Kızlar park yatak alanlara soruyorum :)) Uyku setimi aldınız nevresimmi ? Uyku seti aldıysanız yatakta hoş durdumu ? Ben uyku seti aldım ama pek çime sinmedi duruşu galiba napcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
kızlar mrb nasılsınız güzel anneler:))
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
idrar temz çıktı şükür :lepi::lepilsun tansiyonuma baktırıyorum sürekliii
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
bebeğimde sağlıklı şükürler olsunn :CüvCüv:bayanssulusmile
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
Çıktım canım yağmur durunca attım kendimi hemen dışarıya bayanssulusmile
Oh iyi iyi :dance:
Maşallah kocaman olmuş bebeğin...
2 aydır kafası aşağıda he baya erken gönmüş...
Testlerinde güzel çıkmış gözün aydın...
Birde çok merak ediyorum kafaları aşağı doğru rahatlar mı acaba sempatiksalakcinni
Canım ya bi atlatamadın sen de kıyamam ya :teselli:günaydın kızlar
çok kötü öksürüyorum boğazım tahsiş oldu..kriz gibi geliyor ve oğlum çok rahatsız oluyor geriliyor..öksürük için ne yapabilirim acaba?
ankaradamısın artık? hoş geldin.
banada kimse günaydın demedi ona bakarsan:dilcikar::dilcikar:
Oh iyi iyi :dance:
Maşallah kocaman olmuş bebeğin...
2 aydır kafası aşağıda he baya erken gönmüş...
Testlerinde güzel çıkmış gözün aydın...
Birde çok merak ediyorum kafaları aşağı doğru rahatlar mı acaba sempatiksalakcinni
Sağolun kızlar.Nevresim zaten alıcamda uyku seti duruşunu pek beğenmedim gibi ama onuda yanları korusun diye aldım neyse öyle böyle kullanıcaz artıkım :))
gözün aydın canım bebişede maşallah.şişlik benim ayaklarımda vardı bi ara hayatımda hiç bişey değişmedi ama artık yoklar bayağıdır.takma kafana.sonuçlar temiz nasılsa.
ya bende park yatak aldım uyku seti düşünüyodum ama satıcı gerek yok dedi mobilya olunca korumalık gerekir ama bunda luzümsüz dedi bende bilmiyorum.yatak da nasıl alcam içine ben karar veremedim doğrusu.yarı ortapedik olmalı diye okumuştum bi yerde.şu piyasadakilerden mi alsam diyorum yoksa kendim yaptırsam mı yoksa yün döşek mi yaptırsam içine acaba ama yün döşek olurmuki ya çok kafam karışıkkafamçokkarıştı
Canım ya bi atlatamadın sen de kıyamam ya :teselli:
Ihlamur limon sıcak sıcak iç bakalım belki faydası olur :1hug:
Ammaaaaan birilerinin alınganlıkları üzerinde KIZLARRRR !!!
GÜNAYDINNNNN hepinize özellikle
Qsu&Mavrulam&FenerbahCemre sizlere kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım bebişede maşallah.şişlik benim ayaklarımda vardı bi ara hayatımda hiç bişey değişmedi ama artık yoklar bayağıdır.takma kafana.sonuçlar temiz nasılsa.
ya bende park yatak aldım uyku seti düşünüyodum ama satıcı gerek yok dedi mobilya olunca korumalık gerekir ama bunda luzümsüz dedi bende bilmiyorum.yatak da nasıl alcam içine ben karar veremedim doğrusu.yarı ortapedik olmalı diye okumuştum bi yerde.şu piyasadakilerden mi alsam diyorum yoksa kendim yaptırsam mı yoksa yün döşek mi yaptırsam içine acaba ama yün döşek olurmuki ya çok kafam karışıkkafamçokkarıştı
Canım ya bi atlatamadın sen de kıyamam ya :teselli:
Ihlamur limon sıcak sıcak iç bakalım belki faydası olur :1hug:
Ammaaaaan birilerinin alınganlıkları üzerinde KIZLARRRR !!!
GÜNAYDINNNNN hepinize özellikle
Qsu&Mavrulam&FenerbahCemre sizlere kaydirigubbakcemile3
ya bende yün yorgan a heves ediom da bi karar veremedim,bide bu yatakların üstününe ince yünden bi döşekmı diktirsem ona da karar veremedim...bilmiyorumkismile
aaa o daha mantıklı bende yatagın üstüne seriyim diye düşünüyordum,hanı sıcak olsun bı de yün ya dogal diyodum... ama sıcaklrsa dıe de korkuom valla bı arastırayım ben onu..ben bi tanıdığın kızında gördüm bebeği için dikmişler bööyle ince döşek gibi bişey yere koymuşlar bebek üstünde yan gelip yatıyodu hoşuma gitti soğuk geçmez yerden hemde temiz temiz yıka kılıf geçir ohhh mis yatak olarakta iyi olur gibi ama bi bilene danışmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?