2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar, yada tünaydın mı demeliyim,
gene çeneler düşmüş, ne çok şey yazmışsınız, herkezi bir doğum telaşı sarmış anlaşılan, ben hiç o günü düşünmüyorum, aklıma getirmemeye çalışıyorum, allah bi avazda kurtarsın inş. hepimizi, o avaz bile çok can acıtıcı olmasın mümkünse:))

alkisalkisalkis süpersin canim...
Allahim her kadina o özelligi vermis,o gücü vermis...
daha ötesi yok valla kaydirigubbakcemile5
su agustos,eylül annelerinin listesine bakinca icim acimisti resmen,görmüsmüydün sen?

Allahin duasi iste,bizde en büyük plan bu olur olsa olsa...
cazgir gelin görmemislerde daha begenmiyorlar bizi :dilcikar:

:kedi: Şeniz
hepimiz hazirlanicaz insallah canim..daha yeni basliyoruz yerimseniben

Bende bu tarzz birşey alacağım canım...

Kocamın başının etini yerim o ayrı ama hiçbişey istediğim gibi olmadıktan sonra ne önemi var :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Ay oda ayrı valla bence de

aman gene iyi kalmıyo ben babanemlerden biliyorum geldilermi en az 3 ay kalırlardı bizde .. evlenmeden eşime ilk şartım dedim gelsinler ailendir sonuçta ama öyle uzun süre yatılı olarak ben katiyyen kabul etmem die... zaten eşimin ailesine ısrar kıyamet yapsan en fazla 1 sa. çaya gelirler oda herşeyini hazırlar öyle gelir kv. sağolsun çayımıda görümcem demler ben bi servis yaparım okadar öyle iyi insanlar şansıma ..

kızlar kafanıza tokadan başka bişey takmayın çok arabesk biliyorum ama öyle.insan düşüne düşüne sağlığını kaybediyo ne gerek hamileyiz ve bu bebek burda kalmicak çıkcak buna engel olamayız sancılara engel olamayız onun için akışına bırakmak lazım.

kizlar bebisler erken geliyor diyince dün ögrendim ki esimin kuzenide 1,5 ay erken dogum yapmis...
arkadasinin eside 1 ay erken yapmisti gecenlerde..

ay yaa niye böyle sabiriz bu yaramazlar anlamiyorum ki...
kalsinlar icerde azcik,kaldiklari her gün kar..

kızlar ne olur burdakii arkadaşlarımm benii yanlış anlamasınn normall doğumuu kesinlikle karalamıyorumm ve amacımm kesinliklee kimseyii kırmakk değildirr,o duygunun çok güzel olduğunuda yazdımmm

bu bendekiii korkuu sadecee

yakin kiz,yoksa kalir..ama dogumda annem burda olcak sansima..bakalim illa kalicam der mi..yada sabahtan gelir aksama kadar kalir..ay düsünmek istemiyorum..kacasim geliyor bazen bilmiyorumkismile
sen massallah cok sanslisin coookk yerimseniben

ay hadi insallah bizde o güzel duygulari yasariz insallah...
hep dogumda bebisi gögsüme verdikleri anin hayalini kuruyorum...:asigim:

burcu canım deme yaa..ayyy sağlıcakla doğsunlar ve inş zamanında doğsunlar..

Allah kolaylık versin, dilerim şöyle gönlünüze göre çoook güzel bir ev bulursunuz hemencecik ve rahatlıkla yerleşirsiniz:Saruboceq:

alkisalkisalkis süpersin canim...
Allahim her kadina o özelligi vermis,o gücü vermis...
daha ötesi yok valla kaydirigubbakcemile5
su agustos,eylül annelerinin listesine bakinca icim acimisti resmen,görmüsmüydün sen?

Gördüm gördüm, ama bu tamamen doktorlarla ilgili bence. Şimdi Hakan Çoker in kitabını okuyorum, öne sürülen hiçbir bahane sezeryan sebebi değilmiş.
Ben doktorumla doğum konusunu konuşmadım ama kendisinin 3 çocuğu var, normal doğum yapmış.
Bir kere bebek iri olabilir falan demişti, bende gülüp keşke küçük olsaydı kolay doğardı deyince merak etme iri bebekler daha kolay doğar dedi.
Birde ben son ana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, zaten yakın hastane sancılar sıklaşana kadar evde kalacağım inşallah.
Gerçi o sırada annem babam evde olacak, o nasıl olacak bilemiyorum hem gelmelerini istiyorum hemde sırf bu sebepten istemiyorumm, annem neysede babamı napcam. Utanırım gibi geliyor adamdan ama hastaneye gidince de suni sancı vermelerinden korkuyorum.
Bari gece sancılansamda yatağımda kendi kendime çeksem sancıları, sabah sıklaşınca doğurmaya gitsemmm falaaan neyse o anları düşünmüyorumm artıkboshayallersmile
En kötü gündüz suyum falan gelirse hasta bezimi takarım evde öyle gezerim diyorum

burcu canım deme yaa..ayyy sağlıcakla doğsunlar ve inş zamanında doğsunlar..

