Maşallaaah maşallaaahhh, diyorum dilini ıssır poponu kaşı nazar değmesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ay bizimkinin babası da doğumda memleketinden İstanbula gelmek için arabasını yenileyecekmiş, sırf torunu için yani!!! Arabanın yarı parasını da biz kredi çekip onlara verecekmişiz!! Ne ala memleket valla. Bu zamana kadar hiç hayır dememiştim ama bu sefer eşime dedim ki gelen binsin uçağa gelsin, ben nerden neyi tasarruf etsem diyorum bebeğime bile düzgün bişey almıyorum birde her ay onların araba taksidini ödeyemem!! Zaten ev borcu ödüyoruz ama ayıp yaaa..
kızlar bişe sorcam doktorum beni bi ay sora çağırdı normal mi ya buu?
artık daha sık görüşümemiz gerekmez mi?
Allah kolaylık versin, dilerim şöyle gönlünüze göre çoook güzel bir ev bulursunuz hemencecik ve rahatlıkla yerleşirsiniz:Saruboceq:
Gördüm gördüm, ama bu tamamen doktorlarla ilgili bence. Şimdi Hakan Çoker in kitabını okuyorum, öne sürülen hiçbir bahane sezeryan sebebi değilmiş.
Ben doktorumla doğum konusunu konuşmadım ama kendisinin 3 çocuğu var, normal doğum yapmış.
Bir kere bebek iri olabilir falan demişti, bende gülüp keşke küçük olsaydı kolay doğardı deyince merak etme iri bebekler daha kolay doğar dedi.
Birde ben son ana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, zaten yakın hastane sancılar sıklaşana kadar evde kalacağım inşallah.
Gerçi o sırada annem babam evde olacak, o nasıl olacak bilemiyorum hem gelmelerini istiyorum hemde sırf bu sebepten istemiyorumm, annem neysede babamı napcam. Utanırım gibi geliyor adamdan ama hastaneye gidince de suni sancı vermelerinden korkuyorum.
Bari gece sancılansamda yatağımda kendi kendime çeksem sancıları, sabah sıklaşınca doğurmaya gitsemmm falaaan neyse o anları düşünmüyorumm artıkboshayallersmile
En kötü gündüz suyum falan gelirse hasta bezimi takarım evde öyle gezerim diyorum
Canım bundan sonrası için bir ay sonra dedi ise zaten doğurmak üzere olacaksın ...
Ne zamanki şimdi senin randevun...]
Kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acıbadem Fulya'da bebeğim olacak semineri var katılmak isteyen olur mu ??
sen naptın canım baktın mı o dediğim mobilyacıya bakcam felan demiştin benimde bu perşembe kontrolüm var fakültedede artık bi dahaki randevumu bayramdan sonraya alırım daha işyerinden izin alamam cünkü calışabilir raporundan sonra senin ne zaman randevun
bu iri bebek kolay doğar mevzuunu bu hafta hocayla konuştum o da güldü bana "olurmu öyle şey mantıkende uygun değil zaten" dedi. tıstım kaldım.. sonra düşündüm bende annem boyutunda bir kadın için iri doğmuşum vakumla zor çıkarmışlar beni.. çok çekmiş kadın.. halamın 6 kilo doğum macerası var ölecek diye beklemişler kadını çok zor olmuş.. ben inanmıyorum iri bebeğin rahat doğacağına o bebekle değil bence annenin yapısıyla ilgliGördüm gördüm, ama bu tamamen doktorlarla ilgili bence. Şimdi Hakan Çoker in kitabını okuyorum, öne sürülen hiçbir bahane sezeryan sebebi değilmiş.
Ben doktorumla doğum konusunu konuşmadım ama kendisinin 3 çocuğu var, normal doğum yapmış.
Bir kere bebek iri olabilir falan demişti, bende gülüp keşke küçük olsaydı kolay doğardı deyince merak etme iri bebekler daha kolay doğar dedi.
