Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
evet canım bunlar hep bizden önce doğurcaklar :gitme: kalıcaz yalnız yalnız. bizim senle vakitlermz yakın. aramızda çok fark olmaz sanırım...
esracim isim olarak kötü geliyor kulaga..sanci...
ama ben hic bir sancinin kronik bas agrisi,yada baslarda yasadigim bel agrisi kadar beni kisitlamayacagina inandirdim kendimi..
misal dogum yapan annelerin cogu dogumdaki en agir sanci,tas düsürürkenki sancinin yaninda yedi defa yikanmis diyor :))
ya zaten ilk etapta öyle sürekli bi sanci olayi yokki,ara ara,saatte bir defa girse ne olcak sanki,saniyelik...
sonra süre kisalicak..
son 15-20 dakika,hadi bilemedin yarim saat arasi dahada kisalacak kiyine öyle sürekli degil, o sirada zaten masada olcaz,dogum baslamis olcak coktan:))
sonrasi üc bes ikinmaya bakiyor:))))
hoooop bebis kucaginda ve sancilarin tamamen kesiliyor...
heheh,ne kadar basite indirgedim demi..ama yasayinca burcu demisti diceksin...kaydirigubbakcemile3
henüz dogum yapmadim ama ben anlatilan cogu dogumunda biraz abartili oldugunu düsünüyorum..yoksa niye bi bayan üc kere bes kere ayni aciyi yasamayi secsin ki...
hem böyle basit düsünmesek,zor olcak zor olcak dersek inan zor olmayacagi varsada psikolojik olarak zor gecicek...
iyisimi rahat olmak..bi sekilde cikicak nede olsa yerimseniben
kızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey süper dedi doktor..
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
ben de 15 günde 1,3 kg almışım kızdı dr çok dedi..
kan ve idrar tahlili alındı değerlere bakılacak.
şimdilik herşey normal gözüküyor inşallah normal doğum yapabilirim..
Hiçbişey almamış adam yaaa:umursamaz:, hiiiiçççççç bişey yani bi çorap bile almamışklava: Neyseee ben ümidim yok demiştim ama yine de bi heves valizinin başına gittim, kirlilerini verdi bana ahhh aaaaaaaahhhhhhhhhhsempatiksalakcinni
cucu kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kizlar ben son 2 gecedir asiri mide yanmasiyla uyaniyorum,yataktan kalkana kadar canim cikiyor..
mide yanmam vardi ama bi acayip artti yani..
varmi öyle olan??
ictigim mide jelinin cesmesi olsa kana kana icicem o derece...
Benim çok yanardı ama çözdüm şükür. Biliyorsunuz şeker yüksek çıkınca kendimi kısıtladım. tam tamına 5 öğün yiyorum, günde 3 dlim ekmeği geçmiyorum. Sabah 8'kahvaltımda 1 yumurta, 1 fincan açık çay, 1 küçük dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin ve 1 dilim ekmek. 11'de 1 fincan süt ile grisini, 2 gibi öğlen ızgara tavuk 1 dilim ekmek ve yanında yoğurt yada salata, 5 gibi süt ya da yoğurt yanında grisini yada yeşillik ve 1 saat sonrası mutlaka elma, akşam 8 ya da 9 akşam yemeği ama makarna, pilav ve şekerli herşeyi kestim. yatana kadar da 3-3,5 lite su. işte gece yatmadan çok acıkırsam öle 2-3 grisini yiyor yatıyorum ve Renny bıraktım 2-3 gündür belki 1 kere içmişimdir. Sabah olsada bir an önce bişeyler yesem diyorum ki gece açlığım kayboluyor ve sabah 7.30 da kendimi ayakta buluyorum. kahvaltımı ediyorum. Sizce bu durumda kilo alışım durur mu? ve oğluşum kilo alır değil mi? napalım şimdilik katlanacağım, Doktorum şöyle dedi bebek anneye acımaz kalsiyumu alır ama sen çok kilo alırsan yüksek tansiyon olma ihtimalin öne çıkar ki bu seferde kalp devreye girer önce can der bebeğini öldürür. Eee bende kokumdan böle yapıyorum, inşallah çarçabuk hayırlısı ile atlatırız bu günleri, sağlıkla alırız bebişlerimizikucağımıza...
