kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
ayyyyyy kızlar en önemli şeyi demedim ben bu ay hiç
kilo almamışım inanamadımhihoyyyt
yanlızca bir kilo almışım 700 gramı bebişin zaten ben sadce 300 gr almışım hihoyyyt
kizlar ben bu gece ilk defa deliksize yakin bi uyku cektim...
deliksiz uyumak isteyenlere tavsiye 9-10 saat kv ile basbasa kalsinlar sırnaşık şey
kahvaltimizi yaptik,bismillah diyip simdi oglusumun tulumlarindan yikamaya basliyorum canlar...
hihoyyytB]
Günaydın kızlar, sizden bi ricam var, çok yakın bi arkadaşım var ve bebek istiyolar, 5-6 aydır bebekleri olmuyo, doktor bi problem olmadığını söylemiş, tabi bayan arkadaşım açısından. Onun yanına her gittiğimde vijdan azabı duyuyorum, hasretle bakıyo göbişime her seferinde. Nolur dua edin, bu kadar hamileden birisinin duası tutar elbet. Allahım isteyen herkese versin bebek.. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
çünkü minik ziilitoşumu görmeye gidicem.
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
Günaydın kızlar, sizden bi ricam var, çok yakın bi arkadaşım var ve bebek istiyolar, 5-6 aydır bebekleri olmuyo, doktor bi problem olmadığını söylemiş, tabi bayan arkadaşım açısından. Onun yanına her gittiğimde vijdan azabı duyuyorum, hasretle bakıyo göbişime her seferinde. Nolur dua edin, bu kadar hamileden birisinin duası tutar elbet. Allahım isteyen herkese versin bebek.. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Canımm tüm kalbimle dua ediyorum, Bu mübarek cuma gününün hatrına, Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat verir arkadaşına inşallaaahhhh:Saruboceq:
canım maşallah bebişine.
ben de merakalr içindyim. bugün bakıcaz herşey yolundadır inşallah.
ohhhhhhh. bakalım biz kaç kilo aldık. ne diyecek doktorumuz.
hadi bismillah cucum.
misler gibi kokucakmıymış egehanının cicileri.
sonra onalrı giyip poklıcakmıymış
aferin sana egehan.
canım zor gerçekten.
aam 5-6 ay daha erken bi süre heemn telaşa kapılmak için.
heemn strese girmesin.
bak doktor yani tvdeki şifalı bitki uzmanları soğan suyunu faaln öneriyo
kürlerden denesin.
ben yapmıştım.
artık onalrdanmı bilmem
ilk istediğim ay hamile kaldım.
soğan kürü-incir kürü- bal tarçın çörekotu kürü.
hayırlı haberlerle gel canım.bende p.tesi gidicem çooook merak ediyorum cadımı.
ayyyy inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ya benim çevremdede bayağı var olmayan çok üzülüyorum onlar adına ama 5 6 ay çok kısa bi süre kafaya takmasın bence dahada zorlaşır işi ben korunmayı biraktım tam bir sene sonra oldu.ama kafaya takmadım belki taksam zor olurdu.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yarın bebeğimi görcem 4 boyutluya gireceğim çok heyecanlıyım.kızlar mothercaredeki indirimler yarında oluyormu bende bir uğrayayaım diyorum yarın
EVET CNM15-16-17 si oluyor indirimlerr
ok tşk canım şu uzun kollu çıtçıtlılardan alayım diyorum ama karra veremedim uzun kollumu kısakollumu alsam diye.
evimiz kaloriferli kışın çok sıcak oluyor evin içi 25 ve üstünde genellikle siz nedersiniz 5 tane kısa kolllu çıtçıtlım var
bende artık kıyafet tarzı bişey almıyorum hiç,habire hediyede geliyor bu ara,ama nevreswim ve tırnak makası gibi şeylerine bakıcam,akşama yazarım cnm nelerde indirim yaptıklarını ama her şehirde aynı ürünlerde mi oluyo bilmiyorumnot almıştım daha önce burda konuşulmuştu, alacaklarımı da yazdım yarın gideceğiz bizde inşallaaahhh alkisalkisalkis
ok tşk canım şu uzun kollu çıtçıtlılardan alayım diyorum ama karra veremedim uzun kollumu kısakollumu alsam diye.
evimiz kaloriferli kışın çok sıcak oluyor evin içi 25 ve üstünde genellikle siz nedersiniz 5 tane kısa kolllu çıtçıtlım var
bende artık kıyafet tarzı bişey almıyorum hiç,habire hediyede geliyor bu ara,ama nevreswim ve tırnak makası gibi şeylerine bakıcam,akşama yazarım cnm nelerde indirim yaptıklarını ama her şehirde aynı ürünlerde mi oluyo bilmiyorum
bende hep 7li takımlardan aldım uzunda kısada kısaları 3-6ay aldım ama,bide 0-3 ay yünlü pijama takımı almıştım,sonra genelde tek alt ya da tek üst olarak aldım,bana sorarsan çıtçıtlı badyler çok gidiyor sadece 5taneyse yetmez belkide,sende o 7li çıtçıtlılardan al baya uygun oluyo hem 35-40 arası bişey oluyo,
kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
kizlar ben bu gece ilk defa deliksize yakin bi uyku cektim...
deliksiz uyumak isteyenlere tavsiye 9-10 saat kv ile basbasa kalsinlar sırnaşık şey
kahvaltimizi yaptik,bismillah diyip simdi oglusumun tulumlarindan yikamaya basliyorum canlar...
hihoyyytB]
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
slm kızlarrrr,dagları tepelri aştım ben geldimmm
Oy oy oyay yerim ben senin oglusunuuu...annesinin karnini sekilden sekile sokuyordur afacan
bizimkinide babasi dürte dürte uyandirdi sabah kaydirigubbakcemile3
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yarın bebeğimi görcem 4 boyutluya gireceğim çok heyecanlıyım.kızlar mothercaredeki indirimler yarında oluyormu bende bir uğrayayaım diyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?