2010 Aralık Anneleri

Ay aynen bende merkezdeyim yemek yemem lazım açlıktan gebercem dışarı da çıkamam...
Sipariş vercem ne yesem düşünüyorum bilmiyorumkismile

Senin yine siparişle geliyor canım :)) Çıktım geldim şimdi azcık ıslandım :ecrin_bebek: Hayır bugün bakım işlerim vardı dışarda bu havada nasıl gitcem onuda bilmiyom bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar...Acaip bir yağmur yağmakta dünden beri durmadı ekmek almöaya gitmem lazım nasıl gidicem onu düşünüyorum ohaoldumsmile

ekmek bulamıyorsan pasta ye dermişimmmmcokacimcoook
bende acıktım gideyim yemek haneye, inş. güzel yemekler vardır... hadi bana afiyet olsun

gebelikte kabus görmeye yatkın oluyoruz.. bu nedenle bi mana çıkarmamaya çalış cemilecim.. zaten o kabuslar yeterince can sıkıyor birde uyanıkken can sıkmasın.. aman bi ara her gece rüyamda savaş çıkıyordu kimyasal silahlar felan.. şu sıralarda kendimle boğuşuyorum ama haftanın 4 günü kabus yani..zaten rüya tabirlerine inanmam ben.. gördüğümüz rüyaların %99.9 bilinçaltı bence

canım çok saol öneriler için su versiyonunuda yaptım şimdi pzt. gününe kadar dursun annem gelicek yardıma arap sabunuylada sileris ozaman :))))

Yok tatlım yaa ne planı yazarken öyle aklıma geleni yazıyorum

kızlar bişe sorcam doktorum beni bi ay sora çağırdı normal mi ya buu?
artık daha sık görüşümemiz gerekmez mi?

Bana 32 den sonra iki haftada bir geleceksin dedi doktorum. Ama bebekte suyunda herşey normalse 1 ay sonrada görebilir, doktoruna güven benceyerimseniben

İyi madem aklımda bulunsun, bende pudra dökeyim. Bizde açıcaz odanın camını demek bu soğuklarda delikafadulden

Çok akıllılar yaa valla hiç sorma, bu güne kadar hep kabul ettim zaten ondan herhalde bu kadar abarttılar diyorum. Zaten uçakla gelselerde eminim eşim alacak biletlerini, yani yine bizdeler ama en azından kredi çekmeyeceğiz. Offf offffffff!! Varya emin ol maaşı yetiştiremiyoruz yani elimde olsa da versem her ay içerdeyiz.

Aslında bizim ebede dedi ki suyunuz gelince hemen hastaneye gelin, yoksa enfeksiyon riski olabiliyormuş ama bu seferde hastanede suni sancı vermeseler bari. Neyse bunları düşünmeyeceğim, inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında. Doğumdan sonra salgılanan hormonlar sağolsun onların sayesinde unuturuz elhamdülillah

Kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acıbadem Fulya'da bebeğim olacak semineri var katılmak isteyen olur mu ??

Ay burxkan ilahi emi, korktum öyle kıslaar diyince dedim doğumamı gidiyokaydirigubbakcemile3

Tatlım iri dediğim 3,5 4 kilo falan en fazla zaten ondan fazlası benden çıkmazkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin, güle güle. Ben çıkıyorum hanımlar. :lepi:

benimde durumum seninkine bnziyor.izin aldığımız gün kadar sgk dan para alıcaz sanırım birde doğumdan sonra 1. 800 alınıyormuş ben öyle biliyorum ama bilgisi olan varsa bizi aydınlatsa iyi olur

ekmek bulamıyorsan pasta ye dermişimmmmcokacimcoook
bende acıktım gideyim yemek haneye, inş. güzel yemekler vardır... hadi bana afiyet olsun

Afiyet olsun canım.cokacimcoook bende gidim yiyim bişeyler.

anladım canım senden 1 -1,5 hafta sonrada ben.aynen bende çalışabiliri alıp 35de bozdururum diye dusunuyourm benimde 2 haftam gidicek ama napalım gitsin yaa.azcıkda kendimizle kalalım dimi ya...

tuğba canım senaryoda sıkıntı yok tatlım bende anında yazar ve bıı guzelde oynarım hayalımde.bi konudan başlarım bi bakmışım ki alakasızbir yere gelmişim...

