kizlar bu arada misafirimden ses seda yok..aramadida..
cok mu okudum acaba yaa :roflol:
kızlar ben bebişimi görmeye gidiyorum aslında yarındı randevu
şu tansiyon problemiden dolayı bugün çağırdı ayy çok heyecanlıyım tam bir aydır görmemiştimm tosunumu dualarınızı eksik etmeyin emiiŞeniz
yok canım sıcak diildi de iş cıktı iştetamam canim cok sagol,denicem mutlaka Şeniz
tünaydin canim..süt sicak degildi demi,iyisin yani?
iyi olur tabi olmaz mi..
bizim icinde gez,cici cici süsler al minigine :1rolleyes:
şu tansiyon problemiden dolayı bugün çağırdı ayy çok heyecanlıyım tam bir aydır görmemiştimm tosunumu dualarınızı eksik etmeyin emiiŞeniz
kız ne kadar içten dua etmişsin ole kaydirigubbakcemile3kizlar bu arada misafirimden ses seda yok..aramadida..
canım guzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktankızlar ben bebişimi görmeye gidiyorum aslında yarındı randevu
Evet cnm 23.10.10 cumartesi 13:30 da başlıyor cnmAyşe Öner mi veriyor canım? ne zaman?
Saol bebekbir kaç dükkanda vardı, ama öyle çok da değildi. parmaklıklı yatak tarzında olanlarda vardı, bu küçük tüllü falna beşik tarzında olanlar dan da vardı, ama dediğim gibi çok fazla bir seçenek yoktu onlarda hatırladığımkadarıyla,
Korkma korkma bişey yok şekercim :lepi:Ay burxkan ilahi emi, korktum öyle kıslaar diyince dedim doğumamı gidiyokaydirigubbakcemile3
anneler iste..bizim kadar telaslaniyorlar.. :1rolleyes:yok canım sıcak diildi de iş cıktı işte
zemuszemus sabah annem aradı alısweriş yapmaya cıkamadık die kadının ruyalarına girmiş bebiş doguyo hiçbişeyi yok sonra dolabı acıyomus dolabın içinde kıyafetler hep utulenmiş asılmıs dolap kıyafet dolu hatta yengem yanındaymıs diomus bu kadar kıyafeti napcaksınız die... annecimin uykuları kactı hawalar soguk alıswerise cıkamadık ama bu gidisle annem soguk falan dinlemeden cıkalım artık dicek
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Hayırlı hbrleni bekliorz canım
demiiii sustum ben alkisalkisalkisaman aman çekim kuvveti yapma canımcım unutur belki gelmes bi ihtimal :))
canım hayırlısıyla git hayırlısıyla güsel haberlerle gel inş.
kız ne kadar içten dua etmişsin ole kaydirigubbakcemile3
canım guzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan
kızlar tekrar yazayım kaynamıştır arada dün CARREFOUR DA DALİN 2LT SIVI DETERJAN 12.50(16.90A ALMIŞTIM ) YUMŞATICISIDA 4.50 ydi.(8TL Dİ) ben tekrar aldım umarım bugün değişmemiştir almak isteyen olursa
aman eger gelcekse ne kadar gec gelirse o kadar iyi.. bu arada bazen dusunuyorumda Allah omur werirse bizde kaynana olcazanneler iste..bizim kadar telaslaniyorlar.. :1rolleyes:
bende sicak sütü döktün,Allah muhafaza bi yerin falan yandi sandim..
kolay gelsin canim,sakarlikta rakip tanimiyorum gerci bu aralar ama :lepi:
kaydirigubbakcemile3
demiiii sustum ben alkisalkisalkis
hehe,sadece dilini degil ayaklarini bile bagladim sanirim :roflol:
naza cekiyordur,kirk cesit biseyler hazirladigimi falan saniyor agirdan aliyordur kesin kaydirigubbakcemile3
ya sinir oluyorum bole dusuncesiz insanlara gecen hafta bi kwleri bide kendi akrabalarımı agırladım kwler kalkıp servise bile yardım etmediler.. kendi akrabalarım servisi yaptılar kaldırdı makineye yerlestirdiler sora yatakodamda utulerim wardı onları gorduler utulerimi bile yaptılar kendi akraban gibi yok yaay cucum bana da yarın eşimin teyzesi gelicek akşam yemeğe ailecek
kayınvalidemi de aradım yakın oturuolar gelin dedim
demezsem olay olur
ay bilmem ki bakarız dio
içimden dedim 8 aylık hamile kadın yemeğe davet edio daha nazlanıosunuz yuhhh:)
bişe hazırlamıcam iki çeşit yemek napıımm çalışıom bi de yarın ben yaaa
ne bulurlarsa yerler artık
çayı da kendileri koysun
ya sinir oluyorum bole dusuncesiz insanlara gecen hafta bi kwleri bide kendi akrabalarımı agırladım kwler kalkıp servise bile yardım etmediler.. kendi akrabalarım servisi yaptılar kaldırdı makineye yerlestirdiler sora yatakodamda utulerim wardı onları gorduler utulerimi bile yaptılar kendi akraban gibi yok ya
canım çok saol resim koymadım ben herşeyini hallediyim öyle koyucam fotolarını şimdilik kapaklar falan açık havalanıyo..
sende bayaa bi işi bitirmişsin maşallah .. bizde duvarları pembe yaptık mobilya beyaz aslında fon perdesinin tonunu tutturmam zor olucak gibi halıda var daha.. halı ve perde fon rengi aynı olsa çok güsel olur uğraşıcas bakalım :)).. valla minik kızım boyasada kızmam ben teyzesi sen kızma prensesine yaratıcılıkları gelişir hem çocuk onlar belli bi kotaları var yaramazlık için ...
hastane konusunda bir gelişme varmı sende dr. değişmişsin hayırlı olsun bende de havadisler var ama bugün eğitime gelmem zor gibi haftaya kısmetse artık kaynatırıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?