Kız kocaman olmuş senin durun...Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah:asigim:
Canım çıtçıtlı badi uzun kollu kısa kollu felan bol bol al...bakıyorum zaten canım battaniye ve cıtcıtlı badi konusunda kararsızım kacar tane almak lazım :uhm:
ya kızlar burası çok sıcak yaa boğuluyorum resmen klimada açamıyom kardeşim üşüyomuş:2: bendemi bir anormallik var yoksa sizide ateş basıyomu arada
günaydın kızlar
esracim isim olarak kötü geliyor kulaga..sanci...
ama ben hic bir sancinin kronik bas agrisi,yada baslarda yasadigim bel agrisi kadar beni kisitlamayacagina inandirdim kendimi..
misal dogum yapan annelerin cogu dogumdaki en agir sanci,tas düsürürkenki sancinin yaninda yedi defa yikanmis diyor :))
ya zaten ilk etapta öyle sürekli bi sanci olayi yokki,ara ara,saatte bir defa girse ne olcak sanki,saniyelik...
sonra süre kisalicak..
son 15-20 dakika,hadi bilemedin yarim saat arasi dahada kisalacak kiyine öyle sürekli degil, o sirada zaten masada olcaz,dogum baslamis olcak coktan:))
sonrasi üc bes ikinmaya bakiyor:))))
hoooop bebis kucaginda ve sancilarin tamamen kesiliyor...
heheh,ne kadar basite indirgedim demi..ama yasayinca burcu demisti diceksin...kaydirigubbakcemile3
henüz dogum yapmadim ama ben anlatilan cogu dogumunda biraz abartili oldugunu düsünüyorum..yoksa niye bi bayan üc kere bes kere ayni aciyi yasamayi secsin ki...
hem böyle basit düsünmesek,zor olcak zor olcak dersek inan zor olmayacagi varsada psikolojik olarak zor gecicek...
iyisimi rahat olmak..bi sekilde cikicak nede olsa yerimseniben
Bencede çok basite indirmişsinn cucuuuuuuuuuuuuuuuu
ben 2 tane normal doğurdumm bukadar basit olmamıştıı kızzz
bak bunu sezeryan istiyorumm korkudann
7cmden sonra 10 cm açılmasınıı beklemekk zorr
sonra sancı aralarıı 15 dakkada 1 değill,1 dakkada bir gelecekk yanii okadar zaman kısalacakkkk ,en zor yeride burasııı
ve sanaa 10cm açılana kadar bu sancılarıı çek diceklerr sen tamm uykuya dalmakk isterkenn hop yine sancıı gelecekkkkk ,bu sancıdakii hiss sankii tuvalete gitmeee büyükk abdest yapmakk isteğii gibii olacakkkkk amaa oraa bebekk anne ben geliyorumm diyorrr o hissettiğimizz aslında bebek oluyoo canımmmm
Ordaa 1 saat dahaa sancıı çekeceksinn dediklerindeeee sanaaaaaaaaa dakikalar geçmek bilmeyecekk
hanii elimee kocayıı verselerr gebertmekk isterimm o annn
amaaa sonra neysee çataldaaaa 2hadi 3 ıkınma sonrabebek doğacakkk vee sebb bütünn çektiğinn acılarıı unutacaksınnn mucizeye inanamayacaksınn ve gözyaşlarınaa boğulacaksınn bu benimmiiiii ,aşkımızınn meyvesii doğdu diceksinnnn
Çatal anındadaa sancılar geldiğinde ıkınabiliyorsunn eğer sancı kesilirseee bekliyorsunn öylece sancıı gelmesiniii satennn
yaşamışş birii olarakk normall doğumuu anlatmakk istedimmm
ya kızlar burası çok sıcak yaa boğuluyorum resmen klimada açamıyom kardeşim üşüyomuş:2: bendemi bir anormallik var yoksa sizide ateş basıyomu arada
kızlarrr
biz doktordan geldik
çok şükür herşey süper dedi doktor..
suyum rahim ağzım falan..bebeğim nerdeyse 36 haftalık çok önden gidiyor..2.438 kg olmuş.
ben de 15 günde 1,3 kg almışım kızdı dr çok dedi..
kan ve idrar tahlili alındı değerlere bakılacak.
