Merhaba kızlar sizede opuyorumnanaktan
Evet bebişlerimiz gelmeye başladı ilk gelen üçüzlerimizdi zaten, sonra ikizlerimiz geldi sonra da tansiyon problemi olan bir arkadaşımızı sezeryana aldılar.
Aslında normal değil henüz bu haftalarda doğurmamız 38 den sonra gelsin bebişlerimizboshayallersmile
Merhaba kızlar sizede opuyorumnanaktan
Evet bebişlerimiz gelmeye başladı ilk gelen üçüzlerimizdi zaten, sonra ikizlerimiz geldi sonra da tansiyon problemi olan bir arkadaşımızı sezeryana aldılar.
Aslında normal değil henüz bu haftalarda doğurmamız 38 den sonra gelsin bebişlerimizboshayallersmile
stres olmazmı canım ya valla ama bi okadar da güzel duygular yaşıcaz allahım ben çok heyecan yaptım bizim kızz benim bu acil gel dememe gelir yakında hee:)))) çok özledim kızlar çokkkkk dün haberlerde izledinizmi bilmiorum 22 haftalık bebek 3 haftadır yaşama mücadelesi verio allahım görmeniz lazım küçücük kızlarr allahım nelere kadirrr
evet ya ikizler üçüzler bazen mecburuiyetten alınıyo ama bi tane 28 haftalık olan vardı sanırım tansiyon sorunu olan arkadaş allahtan ikisininde durumu iyimiş,çok küçüktü bebiş çünkü,inşallah hepimiz hayırlısıyla vaktinde atlatalım
28 haftalık doğan üçüzlerimizdi zaten malesef bir tanesi tutunabildi hayata..
bugün işitme engelli bir hasta geldi 27 haftalık doğmuş 940 gr.. çok sevimliydi maşallah.. birde işitmede sekel kalmış işte.. şimdi 2,5 yaşında. ayrıca 26 haftalık doğmuş 2 çocuk takip ediyorum onların yeri bende çok başka.. hayata nasıl tutunmuşlar diyorum.. ama işte bi işitmelerinde sorun kalmış..ayy bende şimdi kasım topiğini geziyordum 3 bebiş gelmiş ya hatta biri 28 haftalıkken 1050gr ya çok küçük ama iyilermiş, bii baktım fenerbahcemre de orada kaydirigubbakcemile3
bizimde ikizlerimiz vardı bi aralar. sonra kayboldu..İnşallah hepimiz problemsiz doğumlar geçiririz....
Üçüzünüzde varmış he maşallah
bizimde ikizlerimiz vardı bi aralar. sonra kayboldu..
bizim topiğin maşallahı var yalnız.. herkes 28 haftayı devirdi sanırım.. ben ekimden sonra dökülmeye başlarız diyorum.. bikaç kişi 36'yı devirmiş olacak çünkü.. hatta 30'u geçmiş olacak herkes sanırım..
stres olmazmı canım ya valla ama bi okadar da güzel duygular yaşıcaz allahım ben çok heyecan yaptım bizim kızz benim bu acil gel dememe gelir yakında hee:)))) çok özledim kızlar çokkkkk dün haberlerde izledinizmi bilmiorum 22 haftalık bebek 3 haftadır yaşama mücadelesi verio allahım görmeniz lazım küçücük kızlarr allahım nelere kadirrr
allah anasına babasına sabır versin çok kötü yaa bilmiyorumkismile kızlar bizimde ikizlerimiz vardı bi ara noldu onlara bir görünüp kayboldular CADIARZU
yakalandik :1ninca:kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:
Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan
onlarda endişeleniyorlar artık bizim için,benimkide kesin ondan çaktırmadan bende geleyim demiştir,
buarada kızlar şimdi yazdıklarınıza bakıyorumda benimde çamş. mak. de bebek programı var ilk yıkadıklarımı onda yıkamıştım 1 saat civarlarında 1.20 mi neydi dakikası neyse,çok kısa değildi yani,şimdi yünlü yıkayacaklarımda var ama yünlü diye ayrı bi programda var ondamı yıkıyayım yoksa yine bebek programındamı yıkıyayım
Allah hayırlı bir ömür versin yavrucuğa, anne babasına da dayanma gücü...
kızlar çok mutluyum, bana bi haftasonu kaçamağı fırsatı daha çıktı. eşimin yine otelde bayilere toplantısı varmış. 2 gün 5 yıldızlı otele gidiyoruz. havuzdan çıkmam yine oğullarımla. eşim de toplantıdan toplantıya...:) bize yarıyo bu toplantılar...:) yalnız bu sefer geçenki gibi açıkbüfe ile sadece bakışmayı düşünmüyorum. niyeti bozdum azıcık kaçamak yapıcam...:) çok değil ama azıcık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?