Çilek > Diamond Halı - Mavi

internetten bu halıyı beğendik kızlar bugün de gidip bakıcaz figürlü bişey istemiyorum sade olsun istiyorum bizim oda turkuaz bakalım renk uyacak mı uyarsa almayı düşünüyoruz paylaşayım dedim

canim benim düsünmemeye calis..
sag salim kucaklayalim miniklerimizi insallahhh :Saruboceq:

bende herkesi cok seviyorum canim:asigim:
az cok tanidik evet,dogumdan sonra dahada farkli olacak bence olumunekankayizsmile

günaydınnnnnlarrrrrrrrrrr
ben bugün evdeyim.
aşırı yağmurdan okullar tatil olmuş bursada
bi üzldüm bi üzüldüm sormayınnn:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sanırım yarın da tatil. ne şanslıyım dimi.
ama biyandan ben mutlu oluyorum bazı kişiler evlerini basan suyla uğaşıyo
ozaman içim acıyo. neyse.
yarında kızımı gçrücem
baaklım bizim tospa ne alemde
çok özlüyorum ben kızımı ya

bakıyorum da herkesi doğum korkuları sarmış.
ben de erken gelmesinden çok korkuyorum
hep korktuğum şeyelr başıma gelir.
keşke doktorun verdiği tarihte çantamı alıp gitmek nasip olsa.
işte ben önceki yaşadıkalrımdan doalyı panik yapmaktan.kendimi kaybetmekten koruyorum.
eğer öle olucaksa Allah baan onun sabrını dayanma gücünü versin.
benim d eçevremde şuaraalr ehrkes sezeryan oluyo
ben bizim topiğe hayranım.
normal doğuma bağlılıklarından dolayı
valla çok cesur hatunalrsınız hepişniz.
sancı gelince hemen gitmicem faaln diyosunuz ya
hayran kalıyorum
ben eğer normal yapıcak olsaydım asla böle soğukkanlı olamazdım.
bi ağrı bile girdiğinde hiç de öle olmuyo.
belki 36. haftada yada 40ta sancılanıcaksın.ama onun doğum sancıcı olduğunu nasıl anlıcaz.
bi akrın ağrısı bile çok öenmli.
ben d edoğum yaptığımı düşünerek 32. haftada hastaneye zor yetiştim.
o sancıalrın verdiği acıyı anlatamam
öel basit ağrıalr olmuyooo
ama hiç de umduğum gibi olmadı hiçbişey
bence tecrübesiz bu olayı ilk kez yaşayan kişilere olarak
hiç bia ğrıyı sancıyı önemsememezlik yapmamalıyız
arkadında yatan neden başka olabilir
daha önce yaşamadıkki nasıl bilelim doğum başaldı
offffffff neyse ben bunalrı düşünmek istemiyorum hiç.
inşallah Allahım hepimzie herşeyin en gzüelini veriri. sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.

bir de kız bebişler erken gelir diyoalr.
çevremde d eöle duyuyorum
inşallah öyle olmaz
miadını doldurur gelir tospalr inşallah.
ama son iki hafta ahzırlıklı olmak gerek sanırım.
şu izne bi çıkayım ilk iş hastane çantamı hazırlıcam.

nerdil çok iyi olmuş bu öneriler..

çok ayrıntısını bilmiyorum mühendis arkadaşlar daha iyi bilirler ama bu mobilya yapımında formaldehit diye bir madde kullanılıyor.. kanserojen bir madde olduğunu biliyorum.. keskin bir kokusu var.. bu nedenle dikkat etmek gerek diye düşünüyorum, yeni mobilyaların temizliğine felanda.. yine de ayrıntılı araştırmak lazım..

canım ne kadar üzüldüğün belli oluo.. tüh ya yazık olmuş nasıl da tatil etmişler bugünü kahroldu denizimkaydirigubbakcemile3

ne güzel yarın bebişini görüceksin. bizde p.tesi gidicez kontrole fena özledm walla. artık babası da sürekli sorup duruo ne zaman gidicez die. adama bi heves geldi vakit yaklaştıkça.. aman maşallah

bende hastane çantamı hazırlamadm daha.baya bi eksiğim de war. izne bi ayrilim dediğin gibi ilk iş çantamı hazırlamak olcak. eksiklerimi de yavaş yavaş tamamlarm artık..

