2010 Aralık Anneleri

inşallah canım ya miniğimin iyi olduğunu duyarım

ohhoww! program bile yapmış kaydirigubbakcemile3 şahane.. bak işte ne zaman gelip gideceğini bilirsin..
babybjörn'ü ben anakucağı yerine aldım canım.. ama mama sandalyesi yerine kullanışı nasıl olur bilmem sen bir incele en iyisi nasıl birşey umuyorsan ona göre kararlaştırırsın

kızlarrr günaydınnnn

bende bugün tın tın tın mothercare e yürücem indirim mesajı geldi hem gezmişte oluruzzz
bende gitcem :)) haftasonu avm'ler çekilmez hiç.. heleki bizim gibi son dönemindeki gebeler için

25 ve üstü bebekler için pek uygun değildir yalnız.. en ideal 18-22'dir aslında.. o nedenle cidden pek kalın giydirmemelisin birde dışarı çıkarken terlememiş olmasına daha çok dikkat etmen gerek

25 ve üstü bebekler için pek uygun değildir yalnız.. en ideal 18-22'dir aslında.. o nedenle cidden pek kalın giydirmemelisin birde dışarı çıkarken terlememiş olmasına daha çok dikkat etmen gerek[/QUOTE]

evet bende bu yüzden endişeleneyorum artık onun odasını kaloriferini falan kısıp sabit tumaya çalışıcaz

böyle düz olduDDalkisalkisalkis

canım çok güzel olmuş şekerlerin süper ellerine sağlık...

çok güzel olmuş bende kendım yapmak istiyorum .O tül keseyi hazır mı aldınız,yoksa dıktınız mı?

canım herşey hazır satılıyor hazır alıp birleştiriyosun .....

kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama

ay canım ya geçmiş olsun bi göster doktora felan....

kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi

gözün aydın canım maşallah

amin canım allahım olmayan herkese versin ... ama erken 5-6 ay ilk denemede 1 yıla kadar vakti var ama sabırsız oluyo insan işte.... inşallah kısa zamanda olur... :Saruboceq:

ayyy biz bi kahvaltı yapıp gelelim.
kızım durmuyo.
acıkmış galiba tontişim.
iyi besleyelimki. kilosu iyi çıksın dimi ama.

hadi git de gör bakalım bebişini bende yarın gidicem güzel haberlerle gelelim....

canım bende 7lilerden alacağım öncelikle 0-3 aylık uuzn kollu 3-6 aylık kısa kollumu alsam karra veremedim ya çok karışık

ben kolsuz 0-3 aylık aldım üzerine takımı olarak ayaklı patikli kollu 0-3 ay aldım kısa kollu çıtçıtlı 7 li 3-6 ay aldım

Bana kimse hoşgeldin demedi :dilcikar:

hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar
çok kötü öksürüyorum boğazım tahsiş oldu..kriz gibi geliyor ve oğlum çok rahatsız oluyor geriliyor..öksürük için ne yapabilirim acaba?

geçen gitmiştim mothercare indiriminde ama belirli ürünlerde indirim var ben indirimden sadece 6-9 aylık için kolsuz t-shirt alabildim başka bişi yoktu kızlar için daha çok seçenek oluyor ama erkek için çok yoktu gidenler yazsın bakalım neler var indirimde.... neler alıcaksınız ?

günaydın kızlar
çok kötü öksürüyorum boğazım tahsiş oldu..kriz gibi geliyor ve oğlum çok rahatsız oluyor geriliyor..öksürük için ne yapabilirim acaba?

öksürüğünün neye bağlı olduğuna emin olman gerek.. sadece soğuk algınlığı değil reflü de öksürtür.. son dönemlerde irileştiği için bebekler ki seninki maşallah daha iriydi yanlış hatırlamıyorsam midene baskı yapıp reflüye neden olabilir..

soğuk algınlığıysa ıhlamur canım.. çoğumuz çılgın gibi ıhlamur içiyoruz bu sıralar :)

ha birde zamanla alışıyorlar.. benimki alıştı öksürüğüme umursamıyor bile :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar

kudret narı diye mi meyve var o öksürüğe çok iyi gelirmiş ama uzun süreli öksürük için.senin yeni başladıysa sanırım sütün içine biraz karabiber ekleyip içebilirsin yanlış hatırlıyo olabilirim gerçi kızlardan biri mutlaka biliyodur.geçmiş olsun.

günaydın kızlar

Geçmiş olsun canım.Sıcak suya çok sıcak olmaın zencefil ve zerdeçal koy çay kaşığının ucuyla onu iç o iyi gelir.İstersen sadece bala karıştırıpta yiyebilirsin.

sezen10 bol bol ıhlamur ç canım tooba da söylemiş en güzeli doğalı o limonda koyabilirsin....

Geçmiş olsun canım.Sıcak suya çok sıcak olmaın zencefil ve zerdeçal koy çay kaşığının ucuyla onu iç o iyi gelir.İstersen sadece bala karıştırıpta yiyebilirsin.

zencefil hamileyken sakıncalı değil mi eğer allah göstermesin fazla kaçırılırsa iç kanmaya bile neden oluyo diye biliyorum ben o yüzden zencefilden hep uzak durdum çok korkarım... eyvahedigeldismile :uhm:

Kızlar park yatak alanlara soruyorum :)) Uyku setimi aldınız nevresimmi ? Uyku seti aldıysanız yatakta hoş durdumu ? Ben uyku seti aldım ama pek çime sinmedi duruşu galiba napcam bilmiyorum bilmiyorumkismile

sezencim sarımsak denedin mi? o beni iyileştirmişti hemen...

Hoşbuldum zemuszemus

Ben yeni geldim :dilcikar:

Hoşbuldum bacım...
Ne ettin dün çıkabildin mi dışarı bakıma bayanssulusmile

Çıktım canım yağmur durunca attım kendimi hemen dışarıya bayanssulusmile

zencefil hamileyken sakıncalı değil mi eğer allah göstermesin fazla kaçırılırsa iç kanmaya bile neden oluyo diye biliyorum ben o yüzden zencefilden hep uzak durdum çok korkarım... eyvahedigeldismile :uhm:

Çay kaşığının ucuyla kullanılabiliyor canım.doktor sitesindede okumuştum toplam bitki çayı içersen günde iki bardağı geçmiycek diyordu bütün çayların toplamı.Ben zencefili hamile olmadığımda da az miktar kullanırım.Herşeyin azı karar çoğu zarar.Tabi bir bilene sormak daaha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…