2010 Aralık Anneleri

amann ne kadar akıllıymışlar... canım benim akıl vermek gibi olmasın sakınn kabul etme net tavrını koy yoksa böyle gider bu durum şimdi araba yarın başka masraf alışmasınlar .. ha zor bi durum olur bi sağlık meselesi falan tamamda yoksa onlar rahat etsin die sen niye maddi yükün altına girceksin ki... (ayy biz baba tarafımdan çok çektik o yönden halende devam ediyorda, aynı memleket zati tüylerim diken diken oldu okuyunca )

canım suyun gelirse evde falan bekleme sakın. zaten suyun gelmesi ile sancılar aniden hızlanıyo ve şiddetleniyo. öyle gezinecek gibi falan değil. hemen doktorunu ara ve onun yönlendirmesi ile hareket et. büyük ihtimalle hastaneye git diyecektir. benim suyum gelmişti evde. eşim geldi hastaneye gittik diyene kadar 1 saat geçti. hastanede de 2 saat sonra doğum yapmıştım. 1,5 cm açılma vardı gittiğimde. ağrı eşiğim düşüktür. 2 saat aslında çok kısa bi zaman ama zor geçti yani bağıramadım bile gücüm yoktu hiç. en sonunda kesin beni alın bebeği demeye başladım ama hadi sezeryana deseler hayatta gitmezdim. sezeryanı hiç istememiştim çünkü... yaşarken zordu ama o kadar çabuk unutuluyo ki. şimdi inşaallah ikinci doğumum da bu kadar rahat olur diyorum...:)

Kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acıbadem Fulya'da bebeğim olacak semineri var katılmak isteyen olur mu ??

bakdım canım o dediğim gun sanırım senin aldığınıda gordum içerde en sondaydı galiba.bide girşde solda vardı taşlı model.cok guzel hepsi..cok beğendim...bu haftada eşimi goturdum oraya oda ilk başta girişte arabalı kırmızı bir genc odası varya hatırlarsan onu beğendi.yatağınıda istediğimiz gibi değişterebilirlermiş..fiyatıda uygun geldi...sonrada bir mobilyacı bulduk oda cok uygun ayapıyormuş onunlada bu hafta konusup karar bağlıcaz artık..
doktorum bana 31 yada 32. hafta geld dedi..bende 31 de gelirim demişdim ama 32 de giderim herhalde oda kasımın ilk haftasın adenk geliyor..hala izin konusunda kararsızım.ilk başta çalışabilir alıp bayramdan sonrada calışamaz yapsam mı diye dusunuyorum...sen raporunu ne zaman alıcaksın 32. hafta bu ayın sonuna denk geliyor galiba 1 hafta var aramızda.

Günaydın kızlar...Acaip bir yağmur yağmakta dünden beri durmadı ekmek almöaya gitmem lazım nasıl gidicem onu düşünüyorum ohaoldumsmile

bu iri bebek kolay doğar mevzuunu bu hafta hocayla konuştum o da güldü bana "olurmu öyle şey mantıkende uygun değil zaten" dedi. tıstım kaldım.. sonra düşündüm bende annem boyutunda bir kadın için iri doğmuşum vakumla zor çıkarmışlar beni.. çok çekmiş kadın.. halamın 6 kilo doğum macerası var ölecek diye beklemişler kadını çok zor olmuş.. ben inanmıyorum iri bebeğin rahat doğacağına o bebekle değil bence annenin yapısıyla ilgli
aynen o ruyalar bende de var canım....hiç bişey hazır değil hiç bişey hazır değil diyerek uyanıyorum
yaw arkadaş bi ben rüya görmüyorum gebeliğimle ilgili. ne doğurduğumu gördüm ne bebeğimi şimdiye kadar. bi defa 3-4 yaşındaki halini gördüm o kadar.. doğurdum doğuracam bir sürü de eksiğim var.. çok rahatım heralde..

canım benim haftaya cumartesi 32.haftalık oluyorum randevumda perşembe günü zaten perşembe günü alırım cuma günüde işyerime veririm calışabilir raporumu ondan sonra 3 hafta calışcam zaten bayram giriyo araya bayram sonuda 36 haftalık oluyorum bayram sonrası 1 hafta daha calışmam gerekiyo 37 olmak icin ama calışmıcam 1 haftada gitsin napim

bayramdan sora aslında tam bayrama denk gelio ama bayramın olduu hafta sonu giderim sanırım

Bak ben pazartesi gittim 20 gün sonra gel NST ye bağlayacağız dedi...
Çikolata ye meyve suyu iç dedi bebek ne kadar hareketli olursa o kadar iyiymiş sanırım... Sende bayramdan önce git bence canım...

