2010 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ekime bakıyodum arada ama kasımdakileri düşünmemiştim doğururlar diye burada okudum daldım hemen,ne güzel geliyo bebişler,

evet canım,ben tek gezcektim aslında yorgun olcak eşim diye teklif etmemiştim o istedi bende onu beklicem şimdi,bize forum bornova çok yakın mağazalar falan var bugünde mothercare indirim günü bakalım nevresim falan tırnak makası bakayım dedim,bende bu hafta bütün hafta evdeydim 1kere çıktım carrefoura okadar sık sık gezmelerimizi azaltıyoruz artık, bide yağmurlu ya havalar,sizde haftaya çıkarsınız ne var

ayy canım beynin dinlenme ihtiyacı duymuş demek,nasıl yorulmuş kimbilir

kizlar bizde daha erken gelecegini düsündügümüz icin annemin biletini degistiricez bugün..
yanima 1 hafta daha erken gelicek kismetse..yani bayramdan sonra...
ay kurban bayrami denildiginde bile benim icim pir pir oluyor hihoyyyt

Benimde yengem doğum yapacak aramızda 15-20 gün var anneme diyorum ki hiçbir yere gidemezsin ben doğururum felan burda olacaksın...
Aynen bayram sonrası gelecek sanki içimden bir his öyle diyor boshayallersmile
Aralık anneleri hepinize merhabaopuyorumnanaktan

Hoşgeldinnnnn opuyorumnanaktan

ben nedense tam 40 hafta dursun istiyorum canım,sanki bişeyleri eksik kalcakmış gibi geliyo bağışıklığı zayıf olcakmış gibi geliyo halbuki okadar değilde,40 istiyorum ama bide içimde bi his 37-38de olacakmış gibi geliyo bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Vay anasını bende güya takip ediyorum ama görmedim :1shok:
Demek ki ne olacağı belli olmaz...
Cinsiyetleri neymiş ki aceba du bende bakam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 28te çok erken ama ya,inşallah sağ salim atlatırlar,gerçi durumları iyimiş allahtan
amanın çok minik yaaa.... ay Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

evet canım ya miniciktir,hoşgeldin buarada

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 28te çok erken ama ya,inşallah sağ salim atlatırlar,gerçi durumları iyimiş allahtan

Burda benimle aynı haftada giden biri vardı öğrendim ki oda erken doğum yapmış 28 de felan... Allahtan durumları iyi ama bencede erken tabi 37 den sonra gelsinler...

o kim bizim topiktemi? yoksa kasım annelerindekini mi diyosun? :uhm:
Canım burda derken Kocelinde... Eksik anlattım kusura bakma :kedi:

Bu arada uçurum uzun zamandır yok bende merak etmeye başladım...

Son düzenleme:
bizden bence bukadar erken çıkmıcak gibi,36larda falan başlar ama bakalım bizede aralık bebekleri geliyor diye bi topik lazım artık :)))

benim kolay ütü programida narin programida cok uzun sürüyor..1,5 saat...
40 derece minide yikamaksa 30 dakika..kolayima geldi

bunları yıkarken sıkma ayarıda onemli değilmi bende bebek ayarı var ama cok uzun suruyor sanırım..mini yıkamammda 30 dk ama 1000 devir

ya ben bu aralık annelerinin sohbet-kıyafet -oda -ihtiyaç topiklerini okurken feci coşuyorum,kızım bi çıksada kucağıma alsam...koklasam...öpsem... diyorum
of ya erken doğum yapcam,Allah korusun:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ok anladım... aman iyi olsunlarda...

bunları yıkarken sıkma ayarıda onemli değilmi bende bebek ayarı var ama cok uzun suruyor sanırım..mini yıkamammda 30 dk ama 1000 devir

benim narin yıkamam 30derece ve soğuk olarak olmadı yünlülerde yıka tül kazak ayarı felan yok mu? onlarda olur ben elle ayarlıyorum deviri manuel...

ok anladım... aman iyi olsunlarda...

benim narin yıkamam 30derece ve soğuk olarak olmadı yünlülerde yıka tül kazak ayarı felan yok mu? onlarda olur ben elle ayarlıyorum deviri manuel...

var tatlım yun ayarı onlarda sıkmadevri az oluyor bebekde nasıl oluyor bilmiyourm..30 da mı yıkamak lazım yani onemliolna o sanırım cekmemesi ve salmaması için

kızlar benim annem kızkardeşlerim geliyolar kalmaya
şu tansiyon yüzünden korkuyolar evde yalnız
kalmıyım diye.....
belki uğrayamam bir iki gün ama
DENİZİM senin bebişi de çok
merak ediyotum canım ....az az uğrayıp kaçarım artık .....özlüyorum anacım siziiii
kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan

uçurumu geçen bende sordum sanırım gsu ydu cevap veren iyi dedi pc mi bozuktu ne öyle bi problem yüzünden giremiyo yoksa durumu iyi dedi.

bende bende akşam yatarken sabah kalkarken hep bebişimi merak ediyorum özlüyorum.böyle sarılmak sevmek istiyorum.aslında çok çocuk seven biri değildim ama boşuna demiyolar demekki anne olunca anlarsın diye.gamyoncuiremsu

ayy kızlar yaaa neler yazmışsınız okuyamadım
okuldan yeni geldim ocağa yemeklerimi koydum ben bi yemek yiyip gelim
hemen okucam neler olmuş öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…