2010 Aralık Anneleri

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi

canım maşallah bebişine.
ben de merakalr içindyim. bugün bakıcaz herşey yolundadır inşallah.

ayyyyyy kızlar en önemli şeyi demedim ben bu ay hiç
kilo almamışım inanamadımhihoyyyt
yanlızca bir kilo almışım 700 gramı bebişin zaten ben sadce 300 gr almışım hihoyyyt

ohhhhhhh. bakalım biz kaç kilo aldık. ne diyecek doktorumuz.

hadi bismillah cucum.
misler gibi kokucakmıymış egehanının cicileri.
sonra onalrı giyip poklıcakmıymış
aferin sana egehan.

canım zor gerçekten.
aam 5-6 ay daha erken bi süre heemn telaşa kapılmak için.
heemn strese girmesin.
bak doktor yani tvdeki şifalı bitki uzmanları soğan suyunu faaln öneriyo
kürlerden denesin.
ben yapmıştım.
artık onalrdanmı bilmem
ilk istediğim ay hamile kaldım.
soğan kürü-incir kürü- bal tarçın çörekotu kürü.

ayyy biz bi kahvaltı yapıp gelelim.
kızım durmuyo.
acıkmış galiba tontişim.
iyi besleyelimki. kilosu iyi çıksın dimi ama.

günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
çünkü minik ziilitoşumu görmeye gidicem.

hayırlı haberlerle gel canım.bende p.tesi gidicem çooook merak ediyorum cadımı.

ayyyy inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ya benim çevremdede bayağı var olmayan çok üzülüyorum onlar adına ama 5 6 ay çok kısa bi süre kafaya takmasın bence dahada zorlaşır işi ben korunmayı biraktım tam bir sene sonra oldu.ama kafaya takmadım belki taksam zor olurdu.

kızlarrr günaydınnnn

denizim ohh gözünaydın bebişini görüceksin sağlıklı haberlerle gel inşallah

bende bugün tın tın tın mothercare e yürücem indirim mesajı geldi hem gezmişte oluruzzz

Canımm tüm kalbimle dua ediyorum, Bu mübarek cuma gününün hatrına, Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat verir arkadaşına inşallaaahhhh:Saruboceq:

sağolun kızlar, ben de diyorum stres yapma o zaman işi daha da zorlaştırıyosun diye ama gel de bunu ona anlat. En kısa zamanda olur inşallah. Doğum da da ona dua edicem, aklıma gelir inşallah o anda bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yarın bebeğimi görcem 4 boyutluya gireceğim çok heyecanlıyım.kızlar mothercaredeki indirimler yarında oluyormu bende bir uğrayayaım diyorum yarın

ok tşk canım şu uzun kollu çıtçıtlılardan alayım diyorum ama karra veremedim uzun kollumu kısakollumu alsam diye.
evimiz kaloriferli kışın çok sıcak oluyor evin içi 25 ve üstünde genellikle siz nedersiniz 5 tane kısa kolllu çıtçıtlım var

Bende de kısa kollu var ama uzun kollu iki tane beraser teyzemiz göndermişti bende alacağım birkaç tane daha, birde kışlık alt üst takımlar bakacağım. Yenidoğanın başını ve ellerini sıcak tutmak gerekmiş berede almam gerek..

not almıştım daha önce burda konuşulmuştu, alacaklarımı da yazdım yarın gideceğiz bizde inşallaaahhh alkisalkisalkis
bende artık kıyafet tarzı bişey almıyorum hiç,habire hediyede geliyor bu ara,ama nevreswim ve tırnak makası gibi şeylerine bakıcam,akşama yazarım cnm nelerde indirim yaptıklarını ama her şehirde aynı ürünlerde mi oluyo bilmiyorum

bende hep 7li takımlardan aldım uzunda kısada kısaları 3-6ay aldım ama,bide 0-3 ay yünlü pijama takımı almıştım,sonra genelde tek alt ya da tek üst olarak aldım,bana sorarsan çıtçıtlı badyler çok gidiyor sadece 5taneyse yetmez belkide,sende o 7li çıtçıtlılardan al baya uygun oluyo hem 35-40 arası bişey oluyo,

canım bende 7lilerden alacağım öncelikle 0-3 aylık uuzn kollu 3-6 aylık kısa kollumu alsam karra veremedim ya çok karışık

Günaydınlar herkese hayırlı Cumalar

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi

Maşallah bebişine canım.Tansiyona dikkat aman.

Kolay gelsin canım ben bitirdim onları ama çok zevkli :))

günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.

Hadi gözün aydın canım güzel haberlerle gel inşallah.
[/QUOTE]

ay yerim ben senin oglusunuuu...annesinin karnini sekilden sekile sokuyordur afacan
bizimkinide babasi dürte dürte uyandirdi sabah kaydirigubbakcemile3
Oy oy oy Tepinsinler bakalım

günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.

O senin zilliyi alır oğluşuma gelin yaparım
Sonrada o butlarını alır ısırırım
Oğlumda bir güzel mıncıklar :)))
Ohhh canıma değsin annesi :))
hadi hayırlı haberlerle gel canım benim :Saruboceq:

Canım eğer hayırlısıysa Allah'ım nasip etsin inşallah
Çok güzel bir duygu her kadının tatması gerekir
İnşallah bebek sahibi olur cnm :Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yarın bebeğimi görcem 4 boyutluya gireceğim çok heyecanlıyım.kızlar mothercaredeki indirimler yarında oluyormu bende bir uğrayayaım diyorum yarın

Ayyyy ne güzel ya hadi güzel haberlerle gel şekerim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…