Birde ben son ana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, zaten yakın hastane sancılar sıklaşana kadar evde kalacağım inşallah.
Gerçi o sırada annem babam evde olacak, o nasıl olacak bilemiyorum hem gelmelerini istiyorum hemde sırf bu sebepten istemiyorumm, annem neysede babamı napcam. Utanırım gibi geliyor adamdan ama hastaneye gidince de suni sancı vermelerinden korkuyorum.
Bari gece sancılansamda yatağımda kendi kendime çeksem sancıları, sabah sıklaşınca doğurmaya gitsemmm falaaan neyse o anları düşünmüyorumm artıkboshayallersmile
En kötü gündüz suyum falan gelirse hasta bezimi takarım evde öyle gezerim diyorum
yaw arkadaş bi ben rüya görmüyorum gebeliğimle ilgili. ne doğurduğumu gördüm ne bebeğimi şimdiye kadar. bi defa 3-4 yaşındaki halini gördüm o kadar.. doğurdum doğuracam bir sürü de eksiğim var.. çok rahatım heralde..aynen o ruyalar bende de var canım....hiç bişey hazır değil hiç bişey hazır değil diyerek uyanıyorum
bakdım canım o dediğim gun sanırım senin aldığınıda gordum içerde en sondaydı galiba.bide girşde solda vardı taşlı model.cok guzel hepsi..cok beğendim...bu haftada eşimi goturdum oraya oda ilk başta girişte arabalı kırmızı bir genc odası varya hatırlarsan onu beğendi.yatağınıda istediğimiz gibi değişterebilirlermiş..fiyatıda uygun geldi...sonrada bir mobilyacı bulduk oda cok uygun ayapıyormuş onunlada bu hafta konusup karar bağlıcaz artık..
doktorum bana 31 yada 32. hafta geld dedi..bende 31 de gelirim demişdim ama 32 de giderim herhalde oda kasımın ilk haftasın adenk geliyor..hala izin konusunda kararsızım.ilk başta çalışabilir alıp bayramdan sonrada calışamaz yapsam mı diye dusunuyorum...sen raporunu ne zaman alıcaksın 32. hafta bu ayın sonuna denk geliyor galiba 1 hafta var aramızda.
bayramdan sora aslında tam bayrama denk gelio ama bayramın olduu hafta sonu giderim sanırım
kendi iş yeriniz maaşın yok yanı ..muhasebecinizle konuş istersen.kendi işinse 37 de alsan daha iyi değilmi izini...kpss ye bende giricem.....inş olmaz canım erken doğum falan..
ay çok fena, sınavda sancılanırmışsın, dur yavrum iki soru daha çözeyim doğurcam seni sabret dersin:))
ösym de de artık işler daha sıkı, sınavda tuvalete gitmeye falan da izin yok, acaba doğuma gitmeye izin var mıdelikafadulden
Nihade 'cim haşim işcan'da mobilya beşik varmı ??
Günaydın kızlar...Acaip bir yağmur yağmakta dünden beri durmadı ekmek almöaya gitmem lazım nasıl gidicem onu düşünüyorum ohaoldumsmile
bu iri bebek kolay doğar mevzuunu bu hafta hocayla konuştum o da güldü bana "olurmu öyle şey mantıkende uygun değil zaten" dedi. tıstım kaldım.. sonra düşündüm bende annem boyutunda bir kadın için iri doğmuşum vakumla zor çıkarmışlar beni.. çok çekmiş kadın.. halamın 6 kilo doğum macerası var ölecek diye beklemişler kadını çok zor olmuş.. ben inanmıyorum iri bebeğin rahat doğacağına o bebekle değil bence annenin yapısıyla ilgli
yaw arkadaş bi ben rüya görmüyorum gebeliğimle ilgili. ne doğurduğumu gördüm ne bebeğimi şimdiye kadar. bi defa 3-4 yaşındaki halini gördüm o kadar.. doğurdum doğuracam bir sürü de eksiğim var.. çok rahatım heralde..
