2010 Aralık Anneleri

Maşallaaah maşallaaahhh, diyorum dilini ıssır poponu kaşı nazar değmesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaa bana benim doktor eğer beklerse Ocak ta bile doğurabilirsin dedi, bana da sanki Ocakta doğuracakmışım gibi geliyor. Ama ben 21 inden önce doğurmak istiyorum yay burcu olsun yoksa görümcemle aynı burç olacak sonra onun benle aynı burç falan demesini istemiyorummm, çok takığım bu konudabilmiyorumkismile Üfff amaaan neyse hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

Canım belli ki senin böyle konuşmaya rahatlamaya ihtiyacın var, keşke doktorunla sürekli konuşsan böyle biraz seni rahatlatsalar bu sefer. İnşallah hayırlısı olur hakkında.

Ay bizimkinin babası da doğumda memleketinden İstanbula gelmek için arabasını yenileyecekmiş, sırf torunu için yani!!! Arabanın yarı parasını da biz kredi çekip onlara verecekmişiz!! Ne ala memleket valla. Bu zamana kadar hiç hayır dememiştim ama bu sefer eşime dedim ki gelen binsin uçağa gelsin, ben nerden neyi tasarruf etsem diyorum bebeğime bile düzgün bişey almıyorum birde her ay onların araba taksidini ödeyemem!! Zaten ev borcu ödüyoruz ama ayıp yaaa..

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam doktorum beni bi ay sora çağırdı normal mi ya buu?
artık daha sık görüşümemiz gerekmez mi?

canım seninki daha gerçekçi olmuş:) özellikle de o uyku bastırması anı. gözlerim ters dönmüştü benim de uyumak istiyorum diyodum iki sancı arası 15 saniye. annem çok korkmuştu ama uyuma diye tokatlayıp durdu sanki sancı yetmiyo gibi. bayılcam sandı galiba...:)

canım senin durumunda birine doktor büyük ihtimalle sezeryan diyecektir zaten. sadece fiziksel sebepler değil, psikolojik sebepler de neden olabilir sezeryana. ben de kesinlikle normal olması taraftarıyım ama herkes kendini daha iyi bilir sen yapamam diyosan doktorunla konuş. zaten doktorun sezeryan derse eşin de ikna olur bence. ayrıca kızma ona hakkaten anlamıyolar. eminim seni düşündüğüne. bak ben bile 2 normal doğum yapmış birinin sezeryan istemesini çok anlayamıyorum ki ben de normal doğumu yaşadım. ama anlamaya çalışıyorum ve saygı duyuyorum...

pırt diye evet:) en kolayı çıkış anı zaten, önemli olan pırta kadar yaşadıklarımız:) yalnız eşine de acıdım yani kimbilir neler planladın. yazık adamcağıza çok yüklenme emi. daha lazım onlar bize...:)

Ben yaşadım o tür korkuları hemde birkaç ay...
Yıllarca sevdiğim kişi ile evlenmeme rağmen canım...
Sanırım biraz da canım kıymetli acıya gelemiyorum...
Bakalım doğumum nasıl olacak neler yaşayacağım...
Bence de herşey her kişi için farklıdır...
Ama hiç doğum yapmayan biri ile doğum yapmış onu yaşamış kişi arasında da fark vardır canım...yerimseniben

mavrulam canım ben de yaşadım o cinsel ilişki korkusunu 40 gün kadr
ama olduğunda ne kadr kolay ve korkulmucak bişe olduğunu anladım
şimdi doğum korkusu yaşamıorum çünkü biliorum ki Rabbim bizim bedenimizi doğumu gerçekleştircek düzeyde yaratmış

15 kasım gibi bekleyelim dedi ama ben aralığı görmek istiyorum yine de dedi.dikkat et kendine ağır kaldırma ayaklarını uzat dedi..ben iri bebiş doğurmak istemiyorum ki...en fazla 3.5 olsun yeter..inşallah..sağlıkla

herkese selam kızlar pazartesi yıllık iznim bitti işe başladım 4 gündür full yoğundum okuyorum yazdıklarınızı ama hic yazamadım ancak fırsat buldum bizimde bebek odamız hazırmış aradılar dün ama calıştığım icin cumartesiye kaldı cumartesi artık bebişin eşyalarını yıkar dolabı siler eder yerleştirrirm sonra resimlerini cekip sizlere göstermek icin sabırsızlanıyorum benimde haftaya 32.haftam doluyo normalde doğum iznine ayrılabilirim ama 3 hafta daha calışıp bayramda ayrılmayı düşünüyorum 36 haftalık oluyorum bayram haftası en azından 4 haftamı atarım doğum sonrasına 3 hafta daha ölmem herhalde tabi artık ağırlaştığımı hissediyorum bide kilolu hamile kaldım zaten pek iyi değilim mide yanmaları felan yaşıyorum ama böyle hafif yediğim zaman olmuyo ağır yediğim zaman yaşıyorum o sorunu kendimi abur cuburdan alıkoyamıyorum benden böyle işte

