2010 Aralık Anneleri

maşallah canım çok sevindim. yaw ben biraz sabırsızım o yüzden tek doktora gitmiyorum. bi tanesinin dediklerini yapıyorum. diğerleri sayesinde de bebişimi görüyorum. biraz haince ama napim öbür türlü randevuları çok uzak tarihe atıyolar. insan bebeğini merak ediyo. te bir ay sonrası yaa ayıp. bende öpüyorum

Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?

git canım git ..ihmal etme en azından tel et. ben tel etmiştim. progestana başlatmıştı hemen ... çokta dinlendim .. ayaklarını yukarı pozisyonda yat ... kaç gece ayağımda yastıklarla uyudum .... ama şimdi çok şükür gelmedi bi daha ... kahverengide korkulacak bişi yok diyorlar ama en azından önlem alıyorlar ..

Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?

bi de benim de 6. haftalarda gelmişti... tam o dönemler.... yerleşme işareti de diyorlar .. Her şeyin hayırlısı ... yerleşiyordur bebişin...

ersasu bencede bisey yoktur içini ferah tut, yat dinlen...
valla canlarim ben evde hiç bisey yapmiyorum, bana ne 12.haftayi asalim biraz daha rahatlicem, su an esim sagolsun biseyler yapmaya calisiyo, utu içinde birini bulacam, sonucta hep ayakta kaliyosun....

kizlar bebegi hissetmekten bahsetmissiniz, benim hissetigim tek sey sol kasigimda atan damar sizdede oluyomu?

evet aynen sanki bi an tazzikli bi kan akışı oluyo orda çok tuaf dimi

kızlar geçen hafta kanmam olmuştu doktotra gitmiştim yerleşme kanaması normal ded
ultrasonla baktı bişe yok dedi
bi haftadır akıntı şeklinde oluo hala kahverengi bi koyu bi açık
az önce aradım doktoru artık bu zamanda olmaması lazım dedi
bi hafta daha takip et geçmezse gel dedi
ne oluo acaba bebeğime
bi de sağ kasığımda ağprı var iki gündür:sinifsinif:

iviiit cok tuhaf ama cok hos bi duygu, biran once zaman gecsede hareketlerinide hissetsek

pandam insallah bisey yoktur ama neden 1hafta bekliyoki, keske hmn gitseydin..

allah allah ya nie öle oluyo ki ya ne zor bi durum aklına bi çok şey geliodur allah kolaylık versin
iviiit cok tuhaf ama cok hos bi duygu, biran once zaman gecsede hareketlerinide hissetsek

evet ya ben o günleri değilde doğurduğun gün gelsin istiyorum hahahah

allah allah ya nie öle oluyo ki ya ne zor bi durum aklına bi çok şey geliodur allah kolaylık versin

evet ya ben o günleri değilde doğurduğun gün gelsin istiyorum hahahah

aslinda dogru bende kucagima alacagim gunu hevesle bekliyorum...

ya bilmiorum neden öle dedi
yarın gitsem mi napsam offfffeyvahedigeldismile

bilmem canim ama için rahat etmiyosa git bence

iyi yaptin canim, insallah bisey yoktur, bazi arkadaslarda devamli kanamalar oluyo....
icini ferah tut...
neyse ben cikiyorum, biraz yatacam
gorusuruz guzel anneler

kızlar yumurta ve süt iki önmli besin
dr. bunları hergün tüketmelisin dedi
hadi sütü zorla içiyorum ya da
yerine ayranla telafi ediyorum ama
yumurtanın yerine geçecek besin var mı?
adını bile duyunca midem bulanıyor
iştahım kaçıyor
yemekle aram iyi değil ama
meyve midemi rahatlatıyor
ben kilo veremedim yemek yemediğim halde
8. hafta en zor hafta benim için..
Rabbim kolay getirsin...
dua ile...

cucu ben bugün birazdaha iyiym sabah çok kötü durumdayduım ohhh temiz hava ii geldii gittik bugün hıdrellezz miş ohh açık hava bi ii geldi anlatamam turp gibi hissediorum kendimi evde dur dur yat yat odfa çok yoruo insanı bence az dışarı çıkıp 2 hava alsanız ii gelicek kızlarrrr:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…