Oy oy oyTepinsinler bakalım
O senin zilliyi alır oğluşuma gelin yaparım
Sonrada o butlarını alır ısırırım
Oğlumda bir güzel mıncıklar :)))
Ohhh canıma değsin annesi :))
hadi hayırlı haberlerle gel canım benim :Saruboceq:
Canım eğer hayırlısıysa Allah'ım nasip etsin inşallah
Çok güzel bir duygu her kadının tatması gerekir
İnşallah bebek sahibi olur cnm :Saruboceq:
Ayyyy ne güzel ya hadi güzel haberlerle gel şekerim :Saruboceq:
ohhoww! program bile yapmış kaydirigubbakcemile3 şahane.. bak işte ne zaman gelip gideceğini bilirsin..gecti gecti...gecirenler sagolsun desem cok mu ayip olur acep kaydirigubbakcemile3
haftaya 2 gün kizi kalicakmis bende,doguma kadar her hafta yada 10 günde bir gelicekmis kendisi,dogumdan sonrada sabah gelip yine böyle aksama dönecekmis...
bunlarinda yerini yapti gitti sevgili kvcigim Çok üzgünüm çoook
bende gitcem :)) haftasonu avm'ler çekilmez hiç.. heleki bizim gibi son dönemindeki gebeler içinkızlarrr günaydınnnn
bende bugün tın tın tın mothercare e yürücem indirim mesajı geldi hem gezmişte oluruzzz
ok tşk canım şu uzun kollu çıtçıtlılardan alayım diyorum ama karra veremedim uzun kollumu kısakollumu alsam diye.
evimiz kaloriferli kışın çok sıcak oluyor evin içi 25 ve üstünde genellikle siz nedersiniz 5 tane kısa kolllu çıtçıtlım var
böyle düz olduDDalkisalkisalkis
çok güzel olmuş bende kendım yapmak istiyorum .O tül keseyi hazır mı aldınız,yoksa dıktınız mı?
kizlar gozumde arpacik ciktiiiiiisenağlama
kızlar dün bebşimi gördüm çok tatlıydı büyümüş sıpa
herşey normal 1810gr 38cm olmuş toşunum gelişimi gayet iyi dedi:lepi:
ama tansiyonum hala oynuyorr bol bol dinlen dedi
Günaydın kızlar, sizden bi ricam var, çok yakın bi arkadaşım var ve bebek istiyolar, 5-6 aydır bebekleri olmuyo, doktor bi problem olmadığını söylemiş, tabi bayan arkadaşım açısından. Onun yanına her gittiğimde vijdan azabı duyuyorum, hasretle bakıyo göbişime her seferinde. Nolur dua edin, bu kadar hamileden birisinin duası tutar elbet. Allahım isteyen herkese versin bebek.. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ayyy biz bi kahvaltı yapıp gelelim.
kızım durmuyo.
acıkmış galiba tontişim.
iyi besleyelimki. kilosu iyi çıksın dimi ama.
canım bende 7lilerden alacağım öncelikle 0-3 aylık uuzn kollu 3-6 aylık kısa kollumu alsam karra veremedim ya çok karışık
Bana kimse hoşgeldin demedi :dilcikar:
slm kızlarrrr,dagları tepelri aştım ben geldimmm
günaydın kızlar
çok kötü öksürüyorum boğazım tahsiş oldu..kriz gibi geliyor ve oğlum çok rahatsız oluyor geriliyor..öksürük için ne yapabilirim acaba?
günaydın kızlar
çok kötü öksürüyorum boğazım tahsiş oldu..kriz gibi geliyor ve oğlum çok rahatsız oluyor geriliyor..öksürük için ne yapabilirim acaba?
günaydın kızlar
ewet canım Ankarada yımmmmmm.....:lepi:hoş bulduk... günlerdir tasasını çektiğim yolculuğu atlattım artık cok mutlu oldumm....ankaradamısın artık? hoş geldin.
banada kimse günaydın demedi ona bakarsan:dilcikar::dilcikar:
Geçmiş olsun canım.Sıcak suya çok sıcak olmaın zencefil ve zerdeçal koy çay kaşığının ucuyla onu iç o iyi gelir.İstersen sadece bala karıştırıpta yiyebilirsin.
hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
banada kimse günaydın demedi ona bakarsan:dilcikar::dilcikar:
SEnde Hoşgeldin hemşerim ayıp ettin a.s.
Hoşbuldum zemuszemus
Ben yeni geldim :dilcikar:
Hoşbuldum bacım...
Ne ettin dün çıkabildin mi dışarı bakıma bayanssulusmile
zencefil hamileyken sakıncalı değil mi eğer allah göstermesin fazla kaçırılırsa iç kanmaya bile neden oluyo diye biliyorum ben o yüzden zencefilden hep uzak durdum çok korkarım... eyvahedigeldismile :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?