şimdilik herşey normal gözüküyor inşallah normal doğum yapabilirim..
canımm, gözün aydın, Begüm gerçekten çok güzel bi isim, adıyla yaşasın inşallah..zemuszemus
Canım maşallah, kocaman olmuş bebişinDOĞUMLAR YAKLAŞIYO eyvahedigeldismile
Canım sorma, ben de dün bu yüzden eşime çok kızdım, adamın hiçbişeyde hevesi yok, aldıklarıma bile gözünün ucuyla bakıyo. Bu kadar erken almaya ne gerek varmış :gitme: Sanki ben son haftamda çıkıp alışveriş yapabilicem, bi de bu bir iki hafta erken gelme olayını hiç düşünmüyo, sanki randevu verdi kızı ona, illa doktorun dediği gün gelecekmiş gibi davranıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben İlgisizliğine sinir olup oturdum ağladım, hiç konuşmadanda yattım, bugün de konuşmayı düşünmüyorum :1closedeyes:
Ay maşallah annesi, kocaman olmuş. Aralık anneleri fit ama bebişleri hep tosuncuk valla :lepi:
esracım kız bebeklerii genelliklee doktorunn dediğiii gündenn 2 hafta öncee gelirlerr canımm
benim 2 kızmda öyle olduu
yanii sezaryen değilsee bileeee normal doğumlaaaaa 2 hafataaa öncesinii beklee sennnn
sana en son verilen tarihh ne zaman
kesinliklee o günüü beklemiyoo bazıı kızz bebeklerrrr
banaaa 2 ncii kızımda ocak 5 son gün dedilerr maa kızımm 22 aralıktaa normall doğumlaa dünyayaaa geldiii
sen alışveriş konusunda iyii yapıyorsunn eşinii kesinliklee dinlemeeeee
boşver aldıklarınıı göstermeee bileee
birgünde bitecek işler değil bunlar
Allah yardımız olsun ya :gitme:
Zor benim annem 5 çocuk yapmış biri olarak her doğumun birbirinden farklı olduğunu en çok bende sıkıntı çektiğini ( suyum çok azdı) ama herşeyin doğana kadar olduğunu söyler...Ama dediğin gibi gerçekten 1 saat geçmek bilmezmiş...
Ben ilk kızımıı dünyaya getirdiğimdee gözyaşlarınaa boğuldummmmm,
gözlerimm hemenn onuu aramıştııı,okadar güzell duygukii anlatmasııı imkansızz herkesinn yaşamasıı lazımm bunuuu
Ve o an aklımaa ilk gelenn amann ALLAHIMMMM benn nasıll dünyayaa geldimmm,annemdee benimm içinn bu acılarımıı çektiii ,yaa benn annemii evlenmeden önce nasıll üzdümm annem diyee ağladımmmm
ERKEKLERR YANİİ BABALAR BU DUYGUYUU HİÇ BİRZAMANN BİLEMEYECEKLERRRR
anaaa ben bunu hiç hesaba katmamışdım benimde hiç bir hazırlığım yok..37. haftaya kadarda çalışırım diyorudm.senin dediğin gibi onceden gelirse izne ayrılınca 1 hafta sonra bebişim doğar.ee ben nasıl hazırlancam.bak şimdi eteklerim tutuşdu.eşime de bunu izah ediyorum ama anlamıyorkii...
gözlerimm hemenn onuu aramıştııı,okadar güzell duygukii anlatmasııı imkansızz herkesinn yaşamasıı lazımm bunuuu
Ve o an aklımaa ilk gelenn amann ALLAHIMMMM benn nasıll dünyayaa geldimmm,annemdee benimm içinn bu acılarımıı çektiii ,yaa benn annemii evlenmeden önce nasıll üzdümm annem diyee ağladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?