşları burdan tekstil alma İstanbulda daha ucuz ve güzel demişler. O da almamış:sinifsinif:

Kızlar öyle zor geçiyor ki bu zamanlar. Ağrı ve mide yanması ile uyanıyor,aynı şikayetler ile uyuyorum. Bu nedenle katılamadım bugün size. Allah yadımcımız olsun gerçekten hiç kolay değil...

cucu kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??

ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...

Benim çok yanardı ama çözdüm şükür. Biliyorsunuz şeker yüksek çıkınca kendimi kısıtladım. tam tamına 5 öğün yiyorum, günde 3 dlim ekmeği geçmiyorum. Sabah 8'kahvaltımda 1 yumurta, 1 fincan açık çay, 1 küçük dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin ve 1 dilim ekmek. 11'de 1 fincan süt ile grisini, 2 gibi öğlen ızgara tavuk 1 dilim ekmek ve yanında yoğurt yada salata, 5 gibi süt ya da yoğurt yanında grisini yada yeşillik ve 1 saat sonrası mutlaka elma, akşam 8 ya da 9 akşam yemeği ama makarna, pilav ve şekerli herşeyi kestim. yatana kadar da 3-3,5 lite su. işte gece yatmadan çok acıkırsam öle 2-3 grisini yiyor yatıyorum ve Renny bıraktım 2-3 gündür belki 1 kere içmişimdir. Sabah olsada bir an önce bişeyler yesem diyorum ki gece açlığım kayboluyor ve sabah 7.30 da kendimi ayakta buluyorum. kahvaltımı ediyorum. Sizce bu durumda kilo alışım durur mu? ve oğluşum kilo alır değil mi? napalım şimdilik katlanacağım, Doktorum şöyle dedi bebek anneye acımaz kalsiyumu alır ama sen çok kilo alırsan yüksek tansiyon olma ihtimalin öne çıkar ki bu seferde kalp devreye girer önce can der bebeğini öldürür. Eee bende kokumdan böle yapıyorum, inşallah çarçabuk hayırlısı ile atlatırız bu günleri, sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

kucukprens naber canim?
simdi geldim eve
herkese selammmmmm
naptiniz bugun geldimi kadin?
ben butun gun carsidaydim ya cok yoruldum

Canım birçok kişide var şeker ve herkes aynı şekilde besleniyor. Benim şekerim yok ama bende aşağı yukarı aynı şekilde besleniyorum ve bebeğimde haftasında gidiyor elhamdülillah. Hiç canını sıkma, diyetine harfiyen uy, kiloyu artık sen değil o alacak bence çok daha iyi olacakyerimseniben

kucukprens naber canim?
simdi geldim eve
herkese selammmmmm
naptiniz bugun geldimi kadin?
ben butun gun carsidaydim ya cok yoruldum

Ay bende sana bakmaya gelmiştim, hoşgeldin. Kadın geldi, evim temiz şu anda çok mutluyumm. Çook teşekkür ederim, ya bu bozulmaz dimi ilk gün diye iyi temizlememiştir inşallah hep böyle gider:Saruboceq:

Hapşuruk yarın nefes egzersizleri var, en önemli ders:lepi:
Gidiyoruz dimi hastaneye? Narnisanı da göremedim hiç bugün ben yaw??
Yatıcam bak şimdi, kestane kebap acele cevappp:lepi:

Ay bende sana bakmaya gelmiştim, hoşgeldin. Kadın geldi, evim temiz şu anda çok mutluyumm. Çook teşekkür ederim, ya bu bozulmaz dimi ilk gün diye iyi temizlememiştir inşallah hep böyle gider:Saruboceq:

yok canim bozmaz ben memnunum sadece cok konusur bide utuyu pek sevmez
utu yapmamak icin her isi yapar ama ben 2 haftada bi camlari silme utum var
bak cok hamileyim nasil yapiym diyorum kiramiyo:roflol:
yemek isini nasil yaptiniz?
ucrette anlastinizmi?
haftadami alcaksin 15temi sekerim
ne cok sordum yaw:roflol:

Kızlar öyle zor geçiyor ki bu zamanlar. Ağrı ve mide yanması ile uyanıyor,aynı şikayetler ile uyuyorum. Bu nedenle katılamadım bugün size. Allah yadımcımız olsun gerçekten hiç kolay değil...

İnşallah en kısa sürede bunuda atlatırız, vallahi geçen hafta 1 gece diş ağrısından sabahlayınca Allahım mide yanmamı geri ver dedim o kadar yani (o gece ne hikmetse hergün yanan midem yanmamıştı)...

Hapşuruk yarın nefes egzersizleri var, en önemli ders:lepi:
Gidiyoruz dimi hastaneye? Narnisanı da göremedim hiç bugün ben yaw??
Yatıcam bak şimdi, kestane kebap acele cevappp:lepi:

sali carsamba cok gezdim kocis izin vermeyebilir yarin icin
ama sabah ola hayrola:)
ben haber verirm sabah sana sekerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…