2010 Aralık Anneleri

esra aynılarını bızde yaşıyouruz tatlım.acleye ne gerek var daha 2 ay var..herşeye bır kulbu var.bende sinir oluyourm sadece seninki oyle değil tatlım

günaydınlar,

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:

maşaallah duru kıza....

evet canım bunlar hep bizden önce doğurcaklar :gitme: kalıcaz yalnız yalnız. bizim senle vakitlermz yakın. aramızda çok fark olmaz sanırım...

ben de varım ben de... hem de ikinizin tam ortasındayım...:)

ne güzel anlatmışsın canım doğumu. duyanın doğurası gelecek yani. umarım herkesinki bu kadar kolay olur...:)

maşaallah kuzucuğa. ne kadarda önden gidiyo hakkaten. ilk performansı senden bekleyebiliriz demek ki...

kıyamam ben sana...:) erkek milleti işte beceremiyolar boşver...

canım güzel bi liste yapmışsın kendine ama bikaç şey dikkatimi çekti. mesela ekmek ve meyveyi çok az yiyosun gibi.benim diyetimde günde 10 dilim ekmek (kepek vs.) ve 4 porsiyon meyve var toplam. sonuçta kilonu bilmiyorum ama ortalama 2000kcal. almamız gerekiyo. bu kadar kısıtlama bence. halsiz kalırsın yoksa...yine de doktorun ne diyosa o önemlidir tabi ... ayrıca bu şekilde devam edersen büyük ihtimalle kilo alımın durur veya çok yavaşlar. 6-7 haftadır diyetteyim ve diyete başladığımdan beri 1 kilo ancak almışımdır...

Biz doktordan geldiiikkhihoyyyt
Kızım kocaman olmuss teyzelerii..
42 cm,2190 g kadar kendileri :))
Güzel kızım 1 hafta önden gidiyomuş
Durumumuz da gayet iyiydi,maşallah :asigim:
Kız kocaman olmuş senin durun...
Ana benim oğlan daha 1800 lerde sempatiksalakcinni
Maşallah diyelim canım....

bakıyorum zaten canım battaniye ve cıtcıtlı badi konusunda kararsızım kacar tane almak lazım :uhm:
Canım çıtçıtlı badi uzun kollu kısa kollu felan bol bol al...
Ve battaniye ilk zamanlar çok gidiyor...
Kayınvaldem almış bana penye olanlardan 4 tane..Bende de 1 tane vardı ve kalın peluş var ..Bir tane de eltim aldı yeter herhalde...

ya kızlar burası çok sıcak yaa boğuluyorum resmen klimada açamıyom kardeşim üşüyomuş:2: bendemi bir anormallik var yoksa sizide ateş basıyomu arada

Aynen bana da ateş basıyor akannehir
Herkes üşürken ben yanıyorum ya bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

Günaydın canım...
Herkeslere günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan

Bencede çok basite indirmişsinn cucuuuuuuuuuuuuuuuu
ben 2 tane normal doğurdumm bukadar basit olmamıştıı kızzz
bak bunu sezeryan istiyorumm korkudann
7cmden sonra 10 cm açılmasınıı beklemekk zorr
sonra sancı aralarıı 15 dakkada 1 değill,1 dakkada bir gelecekk yanii okadar zaman kısalacakkkk ,en zor yeride burasııı
ve sanaa 10cm açılana kadar bu sancılarıı çek diceklerr sen tamm uykuya dalmakk isterkenn hop yine sancıı gelecekkkkk ,bu sancıdakii hiss sankii tuvalete gitmeee büyükk abdest yapmakk isteğii gibii olacakkkkk amaa oraa bebekk anne ben geliyorumm diyorrr o hissettiğimizz aslında bebek oluyoo canımmmm
Ordaa 1 saat dahaa sancıı çekeceksinn dediklerindeeee sanaaaaaaaaa dakikalar geçmek bilmeyecekk
hanii elimee kocayıı verselerr gebertmekk isterimm o annn
amaaa sonra neysee çataldaaaa 2hadi 3 ıkınma sonrabebek doğacakkk vee sebb bütünn çektiğinn acılarıı unutacaksınnn mucizeye inanamayacaksınn ve gözyaşlarınaa boğulacaksınn bu benimmiiiii ,aşkımızınn meyvesii doğdu diceksinnnn
Çatal anındadaa sancılar geldiğinde ıkınabiliyorsunn eğer sancı kesilirseee bekliyorsunn öylece sancıı gelmesiniii satennn

yaşamışş birii olarakk normall doğumuu anlatmakk istedimmm

Allah yardımız olsun ya :gitme:
Zor benim annem 5 çocuk yapmış biri olarak her doğumun birbirinden farklı olduğunu en çok bende sıkıntı çektiğini ( suyum çok azdı) ama herşeyin doğana kadar olduğunu söyler...Ama dediğin gibi gerçekten 1 saat geçmek bilmezmiş...

