2010 Aralık Anneleri

aaa o daha mantıklı bende yatagın üstüne seriyim diye düşünüyordum,hanı sıcak olsun bı de yün ya dogal diyodum... ama sıcaklrsa dıe de korkuom valla bı arastırayım ben onu..

Ben uyku setlerini içindeki elyaf yüzünden sevmiyorum en sağlıklısı pamuk die biliyorum o yüzden incecik pamuk bi yorganımız olucak nevresim için... yün nasıl o sağlıklı olur mu? araştırmak lazım en güzeli pamuk diye duydum ben... ya bu işlerden anlayan biri vardı nerelerde o?bilmiyorumkismile

alkisalkisalkis hadi gözün aydın benim daha 15 günümmm vaaarrrrboshayallersmile

[/QUOTE]

hadi git de gör bakalım bebişini bende yarın gidicem güzel haberlerle gelelim....
çok teşekkür ederiz teyzeleri. hepinizi çok öptükkkkkkkk

kız babamız duymasın haaaaaaaaaa
ayy herkes de kızımı sıkıştırma heveslisi valla
ama benim kızım da ne yapar şöle en gzüelinden koca bi saat yapıverir oğluşunun koluna
demedi deme ha.

canım çok sevindim şişliklerin kötü bişeye delalet olmadığına.
geçn yıl benimde başıma geldiği için korkmuştum.
acayip sevindim şimdi.
maşallah bebişine de canım. kocaman olmuş

Arkadaşlar bence doğal olan her şey sağlıklıdır, yün pamuk veya kaz tüyü. Ama sakın ola visko yatak almayın bebeğinize, ben kendimize alırken çok araştırdım kanserojen diyorlar.

ohhh evimide topladım. tezemize de kurabiyede yaptık
evde fırını yok götüreyim dedim
eşimin doğumgünü bugün.
akşam süpriz pasta kesicez.
ben hazırlanıp dinleneyim biraz.
hepinizi öptük
ayyy bende bursaya gitmişken baksammkıki mothercare a
ama bakmak da istemiyorum
kesin alıcak bişi bulurum şimdi.
en iyisi bakmamamak
herşeyi var artık ya.
ama dayanamıyo insan görünce.

Kafaları aşağıda rahat heralde canım benimkide bir aydır kafa aşağıda bizimki de erken dönenlerden.Gerçi tekrar dönermi bilmem ama dönmesin kalsın böyle :))

Bencede madem döndüler kalsınlar öyle...
Ay ben çok sıcaklanıyorum ya incecik mont bile falzla geliyor badi ile dolaşcam nerdeyse benneyaptımki

Bugün bir alınganlık var evet nedense artıkın

Ay benimki de her ay yüzünün yarısını bana yaslamış oluyor yerim ben onu...
Ben yürürken zorlanmaya başladım çok hareket ediyor içimde yürüyemiyorum ohaoldumsmile

Ne bilim ya Terazi insanıyım ben kararsız kaldım kafamçokkarıştı napcam diye gidip değiştirsemmi acep

Aha benden bir tane daha bende Teraziyim ve bu kararsızlık huyumu hiç sevmiyorum alsanaalsanasmile

herkese selammm...nasılsınız güsel anneler ben cok depresif takılyorum karnım hafif catladı cok üsülüyorum...sizlerinde çatlağı var mı...

ben bi köydeki teyzeme sorayım,onlar bilir sizinle de paylaşırım kızlarrrr..bu arada ben kaçar liste yapıcam daha ...herkesi öptümmmm

Ohh ne güzel benim evim birtek oturma odam çok fena ohaoldumsmile
Ve eşinin doğum günü kutlu olsun canım ...
Benimde pazar günü doğum günüm...
Bakalımneler olacak bayanssulusmile

herkese selammm...nasılsınız güsel anneler ben cok depresif takılyorum karnım hafif catladı cok üsülüyorum...sizlerinde çatlağı var mı...

benim sivri göbüşümde yok daha çatlak göğüslerdede olmadı sadece sağ kalça yanımda minik minik var 2-3 tane oda belli belirsiz lierac aldım hemen onları görünce onu sürüyorum....

Canım bence en sağlıklı yün...

Karnım çatlamadı ama inan popom komple çatladı ve bacaklarımın ön kısımlarında var ince ince...
Yani oralar dursa da keşke biraz karnım çatlasa idi diyorum...
Popom çok büyüdü ki zaten pek küçük değildi :kedi:
Sıkma canını ne yapalım buna da şükür opuyorumnanaktan

amaninnn sayfalar cosmus..massallah kizlar...

bende tulum,zibin ne varsa renklerine göre ayirdim hepsini..4 makina cikti simdilik..daha giysiler var,bazi battaniye ve carsaflar var.. 40 derecede kisa programda yikiyorum kizlar..dogru mudur??

canım bende lierac kullanıyordum ama kremimi kaybettim bulamıyorum bir aydır sürmedim ondan sonra basladı catlamaya...acaba su saatten sonra sürsemm faydası olur mu..

CIBELDEMIROGLU canimm massallah minigine,herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim..
gecen gün yazmistim ama görmedin sanirim,maden suyuda sislik yapiyormus seninki gibi...iciyorsan eger bikac gün icme bi dene bakalim..
DENIZIM canim melegini görecekmissin,ohh nihayet sayili gün gecti yani,cok sevindim..
güzel haberlerle gel fistigimalkisalkisalkis

Son düzenleme:
amaninnn sayfalar cosmus..massallah kizlar...

bende tulum,zibin ne varsa renklerine göre ayirdim hepsini..4 makina cikti simdilik..daha giysiler var,bazi battaniye ve carsaflar var.. 40 derecede kisa programda yikiyorum kizlar..dogru mudur??

Bende narinkısa program da yıkadım canım...

sibel geçmiş olsun tatlım...
denizcim sanada iyi gezmeler...
ay amma yazılmış
bebişini gorenlerin gozu aydın.hastalarımızada geçmiş olsun

kızlarrr kasım anneleri bebekleri üçlemişler gördünüz mü....delikafadulden

denizim bizde istiyoz kurabiye pasta banane bananecokacimcoook

cucu 30 da olur 40 da ama 30 daha iyi sankim.

esracım bendede küçük küçük bir iki çatlak oldu ama minik çok belli değil amaaaan çok da lülüüü bikini giyerken biraz zor olcak hemen koşup suya atarım sudan çıkıp hemen sarınırım olar biter:jeyyar:

sezencim sarımsak denedin mi? o beni iyileştirmişti hemen...

denedim canım ama bana etsiki olmadı malesef..

çok şükür gözün aydın canım benim

eşinin d. gününde kızını göreceksin ne güzel..nice senelere canım sağlıkla mutlulukla..

ben de de var hatta doktorum çatlıyorsun bol bol badem yağı sür dedi..maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…