Canımm ya kimseyii korkutmak istemiyorummm ,doğum konusuu açılınca yaşadıklarımıı yazmakk istedimmmm
Amaaa 2ncii kızımdaa çok sancıı çektimm aynıı anlattığımm gibii olduu,o an yalvarıyordumm sezeryanee alınn kurtarınn benii bu sancılardann diyeee
amaa kesinlikle sezeryanlık değilsen ve normal doğuma gittiysen almıyorlar seniii
daha önceden sezeryaneee karar verirsenn alıyorlarr
Neyseee bende doğum korkusundann dolayıııı ,çocukk istemiyordumm böyle yazıncadaa çokk üzülüyorummmm aslındaa suçlulukk duygusuu benii mahvediyoo
eşiminn çokk ısrarlarııı sonucuu karar verdimmm bebişimeee
ama hamile kaldığımmm gündennn berii gözyaşlarımm kurumadııı ,banyoo yapsamm aklıma gelse ağladımm uykudan uyandımm ağladımm
gezerkenn ağladımmm bunlarınn tek sebebeii doğumm korkusu
heee herkeste aynı olacakk diyeee birşeyy yokk buuu benimm korkularımm
İnanmazsınız kızlarr burda pek yazmıyorumm amaa psikolojimm bozuk şekildee geziyorummm ,sizler bebeklerinizz hakkındaaa okadar güzel şeylerr yazıyorsunuzz mest oluyorummmmm,
Ve benim sıkıntıdann dolayıı kendimii üzmemdenn dolayıı birgünn baktımm saçımınn öntarafında para büyüklüğündeee dökülme varr cildiyeyee gittimmm ve saç kıran olmuşumm
yanii okadarr bilinç altımıı etkilemişş benimmmm
ve psikatrise yolladılarrr,doktorlar konuştular benimleeee ,neden korkuyorsunn bu kadar gez dolaşşş sancılarınn sonra biteceğinii düşün dedilerrr,ve bir bebeğinn dahaa dünyaya gelecekk senden olann birr varlıkk olacakk bunlar senii mutluu etsinn dedilerr
elimde olmıyann birşeyy hemenn gözyaşlarınaa boğuldumm ordadaaa ve sakinleştirdiler beniii
Aklımaa sancılar geliyoooo ve ben o anı yaşamak istemediğim içinn sezeryan istiyorummm
İşinn öbür tarafııda ne biliyormusunuzzzzz
Eşimee bu isteğimiii hamile kaldığım günden berii dedimm ne olur bunda banaa destekk ol sezeryann olayımm dedimm ,banaa yok olmazz buda normall olacakk benn seninn iyiliğinii istiyorumm dedii amaa ben iyii değiliimm hazır değilimm dedimmm,
ne var birgünde benlee bu konuyuu konuşsaydııı
benii birkez olsunn dinleseydiiisenağlama
dinlemedii hiç birzamannsenağlama
o dinlemediğimii içindee içime attım heppp, herşey gözümde büyüdü büyüdüü kocamann olduu,evimle ilgilenemez hale gledimmm sadecee korkuuu vardı aklımdaaaa
Doktorlar kesinliklee korkuyuu atmamm gerektiğinii herkesinn doğurduğunuu söylüyoo bunlarıı biliyorummmm kendimee anlatamıyorumm sadeceee
doğum yapsamm bütün korkularım gidecek hissediyorummm
halen eşim diyokiii ,
normal yapppp
bizim kavgamız burda kopuyoo işteeee
seeryanii belkii uyanınca bebek yanımda olacakk herşeyy bitecekk gibii görmeye başladımm biliyorumm kii oda ameliyattt
oda acı verecekkk
narnisancim gozun aydin canimGünaydın güzel anneler,
Bikaç gündür hep evdeki işlerimle uğraştım bide sağlık ocağına gittim tetenoz aşısını oldum ... dün perdeciye gittik yerleride epey uzaktı araçla götürdüler getirdiler ama beğenemedim hiçbi modeli sadece evdeki perdelerimi yıkayıp taktırdım bide şu düşen korniş ve perde yığını ortadan kalktı tamiratını yaptırabildim okadar .. hergün elimde kağıt kalem yapılması gerekenler listesi ve planlama yapıyorum ama çoğu iş aksıyo tutmuyo program bi türlü ... :bbo:
bebek odamız geldi daha öncede yazmıştım o odayı havalandırıyorum cam hep açık ev buz gibi oldu benneyaptımki , kokusu biran önce geçer inş. bebe pudrası döktüm biras koku hafifledi ... hlılarımı yıkamaya verdim cuma demişlerdi ama bugünde getirme ihtimalleri varmış ha buarada bide duşakabinci gelicek bugün o da değişecek .. Küçükprensim bugün eğitime gelmem zor görünüyor sizin bugün için bebek odası teslimatınız vardı die hatırlıyorum o konudaki gelişmeler nasıl? bize konuştuğumuz gün 21.00 de geldiler 23.00 de gittiler bütün gün onları bekledik ama sorunsuz bi şekilde kuruldu çok şükür tam istediğimiz gibi geldi mobilya ...