Bende yaşadıktan sonra dedim ki bunun için mi bu kadar korkmuşum :roflol:
Bu arada benim doktorum 32 den sonra 20 gün sonra gel dedi...
Sanırım 30 dan sonra felan daha sık oluyor...

demek istedigim pandaminda dedigi gibi o korkulari yasasanda sonucta korkulacak bisey olmadigini anlamis olmak..
cani cok tatli olan bir insan zaten ister istemez olayi daha farkli anlatacaktir..
yoksa demek istedigimiz sey ayni aslinda ama yanlis anlamaya cok müsait bir ortamdayiz maalesef..

oh gozunaydın ccanım guzel gunlerde kullanın inş...sende hafiflettin işlerini ne guzel

neyse kizlar,
kimseyi düsüncelerinden ötürü yargilamakta,yadirgamakta bana düsmez..
ben konu acilinca fikirlerimi söyledim sadece..
yoksa önemli olan bebeklerimizi sag salim kucaklamak sadece..
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin,herkes icin dilegim bu..
yanlis anlasildiysam özür dilerim a.s.

saol canımcım .. koku herkesin yazdığı gibi acı bi cila kokusu bende burdan birinden okumuştum pudrayı .. çekmecelerine dolap içlerine falan döktüm kapaklarını da açtım her parçanın ama 15-20 günden az sürede geçmes sanmam, sizinkini öyle geç getirmesler inş. bizimkisi istisnadır herhalde ...

ya ben şu izin olayını bi türlü anlamadım şimdi ben iznimi alsammı almasammı.sonuçta bizim kendi işimiz onun için izin falan önemli değil.32. haftada alırsam devletten paramı hemen alabiliyomuyum yoksa 4 ay mecbur beklicekmiyim eğer bekliceksem 32. değil 37.hafta izin alırım.bide kpss ye gircem ya ben belki daha sonra izin lazım olur falan ne bileyim kafam karışık inşallah kpssye girebilirim sınav 28 kasıma ertelendi yanlış bilmiyorsam ve benim tahmini doğum 13 aralık arada fazla bişey yok ya erken doğum olursa yandım valla ben sınava girmek istiyorum 2 sene daha bekleyemem:sinifsinif:

amin canımm inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza...kendi adıma özür dilenecek bişey gormuyorum..kimseninde goorduğunu sanmıyourm...mesela bende de doğumda olme korkusu var..hep doğuruken olmek isterim demişdim. bazen ya oyl olursa diyorum.ne kadar cahilmişim bu lafı soylerken bebeğimin doğup buyuduğunu gorememk onu başkalarına bırakıp gitmek ne kotu..ay ALlahım affetsin ben, ve cahilliğime versin inş..

kızlar bişe sorcam doktorum beni bi ay sora çağırdı normal mi ya buu?
artık daha sık görüşümemiz gerekmez mi?

bende geçen hafta gittim dr.a 31. haftamda yani, bana da bir ay sonraya randevü verdi, sanırım son ayda bu sık kontrollere gideceğiz. o sırada benim de aklıma gelip soramadım,

kendi iş yeriniz maaşın yok yanı ..muhasebecinizle konuş istersen.kendi işinse 37 de alsan daha iyi değilmi izini...kpss ye bende giricem.....inş olmaz canım erken doğum falan..

şekerimbenim doktor nie bi ay sora dedi acepguclubacismile

Canım bundan sonrası için bir ay sonra dedi ise zaten doğurmak üzere olacaksın ...
Ne zamanki şimdi senin randevun...

Cucummmm ben yanlış anlamadımopuyorumnanaktan
Ben hepinizi çok seviyorum ve aylardır konuşuyoruz artık tanıdık birbirimizi birazda olsa ŞenizŞeniz

ay çok fena, sınavda sancılanırmışsın, dur yavrum iki soru daha çözeyim doğurcam seni sabret dersin:))
ösym de de artık işler daha sıkı, sınavda tuvalete gitmeye falan da izin yok, acaba doğuma gitmeye izin var mıdelikafadulden

oh gozunaydın ccanım guzel gunlerde kullanın inş...sende hafiflettin işlerini ne guzel

sen naptın canım baktın mı o dediğim mobilyacıya bakcam felan demiştin benimde bu perşembe kontrolüm var fakültedede artık bi dahaki randevumu bayramdan sonraya alırım daha işyerinden izin alamam cünkü calışabilir raporundan sonra senin ne zaman randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…