Günaydın bayanlar.... bu ne kalabalık maşallah..

aselcik, beraser+, burxkan+, denizim16+, esra_37+, ezouygun+, fenerbahCemre+, julyet+, kucukprens+, mavrulam+, narnisan, nerdil+, nihade, pandamm+, presence, sporstar, tellinaz+, y.a.s.m.i.n, İsİs+, zeytin1007

kendi iş yeriniz maaşın yok yanı ..muhasebecinizle konuş istersen.kendi işinse 37 de alsan daha iyi değilmi izini...kpss ye bende giricem.....inş olmaz canım erken doğum falan..

kendi maaşım yok ticaret yaptığımız için eşiminde kendi işi.ama sgklı olduğum için bordroya göre belirlenen maaşı devlet veriyo diye biliyorum ben raporlu görüneceğim için işte 32 de alırsam raporu para için olcak yok doğumdan sonra hepsi veriliyosa 37 de alcam tellinaz burda ama biliyordur o nasıl olduğunu.

ayyy valla olmasın nolur öyle bişey ya bu sınav benim için çok önemli çünkü iki yıl önce bi eşşeklik edip tercih yapmadım bu seneye bağladım umutlarımı ama hayırlısı artık.sınava denk gelirse ısırırım cemresunun poposunu artık cadı derim senin yüzünden iki yıl daha beklicez.

Nihade 'cim haşim işcan'da mobilya beşik varmı ??

bir kaç dükkanda vardı, ama öyle çok da değildi. parmaklıklı yatak tarzında olanlarda vardı, bu küçük tüllü falna beşik tarzında olanlar dan da vardı, ama dediğim gibi çok fazla bir seçenek yoktu onlarda hatırladığımkadarıyla,

Günaydın kızlar...Acaip bir yağmur yağmakta dünden beri durmadı ekmek almöaya gitmem lazım nasıl gidicem onu düşünüyorum ohaoldumsmile

Ay aynen bende merkezdeyim yemek yemem lazım açlıktan gebercem dışarı da çıkamam...
Sipariş vercem ne yesem düşünüyorum bilmiyorumkismile

ay ben gördüm geçen bebeğimi o kadar güzeldiki bembeyaz kömür gibi gözleri var ve kara kara saçlar çok tatlıydı ama rüyamın sonu kabus oldu hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü çookmafoldumben
günaydın bende bakıyodum 27 kişi vardı ve tellinaz da vardı ama artık gitmiş bile:sinifsinif:

Allah korusun nezaket çok acı olur.. bende doğumumda deprem olur diye korkuyorum.. bırakır kaçarlarmış beni öyle kalırmışım masada :) aman Allah korusun yaa.. şahane senaryo yazarım zaten

ilk doğuma göre çok güzel olmuş doğumun canım.. ikincisi daha rahat olur inşallah.. 36 saat sancı çeken arkadaşım var.. kabus gibi.. herkesin gebeliğide doğumuda farklı ne yazık ki o nedenle kendinle ilgili bir tahminde bulunamıyorsun

canım ben yazmıştım bir kaç önerim daha var araştırmıştım çok ama bi işe yaramadı bu gün tam 12 gün oldu ancak hafifledi koku... son bi yöntem daha var onuda denicem... aşağıya yazıyorum....

MOBİLYA KOKUSU GİDERMEK İÇİN.

1-Bebe pudrası serpin hem cila kokusunu alır hem bebe pudrası hoş kokar o şekilde havalansın sonra silersiniz.

2- odanın ortasına soğuk su dolu bir kapta soğanı kesip koyun.

3- Bir tabakta ekmek içi bırakın ekmek içi kokuyu kendine çeker sünger misali

4- arap sabunu ile silin bir kaç kez silmeniz gerekebilir arap sabunu cilde zarar vermez bebekler için uygundur.

günaydın.... canım...

canım bence herhalükarda 32. haftada al sen raporunu. yarısını veya tamamını doğum iznin bitince alıyomuşsun. 37. haftada alırsan doğumdan sonra 13 hafta beklemen gerekir... nasıl olsa kendi işinmiş. rapor seni bağlamıyo yani. sadece daha erken paranı alabilesin diye diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…