Bendeki gelişmeler böyle ha bide minik kızım 1600 gr olmuş cumartesi dr. gitmiştik yazamamıştım size .. bu cumarteside gidicem kısmet olursa bakalım neler yapıyor ...
Mide yanması olan kıslar ben dün biras patlamış mısır yedim yanmayı azalttı midenin suyunu çekiyo sanırım .. nacizane önerim ..
Ayy hiç bukadar uzun yazmamıştım kaydirigubbakcemile3
tatliya devam kucukprenscimcokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay çok sevindim perşembeleri rahat rahat tatlı keyfimize devam edebileceğiz:lepi: Tombiş bebekler daha kolay doğarmış dedi benim doktorum, sen hiç kafana takma. Beraserimin dediği gibi pırt diye çıkacak inşallah:lepi:
1:
dimi ama ya. üzüntüm başıma vurdu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya ben zaten başlıyorum son bir hafta.
5 gün kaldı 4 gün kaldı diye.
bugün de bin kez sölerim yarın kızımızı görücez diye
bir de eşimin ayrın doğumgünü.
güzel haberler alalım iyi bi hediye olsun.
ben eksiklerimi aldım.
iç çamaşırı çorap, gelik faaln.
sadece hazırlaması var.
ama işte bebeğimin biçok eşyası toplu halde arakdaşın evinde
bikaç takım koyucaz ya
onalrın eve gelmesi egrek.
sabahlığım, pijamalrım faaln da orda.
gelince yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah.
ya öyle yapcam artık p.tesi tam 32 olcak gitcem hem bebişim nasıl merak ediyorum hemde rapor işini halledeyim. sağol canım.
ne güzel işte ıslanmışsın bayılırım yağmura izmirde yağışlı ama az az atıştırıyo öyle.
sorma her gece ayrı bi senaryo ya bebişle ilgili ya annem babamla neden bilmiyorum bu üçü arasında rüyalarım hayırdır inşallah.en sevdiklerim olduğu için sanırsam.benim hayalgücüde bayağı bi geniştir yolda arabada dolmuşta otobüste hep bi senaryo var kafamda.
valla bu devletin işleri karışık oluyo aslında sgk ya gitmiştim geçenlerde saf gibi sormadım keşke sorup öğrenseydim.yada arayıp bilgi alsam ama çok yoğunlar ilgilenirlermi bilmem.
kizlar ihlamurun icine limon katsak daha cok etki gösterir mi acaba????
asiya ragmen yakalandim ya helal olsun bu virüse yani
ben de şu anda tam da aynısını yaptım içiyorum canım. kızlar söylemişti burda, işe yarar bence...
c vitamini göstermezmi canım mutlaka kat derim. ben limonsuz hayatta içemem ıhlamuru..
Sanırım daha etkili oluyor canım...
Nane limon da iyi geliyor...
Nasıl da yakalandın ya ...
Dikkat et kendine Şeniz
tamam kizlar cok sagolun..
birini normal ictim,simdi limonlu iceyim birde..a.s.
narnisancim gozun aydin canim
resmini koydunmu odanin?
bende duvar kagidini sectim ama perde bulamadim koca imc de
bu arada hala odada pembe kullanmadim
herseyi beyaz yaptim babaneside o zaten zevkine gore boyar diye takiliyokaydirigubbakcemile3
bi boyasin terlikle doverimkaydirigubbakcemile3
bebek sekeri kapi susu ve sepetini lohusa geceliginide hallettim
baya buyuk islerimi kolayladik artik cok sukur
insanin kafasi rahatliyo
tatliya devam kucukprenscimcokacimcoook
bakalim bugun gelebilecekmiyim
haber vercem sana canim
tamam canim cok sagol,denicem mutlaka ŞenizLimonda koy canım elma varsa ondanda koy birazda tarçın hiç bişeyin kalmaz inşallah hemen iyileşirsin canım.Geçimiş olsun.
tünaydin canim..süt sicak degildi demi,iyisin yani?tünaydın mı demeliyim :kedi: nasılsınız bayanlar
süper oldu kızlar gerçekten ya.
sanrıım bursaya erkenden gidicez.
kardeşim varya orda
hem kapısüsü sepet faaln bakıcaktım beraber gezeriz hem.
dinlenirim.
iyi olur dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?