aldığımız battaniyeleri yıkayacakmıyız. ben battaniye almışgtım , pofidik pofidik tüylü, yıkarsam bozulmaz mı, hem direk tenine de temas etmeyecek. yıkamak gerekiyor mu?amaninnn sayfalar cosmus..massallah kizlar...
bende tulum,zibin ne varsa renklerine göre ayirdim hepsini..4 makina cikti simdilik..daha giysiler var,bazi battaniye ve carsaflar var.. 40 derecede kisa programda yikiyorum kizlar..dogru mudur??
canim yikamak gerek bence..bende daha pelus battaniyeleri yikamadim ama 40 derecede bisey olmaz sanirim yaa..yikama talimati vardir bi bak istersen..aldığımız battaniyeleri yıkayacakmıyız. ben battaniye almışgtım , pofidik pofidik tüylü, yıkarsam bozulmaz mı, hem direk tenine de temas etmeyecek. yıkamak gerekiyor mu?
denizim bizde istiyoz kurabiye pasta banane bananecokacimcoook
cucu 30 da olur 40 da ama 30 daha iyi sankim.
esracım bendede küçük küçük bir iki çatlak oldu ama minik çok belli değil amaaaan çok da lülüüü bikini giyerken biraz zor olcak hemen koşup suya atarım sudan çıkıp hemen sarınırım olar biter:jeyyar:
canım bende lierac kullanıyordum ama kremimi kaybettim bulamıyorum bir aydır sürmedim ondan sonra basladı catlamaya...acaba su saatten sonra sürsemm faydası olur mu..
amaninnn sayfalar cosmus..massallah kizlar...
bende tulum,zibin ne varsa renklerine göre ayirdim hepsini..4 makina cikti simdilik..daha giysiler var,bazi battaniye ve carsaflar var.. 40 derecede kisa programda yikiyorum kizlar..dogru mudur??
aldığımız battaniyeleri yıkayacakmıyız. ben battaniye almışgtım , pofidik pofidik tüylü, yıkarsam bozulmaz mı, hem direk tenine de temas etmeyecek. yıkamak gerekiyor mu?
benim kolay ütü programida narin programida cok uzun sürüyor..1,5 saat...
40 derece minide yikamaksa 30 dakika..kolayima geldi
aldığımız battaniyeleri yıkayacakmıyız. ben battaniye almışgtım , pofidik pofidik tüylü, yıkarsam bozulmaz mı, hem direk tenine de temas etmeyecek. yıkamak gerekiyor mu?
ah canım bende onu sordum doktorumaa:)) dioki bu akıllı bebek olduğuna işaret dedii onun keyfi yerinde çok güzel şekilde duruo dedi sanada güzel yaslanmışş:)) yatıo dedi göbeğimin tan kenarında puposu var dimdik duruo:)):kedi:
klava: benim oğluşumun kafası hala yukarda ama benim oğluşum da akılıııı,
geçen hafta gittiğimde dr kafası yukarda demişti, hala yukarda sanırım, gene üst tarafta yuvarlak bir sertlik hissediyorum, kafasının yerine totişi gelmemişse hala yukarda, döner inş.
dik kafalı gururlu benim oğlum, öyle kafasının eğmiyor kolay kolay
ayy bende şimdi kasım topiğini geziyordum 3 bebiş gelmiş ya hatta biri 28 haftalıkken 1050gr ya çok küçük ama iyilermiş, bii baktım fenerbahcemre de orada kaydirigubbakcemile3
aksama gezmeye mi gidiosunuzzzzz,bu hafta ben hep evdeydim,kociste yorgun oldugu icin haftasonuda evde geciricez boshayallersmilekızlar yine geldim,giyindim süslendim tam çıkıyodumki,eşim bende geleyimmi dedi,5te işten gelince beraber gitçez yani mothercare e,kıyafet hiçbişey almıcam valla doldu,bide buara hep hediyeler geliyo,örgüler de var resmini çekip koyarım,örgülerden model almak isteyen olabilir bitane çok güzel bielbise var hatta,tek onu çekip koyım bari şimdi :))) diğerlerini sonra koyarım yerleştirmiştim
buarada bende battaniyeleri falan yıkadım hepsini
cucu nasıl geçti kv.le günün hasret giderdinizmiiii :)) belli periotlarla geleceğini okudum çok sevinmişsinidirhihoyyyt
sagol canim Şenizsür sür sen yinede önler daha fazla olmaz....
ben de narin de yıkıyorum kısa program ...
bence yıkanmalı konfeksiyonlarda ne şekilde üretiliyor kim bilir... narinde yıka bişiy olmaz....
uzun uzun yikaninca sanki renkler karisacak gibi gelioo bilmiyorumkismileHmm bak ben dikkat etmedim ne kadar sürüyor diyecanım...
30 dak tabi daha iyi ...
kızlar hepinize teşşküer ederim canlarım benim yorumlarınız bilgilerinz için sağolun miinoşlar cucum teşşekür ederim maden suyunu görmemiştim evet içioyrum ama daha içmeyip bi denerim canım saoll
ayy bende şimdi kasım topiğini geziyordum 3 bebiş gelmiş ya hatta biri 28 haftalıkken 1050gr ya çok küçük ama iyilermiş, bii baktım fenerbahcemre de orada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?