cnm insan ister istemez aklina getiriyor boyle seyleri allaha emanetler napalim herseyin hayirlisi olsun ben bugun bebegimi gordum kalbi gum gum :kedi: boyuda 14 mm olmus cok hosuma gitti ya ama taaaaa 10 hazirana verdi rdv bakalim napcaz o zmana kadar hepinizi optum
Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?
Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?
ersasu bencede bisey yoktur içini ferah tut, yat dinlen...
valla canlarim ben evde hiç bisey yapmiyorum, bana ne 12.haftayi asalim biraz daha rahatlicem, su an esim sagolsun biseyler yapmaya calisiyo, utu içinde birini bulacam, sonucta hep ayakta kaliyosun....
kizlar bebegi hissetmekten bahsetmissiniz, benim hissetigim tek sey sol kasigimda atan damar sizdede oluyomu?
allah allah ya nie öle oluyo ki ya ne zor bi durum aklına bi çok şey geliodur allah kolaylık versinkızlar geçen hafta kanmam olmuştu doktotra gitmiştim yerleşme kanaması normal ded
ultrasonla baktı bişe yok dedi
bi haftadır akıntı şeklinde oluo hala kahverengi bi koyu bi açık
az önce aradım doktoru artık bu zamanda olmaması lazım dedi
bi hafta daha takip et geçmezse gel dedi
ne oluo acaba bebeğime
bi de sağ kasığımda ağprı var iki gündür:sinifsinif:
iviiit cok tuhaf ama cok hos bi duygu, biran once zaman gecsede hareketlerinide hissetsek
pandam insallah bisey yoktur ama neden 1hafta bekliyoki, keske hmn gitseydin..
allah allah ya nie öle oluyo ki ya ne zor bi durum aklına bi çok şey geliodur allah kolaylık versin
evet ya ben o günleri değilde doğurduğun gün gelsin istiyorum hahahah
ya bilmiorum neden öle dedi
yarın gitsem mi napsam offfffeyvahedigeldismile
aradım dilemcim randevu aldım yarına bakalım ne diecek doktor
Aralık anneleri merhaba herkesin bebişi hayırlı olsun
Cucum benim hala başım ağrıyor.36 saat olmuştur.Midem bi yandan başım bir yandan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?