çok güzelmiş sezen çok beğendim bende sade istiyorum 2 ölçü varmış gülkurusuna bakiim uyarsa bizde alırız ... ya bitek sulu yıkama oluyomu onu sormak lasım ben temizlemeye veryorum halıları foruş foruş yıkasınlar istiyorum da :)))

TUGBA canim sana bisey soracaktim..
sendin degil mi hani su babybjörn alan??
eger öyleyse canim bu ürünün oturma yerini ayarlayabiliyor musun?
yani hem yatar pozisyonda,hemde hafif daha dik konuma getirebilme özelligi var mi?

bastan bu yana aklimda olan biseydi ama en sonra biraktim alma isini...
peg pregodan begendigimiz bir mama sandalyesi var,boy olarak kisalabiliyor,yatar konuma geliyor..
acaba sandalyeyi normal alip babybjörn de mi alsak diye düsünüyoruz,o yüzden sormak istedim tatlim

sezencim bence şık ve sade bi halı.
eğer mobilyaalr desenliyse bu halı gayet güzel olur.
sırf beyazsa daha desenli bişi de olabilir.

sezen çok hoşmuş halı canım. sen yanlış hatırlamıosam deniz konseptli bi oda yapıodun.. bu da gayet uymuş cuk oturmuş hatta..

ya öyle yapcam artık p.tesi tam 32 olcak gitcem hem bebişim nasıl merak ediyorum hemde rapor işini halledeyim. sağol canım.
Senin yine siparişle geliyor canım :)) Çıktım geldim şimdi azcık ıslandım :ecrin_bebek: Hayır bugün bakım işlerim vardı dışarda bu havada nasıl gitcem onuda bilmiyom bilmiyorumkismile

ne güzel işte ıslanmışsın bayılırım yağmura izmirde yağışlı ama az az atıştırıyo öyle.

sorma her gece ayrı bi senaryo ya bebişle ilgili ya annem babamla neden bilmiyorum bu üçü arasında rüyalarım hayırdır inşallah.en sevdiklerim olduğu için sanırsam.benim hayalgücüde bayağı bi geniştir yolda arabada dolmuşta otobüste hep bi senaryo var kafamda.
benimde durumum seninkine bnziyor.izin aldığımız gün kadar sgk dan para alıcaz sanırım birde doğumdan sonra 1. 800 alınıyormuş ben öyle biliyorum ama bilgisi olan varsa bizi aydınlatsa iyi olur

valla bu devletin işleri karışık oluyo aslında sgk ya gitmiştim geçenlerde saf gibi sormadım keşke sorup öğrenseydim.yada arayıp bilgi alsam ama çok yoğunlar ilgilenirlermi bilmem.

dimi ama ya. üzüntüm başıma vurdu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ya ben zaten başlıyorum son bir hafta.
5 gün kaldı 4 gün kaldı diye.
bugün de bin kez sölerim yarın kızımızı görücez diye
bir de eşimin ayrın doğumgünü.
güzel haberler alalım iyi bi hediye olsun.
ben eksiklerimi aldım.
iç çamaşırı çorap, gelik faaln.
sadece hazırlaması var.
ama işte bebeğimin biçok eşyası toplu halde arakdaşın evinde
bikaç takım koyucaz ya
onalrın eve gelmesi egrek.
sabahlığım, pijamalrım faaln da orda.
gelince yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah.

kızlar benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var rapor bitince sgk'ya başvurmuş 15-20gün sora da almış parasını 2000tl kadar. ama bu kişiden kişiye deişirmi bilmiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…