2010 Aralık Anneleri

İnşallah canım benim, bu arada elektrik gitti geldi koptum. Şİmdi bir duş alıp uyuma vakti sabah erkenden meclis toplantısı var ben habere dinç gitmeliyim, Neyse iş demek dışarı çıkmam demek :) ne güzel...

sali carsamba cok gezdim kocis izin vermeyebilir yarin icin
ama sabah ola hayrola:)
ben haber verirm sabah sana sekerimopuyorumnanaktan

O halde yarın gel konuşalım, cevaplar yarınaaaa ta ta taaaaakaydirigubbakcemile3 Hem orda yorulmayacağız ki, sadece nefes alıp vereceğiz Sen şeker sonucunu gösterdin mi doktora?

herkese iyi geceler güzellikler, kendinize iyi bakın ki bebişle mutlu olsun. Bu arada yaa gripli olarak misafirliğe gelenler olabiliyor kollayın kendinizi ben hemen bir taylod yapıp veriyorum öle gelenlere napim...

Hadi şimdiden sıhhatler olsun ve iyi geceeeleeeeerrr, mışıl mışıl uyuyun (uyuyalım hepimiz) inşallah ağrısız sızısız:Saruboceq:

haberok, hapsuruk+, pelin87+

Arkadaşlar ben yatıyorum, Allah rahatlık versin cümlemize. Hapşurukum yarın gelebilirsin inşallah, bol bol konuşuruz. Ya da mailleşiriz. Şimdi yatıcam çok uykum geldi..
Selametle..

O halde yarın gel konuşalım, cevaplar yarınaaaa ta ta taaaaakaydirigubbakcemile3 Hem orda yorulmayacağız ki, sadece nefes alıp vereceğiz Sen şeker sonucunu gösterdin mi doktora?

ay havadis cok canim ya
yeni dra gittim ya ben dun
gayet seker bi kadin sanirim ona devam edicem
seker sonucum sorunsuz cok sukur
ama bebis biraz tambis dedi
1430 gr olmus tosuncuk
2 hafta once 970 grdi yahu
boyle giderse 4u bulur dedi kadin

Hapşuruk yarın nefes egzersizleri var, en önemli ders:lepi:
Gidiyoruz dimi hastaneye? Narnisanı da göremedim hiç bugün ben yaw??
Yatıcam bak şimdi, kestane kebap acele cevappp:lepi:

Günaydın güzel anneler,
Bikaç gündür hep evdeki işlerimle uğraştım bide sağlık ocağına gittim tetenoz aşısını oldum ... dün perdeciye gittik yerleride epey uzaktı araçla götürdüler getirdiler ama beğenemedim hiçbi modeli sadece evdeki perdelerimi yıkayıp taktırdım bide şu düşen korniş ve perde yığını ortadan kalktı tamiratını yaptırabildim okadar .. hergün elimde kağıt kalem yapılması gerekenler listesi ve planlama yapıyorum ama çoğu iş aksıyo tutmuyo program bi türlü ... :bbo:
bebek odamız geldi daha öncede yazmıştım o odayı havalandırıyorum cam hep açık ev buz gibi oldu benneyaptımki , kokusu biran önce geçer inş. bebe pudrası döktüm biras koku hafifledi ... hlılarımı yıkamaya verdim cuma demişlerdi ama bugünde getirme ihtimalleri varmış ha buarada bide duşakabinci gelicek bugün o da değişecek .. Küçükprensim bugün eğitime gelmem zor görünüyor sizin bugün için bebek odası teslimatınız vardı die hatırlıyorum o konudaki gelişmeler nasıl? bize konuştuğumuz gün 21.00 de geldiler 23.00 de gittiler bütün gün onları bekledik ama sorunsuz bi şekilde kuruldu çok şükür tam istediğimiz gibi geldi mobilya ...

Bendeki gelişmeler böyle ha bide minik kızım 1600 gr olmuş cumartesi dr. gitmiştik yazamamıştım size .. bu cumarteside gidicem kısmet olursa bakalım neler yapıyor ...

Mide yanması olan kıslar ben dün biras patlamış mısır yedim yanmayı azalttı midenin suyunu çekiyo sanırım .. nacizane önerim ..

Ayy hiç bukadar uzun yazmamıştım kaydirigubbakcemile3

saol ezocum sürekli yatıyorum zaten midem sürekli boşmuş gibi
kalktığımda da acayip başım dönüyo bakalım geçer inşş

saol ezocum sürekli yatıyorum zaten midem sürekli boşmuş gibi
kalktığımda da acayip başım dönüyo bakalım geçer inşş

narnisanın dediği gibi ayaklarını havaya kaldırarak yatmayı dene..git eczanede olçturde duruma gore ağzıan zeytin falan atarsın...dusduyse eğer..

canımm, gözün aydın, Begüm gerçekten çok güzel bi isim, adıyla yaşasın inşallah..zemuszemus
Canım maşallah, kocaman olmuş bebişin DOĞUMLAR YAKLAŞIYO eyvahedigeldismile
Canım sorma, ben de dün bu yüzden eşime çok kızdım, adamın hiçbişeyde hevesi yok, aldıklarıma bile gözünün ucuyla bakıyo. Bu kadar erken almaya ne gerek varmış :gitme: Sanki ben son haftamda çıkıp alışveriş yapabilicem, bi de bu bir iki hafta erken gelme olayını hiç düşünmüyo, sanki randevu verdi kızı ona, illa doktorun dediği gün gelecekmiş gibi davranıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben İlgisizliğine sinir olup oturdum ağladım, hiç konuşmadanda yattım, bugün de konuşmayı düşünmüyorum :1closedeyes:
ay havadis cok canim ya
yeni dra gittim ya ben dun
gayet seker bi kadin sanirim ona devam edicem
seker sonucum sorunsuz cok sukur
ama bebis biraz tambis dedi
1430 gr olmus tosuncuk
2 hafta once 970 grdi yahu
boyle giderse 4u bulur dedi kadin

Ay maşallah annesi, kocaman olmuş. Aralık anneleri fit ama bebişleri hep tosuncuk valla :lepi:

günaydın canım ist. aynı ama benim uykusuzlukla başım belada zar zor dalıyorum sabahın köründede ayaktayım .. hele bide yorulduysam gündüs gece hiiiç uyku yok..

ben kafamı yastığa koyunca uyuyan bir tipim ama hamilelikde gece surekli uyanmakdan banada gına geldi..hep diyorumki izinli gunumde uyucam diye amaaa nerdeeee sabahdan hortluyorum.zaten gunum ziyan olmasın diyede kalkıyourm..off off evde olmak vardı şimdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…