2010 Aralık Anneleri

oofff bu gün çok stresli bir gündü buralarda. şükür bitti mesai, inş, uzuunn bereketli bir hafta sonu geçirir herkes,
bide bu gün çok ağrım oldu, ayaklarım sırtım her yanım ağrıyor, haftaya salı günü çalıaşblir raporu alacağım, ama böyle de nasıl çalışacağım bilmem.
gideyim eve de yavruşumun cicilerini yüz milyonuncu kez tekrar acıp ,bakıp ,sevip ,katlayayım, az keyfim yerine gelsin.hihoyyyt
oğluşum beniimmm....
hadi hepiniz öpüldünüz.Şeniz

cucum tahmin edebiliourm hakikaten komik..ama bir okdarda sevimliler..ayyyyy doğsalarda hayırlısıyla sevsek.bide bizde sevmeler bi tuhafdır.haniymişli falanlarıda aşarız....onun ağzından konuşuruz...bak şimdi sevesim geldi..

Maaşaalllahhh cnm

günaydın tatlum...bana demıosun dımı alıngan dıe..
Bak yoksa alınganlık mı yapıyon sen şimdi yok be şeker aşk olsun yerim seni ben balım :1hug:
Fenerbahcemreye taş attım opuyorumnanaktan

kız babamız duymasın haaaaaaaaaa
ayy herkes de kızımı sıkıştırma heveslisi valla
ama benim kızım da ne yapar şöle en gzüelinden koca bi saat yapıverir oğluşunun koluna
demedi deme ha.
[/QUOTE]

Tamam işte senin kızında benim oğlanda gözü varmış saat yapmalar ısırmalar filan kaydirigubbakcemile3
Başgöz edelim babaları yola getiriririz kaydirigubbakcemile3

Bugün bir alınganlık var evet nedense artıkın
Şeniz

Aralık anneleri hepinize merhabaopuyorumnanaktan

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebislerle
Geç oldu yoğunluğumdan kusura bakmayın ancak yetiştim merhaba kızlar :lepi:

kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi

Ah balım ya kıyamam sana ben dikkat et bitanem yat dinlen bol sıvı tüket özellikle su :teselli:

kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:
Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan
Hoşgeldin hep gel cnm ne demek a.s.

Ohh yerim onun ben mini kıyafetlerini aklinialirimsmile
Ayyy bende haftaya başlarım yıkama işine ütülemelere artık malum evin temizliği hala bitmedi Eee cumarteside alışveriş var onuda halledip hepsini birden yaparım :))

Canım siz yarın gidiyormusunuz alışverişe :uhm:

burxhan canım sen p.tesi alıosun raporu demi? yaa ne gerekli rapor almak için biliomusun? nette vizite kağıdı ve sağlık karnesi yazıo ama emin olamadm..

Ayyy kızlar feeeeeeccccciiiii yoğun bir gün bitttttiiiii
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiii opuyorumnanaktan
Kocişi bekliyom bugün anneciğimin doğum günü oraya gideriz
Eve geçince uğrarım KK'ya
Hadi kendinize iyi bakın Şeniz

Canım kucukprens almayın viskon yazmıştı
kanserojen bir etki taşıdığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU

evet canım oyle demişdi hatırladım...bu viskonlar bebeğin vucuduna gore şekil alıyormuşş o yuzden bunlar iyimiş diye okudum bende..

ay ne guzel ellerinden operim annenin.Allah sağlıklı hayırlı uzun omurler versin inş annene torunlarının torunlarınıda gorsun inş..

ewet kızlar bir haftanın daha sonuna geldik.ama benim için henuz hafta bitmedi.Allah kısmet ederse yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyoruzzz..

Ezocum mümkünse visko veya sünger yatak kullanmayın, daha çok küçük ve sürekli yatacağını düşünürsek sürekli soludukları havaya güvenemeyiz. Bunların kanserojen madde içerdikleri bir gerçek. Belki üzerine ince bir pamuk veya yün döşek yaptırarak kullanabilirsiniz ama tavsiyem %100 doğal ürünleri her zaman tercih etmeniz.

Canım ne güzel annenin doğum gününü kutlarım selam söyle bizden.İlerdede İnşallah bebişlerimiz bizim doğum günlerimizi kutlayacak :)

burxhan canım sen p.tesi alıosun raporu demi? yaa ne gerekli rapor almak için biliomusun? nette vizite kağıdı ve sağlık karnesi yazıo ama emin olamadm..

sağlık karnesi mi lazım aynur artık sağlık karnesi yokkiii.... nerden bulucaz onu...

bak şimdi bende uyku setlerini sevmiyrum kafama taıldı napıcaz evdeki uyku setini zaten mobilyacıdan almayalım dedim ama kayınbabam ve annem al diyince bişi demedim onlara böle içi elyaf silikon ya hoşlanmıyorum... dışına pamuklu nevresim geçirerek kullanırım olmadı...

sağol canım acaba evde pamuk nevresimlerden kendimiz yapsak yatakk.altınada polar koysak olurmu.şiltem var benim ama buyuk olur belki ikiye katlarsam olur yaa neyse park yatak alırsam deneyeyim bari..

sağol canım acaba evde pamuk nevresimlerden kendimiz yapsak yatakk.altınada polar koysak olurmu.şiltem var benim ama buyuk olur belki ikiye katlarsam olur yaa neyse park yatak alırsam deneyeyim bari..

polar koyma polar plastikten yapılan bir madde yanlış mı biliyorum ben... :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…