canım tıbbi olarak hissetmenin imkanı yok sen nasıl hisettin 9. haftada
ay bende aynı senin gibi yeşil elma yiyorum küçük tatlı olanlardan rahatlatıyo beni bide malta eriği onun dışında rahatlatan bişi yok
gizemli sana inanamadım ya,ben dişimi uyuşturarak kanal tedavisi olmuştum onda bile hafif hissedince dayanamamıştım 1 iğne daha yapmıştı anca öle dayanabilmiştim allah sabır versin cnm ya,ben tam hamile kalmadan 10gün önce dişimin dolgusunu yeniletmiştim kenarı kırılmıştı sızlıyodu sonra bi baktım hamileyim ilk aklıma gelen şey o olmuştu iyiki yaptırmışım diye,diş ağrısı dayanılmaz birşey
walla bilemiyorum canım. bende öyle biliyorum ama belirgin hareket yada tekmeleme değildi. bariz bi kitleydi. birşey hafiften kayar gibi. hem ben 9. haftada değilim ki. bugün 10. haftam doldu 11'i sürmeye başladım. ultrasona göre öndeyim erken döllenme sanırım. yinede erken tabii. birde cidden çok zayıfladım. normalda bu kiloda ayaktayken bile karnım içeri geçer şimdide aman aman dışarda da değil ama hafif bi çıkıntı var.. bede yatınca içeri çökmüyo artık karnım.
hani çok tatlı değil de hafif ekşimtrak meyveler sanki... :lepi::lepi::lepi: ekşi mekşi hararette kesiyor ... kızımız mı olacak ne :hulya: pembe pembe alırım ben ona ... ya 8. haftalıkken falan kendimi çok yormuştum .. her yatağa yattığımda bişi güp yapıyordu sanki hisseder gibi oluyordum ...
walla bilemiyorum canım. bende öyle biliyorum ama belirgin hareket yada tekmeleme değildi. bariz bi kitleydi. birşey hafiften kayar gibi. hem ben 9. haftada değilim ki. bugün 10. haftam doldu 11'i sürmeye başladım. ultrasona göre öndeyim erken döllenme sanırım. yinede erken tabii. birde cidden çok zayıfladım. normalda bu kiloda ayaktayken bile karnım içeri geçer şimdide aman aman dışarda da değil ama hafif bi çıkıntı var.. bede yatınca içeri çökmüyo artık karnım.
tickerda 9 hafta 5 gün yazıyoya ben o yüzden 9 hafta dedim toobacım
o dediğiniz şey bende de oluyo sanki su dolu bi balonvarmış pıt diye patlıomuş gibi bi his sanki sabun köpğünden balon yapılır ya patlar onun gibi ama bu kadar küçüklerken onlar kıpırdasada bit hissedemeyiz d,ye biliyorum ben
bence de onların bi hareketi değil zaten .. hani bizim hareketimizden kaynaklanan ve dediğin gibi balon zıplamaları gibi... hihoyyyt
benim de toobacım .. ben de 10. haftaın içindeyim ... 2-3- kilo verdm..49 kilolardayım sanırım artık .. tüm pantolonlarım bol geliyor ... ama küçücük bi göbişim var... yatakta sağdan sola dönerken bile uyandırıyor.. inanın arada bi tutuyorum dönerken ... zıplayacak gibi oluyor delikafaduldendelikafadulden hiç böyle bişi hissetmemiştim bu zamana kadar....
bu arada helal olsun gizemli..
kanal tedavisi bu yaa.. ömür billah tırstığım bişeydir.. bide gebeyken:bbo:
bende o kilolardayım canım. serum takıyorum hergün yoksa daha ne hallerde olurdum düşünemiyorum. normalde çok deli yatardım artık şimdiden tetikte yatıyorum. yüzüstü yatmak en büyük zevkimdi uyurken artık o da yalan oldu. bu beni rahatsız etmiyo ama. büyüdüğünü hissediyorum :ecrin_bebek:
sende benim gibi yüzüstü yatanlardansın demek..
uymak haram oldu sırt üstü hiç uyuyamıyorum sol yana doğru yatmak ii diye öle yapıorum bende.........
sol yana yatmanın henüz bizim için erken olduğunu duymuştum ama bende yinede sola yatıyorum.
sinir öldürme safhası cidden ölüm gibidir kanal tedavisinde. ben 12 yaşımda yaptırdığımda acıdan "beni vur" diye yalvarmıştım anneme
Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?
bence telaşlancak bişey yok cnm benim korkma hemen ama temizlik falanda yapma ne işin var senin temizlikle biri yapsın annen falan dinlen hemen olur mu ve takip et kendini hep
Kizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?
dün bebeğimi ilk defa hissettim kızlar..
süper bir duyguydu. iki gündür biteceğini umarken artan bulantılarım yüzünden dün eşimin yanında ağlama krizine girdim. o da beni teselli edip yatıştırdıktan sonra "hani bebişimiz" diye elini karnıma koydu. bende bebeğin asıl yeri olan sağ tarafa çekip biraz bastırdım ama o an hissettiğim şeyi tarif edemem heralde. :dance: hiç hissetmediğim birşey. bi kütle, çok minik bi oynama.. çok hafif birşey ama bu kadar net hissedilir. sabahta birşey hissetmiştim ama ona yormadım daha küçük diye, ama o kütle oydu. zaten şu sıralar aşırı zayıfladım. greyfurt büyüklüğüne ulaşmış rahmim bu nedenle kendini daha rahat belli ediyor. kaymaklım gibi bende kalbi durmuşmudur içerde işler nasıl gidiyor acaba diye devamlı merak ediyorum. artık ultrasona göre 10 haftalık olduk. umarım hepberaber sağlıklıca atlatırız arkadaşlar. bulantıları olan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?