2010 Aralık Anneleri

benim icinde gez fistigimmm olumunekankayizsmileesinle cikman daha iyi bosver..artik agirlastim ve hemen yoruluyorum diye esim yalniz cikmami istemiyor benimde..
haftaya bende azcik gezicem ama alicakta hic bisey kalmadi artik...

bayramdan itibaren tipir tipir dökülmeye baslariz...yerimseniben
bunları yıkarken sıkma ayarıda onemli değilmi bende bebek ayarı var ama cok uzun suruyor sanırım..mini yıkamammda 30 dk ama 1000 devir
evet canim 600 devirde calistiriyorum ben,yoksa cok kirisiyor.. :umursamaz:

kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi

kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi

boğazın yumuşasın diye aslında bir kaşık bal yeseydin belki rahatlardı birazcık.öksürükte hiç çekilmez normalde bide bebiş varken iyice zor.ılık bişeylerde iç bence boğazın tahriş olmadan yoksa öksürük artıyo iyice.

İnşallah bir an önce düzelirsin ya...:teselli:

Pandammm çenemiz düştü canım yine sositososito

kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:

Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan

onlarda endişeleniyorlar artık bizim için,benimkide kesin ondan çaktırmadan bende geleyim demiştir,

buarada kızlar şimdi yazdıklarınıza bakıyorumda benimde çamş. mak. de bebek programı var ilk yıkadıklarımı onda yıkamıştım 1 saat civarlarında 1.20 mi neydi dakikası neyse,çok kısa değildi yani,şimdi yünlü yıkayacaklarımda var ama yünlü diye ayrı bi programda var ondamı yıkıyayım yoksa yine bebek programındamı yıkıyayım

kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:

Hoşgeldin be opuyorumnanaktan
Doğurmaya başladınız ya biz sık sık geliriz size misafirliğe aklinialirimsmile

hoşgeldin cnm meraba

biz bugün sizi çok dikizledik valla :))) bebişleriniz gelmeye başlamış hayırlısı olsunn

canım geçmişolsun iyi yapmışsın doktorun dediği gb kullan şurubunu öksürmek daha kötü inşallah kısa zamanda iyileşirsin dikkat et kendine.:1hug:

Hoşgeldin be opuyorumnanaktan
Doğurmaya başladınız ya biz sık sık geliriz size misafirliğe aklinialirimsmile

hoşgeldin canım sizde neheyecanalr vardır şimdi allahım negüzel yaa bizede gelse sıra bi anönce

gelin ziyaretimize bekleriz her zaman olumunekankayizsmile

evet heyecanlar başladı fazlasıyla stres de var tabiibilmiyorumkismile sizde de kasım ortalarına doğru başlar doğumlar artık opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm meraba

biz bugün sizi çok dikizledik valla :))) bebişleriniz gelmeye başlamış hayırlısı olsunn

ayy merhaba hoşgeldin şekerimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba olumunekankayizsmile

Merhaba kızlar sizede opuyorumnanaktan

Evet bebişlerimiz gelmeye başladı ilk gelen üçüzlerimizdi zaten, sonra ikizlerimiz geldi sonra da tansiyon problemi olan bir arkadaşımızı sezeryana aldılar.
Aslında normal değil henüz bu haftalarda doğurmamız 38 den sonra gelsin bebişlerimizboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…