- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
Maaşaalllahhh cnmkızlar mrb nasılsınız güzel anneler:))
dün doktoruma gitttim gördük 31 haftalık olmuşuzz.bebeğim 1kg 780 gr olmuş 42 cm boyu şuan gözüken bebeğim nıormal doğum pozisyonunu almışş 2 aydır kafası aşşğıda zaten şişliklerim için kan tahlilleri idrar verdim. ve şükürler olsun allahıma hiçbişi çıkmadı herşey normalmış kandeğerler
idrar temz çıktı şükür :lepi::lepilsun tansiyonuma baktırıyorum sürekliii
hep düşük çıkıo neye şiştiğimi bende anlamdım keyfim yerinde bugün şişlğim indi biraz bugün iyiyim kızlar
bebeğimde sağlıklı şükürler olsunn :CüvCüv:bayanssulusmile
Bak yoksa alınganlık mı yapıyon sen şimdi yok be şeker aşk olsun yerim seni ben balım :1hug:günaydın tatlum...bana demıosun dımı alıngan dıe..
ŞenizBugün bir alınganlık var evet nedense artıkın
Aralık anneleri hepinize merhabaopuyorumnanaktan
Geç oldu yoğunluğumdan kusura bakmayın ancak yetiştim merhaba kızlar :lepi:Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebislerle
kızlar öksürüğüm fena azdı doktorumu aradım mucoral şurup verdi günde 4 defa tok iç dedi ateşin olursa mutlaka haber ver dedi
Hoşgeldin hep gel cnm ne demek a.s.kızlarr hep siz mi bizim topicde gezeceksiniz biraz biz gezelim buralarda di mi ??:icecream:
Kasım annesinden Aralık annelerine merhaba opuyorumnanaktan
Ohh yerim onun ben mini kıyafetlerini aklinialirimsmilekizlar aksam esimin kot pantolonlari yikanmisti,simdide Egehan pasanin kotlarini yikadim..
camasirlikta yanyana serililer simdi,ay yanyana öyle komikler ki anlatamam...kaydirigubbakcemile3
seve seve bi hal oldumm
komsulardan biri kapidan beni dinlese vah vah siyirdi nihayet kafayi derdi kesin kaydirigubbakcemile3
oofff bu gün çok stresli bir gündü buralarda. şükür bitti mesai, inş, uzuunn bereketli bir hafta sonu geçirir herkes,
bide bu gün çok ağrım oldu, ayaklarım sırtım her yanım ağrıyor, haftaya salı günü çalıaşblir raporu alacağım, ama böyle de nasıl çalışacağım bilmem.
gideyim eve de yavruşumun cicilerini yüz milyonuncu kez tekrar acıp ,bakıp ,sevip ,katlayayım, az keyfim yerine gelsin.hihoyyyt
oğluşum beniimmm....
hadi hepiniz öpüldünüz.Şeniz
kızlar park yatağın içine sunger yatakmı,viskon yatakmı almalı?
burxhan canım sen p.tesi alıosun raporu demi? yaa ne gerekli rapor almak için biliomusun? nette vizite kağıdı ve sağlık karnesi yazıo ama emin olamadm..
Canım kucukprens almayın viskon yazmıştı
kanserojen bir etki taşıdığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU
Ayyy kızlar feeeeeeccccciiiii yoğun bir gün bitttttiiiii
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiii opuyorumnanaktan
Kocişi bekliyom bugün anneciğimin doğum günü oraya gideriz
Eve geçince uğrarım KK'ya
Hadi kendinize iyi bakın Şeniz
ay ne guzel ellerinden operim annenin.Allah sağlıklı hayırlı uzun omurler versin inş annene torunlarının torunlarınıda gorsun inş..
Ayyy kızlar feeeeeeccccciiiii yoğun bir gün bitttttiiiii
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuppppppiiiiii opuyorumnanaktan
Kocişi bekliyom bugün anneciğimin doğum günü oraya gideriz
Eve geçince uğrarım KK'ya
Hadi kendinize iyi bakın Şeniz
burxhan canım sen p.tesi alıosun raporu demi? yaa ne gerekli rapor almak için biliomusun? nette vizite kağıdı ve sağlık karnesi yazıo ama emin olamadm..
Ezocum mümkünse visko veya sünger yatak kullanmayın, daha çok küçük ve sürekli yatacağını düşünürsek sürekli soludukları havaya güvenemeyiz. Bunların kanserojen madde içerdikleri bir gerçek. Belki üzerine ince bir pamuk veya yün döşek yaptırarak kullanabilirsiniz ama tavsiyem %100 doğal ürünleri her zaman tercih etmeniz.
Ezocum mümkünse visko veya sünger yatak kullanmayın, daha çok küçük ve sürekli yatacağını düşünürsek sürekli soludukları havaya güvenemeyiz. Bunların kanserojen madde içerdikleri bir gerçek. Belki üzerine ince bir pamuk veya yün döşek yaptırarak kullanabilirsiniz ama tavsiyem %100 doğal ürünleri her zaman tercih etmeniz.
sağol canım acaba evde pamuk nevresimlerden kendimiz yapsak yatakk.altınada polar koysak olurmu.şiltem var benim ama buyuk olur belki ikiye katlarsam olur yaa neyse park yatak alırsam deneyeyim bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?