benide duyunca telas sardi canim yaa..o kadarda erken gelmesinler...
rüyamada girdi bugün..massallah zaten kapali gise oynatiyorum bu ara filmleri kaydirigubbakcemile3
egehan dogmus,giydirecek tulum bulamiyordum,yikamadim ben daha diye...

Canım bunları bana karşımıı yazdınn
kesinlikle amacım seni kırmakk değill kendimii anlatmaktıı
ha kırdıysamm özür dilerimmm
Tabikii herkes aynıı olacak diye birşeyy yokkk
o bayan diye yazdığınn cümleler banaysaa çok kırıldımm

Biliyoruz merak etme...
Sen düşüncelerini dile getirdin sadece...
Biz hiç doğum yapmadık ki...
Çokta merak ediyorum doğumdan sonra neler diyeceğiz biz de...
Belki birçouğumuzun fikri değişecek... olumunekankayizsmile

oooo herşey düşünülmüş maşallah,planlar hazırlanmış.bencede mümkünse annenler sonra gelse daha iyi olmazmı babiş varken nasıl rahat rahat hareket etceksinki?

bu arada bayağı kalabalığız bugün

cucum hadi diline kuvvet diyiyim bugün ozaman,senden iyi bi potansiyel bekliyoruz,1-0 öndesin zaten 2 kişi olmakla

nötrledik sayende canım :) epidural doğumu düşünsen.. sonraki yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. korkunu anlıyorum çok zor bir dönem geçiriyorsun.. bunu yaşayan olarak en iyi sen bilirsin sen yaşamışsın çünkü. aynı şeyleri yaşamayacağımız daha azını ya da daha fazlasını yaşamayacağımızı kim bilebilir.. umarım nasıl doğumun olursa olsun senin için ve bebeğin için de en stressiz en sağlıklı doğum olsun..
benim eltim haziran ayında kız bebek dünyaya getirdi canım tam günü gününe.. erken döllenmede yoktu takibi iyiydi. erken döllenme düzenli takiplerde ilk 8 haftada belirnebiliyor çünkü.. belli olmayabiliyor tabii.. belkide gerçekten kızlar erken geliyordur bunun istatistiğine bakmak lazım..
bende de tam tersi bir durum var burcum.. en kötüsüne hazırlamasam baş edemiyorum.. bi operasyon geçireceğim zaman karabulutları yolluyorum yüreğime.. acı eşiğimi böyle yükseltiyorum çünkü.. çok sorun olmayacak iyi olacak dediğim zamanlarda canım daha tatlı oluyor nedense :))
oh maşallah yawruna da sanada.. Allah bozmasın..

canimm inan bunu yazarken bizim topikten biri aklimdan bile gecmedi,gecmez..
cünkü burdaki iliskilerimizin farkli oldugunu düsündüm ben hep..
benim sadece takip ettigim forum burasi degil,bi cok dogumla ilgili forum ve bloglarada bakip bu konulari konusuyoruz,tartisiyoruz..
genel anlamda bu konuda cok kati düsündügümü anlatmak istemistim..
sen kiracak bisey yazmadin ama yazdigim seyi üzerine alinmana sebep olduysam ben senden özür dilerim..

yok canım benim anladığım sana dememiş orada diyelim bi bayan vajinusmus lu olup zaten korkuları olan bir bayan yani doğum anılarıda zor olabilir diye, örnek verdiği bayandan bahsetmiş,senle alakalı değil cnm

benide duyunca telas sardi canim yaa..o kadarda erken gelmesinler...
rüyamada girdi bugün..massallah zaten kapali gise oynatiyorum bu ara filmleri kaydirigubbakcemile3
egehan dogmus,giydirecek tulum bulamiyordum,yikamadim ben daha diye...

aynen o ruyalar bende de var canım....hiç bişey hazır değil hiç bişey hazır değil diyerek uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…