var tatlım yun ayarı onlarda sıkmadevri az oluyor bebekde nasıl oluyor bilmiyourm..30 da mı yıkamak lazım yani onemliolna o sanırım cekmemesi ve salmaması için
benim icinde gez fistigimmm olumunekankayizsmileesinle cikman daha iyi bosver..artik agirlastim ve hemen yoruluyorum diye esim yalniz cikmami istemiyor benimde..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ekime bakıyodum arada ama kasımdakileri düşünmemiştim doğururlar diye burada okudum daldım hemen,ne güzel geliyo bebişler,
evet canım,ben tek gezcektim aslında yorgun olcak eşim diye teklif etmemiştim o istedi bende onu beklicem şimdi,bize forum bornova çok yakın mağazalar falan var bugünde mothercare indirim günü bakalım nevresim falan tırnak makası bakayım dedim,bende bu hafta bütün hafta evdeydim 1kere çıktım carrefoura okadar sık sık gezmelerimizi azaltıyoruz artık, bide yağmurlu ya havalar,sizde haftaya çıkarsınız ne var
ayy canım beynin dinlenme ihtiyacı duymuş demek,nasıl yorulmuş kimbilir
bayramdan itibaren tipir tipir dökülmeye baslariz...yerimsenibenBenimde yengem doğum yapacak aramızda 15-20 gün var anneme diyorum ki hiçbir yere gidemezsin ben doğururum felan burda olacaksın...
Aynen bayram sonrası gelecek sanki içimden bir his öyle diyor boshayallersmile
Hoşgeldinnnnn opuyorumnanaktan
evet canim 600 devirde calistiriyorum ben,yoksa cok kirisiyor.. :umursamaz:bunları yıkarken sıkma ayarıda onemli değilmi bende bebek ayarı var ama cok uzun suruyor sanırım..mini yıkamammda 30 dk ama 1000 devir
kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi
kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi
benim icinde gez fistigimmm olumunekankayizsmileesinle cikman daha iyi bosver..artik agirlastim ve hemen yoruluyorum diye esim yalniz cikmami istemiyor benimde..
haftaya bende azcik gezicem ama alicakta hic bisey kalmadi artik...
bayramdan itibaren tipir tipir dökülmeye baslariz...yerimseniben
evet canim 600 devirde calistiriyorum ben,yoksa cok kirisiyor.. :umursamaz:
İnşallah bir an önce düzelirsin ya...:teselli:
Pandammm çenemiz düştü canım yine sositososito
kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:
Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan
kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:
Hoşgeldin be opuyorumnanaktan
Doğurmaya başladınız ya biz sık sık geliriz size misafirliğe aklinialirimsmile
hoşgeldin canım sizde neheyecanalr vardır şimdi allahım negüzel yaa bizede gelse sıra bi anönce
hoşgeldin cnm meraba
biz bugün sizi çok dikizledik valla :))) bebişleriniz gelmeye başlamış hayırlısı olsunn
ayy merhaba hoşgeldin şekerimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?