2010 Aralık Anneleri

SEZEN canim hali cok cici..bi marka vardi,kizlar paylasmisti,sirf hali modelleri vardi..ordada cok cici ve sade halilar vardi..hhatirlayan var mi o siteyi,orayada bi bak istersen

DENIZIM canim hic sevinmedik tatil olmana zemuszemus
4 gün kafani dinle tatlimmm

Son düzenleme:

KARABİBERİM
seni çooookk iyi anlıyorum canım bende normal doğumzedeyim bende de tam bir tramva bıraktı...tabiki doğal adı üstünde normal bi eylem ama kişiden kişiye göre boyut değiştiriyo....aradan on yıl geçmesine rağmen o anki duyguları hala derinden hissederim.....hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün sevinç heyecan falan çok kapsamlı düşünemedim ama ertesi gün resmen depresyona girdim ve ben nasıl doğurucam dedim....doktorda aldım soluğu ve kızımın doğum öyküsünü korkularımı çektiğim acılardan bahsettim...ben doğum anından ve sancılardan çok dikişten korkuyorum bende tam 30 dikiş vardı içli dışlı resmen paramparça olmuştum benim normal değil anormal bi doğum olmuştu anlayacağın dikişsiz doğum yapanlar hemen ayağa kalkabiliyorlar bend öyle dikiş acısı çekmektense sezaryen istiyorum deli gibi rabbim hayırlısını versin herkese inş :Saruboceq:.... ben farklı bi deyimde yaşadım ilk tecrübemde çünki kızım doğuştan özofagus atrezisiydi yani yemek borusu kapalı doğdu 2 günlükkken ameliyat oldu ve ben yavrumu 15 gün kucağıma alamadım zaten doğumum berbat geçmişti bide bebişimin hastalığı beni yıkmıştı. tabi bunun doğumla bir ilgisi yok ama üst üste geldi belki bebişim sağlıklı doğsaydı ona bakmak emzirmek beni iyileştirecekti tam 20 gün oturamadım ....rabbime çok şükür kızım şu an gayet sağlıklı ama bende açtığı yaralar halaaa kapanmadı anlattım ve doktorum bana bu şekilde normal yapmaktansa on kere sezaryen olman senin için daha iyi dedi bende tam bir tramva etkisi kaldı anlayacağın....ama bu anlttıklarım bana özel herkesin doğumu zor olucak diye bişey yok aman kimse korkmasın..

narnisancim gozun aydin canim
resmini koydunmu odanin?
bende duvar kagidini sectim ama perde bulamadim koca imc de
bu arada hala odada pembe kullanmadim
herseyi beyaz yaptim babaneside o zaten zevkine gore boyar diye takiliyokaydirigubbakcemile3
bi boyasin terlikle doverimkaydirigubbakcemile3
bebek sekeri kapi susu ve sepetini lohusa geceliginide hallettim
baya buyuk islerimi kolayladik artik cok sukur
insanin kafasi rahatliyo

tatliya devam kucukprenscimcokacimcoook
bakalim bugun gelebilecekmiyim
haber vercem sana canim

inşallah ii hbrler alırsınız babasına güzel bi hediye olmuş olur canım benim...

ayy senin herşeyin hazırmış zaten.bi çantaya koyması kalmış. ne güzel. benim herşeyim eksik.. izne ayrılınca hazırlarsın çantanı da canım bişi kalmamış geriye..

aslında öğrensek iyi olacak biz yinede 32. haftada alalım raporumuzu

kizlar ihlamurun icine limon katsak daha cok etki gösterir mi acaba????
asiya ragmen yakalandim ya helal olsun bu virüse yani

kizlar ihlamurun icine limon katsak daha cok etki gösterir mi acaba????
asiya ragmen yakalandim ya helal olsun bu virüse yani

Sanırım daha etkili oluyor canım...
Nane limon da iyi geliyor...
Nasıl da yakalandın ya ...
Dikkat et kendine Şeniz

Sanırım daha etkili oluyor canım...
Nane limon da iyi geliyor...
Nasıl da yakalandın ya ...
Dikkat et kendine Şeniz

tatlim asi oldum üstelik düsün...asi iyi direniyor ama cidden..
esim cok agir gecirdi,hayatimda ilk defa onun günlerce yattigini gördüm..
yegenim geldi hastaydi,abim hastaydi,kurstakiler hastaydi..
eger asi olmasaydim ben hastanelik olurdum simdiye kesin..:2:

tamam kizlar cok sagolun..
birini normal ictim,simdi limonlu iceyim birde..a.s.

Limonda koy canım elma varsa ondanda koy birazda tarçın hiç bişeyin kalmaz inşallah hemen iyileşirsin canım.Geçimiş olsun.

süper oldu kızlar gerçekten ya.
sanrıım bursaya erkenden gidicez.
kardeşim varya orda
hem kapısüsü sepet faaln bakıcaktım beraber gezeriz hem.
dinlenirim.
iyi olur dimi.

canım çok saol resim koymadım ben herşeyini hallediyim öyle koyucam fotolarını şimdilik kapaklar falan açık havalanıyo..
sende bayaa bi işi bitirmişsin maşallah .. bizde duvarları pembe yaptık mobilya beyaz aslında fon perdesinin tonunu tutturmam zor olucak gibi halıda var daha.. halı ve perde fon rengi aynı olsa çok güsel olur uğraşıcas bakalım :)).. valla minik kızım boyasada kızmam ben teyzesi sen kızma prensesine yaratıcılıkları gelişir hem çocuk onlar belli bi kotaları var yaramazlık için ...
hastane konusunda bir gelişme varmı sende dr. değişmişsin hayırlı olsun bende de havadisler var ama bugün eğitime gelmem zor gibi haftaya kısmetse artık kaynatırıs..

Limonda koy canım elma varsa ondanda koy birazda tarçın hiç bişeyin kalmaz inşallah hemen iyileşirsin canım.Geçimiş olsun.
tamam canim cok sagol,denicem mutlaka Şeniz
tünaydın mı demeliyim :kedi: nasılsınız bayanlar
tünaydin canim..süt sicak degildi demi,iyisin yani?
süper oldu kızlar gerçekten ya.
sanrıım bursaya erkenden gidicez.
kardeşim varya orda
hem kapısüsü sepet faaln bakıcaktım beraber gezeriz hem.
dinlenirim.
iyi olur dimi.

iyi olur tabi olmaz mi..
bizim icinde gez,cici cici süsler al minigine :1rolleyes:

kızlar ben bebişimi görmeye gidiyorum aslında yarındı randevu
şu tansiyon problemiden dolayı bugün çağırdı ayy çok heyecanlıyım tam bir aydır görmemiştimm tosunumu dualarınızı eksik etmeyin emiiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…