aaa o daha mantıklı bende yatagın üstüne seriyim diye düşünüyordum,hanı sıcak olsun bı de yün ya dogal diyodum... ama sıcaklrsa dıe de korkuom valla bı arastırayım ben onu..
kızlarrr günaydınnnn
denizim ohh gözünaydın bebişini görüceksin sağlıklı haberlerle gel inşallah
bende bugün tın tın tın mothercare e yürücem indirim mesajı geldi hem gezmişte oluruzzz
hayırlı haberlerle gel canım.bende p.tesi gidicem çooook merak ediyorum cadımı.
ayyyy inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ya benim çevremdede bayağı var olmayan çok üzülüyorum onlar adına ama 5 6 ay çok kısa bi süre kafaya takmasın bence dahada zorlaşır işi ben korunmayı biraktım tam bir sene sonra oldu.ama kafaya takmadım belki taksam zor olurdu.
alkisalkisalkis hadi gözün aydın benim daha 15 günümmm vaaarrrrboshayallersmile
[/QUOTE]Günaydınlar herkese hayırlı Cumalar
Maşallah bebişine canım.Tansiyona dikkat aman.
Kolay gelsin canım ben bitirdim onları ama çok zevkli :))
Hadi gözün aydın canım güzel haberlerle gel inşallah.
çok teşekkür ederiz teyzeleri. hepinizi çok öptükkkkkkkkhadi git de gör bakalım bebişini bende yarın gidicem güzel haberlerle gelelim....
Oy oy oyTepinsinler bakalım
O senin zilliyi alır oğluşuma gelin yaparım
Sonrada o butlarını alır ısırırım
Oğlumda bir güzel mıncıklar :)))
Ohhh canıma değsin annesi :))
hadi hayırlı haberlerle gel canım benim :Saruboceq:
:
kızlar mrb nasılsınız güzel anneler:))
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
idrar temz çıktı şükür :lepi::lepilsun tansiyonuma baktırıyorum sürekliii
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
bebeğimde sağlıklı şükürler olsunn :CüvCüv:bayanssulusmile
Kafaları aşağıda rahat heralde canım benimkide bir aydır kafa aşağıda bizimki de erken dönenlerden.Gerçi tekrar dönermi bilmem ama dönmesin kalsın böyle :))
Canım ya bi atlatamadın sen de kıyamam ya :teselli:
Ihlamur limon sıcak sıcak iç bakalım belki faydası olur :1hug:
Ammaaaaan birilerinin alınganlıkları üzerinde KIZLARRRR !!!
GÜNAYDINNNNN hepinize özellikle
Qsu&Mavrulam&FenerbahCemre sizlere kaydirigubbakcemile3
ah canım bende onu sordum doktorumaa:)) dioki bu akıllı bebek olduğuna işaret dedii onun keyfi yerinde çok güzel şekilde duruo dedi sanada güzel yaslanmışş:)) yatıo dedi göbeğimin tan kenarında puposu var dimdik duruo:)):kedi:
Ne bilim ya Terazi insanıyım ben kararsız kaldım kafamçokkarıştı napcam diye gidip değiştirsemmi acep
Ben uyku setlerini içindeki elyaf yüzünden sevmiyorum en sağlıklısı pamuk die biliyorum o yüzden incecik pamuk bi yorganımız olucak nevresim için... yün nasıl o sağlıklı olur mu? araştırmak lazım en güzeli pamuk diye duydum ben... ya bu işlerden anlayan biri vardı nerelerde o?bilmiyorumkismile
ohhh evimide topladım. tezemize de kurabiyede yaptık
evde fırını yok götüreyim dedim
eşimin doğumgünü bugün.
akşam süpriz pasta kesicez.
ben hazırlanıp dinleneyim biraz.
hepinizi öptük
ayyy bende bursaya gitmişken baksammkıki mothercare a
ama bakmak da istemiyorum
kesin alıcak bişi bulurum şimdi.
en iyisi bakmamamak
herşeyi var artık ya.
ama dayanamıyo insan görünce.
herkese selammm...nasılsınız güsel anneler ben cok depresif takılyorum karnım hafif catladı cok üsülüyorum...sizlerinde çatlağı var mı...
Ben uyku setlerini içindeki elyaf yüzünden sevmiyorum en sağlıklısı pamuk die biliyorum o yüzden incecik pamuk bi yorganımız olucak nevresim için... yün nasıl o sağlıklı olur mu? araştırmak lazım en güzeli pamuk diye duydum ben... ya bu işlerden anlayan biri vardı nerelerde o?bilmiyorumkismile
herkese selammm...nasılsınız güsel anneler ben cok depresif takılyorum karnım hafif catladı cok üsülüyorum...sizlerinde çatlağı var mı...
amaninnn sayfalar cosmus..massallah kizlar...
bende tulum,zibin ne varsa renklerine göre ayirdim hepsini..4 makina cikti simdilik..daha giysiler var,bazi battaniye ve carsaflar var.. 40 derecede kisa programda yikiyorum kizlar..dogru mudur??
Bende narinkısa program da yıkadım canım...
sezencim sarımsak denedin mi? o beni iyileştirmişti hemen...
kızlar mrb nasılsınız güzel anneler:))
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
idrar temz çıktı şükür :lepi::lepilsun tansiyonuma baktırıyorum sürekliii
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
bebeğimde sağlıklı şükürler olsunn :CüvCüv:bayanssulusmile
ohhh evimide topladım. tezemize de kurabiyede yaptık
evde fırını yok götüreyim dedim
eşimin doğumgünü bugün.
akşam süpriz pasta kesicez.
ben hazırlanıp dinleneyim biraz.
hepinizi öptük
ayyy bende bursaya gitmişken baksammkıki mothercare a
ama bakmak da istemiyorum
kesin alıcak bişi bulurum şimdi.
en iyisi bakmamamak
herşeyi var artık ya.
ama dayanamıyo insan görünce.
kızlarrr kasım anneleri bebekleri üçlemişler gördünüz mü....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?