2010 Aralık Anneleri

stres olmazmı canım ya valla ama bi okadar da güzel duygular yaşıcaz allahım ben çok heyecan yaptım bizim kızz benim bu acil gel dememe gelir yakında hee:)))) çok özledim kızlar çokkkkk dün haberlerde izledinizmi bilmiorum 22 haftalık bebek 3 haftadır yaşama mücadelesi verio allahım görmeniz lazım küçücük kızlarr allahım nelere kadirrr

evet ya ikizler üçüzler bazen mecburuiyetten alınıyo ama bi tane 28 haftalık olan vardı sanırım tansiyon sorunu olan arkadaş allahtan ikisininde durumu iyimiş,çok küçüktü bebiş çünkü,inşallah hepimiz hayırlısıyla vaktinde atlatalım

İnşallah hepimiz problemsiz doğumlar geçiririz....
Üçüzünüzde varmış he maşallah

evet bende izlemiştim o haberi ya 480gr. dı hem allah şifa versin ya çok küçüktü

28 haftalık doğan üçüzlerimizdi zaten malesef bir tanesi tutunabildi hayata..

ayy bende şimdi kasım topiğini geziyordum 3 bebiş gelmiş ya hatta biri 28 haftalıkken 1050gr ya çok küçük ama iyilermiş, bii baktım fenerbahcemre de orada kaydirigubbakcemile3
bugün işitme engelli bir hasta geldi 27 haftalık doğmuş 940 gr.. çok sevimliydi maşallah.. birde işitmede sekel kalmış işte.. şimdi 2,5 yaşında. ayrıca 26 haftalık doğmuş 2 çocuk takip ediyorum onların yeri bende çok başka.. hayata nasıl tutunmuşlar diyorum.. ama işte bi işitmelerinde sorun kalmış..
İnşallah hepimiz problemsiz doğumlar geçiririz....
Üçüzünüzde varmış he maşallah
bizimde ikizlerimiz vardı bi aralar. sonra kayboldu..

bizim topiğin maşallahı var yalnız.. herkes 28 haftayı devirdi sanırım.. ben ekimden sonra dökülmeye başlarız diyorum.. bikaç kişi 36'yı devirmiş olacak çünkü.. hatta 30'u geçmiş olacak herkes sanırım..

allah anasına babasına sabır versin çok kötü yaa bilmiyorumkismile kızlar bizimde ikizlerimiz vardı bi ara noldu onlara bir görünüp kayboldular CADIARZU

selammm kzlarrr demek kasım annelerı dogum yapmaya basladılar eyvahedigeldismiledelikafaduldendelikafadulden sıra bıze gelıooo kacııınnn ay smdı stres oldum. o uucuz anne babasına da allah sabır versın ıns cok uzuldum. allahım dıgerlerının omurlernı kardesıne versın ıns... herkese hayırlı dogumlar

Bak benim ondan haberim yok...
Evet çok şükür bizim topic çok iyi...Maşallah sorunsuz gidiyoruz inşallah böyle de sona erer...

ay evet ben de gördüm, 550 gr mı 600 gr mi öyle bişey dedi, rabbim uzun ömür sağlık versin, incecik kolu bacağı, ağlayamıyor bile yavrum

allah anasına babasına sabır versin çok kötü yaa bilmiyorumkismile kızlar bizimde ikizlerimiz vardı bi ara noldu onlara bir görünüp kayboldular CADIARZU

ay evet kaç gündür aklımda benim ama sormadım hep birilerini sorup duruyorum diye soramadım yok nedense bide zeyl vardı loğusa döneminden sonra hemen hamile kalmıştı oda yok hiç gizemli vardı oda yok ooo bir sürü kişi yokfisfisfis

kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:

Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan
yakalandik :1ninca:
basindan bu yana takip ediyorum da heyecanlariniz basladi artik
özlemi daha önceden taniyorum,cok büyük bir aci yasadi ama mercan su insallah acisini biraz olsun hafifletecektir...
hepiniz sag salim kucaklayin miniklerinizi insallah..

trene bile bindirmiyor zuzum düsün artik kafamçokkarıştı
ayagim takilir düsersem ne olacakmis,hey Allahim...
bence yine bebek programinda yikayabilirsin cünkü bebek programi zaten daha narince yikiyor,bozulmaz sanmiyorum..sanirim 30 yada 40 derece zaten demi?

Allah hayırlı bir ömür versin yavrucuğa, anne babasına da dayanma gücü...

kızlar çok mutluyum, bana bi haftasonu kaçamağı fırsatı daha çıktı. eşimin yine otelde bayilere toplantısı varmış. 2 gün 5 yıldızlı otele gidiyoruz. havuzdan çıkmam yine oğullarımla. eşim de toplantıdan toplantıya...:) bize yarıyo bu toplantılar...:) yalnız bu sefer geçenki gibi açıkbüfe ile sadece bakışmayı düşünmüyorum. niyeti bozdum azıcık kaçamak yapıcam...:) çok değil ama azıcık....

ayy süpermissss,tadini cikar canimmm,cok iyi gelicektir sana bu kacamak eminim kaydirigubbakcemile5
bizim burasida 6 derece,ne güzel demi,donuyoruzzzz benneyaptımki

kizlar aksam esimin kot pantolonlari yikanmisti,simdide Egehan pasanin kotlarini yikadim..
camasirlikta yanyana serililer simdi,ay yanyana öyle komikler ki anlatamam...kaydirigubbakcemile3
seve seve bi hal oldumm
komsulardan biri kapidan beni dinlese vah vah siyirdi nihayet kafayi derdi kesin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…