günaydın bende bakıyodum 27 kişi vardı ve tellinaz da vardı ama artık gitmiş bile:sinifsinif:Günaydın bayanlar.... bu ne kalabalık maşallah..
aselcik, beraser+, burxkan+, denizim16+, esra_37+, ezouygun+, fenerbahCemre+, julyet+, kucukprens+, mavrulam+, narnisan, nerdil+, nihade, pandamm+, presence, sporstar, tellinaz+, y.a.s.m.i.n, İsİs+, zeytin1007
Allah korusun nezaket çok acı olur.. bende doğumumda deprem olur diye korkuyorum.. bırakır kaçarlarmış beni öyle kalırmışım masada :) aman Allah korusun yaa.. şahane senaryo yazarım zatenamin canımm inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza...kendi adıma özür dilenecek bişey gormuyorum..kimseninde goorduğunu sanmıyourm...mesela bende de doğumda olme korkusu var..hep doğuruken olmek isterim demişdim. bazen ya oyl olursa diyorum.ne kadar cahilmişim bu lafı soylerken bebeğimin doğup buyuduğunu gorememk onu başkalarına bırakıp gitmek ne kotu..ay ALlahım affetsin ben, ve cahilliğime versin inş..
canım suyun gelirse evde falan bekleme sakın. zaten suyun gelmesi ile sancılar aniden hızlanıyo ve şiddetleniyo. öyle gezinecek gibi falan değil. hemen doktorunu ara ve onun yönlendirmesi ile hareket et. büyük ihtimalle hastaneye git diyecektir. benim suyum gelmişti evde. eşim geldi hastaneye gittik diyene kadar 1 saat geçti. hastanede de 2 saat sonra doğum yapmıştım. 1,5 cm açılma vardı gittiğimde. ağrı eşiğim düşüktür. 2 saat aslında çok kısa bi zaman ama zor geçti yani bağıramadım bile gücüm yoktu hiç. en sonunda kesin beni alın bebeği demeye başladım ama hadi sezeryana deseler hayatta gitmezdim. sezeryanı hiç istememiştim çünkü... yaşarken zordu ama o kadar çabuk unutuluyo ki. şimdi inşaallah ikinci doğumum da bu kadar rahat olur diyorum...:)
saol canımcım .. koku herkesin yazdığı gibi acı bi cila kokusu bende burdan birinden okumuştum pudrayı .. çekmecelerine dolap içlerine falan döktüm kapaklarını da açtım her parçanın ama 15-20 günden az sürede geçmes sanmam, sizinkini öyle geç getirmesler inş. bizimkisi istisnadır herhalde ...
Günaydın bayanlar.... bu ne kalabalık maşallah..
aselcik, beraser+, burxkan+, denizim16+, esra_37+, ezouygun+, fenerbahCemre+, julyet+, kucukprens+, mavrulam+, narnisan, nerdil+, nihade, pandamm+, presence, sporstar, tellinaz+, y.a.s.m.i.n, İsİs+, zeytin1007
kendi maaşım yok ticaret yaptığımız için eşiminde kendi işi.ama sgklı olduğum için bordroya göre belirlenen maaşı devlet veriyo diye biliyorum ben raporlu görüneceğim için işte 32 de alırsam raporu para için olcak yok doğumdan sonra hepsi veriliyosa 37 de alcam tellinaz burda ama biliyordur o nasıl olduğunu.
ayyy valla olmasın nolur öyle bişey ya bu sınav benim için çok önemli çünkü iki yıl önce bi eşşeklik edip tercih yapmadım bu seneye bağladım umutlarımı ama hayırlısı artık.sınava denk gelirse ısırırım cemresunun poposunu artık cadı derim senin yüzünden iki yıl daha beklicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?