Canım birçok kişide var şeker ve herkes aynı şekilde besleniyor. Benim şekerim yok ama bende aşağı yukarı aynı şekilde besleniyorum ve bebeğimde haftasında gidiyor elhamdülillah. Hiç canını sıkma, diyetine harfiyen uy, kiloyu artık sen değil o alacak bence çok daha iyi olacakyerimseniben
yok canim bozmaz ben memnunum sadece cok konusur bide utuyu pek sevmez
utu yapmamak icin her isi yapar ama ben 2 haftada bi camlari silme utum var
bak cok hamileyim nasil yapiym diyorum kiramiyo:roflol:
yemek isini nasil yaptiniz?
ucrette anlastinizmi?
haftadami alcaksin 15temi sekerim
ne cok sordum yaw:roflol:
sali carsamba cok gezdim kocis izin vermeyebilir yarin icin
ama sabah ola hayrola:)
ben haber verirm sabah sana sekerimopuyorumnanaktan
İnşallah canım benim, bu arada elektrik gitti geldi koptum. Şİmdi bir duş alıp uyuma vakti sabah erkenden meclis toplantısı var ben habere dinç gitmeliyim, Neyse iş demek dışarı çıkmam demek :) ne güzel...
O halde yarın gel konuşalım, cevaplar yarınaaaa ta ta taaaaakaydirigubbakcemile3 Hem orda yorulmayacağız ki, sadece nefes alıp vereceğizSen şeker sonucunu gösterdin mi doktora?
haberok, hapsuruk+, pelin87+
Arkadaşlar ben yatıyorum, Allah rahatlık versin cümlemize. Hapşurukum yarın gelebilirsin inşallah, bol bol konuşuruz. Ya da mailleşiriz. Şimdi yatıcam çok uykum geldi..
Selametle..
günaydın herkese herkes iyidir inş
dünden beri tansiyonum çook düşük mahvetti beni:bbo:
Hapşuruk yarın nefes egzersizleri var, en önemli ders:lepi:
Gidiyoruz dimi hastaneye? Narnisanı da göremedim hiç bugün ben yaw??
Yatıcam bak şimdi, kestane kebap acele cevappp:lepi:
günaydın herkese herkes iyidir inş
dünden beri tansiyonum çook düşük mahvetti beni:bbo:
Günaydın kızlar .Bu sabah yağmur var Samsun da tam yatıp uyuma havası....
saol ezocum sürekli yatıyorum zaten midem sürekli boşmuş gibi
kalktığımda da acayip başım dönüyo bakalım geçer inşş
canımm, gözün aydın, Begüm gerçekten çok güzel bi isim, adıyla yaşasın inşallah..zemuszemuskızlaarrr merhaba..geçmişi birazdan okucam ama öncesinde hemen sizle paylaşmak istedim.
hani ben haftasonu ağlamıştım ya kayınpederim isim bulmuyor die...ismi bize bıraktılllaaaarr..hatır almanız yeter dedi...hem utandım hem de nasıl sevindimmm.....:teytey:
2 isim var aklımda birini seçmek kalıyor geriye:
begüm ya da belinay...opuyorumnanaktan
Canım maşallah, kocaman olmuş bebişinkızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey süper dedi doktor..
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
ben de 15 günde 1,3 kg almışım kızdı dr çok dedi..
kan ve idrar tahlili alındı değerlere bakılacak.
şimdilik herşey normal gözüküyor inşallah normal doğum yapabilirim..
Canım sorma, ben de dün bu yüzden eşime çok kızdım, adamın hiçbişeyde hevesi yok, aldıklarıma bile gözünün ucuyla bakıyo. Bu kadar erken almaya ne gerek varmış :gitme: Sanki ben son haftamda çıkıp alışveriş yapabilicem, bi de bu bir iki hafta erken gelme olayını hiç düşünmüyo, sanki randevu verdi kızı ona, illa doktorun dediği gün gelecekmiş gibi davranıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben İlgisizliğine sinir olup oturdum ağladım, hiç konuşmadanda yattım, bugün de konuşmayı düşünmüyorum :1closedeyes:Hiçbişey almamış adam yaaa:umursamaz:, hiiiiçççççç bişey yani bi çorap bile almamışklava: Neyseee ben ümidim yok demiştim ama yine de bi heves valizinin başına gittim, kirlilerini verdi bana ahhh aaaaaaaahhhhhhhhhhsempatiksalakcinni
ay havadis cok canim ya
yeni dra gittim ya ben dun
gayet seker bi kadin sanirim ona devam edicem
seker sonucum sorunsuz cok sukur
ama bebis biraz tambis dedi
1430 gr olmus tosuncuk
2 hafta once 970 grdi yahu
boyle giderse 4u bulur dedi kadin
günaydın canım, ayaklarını yukarı uzat dinlen bencede..
günaydın canım ist. aynı ama benim uykusuzlukla başım belada zar zor dalıyorum sabahın köründede ayaktayım .. hele bide yorulduysam gündüs gece hiiiç uyku yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?