kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ekime bakıyodum arada ama kasımdakileri düşünmemiştim doğururlar diye burada okudum daldım hemen,ne güzel geliyo bebişler,ben seni görmedim ama:kedi: arada bir giriyorum eylül ekim kasım anneleri topiğine ne yapayım merak ediyorum nasıl pırtlatmışlar diye.hatta biri hastanede bile girmiş topiğe laf yetiştiriyodu.bende öyle yaparım kesin. bende girdim bi baktım kimleri göreyim cucu illet bide krdln ohhhh ispiyonladım siziaklinialirimsmile
aksama gezmeye mi gidiosunuzzzzz,bu hafta ben hep evdeydim,kociste yorgun oldugu icin haftasonuda evde geciricez boshayallersmile
yapilir mi bu benim gibi bi hatuna hee kaydirigubbakcemile3
ben senin miniginin cicilerini yerimmmm,bizden cok giysileri oldu sipalarin
gelelim son yazdigina :)) nerdeyse deliksiz uyudum,beynim öyle uyusmus ki düsün artik :roflol:
kizlar bizde daha erken gelecegini düsündügümüz icin annemin biletini degistiricez bugün..
yanima 1 hafta daha erken gelicek kismetse..yani bayramdan sonra...
ay kurban bayrami denildiginde bile benim icim pir pir oluyor hihoyyyt
Aralık anneleri hepinize merhabaopuyorumnanaktan
ben nedense tam 40 hafta dursun istiyorum canım,sanki bişeyleri eksik kalcakmış gibi geliyo bağışıklığı zayıf olcakmış gibi geliyo halbuki okadar değilde,40 istiyorum ama bide içimde bi his 37-38de olacakmış gibi geliyo bakalım hepimiz için hayırlısı olsunayyy bende ilk gördüğümde dedim benimki 1500 gr artık doğabilir yaniya sağlıklı olsunlarda biraz erken olsun istiyorum 40 hafta çok uzun şöyle 37 38 uygun geliyo aslında ama hayırlısı bide 42.haftada oluyomuş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 28te çok erken ama ya,inşallah sağ salim atlatırlar,gerçi durumları iyimiş allahtanVay anasını bende güya takip ediyorum ama görmedim :1shok:
Demek ki ne olacağı belli olmaz...
Cinsiyetleri neymiş ki aceba du bende bakam
amanın çok minik yaaa.... ay Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 28te çok erken ama ya,inşallah sağ salim atlatırlar,gerçi durumları iyimiş allahtan
Burda benimle aynı haftada giden biri vardı öğrendim ki oda erken doğum yapmış 28 de felan... Allahtan durumları iyi ama bencede erken tabi 37 den sonra gelsinler...
Canım burda derken Kocelinde... Eksik anlattım kusura bakma :kedi:o kim bizim topiktemi? yoksa kasım annelerindekini mi diyosun? :uhm:
benim kolay ütü programida narin programida cok uzun sürüyor..1,5 saat...
40 derece minide yikamaksa 30 dakika..kolayima geldi
Maaaşaaaalllaaahhhhhh oy oy bıcıra bak sen 30+4 'de bu kilo Allah'ım nazarlardan saklasın:nazar
aminn canım bütün bebişleri
massallah canimmmm,büyümüs minigimiz
gecmis olsun canim yaa,insallah tansiyon belasi cok ugrastirmaz seni :Saruboceq:
süpersin canimm...benimde kilo almam durdu sanki..
500 gram almisim,bebiste 500 gram almisti..süperiz süperrr :lepi:
saol canım benim sanırım şekerrim düşüyo bide o yüzden
kötü oldum sanırım bi kaç gün ölçüm yapılacak ....çok kilo alıcam diye endişelnirken
rabbim yüzüme güldü
kizlar ben bu gece ilk defa deliksize yakin bi uyku cektim...
deliksiz uyumak isteyenlere tavsiye 9-10 saat kv ile basbasa kalsinlar sırnaşık şey
kahvaltimizi yaptik,bismillah diyip simdi oglusumun tulumlarindan yikamaya basliyorum canlar...
hihoyyytB]
ohh canım kolay gelsin bende deli oluyorum alışveriş tam olarak bitsin bende yıkıycam cicilerimizi inş
günaydınlarrrrrrrrrr.
ben bugün çok mutluyum.
çünkü minik ziilitoşumu görmeye gidicem.
canım maşallah bebişine.
ben de merakalr içindyim. bugün bakıcaz herşey yolundadır inşallah.
ohhhhhhh. bakalım biz kaç kilo aldık. ne diyecek doktorumuz.
çok saol tezesi seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzz
[Günaydınlar herkese hayırlı Cumalar
Maşallah bebişine canım.Tansiyona dikkat aman.
saol canım elimden geleni yapıyorum
slm kızlarrrr,dagları tepelri aştım ben geldimmm
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnn
Kızlar park yatak alanlara soruyorum :)) Uyku setimi aldınız nevresimmi ? Uyku seti aldıysanız yatakta hoş durdumu ? Ben uyku seti aldım ama pek çime sinmedi duruşu galiba napcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
park yatğımız bugün geldi ben nevresim düşünüyorum
uyku seti yakışmıyo diye düşünüyorum...hatta
kızımdan kalan çok güzel uyku seti var ama ben sermicem onu alt minderi fala olarak
değerlendiricem
kızlar mrb nasılsınız güzel anneler:))
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
idrar temz çıktı şükür :lepi::lepilsun tansiyonuma baktırıyorum sürekliii
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
bebeğimde sağlıklı şükürler olsunn :CüvCüv:bayanssulusmile
maaşallah annesi kuzuna
Aralık anneleri hepinize merhabaopuyorumnanaktan
merhaba canım hoşgeldin
Canım burda derken Kocelinde... Eksik anlattım kusura bakma :kedi:
Bu arada uçurum uzun zamandır yok bende merak etmeye başladım...
bunları yıkarken sıkma ayarıda onemli değilmi bende bebek ayarı var ama cok uzun suruyor sanırım..mini yıkamammda 30 dk ama 1000 devir
ok anladım... aman iyi olsunlarda...
benim narin yıkamam 30derece ve soğuk olarak olmadı yünlülerde yıka tül kazak ayarı felan yok mu? onlarda olur ben elle ayarlıyorum deviri manuel...
kızlar kasım anneleri topiğini bulamıyorum.biriniz yollayabilirmi
Canım burda derken Kocelinde... Eksik anlattım kusura bakma :kedi:
Bu arada uçurum uzun zamandır yok bende merak etmeye başladım...
ya ben bu aralık annelerinin sohbet-kıyafet -oda -ihtiyaç topiklerini okurken feci coşuyorum,kızım bi çıksada kucağıma alsam...koklasam...öpsem... diyorum
of ya erken doğum yapcam,Allah korusun:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Teşekkürler canım...uçurumu geçen bende sordum sanırım gsu ydu cevap veren iyi dedi pc mi bozuktu ne öyle bi problem yüzünden giremiyo yoksa durumu iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?