tam 1 ay önden gidiyorsun maşallah kuzunaaa

karabiber bişi sorcam neden sezeryan istiyosun ki boşuna kestirip diktirceksin ya da diğer sezeryan isteyenler neden istiyolar ben anlamıyorum gerekçesi ne bunun ?hani mecburiyet olur tamam ama yoksa çok mu acı oluyo o yüzdenmi?

ay kızlar sabahda servisde gelirken normal doğumu dusundum.ne kadar zor olbiliki diye ben nefes alamam gibi geliyor.o anda nefesmi alsam ıkınsammı ay içim daraldı yaa

esracım kız bebeklerii genelliklee doktorunn dediğiii gündenn 2 hafta öncee gelirlerr canımm
benim 2 kızmda öyle olduu
yanii sezaryen değilsee bileeee normal doğumlaaaaa 2 hafataaa öncesinii beklee sennnn
sana en son verilen tarihh ne zaman
kesinliklee o günüü beklemiyoo bazıı kızz bebeklerrrr
banaaa 2 ncii kızımda ocak 5 son gün dedilerr maa kızımm 22 aralıktaa normall doğumlaa dünyayaaa geldiii
sen alışveriş konusunda iyii yapıyorsunn eşinii kesinliklee dinlemeeeee
boşver aldıklarınıı göstermeee bileee
birgünde bitecek işler değil bunlar

anaaa ben bunu hiç hesaba katmamışdım benimde hiç bir hazırlığım yok..37. haftaya kadarda çalışırım diyorudm.senin dediğin gibi onceden gelirse izne ayrılınca 1 hafta sonra bebişim doğar.ee ben nasıl hazırlancam.bak şimdi eteklerim tutuşdu.eşime de bunu izah ediyorum ama anlamıyorkii...

Ben ilk kızımıı dünyaya getirdiğimdee gözyaşlarınaa boğuldummmmm,
gözlerimm hemenn onuu aramıştııı,okadar güzell duygukii anlatmasııı imkansızz herkesinn yaşamasıı lazımm bunuuu
Ve o an aklımaa ilk gelenn amann ALLAHIMMMM benn nasıll dünyayaa geldimmm,annemdee benimm içinn bu acılarımıı çektiii ,yaa benn annemii evlenmeden önce nasıll üzdümm annem diyee ağladımmmm
ERKEKLERR YANİİ BABALAR BU DUYGUYUU HİÇ BİRZAMANN BİLEMEYECEKLERRRR

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr

konuya direk daliyorum ama benimde etrafımdaki bütün kız bebekleri 36 ve 38lerde doğdu bir tane 39 ya da 40ta doğan yok haberiniz olsun,2si 36da 4ü 38de doğdu hep tanıdıklarımın,yalnız istisnai bir durum olarak geçen kontrolümde bi bayanla konuştum kızı 40+5te doğmuş,detayına girmedim ama geç döllenme falan olmuştur belki,ona göre hazırlıklı olalımmm

ağladım şimdi bennn:
gitme::gitme:

Ezo bence hazırlıklarını tamamla bak ben bütün gün gezebiliyrdum ama çocuk baş aşağı döndükten sonra zorluyor seni...Biraz yürüdüm mü karnım kaskatı oluyor...Eşin anlamıyorsa onsuz yap bence ....Yani korkutmak istemem ama gerçekten haftalar ilerledikçe daha zor oluyor...

karabibercim biliyomusun bu dediğinin aynısını annem bana demişti doğum yaptığım ilk an annem aklıma geldi onu ne kadar çok sevdiğimi düşündüm dedi senağlama

evet ben şimdi bile düşünüyorum hareket ettikçe annemde beni böyle hissetmiş oda bunu yaşamış benim için diye düşünüyorum ve hemen gözlerim doluyo tuhaf bi duygu.ayrıca erkekler odun benimki en azından gıcık hiç bişe hissetmiyomuş doğunca hissetcekmiş.madem öyle ne gece gündüz bebek bebek diyip duruyodun demi.gerçi normal onunki de ben ona gıcık oldum biraz ondan batıyo bana bi kaç gündür.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…